A2 Gazduire site-ul Web Review Review

a2-site-builder-recenzie


Dacă sunteți familiarizați cu site-ul nostru web, știți că A2 Gazduire este absolut una dintre cele mai recomandate companii de gazduire web. Folosim A2 pentru a găzdui acest site web. Acestea oferă caracteristici, performanță și suport extraordinare. A2 Gazduire este excelent pentru WordPress și site-ul web de găzduire.

Și acum, A2 s-a alăturat numărului tot mai mare de gazde web care includ propriile lor site-uri de construire a site-ului pentru a accelera și simplifica procesul de creare a site-urilor web. In acest A2 Gazduire site-ul Web Review Review, Îți voi arăta cum îți poți crea site-ul și cum se compară constructorul de site-uri A2 cu jucătorii majori care creează site-uri.

A2 Gazduire Planuri Web Builder

builder-planuri de a2-site-
A2 Gazduire are pachete separate pentru planurile de constructor de site-uri web. Practic, primiți pachetul lor de găzduire web, plus funcțiile de constructor de site-uri aici. Constructorul de site-uri A2 este inclus în planurile lor tradiționale de găzduire web, dar te-ai limitat să creezi doar un site web cu o singură pagină. Întrucât, de obicei, doriți să aveți mai multe pagini pentru site-ul dvs., cu siguranță aș sugera să optați pentru unul dintre aceste noi planuri de construire a site-urilor web dacă doriți să creați site-ul cu acesta. Veți obține, de asemenea, mai multe opțiuni de șabloane de site-uri web și protecție SSL.

Caracteristici de construire a site-urilor de găzduire A2

 • Editor de site-uri ușor de făcut clic pentru a edita
 • Vizualizați și publicați cu ușurință site-ul dvs. web
 • Adăugați rapid fotografii și galerii
 • Adăugați formulare, videoclipuri și link-uri de social media
 • Opțiune de compresie a imaginii
 • Include găzduire web excepțională A2
 • Include e-mail, cPanel și alte funcții de găzduire A2
 • Suport excelent pentru clienți

Noțiuni introductive cu A2 Website Builder

Activați și configurați constructorul de site-uri Web Hosting A2 de la cPanel. Faceți clic pe pictograma A2 Website Builder și apoi faceți clic pe butonul Activare.
a2-site-builder-cpanel-acces

În ecranul Site-urile mele, faceți clic pe butonul Gestionare pentru a vă conecta domeniul la site-ul dvs. web. Și faceți clic pe butonul Conectare pentru a lansa editorul site-ului.
a2-site-constructor-manager

Alegerea șablonului dvs. de site web

În primul rând, puteți alege șablonul site-ului dvs. web. Rețineți că planul de constructor de site-uri mai mare sau mai scump pe care îl alegeți, cu atât veți avea mai multe opțiuni de șablon. De exemplu, planul de 1 pagină include doar 10 șabloane de site-uri web, în ​​care planul de nivel de afaceri include 40. Temele disponibile arată bine și le puteți personaliza cu ușurință pentru un aspect și mai bun. Dacă doriți să schimbați șabloane, trebuie doar să faceți clic pe a doua pictogramă din partea stângă.
builder-șabloane a2-site-

Pentru testarea mea, am ales șablonul de portofoliu.
a2-site-builder-portofoliu-șablon

Crearea și editarea paginilor site-ului dvs. Web

Editorul de A2 Website Builder este foarte ușor de utilizat și am putut să-mi construiesc site-ul fără probleme. Este o interfață drag and drop și puteți doar să faceți clic și să editați ceea ce doriți într-o pagină. De exemplu, pentru a schimba titlul paginii, puteți face clic pe text, iar editorul va deschide un câmp de intrare cu butoane de fila de editare.
a2-site-builder-editor

Puteți crea cu ușurință pagini suplimentare de site utilizând meniul derulant Pagini și stiluri.
a2-site-builder-add-page

Pentru a adăuga conținut pe site-ul dvs. web, faceți clic pe butonul Adăugare conținut situat în bara de meniu de sus. Folosind butonul Adăugare conținut, puteți adăuga rapid și ușor articolele de conținut de bază, precum și câteva caracteristici cu adevărat frumoase, inclusiv formulare, butoane de social media și un buton de cumpărare PayPal acum pentru magazinele online.
a2-site-builder-add-content

