Ταχύτερη φιλοξενία WordPress 2020 – “Αληθινά αποτελέσματα δοκιμών”

ταχύτερη φιλοξενία wordpress


Η δημοτικότητα του WordPress συνεχίζει να αυξάνεται – τώρα αντιπροσωπεύει περίπου το 30% του ιστού. Και ενώ φαινομενικά όλοι οι οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν απίστευτη φιλοξενία για ιστότοπους WordPress, δεν είναι όμοια όλες οι φιλοξενίες WordPress. Για παράδειγμα, η ταχύτητα και η απόδοση μπορεί να ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με τον πάροχο φιλοξενίας σας. Αν ψάχνετε για το ταχύτερη φιλοξενία WordPress, εδώ είναι η έκθεσή μου.

Παράγοντες ταχύτητας WordPress

 • Τοποθεσία κέντρου δεδομένων
 • Διακομιστές Web
 • Στατικές εικόνες
 • Κωδικοποίηση θέματος

Αν και το WordPress δεν είναι πάντα η ταχύτερη πλατφόρμα στον ιστό, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να καθορίσουν πόσο γρήγορα αποδίδει ο ιστότοπός σας.

Τοποθεσία κέντρου δεδομένων – Στην ιδανική περίπτωση, ο κεντρικός υπολογιστής WordPress θα διαθέτει πολλά κέντρα δεδομένων με τουλάχιστον ένα να βρίσκεται κοντά στην πλειονότητα των επισκεπτών του ιστότοπού σας. Η τοποθεσία του κέντρου δεδομένων σας μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στην ταχύτητα του ιστότοπού σας. Έχω δει τη διαφορά με τους δικούς μου ιστότοπους, καθώς και με τα αποτελέσματα των δοκιμών μας.

Διακομιστές Web – Πολλοί οικοδεσπότες Ιστού χρησιμοποιούν τώρα διακομιστές που έχουν ρυθμιστεί ειδικά για το WordPress. Η ύπαρξη υψηλής ποιότητας υλικού και αυξημένων πόρων θα ωφελήσει όλους τους τύπους ιστότοπων – συμπεριλαμβανομένου του WordPress.

Στατικές εικόνες – Ο αριθμός των φωτογραφιών και των εικόνων που έχετε μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ταχύτητα του ιστότοπού σας στο WordPress.

Θέματα WordPress – Ένας άλλος μεγάλος παράγοντας για τον προσδιορισμό της ταχύτητας του ιστότοπού σας στο WordPress είναι η κωδικοποίηση του θέματος που χρησιμοποιείτε. Ενώ τα θέματα δεν είναι απαραίτητα ζήτημα φιλοξενίας ιστού, να γνωρίζετε ότι ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων ενδέχεται να έχουν ορισμένους περιορισμούς θεμάτων.

Βελτιστοποίηση της ταχύτητας του ιστότοπού σας στο WordPress

 • Υλικό και πόροι
 • Τεχνολογία προσωρινής αποθήκευσης
 • Υποστήριξη έκδοσης PHP
 • Δίκτυο παράδοσης περιεχομένου
 • Συμπίεση των εικόνων σας
 • Σχεδιασμός θεμάτων WordPress

Έτσι, εάν θέλετε γρήγορη φιλοξενία WordPress, τι πρέπει να αναζητήσετε; Ο σωστός οικοδεσπότης Ιστού μπορεί να εφαρμόσει τη σωστή τεχνολογία και να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να αυξήσει την ταχύτητα του ιστότοπού σας στο WordPress. Μερικά από τα πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε όταν ψωνίζετε για γρήγορη φιλοξενία WordPress είναι:

Υλικό και πόροι – Για εκκινητές, σίγουρα θέλετε μονάδες στερεάς κατάστασης (SSD) μαζί με γρήγορους επεξεργαστές και περισσότερη μνήμη. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε επίσης λιγότερους χρήστες ανά διακομιστή. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε καλύτερη πρόσβαση στους πόρους και λιγότερες πιθανότητες διενέξεων.

Τεχνολογία προσωρινής αποθήκευσης – Μέχρι στιγμής ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας στο WordPress είναι να επιλέξετε έναν οικοδεσπότη Ιστού που χρησιμοποιεί τη δική τους τεχνολογία προσωρινής αποθήκευσης. Η σωστή προσωρινή αποθήκευση του περιεχομένου του ιστότοπού σας επιταχύνει τους χρόνους φόρτωσης σελίδας για πολύ καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Υποστήριξη έκδοσης PHP – Είναι επίσης πολύ σημαντικό να επιλέξετε έναν οικοδεσπότη ιστού που εκτελεί την πιο πρόσφατη έκδοση της PHP που υποστηρίζεται από το WordPress. Για παράδειγμα, υπάρχει τεράστια διαφορά στην απόδοση όταν χρησιμοποιείτε PHP 7 και άνω.

Δίκτυο παράδοσης περιεχομένου – Θα πρέπει επίσης να αναζητήσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress που περιλαμβάνει δωρεάν χρήση του Δικτύου Διανομής Περιεχομένου (CDN). Με ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου, το στατικό περιεχόμενο του ιστότοπού σας βρίσκεται σε διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια, όταν κάποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας, το περιεχόμενο ανακτάται από τον διακομιστή που βρίσκεται πιο κοντά στην τοποθεσία του, γεγονός που οδηγεί σε υψηλότερες ταχύτητες ιστοσελίδας.

Συμπίεση εικόνων – Επειδή οι φωτογραφίες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φορτώσουν, θα πρέπει επίσης να συμπιέζετε τις εικόνες στον ιστότοπό σας στο WordPress. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας μια προσθήκη WordPress ή αναζητώντας έναν οικοδεσπότη Ιστού που προσφέρει αυτόματη συμπίεση εικόνας (όπως Liquid Web).

Σχεδιασμός θεμάτων WordPress – Και πάλι, αν και όχι απαραίτητα μια λειτουργία φιλοξενίας ιστού, να γνωρίζετε ότι το θέμα του WordPress σας μπορεί να έχει καθοριστικό αντίκτυπο στην ταχύτητα του ιστότοπού σας. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, ένας οικοδεσπότης Ιστού ενδέχεται να έχει περιορισμούς σε ορισμένα θέματα.

Γρήγορες προτάσεις φιλοξενίας WordPress

Με βάση τα αποτελέσματα των δοκιμών μας και τη δική μου προσωπική εμπειρία από τη χρήση αυτών των web hosting, ακολουθούν οι προτάσεις μας για γρήγορη φιλοξενία WordPress:

ΑποτελέσματαWebsitePriceType
Φιλοξενία Α2 a2hosting.com 3,92 $. – 9,31 $. Κοινόχρηστο
SiteGround siteground.com 3,95 $. – 14,95 $. Κοινόχρηστο
Μπλε Χοστ bluehost.com 2,95 $. Κοινόχρηστο
GreenGeeks greengeeks.com 2,95 $. Κοινόχρηστο
Φιλοξενία InMotion inmotionhosting.com 6,99 $. – 19,99 $. Διαχειρίζεται
Υγρός Ιστός liquidweb.com 29 $. – 149 $. Διαχειρίζεται
Μηχανή WP wpengine.com $ 30 για. – 290 $. Διαχειρίζεται

Δοκιμάσαμε έναν συνδυασμό σχεδίων Shared και Managed WordPress Hosting από διάφορες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων για να δούμε πόσο καλά έπαιξαν σε έναν παρόμοιο ιστότοπο WordPress. Ακολουθούν τα αποτελέσματα από τους κεντρικούς υπολογιστές με την καλύτερη απόδοση.

Φιλοξενία Α2

Το A2 Hosting εστιάζει συνεχώς σε γρήγορες λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων και WordPress. Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα Turbo Hosting τους είναι τόσο καλό που το χρησιμοποιούμε για τη δική μας ιστοσελίδα. Όχι μόνο τα αποτελέσματά μας ήταν υπέροχα, αλλά στις δικές μου δοκιμές, η Α2 δημοσίευσε τα ταχύτερα αποτελέσματα δοκιμών. Το A2 Hosting περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες premium που συνήθως βρίσκονται σε διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας.

Χαρακτηριστικά ταχύτητας WordPress:

 • A2 Βελτιστοποιημένο περιβάλλον WordPress
 • Turbo Cache (Πρόγραμμα διακομιστή Turbo)
 • Memcached (Πρόγραμμα διακομιστή Turbo)
 • Cloudflare CDN
 • WordPress LiteSpeed ​​Cache (Πρόγραμμα διακομιστή Turbo)
a2-φιλοξενία-wordpress
Τοποθεσίες κέντρου δεδομένων:
ΗΠΑ – Μίσιγκαν, ΗΠΑ – Αριζόνα, EUR – Άμστερνταμ, ΑΣΙΑ – Σιγκαπούρη
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας:
a2-φιλοξενία-wordpress-ταχύτητα
Ιστοσελίδα φιλοξενίας Α2: Εδώ

SiteGround

Το SiteGround ειδικεύεται στην παροχή διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress σε προσιτές κοινόχρηστες τιμές φιλοξενίας. Αλλά μην αφήσετε την τιμή να σας ξεγελάσει! Το SiteGround είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους διαθέσιμους παρόχους φιλοξενίας WordPress. Και όσον αφορά την ταχύτητα του ιστότοπου, το SiteGround έχει προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα από πολλούς από τους πιο ακριβούς διαχειριζόμενους κεντρικούς υπολογιστές WordPress.

Χαρακτηριστικά ταχύτητας WordPress:

 • Τεχνολογία SuperCacher
 • Cloudflare CDN
 • NGINX
siteground-wordpress
Τοποθεσίες κέντρου δεδομένων:
ΗΠΑ – Σικάγο, Ηνωμένο Βασίλειο – Λονδίνο, NL – Άμστερνταμ, IT – Μιλάνο, SG – Σιγκαπούρη
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας:
siteground-wordpress-speed
SiteGround Ιστοσελίδα: Εδώ

Μπλε Χοστ

Το Bluehost συνιστάται από το WordPress.org και έκανε πρόσφατα κάποιες εξαιρετικές βελτιώσεις για τους αρχικούς χρήστες του WordPress. Μαζί με το νέο προσαρμοσμένο ταμπλό του WordPress, το Bluehost παρέχει διαδικτυακή καθοδήγηση όταν δημιουργείτε τον πρώτο σας ιστότοπο WordPress.

Όσον αφορά την απόδοση του ιστότοπου WordPress, το Bluehost έχει επίσης βελτιωθεί. Οι μονάδες SSD και ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα φιλοξενίας σας.

Χαρακτηριστικά ταχύτητας WordPress:

 • Μονάδες SSD
 • Δίκτυο παράδοσης περιεχομένου
Μπλε Χοστ
Τοποθεσίες κέντρου δεδομένων:
Provo, UT
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας:
bluehost-wordpress-speed
Ιστότοπος Bluehost: Εδώ

InMotion Hosting – Διαχειριζόμενο WordPress

Ενώ το πρόγραμμα Business Hosting της InMotion αποτελεί μια εξαιρετική λύση φιλοξενίας WordPress εδώ και πολλά χρόνια, έχουν πλέον μια ακόμη καλύτερη πλατφόρμα με τα πακέτα Managed WordPress Hosting. Έχω γίνει πελάτης InMotion Hosting για πολλά χρόνια, παρατηρώ μια σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα του ιστότοπου του WordPress. Και, τα αποτελέσματα των δοκιμών μας επιβεβαιώνουν τις σκέψεις μου.

Χαρακτηριστικά ταχύτητας WordPress:

 • Διαχειριστής προσωρινής μνήμης
 • NGINX
inmotion-hosting-wordpress
Τοποθεσίες κέντρου δεδομένων:
Λος Άντζελες, CA και Ashburn, VA
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας:
inmotion-hosting-wordpress-speed
Ιστότοπος φιλοξενίας InMotion: Εδώ

Υγρός Ιστός

Το Liquid Web έχει κάνει πραγματικά μια απίστευτη δουλειά στη δημιουργία μιας κορυφαίας ομάδας εμπειρογνωμόνων WordPress και προσφέρει εξαιρετικές διαχειριζόμενες λύσεις WordPress. Αυτό που διαχωρίζει το Liquid Web από τον ανταγωνισμό είναι η συμπερίληψή τους σε ορισμένα μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως η αυτόματη συμπίεση εικόνας που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ταχύτητα του ιστότοπού σας.

Χαρακτηριστικά ταχύτητας WordPress:

 • Αυτόματη συμπίεση εικόνας
 • NGINX
 • Βερνίκι Caching
liquid-web-wordpress
Τοποθεσίες κέντρου δεδομένων:
ΗΠΑ – Μίσιγκαν, ΗΠΑ – Αριζόνα, EUR – Άμστερνταμ
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας:
liquid-web-wordpress-speed
Ιστότοπος Liquid Web: Εδώ

Μηχανή WP

Το WP Engine είναι το βιομηχανικό πρότυπο εδώ και χρόνια όσον αφορά τη διαχείριση WordPress υψηλής ποιότητας. Το WP Engine εστιάζει πλήρως στο WordPress και συνεχίζει να λάμπει με την Πλατφόρμα Ψηφιακής Εμπειρίας που παρέχει λύσεις εταιρειών, επιχειρήσεων και επιχειρήσεων.

Χαρακτηριστικά ταχύτητας WordPress:

 • Τεχνολογία EverCache
 • Παγκόσμιο CDN
wp-engine-wordpress
Τοποθεσίες κέντρου δεδομένων:
ΗΠΑ, Καναδάς, Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας:
wp-engine-wordpress-speed
Ιστότοπος WP Engine: Εδώ

GreenGeeks

Η GreenGeeks ήταν πάντα γνωστή για την παροχή ποιοτικής πράσινης φιλοξενίας ιστοσελίδων μαζί με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων που παρέχει τεράστια αξία. Ωστόσο, η πρόσφατη αναβάθμιση της κοινόχρηστης πλατφόρμας φιλοξενίας τους έχει πλέον ως αποτέλεσμα ακόμη καλύτερη απόδοση και ταχύτερη ταχύτητα ιστότοπου WordPress.

Χαρακτηριστικά ταχύτητας WordPress:

 • Τεχνολογία PowerCacher
 • Βελτιστοποιημένα LightSpeed ​​και MariaDB
 • Cloudflare CDN
greengeeks-wordpress
Τοποθεσίες κέντρου δεδομένων:
ΗΠΑ – Chicago Chicago, USA – Phoenix, AZ, CAN – Τορόντο, EUR – Άμστερνταμ, NL
Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας:
greengeeks-wordpress-speed
Ιστοσελίδα GreenGeeks: Εδώ
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector