Αναθεώρηση φιλοξενίας A2 (2020)

a2-φιλοξενία-κριτική


Αν ψάχνετε για ειλικρινείς Κριτικές φιλοξενίας Α2, Αυτή η κριτική βασίζεται στις προσωπικές μου εμπειρίες χρησιμοποιώντας τα προγράμματα φιλοξενίας Swift Server και Turbo Server στο A2 Hosting.

Ποιος είναι το A2 Hosting?

Η A2 Hosting ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2003 και εδρεύει στο Ann Arbor, MI. Με κέντρα δεδομένων στις Η.Π.Α., την Ευρώπη και την Ασία, το A2 ειδικεύεται στην φιλοξενία ιστοσελίδων υψηλής ταχύτητας και WordPress. Διαθέτουν επίσης επιλογές VPS, Dedicated και Cloud Hosting.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της φιλοξενίας Α2?

Το A2 Hosting παρέχει τα πάντα για να παρέχει εξαιρετικά γρήγορη φιλοξενία ιστοσελίδων. Με τις βελτιστοποιημένες υπηρεσίες A2 και τους προαιρετικούς διακομιστές Turbo, δηλώνουν ότι μπορείτε να λάβετε έως και 20 φορές ταχύτερες ταχύτητες φόρτωσης σελίδας από άλλους κεντρικούς υπολογιστές ιστού. Και για ιστότοπους WordPress, το A2 παρέχει ακόμα μεγαλύτερη βελτιστοποίηση.

Ακολουθούν μερικές από τις βασικές δυνατότητες φιλοξενίας υψηλής ταχύτητας του A2 Hosting:

 • Βελτιστοποιημένο λογισμικό A2 (WordPress, Drupal, PrestaShop)
 • A2 Βελτιστοποιημένη προσθήκη για WordPress για 6 φορές ταχύτερη φόρτωση σελίδας και βελτιωμένη ασφάλεια
 • CloudFlare CDN
 • Μονάδες στερεάς κατάστασης (αρχεία και βάσεις δεδομένων)
 • Αποθήκευση RAID-10
 • Turbo Servers και A2 Optimized Caching με προαιρετικό Turbo Plan
 • Διεπαφή cPanel
 • Εγγύηση άσκησης 99,9%
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή
 • Δωρεάν πιστοποιητικά SSL κρυπτογράφησης (Αυτόματη εγκατάσταση)
 • Διαρκής Ασφάλεια
 • Επιλέξτε την τοποθεσία του Κέντρου δεδομένων σας
 • Τετραπλό πλεοναστικό δίκτυο
 • Προεγκατάσταση του WordPress
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων επαναφοράς διακομιστή
 • Εργαλείο ασφαλείας Patchman
 • FutureServe Green Web Hosting
 • Υποστήριξη προτεραιότητας

Κέντρα φιλοξενίας δεδομένων Α2

Τώρα εκτός από τα κέντρα δεδομένων τους στις Η.Π.Α. (Μίσιγκαν), την Ευρώπη (Άμστερνταμ) και την Ασία (Σιγκαπούρη), η A2 Hosting έχει προσθέσει ένα κέντρο δεδομένων στις δυτικές ΗΠΑ (Αριζόνα). Είναι πάντα υπέροχο να έχουμε περισσότερες επιλογές τοποθεσίας κέντρου δεδομένων – καθώς έχουμε δει πόση επίδραση μπορεί να έχει στην ταχύτητα του ιστότοπού σας. Και θυμηθείτε, με το A2 Hosting μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία του κέντρου δεδομένων σας κατά την εγγραφή σας. Μαζί με το δωρεάν Cloudflare CDN που έχετε με το πρόγραμμα φιλοξενίας σας και το βελτιστοποιημένο περιβάλλον της A2 Hosting, οι πολλαπλές τοποθεσίες του κέντρου δεδομένων του A2 σάς δίνουν την ευκαιρία για ιστότοπους ταχύτερης απόδοσης.

Πώς εγγραφείτε στο A2 Hosting?

Η διαδικασία εγγραφής για το A2 Hosting είναι πολύ εύκολη. Αφού επιλέξετε τον κύκλο χρέωσής σας και εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, σας παρουσιάζονται πολλές επιλογές που μπορείτε να ορίσετε. Τα δύο κύρια σημεία που πρέπει να θυμάστε εδώ είναι να είστε σίγουροι και να επιλέξετε το κέντρο δεδομένων που βρίσκεται πλησιέστερα στην περιοχή σας (ΗΠΑ, Ευρώπη ή Ασία),
Κέντρα φιλοξενίας δεδομένων Α2

και να θυμάστε ότι παρόλο που οι προαιρετικές υπηρεσίες είναι σίγουρα χρήσιμες, θα σας κοστίσουν περισσότερα χρήματα. Εκτιμώ ότι το A2 Hosting δεν προεπιλέγει κανένα από αυτά τα πρόσθετα στοιχεία κόστους – όπως κάνουν άλλοι οικοδεσπότες Ιστού.
Επιλογές φιλοξενίας Α2

Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για τη διαδικασία εγγραφής στο A2 Hosting είναι ότι μπορείτε να πληρώσετε τον λογαριασμό σας μέσω PayPal, πιστωτικής κάρτας ή επιταγής. Χρειάζεται πολύ λίγος χρόνος για να εγγραφείτε και σχεδόν στιγμιαία θα λάβετε μια ομάδα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένου καλωσορίσματος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της A2 Hosting, Bryan Muthig, επιβεβαίωση παραγγελίας, λεπτομέρειες εγκατάστασης και το email καλωσορίσματος που περιέχει τα στοιχεία του λογαριασμού σας (URL ιστότοπου και διαχειριστή, διακομιστές ονομάτων, πληροφορίες ftp κ.λπ.).
A2 Hosting Διευθύνων Σύμβουλος Καλωσορίσματος Email

Εξαιρετική φιλοξενία cPanel

Με το A2 Hosting, αποκτάτε το cPanel και το πρόγραμμα εγκατάστασης λογισμικού Softaculous. Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν από τη σελίδα του λογαριασμού σας στο A2 Hosting Client Area. Στη συνέχεια, θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις σημαντικές λειτουργίες του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένων των premium λειτουργιών που έχετε με το A2 Hosting. Μεταξύ των παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων cPanel, το A2 Hosting είναι ένας από τους καλύτερους.
a2-φιλοξενία-cpanel

Premium Χαρακτηριστικά του A2 Hosting

Παρόλο που όλα τα σχέδια της A2 Hosting είναι εντυπωσιακά, το πρόγραμμα Turbo Server είναι πιθανώς το καλύτερο που έχουμε δει σε αυτό το εύρος τιμών. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις δυνατότητες που έχετε.

 • Ταχύτερη φόρτωση σελίδας (έως 20x)
 • Λιγότεροι χρήστες σε κάθε διακομιστή
 • Περισσότεροι πόροι ανά χρήστη
 • Βελτιστοποιημένοι επιταχυντές ιστότοπων
 • Railgun Optimizer
 • Προσωρινή μνήμη WordPress LiteSpeed
 • Κρυφή μνήμη WooCommerce LiteSpeed

Τι χαρακτηριστικά μπόνους αποκτάτε με το A2 Hosting?

 • Διαρκής Ασφάλεια με Προστασία HackScan
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
 • Συντελεστές διαφημίσεων Bing / Yahoo

Είναι καλή η φιλοξενία Α2?

Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με το A2 Optimized WordPress Hosting. Όταν εγγραφείτε, το WordPress είναι προεγκατεστημένο και ρυθμίζεται αυτόματα για ταχύτερη απόδοση. Όταν συνδέεστε στον Διαχειριστή WordPress, μπορείτε να κάνετε κλικ στην καρτέλα A2 Optimized για να δείτε την κατάσταση κάθε διαμόρφωσης και να κάνετε αλλαγές, εάν είναι απαραίτητο.
A2 Hosting Optimized WordPress Dashboard

Η βελτιστοποίηση A2 περιλαμβάνει:

 • Προσωρινή αποθήκευση σελίδας
 • Προσωρινή αποθήκευση βάσης δεδομένων
 • Αποθήκευση αντικειμένου
 • Προσωρινή αποθήκευση προγράμματος περιήγησης
 • Ελαχιστοποίηση σελίδων HTML
 • Ελαχιστοποίηση αρχείων CSS
 • Ελαχιστοποίηση αρχείων JS
 • Συμπίεση Gzip
 • Συμπίεση εικόνων
 • Κι αλλα

Το A2 Optimized WP plugin ενσωματώνει άλλα πρόσθετα όπως το W3 Total Cache και το EWWW Image Optimizer. Στην πραγματικότητα, η εγκατάσταση του A2 WordPress περιλαμβάνει τις ακόλουθες προσθήκες:
A2 Φιλοξενία προσθηκών WordPress

Ο Διακομιστής Turbo κάνει τη διαφορά; Ναί!

Το πρόγραμμα φιλοξενίας My A2 Hosting Swift Server παρέχει εξαιρετική απόδοση και ταχύτητα. Ωστόσο, με ενδιέφερε πολύ να δω πόσο μεγάλη διαφορά επιλέγει ένα πρόγραμμα Turbo Server A2 Hosting. Μαζί με το A2 Optimized περιβάλλον, ενεργοποίησα τις επιλογές Turbo Cache και Memcached. Υλοποίησα επίσης το δωρεάν Cloudflare CDN που συνοδεύει το πρόγραμμα A2 Hosting. Η διαφορά ήταν άμεση και τα αποτελέσματα καταπληκτικά.

Ακολουθούν μερικά από τα αποτελέσματα των δοκιμών που έλαβα μετά τη μετάβαση στο A2 Hosting:
a2-φιλοξενία-ταχύτητα-δοκιμή-αποτελέσματα

Το A2 Hosting Turbo Server είναι ακόμα καλύτερο τώρα με QUIC

Εάν φορτώνει 20 φορές ταχύτερη σελίδα, περισσότεροι πόροι, λιγότεροι χρήστες ανά διακομιστή, μονάδες στερεάς κατάστασης και το βελτιστοποιημένο περιβάλλον της A2 Hosting δεν επαρκούν για εσάς, οι διακομιστές A2 Hosting Turbo χρησιμοποιούν πλέον το πρωτόκολλο QUIC για ακόμα καλύτερη απόδοση. Το QUIC (QUICK UDP Internet Connections) είναι μια καλύτερη εναλλακτική λύση για το τυπικό TCP (πρωτόκολλο ελέγχου μετάδοσης). Το QUIC παρέχει ταχύτερη φόρτωση σελίδας με μικρότερο λανθάνοντα χρόνο. Σε αντίθεση με το TCP, το QUIC χρησιμοποιεί πολυπλεξικές συνδέσεις μεταξύ υπολογιστών, που σημαίνει ότι εξαλείφονται τα πολλαπλά δρομολόγια μεταξύ υπολογιστών που επικοινωνούν. Τα αποτελέσματά μας ήταν εξαιρετικά.

Ταχύτητα ιστότοπου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η φιλοξενία A2 συνεχίζει να μας εκπλήσσει με την ταχύτατη γρήγορη ταχύτητα και απόδοση του ιστότοπου. Όχι μόνο εντυπωσιάζομαι με την εξαιρετική απόδοση του ιστότοπού μας, αλλά είμαστε εξίσου ενθουσιασμένοι για τα αποτελέσματα που έχουμε δει στις ξεχωριστές δοκιμές μας για το A2 Hosting. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα παρακάτω δεδομένα. Το A2 έχει δημιουργήσει μερικούς από τους ταχύτερους χρόνους ταχύτητας που έχουμε ζήσει ποτέ.
a2-φιλοξενία-ταχύτητα-δοκιμή-αποτελέσματα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Και το 2020, το A2 Hosting εξακολουθεί να δημοσιεύει εντυπωσιακές ταχύτητες ιστότοπου.

Αποκτήστε έναν ταχύτερο ιστότοπο με φιλοξενία A2

Σε αυτό το βίντεο δείχνω πώς αυξήσαμε σημαντικά την ταχύτητα του ιστότοπού μας με το A2 Hosting συνδυάζοντας τον Turbo Server, το βελτιστοποιημένο περιβάλλον WordPress και το Cloudflare CDN.

Επιπλέον προστασία ασφαλείας

Η ασφάλεια του ιστότοπου είναι πιο σημαντική από ποτέ αυτές τις μέρες. Και το A2 Hosting παρέχει διαρκή ασφάλεια με τη δωρεάν προστασία HackScan, το διπλό τείχος προστασίας, την άμυνα brute force, τη σάρωση ιών και την παρακολούθηση ασφάλειας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που παρέχουν. Με το Patchman Enhanced Security Tool, μπορούν να εντοπιστούν ευπάθειες λογισμικού και κακόβουλο λογισμικό και να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα. Είμαι σίγουρα εντυπωσιασμένος με τις δυνατότητες ασφαλείας του A2 Hosting.
a2-φιλοξενία-patchman

Η φιλοξενία A2 περιλαμβάνει πλέον τη διαδικτυακή σταδιοποίηση

a2-φιλοξενία-wordpress-σταδιοποίηση
Και εδώ είναι περισσότερα καλά νέα από το A2 Hosting! Το A2 περιλαμβάνει πλέον τη σταδιοποίηση ιστότοπων για ιστότοπους WordPress και Joomla. Με τη σταδιοποίηση, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο του ζωντανού ιστότοπού σας και να δοκιμάσετε τις αλλαγές στον ιστότοπο σταδιοποίησης – χωρίς να επηρεαστεί ο ιστότοπος παραγωγής σας. Στη συνέχεια, όταν είστε ικανοποιημένοι ότι οι νέες σας αλλαγές λειτουργούν σωστά και όλα είναι εντάξει, μπορείτε να προωθήσετε αυτές τις αλλαγές στον ζωντανό ιστότοπό σας.

Η σταδιοποίηση συνήθως περιλαμβάνεται μόνο σε πιο ακριβά προγράμματα διαχείρισης φιλοξενίας, επομένως είναι υπέροχο να βλέπουμε το A2 χωρίς επιπλέον κόστος. Και, είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο η A2 Hosting ανταγωνίζεται σίγουρα τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Υποστήριξη πελατών

Το A2 Hosting αναφέρεται στο προσωπικό υποστήριξης πελατών τους ως το πλήρωμα Guru. Το A2 παρέχει 24/7/365 υποστήριξη του Crew Guru με βάση τις ΗΠΑ μέσω ζωντανής συνομιλίας, εισιτηρίου υποστήριξης, τηλεφώνου και email. Βρήκα την υποστήριξη του Guru Crew να είναι εξαιρετική με γρήγορους χρόνους απόκρισης και χρήσιμα μέλη του Guru Crew. Ακολουθεί ένα δείγμα μίας από τις συνεδρίες υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας.
A2 Υποστήριξη πελατών φιλοξενίας
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το A2 Hosting συνεχίζει να παρέχει εξαιρετική, επαγγελματική υποστήριξη πελατών. Σύμφωνα με την εμπειρία μου, τις περισσότερες φορές τα μέλη της ομάδας πρώτης γραμμής του Guru Crew είναι περισσότερο από ικανά να επιλύσουν προβλήματα. Ωστόσο, σε λίγες περιπτώσεις όπου μπορεί να χρειαστεί να προωθήσετε ένα αντικείμενο στο προχωρημένο προσωπικό του Guru, η υποστήριξη πελατών είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή. Όταν πήρα συνέντευξη από τον επόπτη υποστήριξης της A2 Hosting, Ryan Flowers, μίλησε για το Guru Crew και πώς προτιμούν να χρησιμοποιούν εισιτήρια υποστήριξης για την επίλυση προβλημάτων και να παρέχουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες τους. Η δική μου εμπειρία επιβεβαιώνει σίγουρα τα σχόλιά του. Όταν είχα πρόσφατα ένα πρόβλημα με την PHP, το προηγμένο προσωπικό έλυσε αμέσως το πρόβλημα. Υπέροχη δουλειά Ryan και Crew!

Πώς συγκρίνεται η φιλοξενία A2 με άλλους οικοδεσπότες Ιστού?

A2 Φιλοξενία εναντίον Bluehost
Αυτή η σύγκριση μεταξύ του A2 Hosting και του Bluehost δεν είναι τόσο κοντά όσο ήταν κάποτε. Και οι δύο αυτοί οικοδεσπότες Ιστού παρέχουν εξαιρετικά σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων cPanel…

A2 Hosting εναντίον DreamHost
Αυτή η σύγκριση μεταξύ του A2 Hosting και του DreamHost επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στις δυνατότητες φιλοξενίας WordPress και στην απόδοση των σχεδίων φιλοξενίας τους…

A2 Hosting εναντίον GoDaddy
Ενώ το GoDaddy προσφέρει πολλά προϊόντα και υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης ονόματος τομέα), αυτή η σύγκριση εστιάζεται πλήρως στα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρονται από την A2 Hosting και την GoDaddy…

Φιλοξενία Α2 έναντι GreenGeeks
Το A2 Hosting και το GreenGeeks είναι πραγματικά δύο από τις κορυφαίες επιλογές για web hosting πολλαπλών τομέων. Αλλά αν πρέπει να δημιουργήσετε πολλούς ιστότοπους ή μόνο έναν, είναι σίγουρα μια στενή κλήση για το ποια είναι καλύτερη…

A2 Φιλοξενία εναντίον HostGator
Πώς συγκρίνεται το A2 Hosting με το HostGator; Όπως αποδεικνύεται, το A2 Hosting περισσότερο από το δικό του ενάντια στον ανταγωνισμό εδώ…

Φιλοξενία Α2 έναντι InMotion
Τα καλά νέα κατά τη σύγκριση της φιλοξενίας A2 και της φιλοξενίας InMotion είναι ότι είναι μια win-win κατάσταση για εσάς. Και οι δύο αυτές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων παρέχουν εξαιρετική φιλοξενία ιστοσελίδων με εξαιρετική υποστήριξη…

A2 Hosting εναντίον InterServer
Ακολουθεί ένας άλλος συνδυασμός δύο εξαιρετικών εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων που χρησιμοποιώ και οι δύο…

A2 Hosting vs Jaguar PC
Σε αυτήν τη σύγκριση ρίχνουμε μια ματιά στο πώς συγκρίνεται το A2 Hosting με το Jaguar PC. Με το A2 και το Jaguar, έχετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας που είναι…

A2 Φιλοξενία έναντι Υγρού Ιστού
Πώς συγκρίνεται το A2 Hosting με το Liquid Web; Εδώ είναι μια ενδιαφέρουσα σύγκριση μεταξύ δύο εξαιρετικών εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων…

A2 Φιλοξενία εναντίον Site5
Σε αυτήν τη σύγκριση, ρίχνουμε μια ματιά στο A2 Hosting και το Site5. Αν και αυτοί οι δύο οικοδεσπότες Ιστού έχουν παρόμοια δομημένα σχέδια φιλοξενίας (βασικά, προηγμένα και turbo), κατά τη γνώμη μας ένα από αυτά είναι σαφώς ανώτερο από το άλλο…

A2 Φιλοξενία εναντίον SiteGround
Η σύγκριση του A2 Hosting και του SiteGround είναι μια εξαιρετικά στενή κλήση. Και οι δύο παρέχουν πολλές μοναδικές δυνατότητες που παρέχουν εξαιρετική απόδοση φιλοξενίας ιστοσελίδων…

A2 Hosting vs Web Hosting Hub
Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ομοιότητες με αυτές τις δύο εταιρείες φιλοξενίας – με τις δομές του προγράμματος φιλοξενίας τους και την πελατειακή βάση στόχου…

A2 Hosting vs Wix
Πώς συγκρίνεται το A2 Hosting με το Wix; Αυτή η σύγκριση μεταξύ ενός παραδοσιακού προγράμματος φιλοξενίας ιστοσελίδων και ενός πακέτου δημιουργίας ιστότοπων ρίχνει μια ματιά στο πρόγραμμα Turbo Server Hosting της A2 Hosting σε σχέση με τα πακέτα ιστότοπων της Wix…

Σύσταση

Για φιλοξενία υψηλής ταχύτητας ή ιστότοπους WordPress, το A2 Hosting είναι μια εξαιρετική επιλογή. Με βάση την εμπειρία μου, παρέχουν σχέδια φιλοξενίας με όλες τις σημαντικές δυνατότητες που θα χρειαστείτε για τον ιστότοπό σας. Και βρήκα τον συνδυασμό των πλατφορμών Swift και Turbo Server, βελτιστοποιημένου περιβάλλοντος WordPress και εξαιρετικής υποστήριξης πελατών του Guru Crew, καθιστώντας το A2 Hosting έναν κορυφαίο πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Έτσι, για να συνοψίσουμε όλα: Γρήγοροι και γρήγοροι διακομιστές και υλικό. Βελτιστοποιημένο περιβάλλον για WordPress. Δωρεάν CDF CloudFlare για ταχύτερη φόρτωση σελίδας. SEO και εργαλεία μάρκετινγκ για να σας φέρουν στη λίστα στο Google. και εξαιρετική υποστήριξη πελατών από το Guru Crew. Όλα προσθέτουν ως έναν από τους αγαπημένους μου οικοδεσπότες Ιστού.

Προς το παρόν, μπορείτε να λάβετε έως και 62% έκπτωση στο A2 Hosting. Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map