De asemenea, puteți încorpora videoclipuri YouTube și audio SoundCloud.
a2-site-builder-youtube-Încorporați

Lucrul cu Fotografii în A2 Website Builder

a2-website-builder-galerie-settings
Lucrul cu imagini este, de asemenea, o briză cu A2 Website Builder. Tema de portofoliu pe care am ales-o are deja o galerie pe pagina principală. Puteți adăuga, de asemenea, o galerie făcând clic pe butonul Adăugare conținut (vezi mai sus). Pentru a edita o galerie existentă, cum ar fi în tema portofoliului, trebuie doar să faceți clic pe ea pentru a afișa opțiunile de editare a galeriei. Faceți clic pe butonul Editați imagini pentru a adăuga sau a edita fotografiile.

Aveți opțiunile de a încărca noile fotografii, de a accesa fotografiile pe care le-ați încărcat deja, precum și de a utiliza imagini Facebook sau stoc. Pentru a adăuga fotografiile pe site-ul dvs. web, faceți clic pe casetele de selectare din imagini în miniatură, apoi faceți clic pe butonul Adaugă imagini.
a2-site-builder-edit-galerie

Butonul Editați imagini vă permite, de asemenea, să vă reordonați fotografiile în galerie. Doar faceți clic și trageți-le în previzualizator pentru a schimba comanda.
a2-website-builder-Reordonează-galerie-imagini

Puteți adăuga imagini individuale pe site-ul dvs. web utilizând butonul Meniu Adăugare conținut.

Vizionarea și publicarea site-ului dvs. web

a2-site-builder-preview-publice
Funcțiile de previzualizare și publicare în A2 Website Builder sunt, de asemenea, foarte ușor de utilizat. A2 a făcut o treabă bună aici.

Pentru a previzualiza cum va arăta site-ul dvs. web după ce l-ați creat sau ați făcut modificări, trebuie doar să faceți clic pe butonul Previzualizare din colțul din dreapta sus.
a2-site-builder-preview-site-

Puteți utiliza apoi butoanele pictogramei din partea de sus pentru a vizualiza cum va arăta site-ul dvs. pe un computer tabletă sau un smartphone, precum și un computer desktop.
a2-site-builder-preview-mobil

Când sunteți gata să publicați site-ul dvs. web, trebuie doar să faceți clic pe butonul Publicare în colțul din dreapta sus. Și este tot ce trebuie să creezi noul tău site web!

Avantajele A2 Gazduire Site Web Builder

 • Foarte ușor și intuitiv de utilizat
 • Activare și configurare ușoară
 • Include performanțe excepționale de găzduire A2
 • Interfață dragă și plină
 • Asistență excelentă pentru gazduire A2
 • Vizualizare și publicare ușoară a site-ului web

Dezavantaje ale constructorului de site-uri de gazduire A2

 • În prezent, nu la fel de multe opțiuni de șabloane de site-uri ca unii alți constructori de site-uri web

Alternative la A2 Gazduire Site Builder

Aș pune A2 Website Builder la același nivel cu constructorii de site-uri de la DreamHost și GoDaddy (Remixer și, respectiv, GoCentral). De asemenea, poate doriți să aruncați o privire asupra acestora dacă sunteți interesat de această categorie de creatori de site-uri web.

Concluzie și recomandare

A2 Website Builder este o opțiune bună pentru crearea de site-uri care nu trebuie să includă o cantitate imensă de conținut – în mod ideal, să spunem șase pagini sau mai puțin. Mi-a plăcut să lucrez în interfața A2 Website Builder. Crearea, editarea și adăugarea de elemente la paginile dvs. de web este foarte ușoară. De asemenea, beneficiați de A2 Website Builder oferit de serviciile excelente de găzduire web A2.

Constructorii de site-uri web sunt cei mai potriviți pentru mai multe site-uri de bază, cum ar fi un vehicul de achiziție a clienților sau o broșură de vânzare online pentru afacerea dvs., precum și pentru un magazin online de bază. Pentru acele tipuri de site-uri, aș recomanda A2 Website Builder.
a2-site-constructor-site-ul publicat

Faceți clic aici pentru mai multe detalii pe Generatorul de site-uri A2 Hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector