A2 gostovanje spletnega mesta Builder pregled

a2-gradnik spletnega mesta-pregled


Če poznate naše spletno mesto, veste, da je A2 gostovanje absolutno eno mojih najbolj priporočljivih spletnih ponudnikov gostovanja. Za gostovanje te spletne strani uporabljamo A2. Zagotavljajo izjemne lastnosti, zmogljivost in podporo. A2 gostovanje je odlično za WordPress in poslovno gostovanje spletnih strani.

Zdaj se je A2 pridružil vse večjemu številu spletnih gostiteljev, ki vključujejo lastne graditelje spletnih strani, da pospešijo in poenostavijo postopek izdelave spletnega mesta. V tem A2 gostovanje spletnega mesta Builder pregled, Pokazal vam bom, kako lahko ustvarite svoje spletno mesto in kako se graditelj spletnega mesta A2 primerja z glavnimi akterji za izdelavo spletnih strani.

A2 Načrti za izdelavo spletnih strani za graditelje spletnih mest

a2-načrti za izdelavo spletnih strani
A2 gostovanje ima ločene pakete za načrte svojih graditeljev spletnih strani. V bistvu prejmete njihov paket za spletno gostovanje in funkcije za izdelavo spletnega mesta. Izdelovalec spletnih mest A2 je vključen v njihove tradicionalne načrte za spletno gostovanje, vendar ste omejeni na ustvarjanje samo enega spletnega mesta. Ker boste običajno želeli imeti več strani za svoje spletno mesto, vsekakor predlagam, da se odločite za enega od teh novih načrtov za izdelavo spletnih mest, če želite ustvariti svoje spletno mesto z njim. Dobili boste tudi več izbire predloge spletnega mesta in zaščito SSL.

Lastnosti spletnega mesta za gradbenike A2

 • Preprost urejevalnik spletnih strani s klikom za urejanje
 • Preprosto preglejte in objavite svoje spletno mesto
 • Hitro dodajte fotografije in galerije
 • Dodajte povezave za obrazce, videoposnetke in družbene medije
 • Možnost stiskanja slike
 • Vključuje izjemno spletno gostovanje A2
 • Vključuje e-pošto, cPanel in druge funkcije gostovanja A2
 • Odlična podpora strankam

Uvod v program A2 Builder

Aktivirate in nastavite A2 Hosting Builder spletnega mesta iz cPanela. Kliknite ikono A2 Website Builder in nato kliknite gumb Activate.
a2-website-builder-cpanel-dostop

Na zaslonu Moja spletna mesta kliknite gumb Uredi, če želite povezati domeno s svojim spletnim mestom. Če želite zagnati urejevalnik spletnega mesta, kliknite gumb Prijava.
a2-website-builder-manager

Izbira predloge za vaše spletno mesto

Najprej lahko izberete predlogo spletnega mesta. Upoštevajte, da višji ali dražji načrt za izdelavo spletnega mesta, ki ga izberete, več izbire predloge. Na primer, načrt strani vsebuje samo 10 predlog za spletno mesto, kjer načrt poslovne ravni vključuje 40. Razpoložljive teme izgledajo lepo in jih lahko preprosto prilagodite za še lepši videz. Če želite spremeniti predloge, samo kliknite drugo ikono na levi strani.
predloge a2-gradnik spletnih strani

Za svoje testiranje sem izbral predlogo spletnega mesta Portfolio.
a2-website-builder-portfolio-template

Ustvarjanje in urejanje strani vašega spletnega mesta

Urejevalnik A2 Website Builder je zelo enostaven za uporabo in svoje spletno mesto sem lahko sestavil brez težav. To je vmesnik za povleci in spusti in na strani lahko precej preprosto kliknete in uredite, kar želite. Na primer, da spremenite naslov strani, lahko kliknete besedilo in urejevalnik bo odprl polje za vnos z gumbi za urejanje jezikov.
a2-website-builder-editor

Dodatne strani na spletnem mestu lahko preprosto ustvarite s spustnim menijem Strani in slogi.
a2-page-builder-add-page

Če želite dodati vsebino na svoje spletno mesto, kliknite gumb Dodaj vsebino v zgornji vrstici menija. S pomočjo gumba Dodaj vsebino lahko hitro in enostavno dodate svoje osnovne vsebinske elemente, pa tudi nekatere resnično lepe funkcije, vključno z obrazci, gumbi socialnih medijev in gumbom za nakup PayPal za nakup v spletnih trgovinah.
a2-gradnik spletnega mesta-dodajanje vsebine

Vdelate lahko tudi YouTube video posnetke in zvok SoundCloud.
vdelati a2-Website-builder-youtube

Delo s fotografijami v spletnem mestu A2 Builder

nastavitve a2-spletnega mesta-graditelj-galerija
Delo s slikami je prav tako prepir z A2 Builderjem spletnih strani. Izbrana tema portfelja že ima galerijo na domači strani. Galerijo lahko dodate tudi s klikom na gumb Dodaj vsebino (glejte zgoraj). Če želite urediti obstoječo galerijo, na primer v temi portfelja, samo kliknite nanjo in odprite možnosti urejanja galerije. Za dodajanje ali urejanje fotografij kliknite gumb Uredi slike.

Na voljo imate možnosti za nalaganje novih fotografij, dostop do fotografij, ki ste jih že naložili, pa tudi do uporabe Facebook ali Stock slik. Če želite fotografije dodati na svoje spletno mesto, kliknite potrditvena polja na sličicah in nato kliknite Dodaj slike.
a2-website-builder-edit-gallery

Gumb Uredi slike vam omogoča tudi preureditev fotografij v galeriji. Samo kliknite in povlecite v predogledniku, da spremenite vrstni red.
a2-spletna stran-builder-reorder-galerija-slike

Posamezne slike lahko na svoje spletno mesto dodate z gumbom menija Dodaj vsebino.

Predogled in objava vašega spletnega mesta

a2-website-builder-predogled-objava
Funkcije za predogled in objavo v A2 Builderju spletnih mest so tudi zelo enostavne za uporabo. A2 je tukaj dobro opravil delo.

Če si želite ogledati, kako bo izgledalo vaše spletno mesto, potem ko ste ga ustvarili ali spremenili, samo kliknite gumb Predogled v zgornjem desnem kotu.
a2-website-builder-predogled spletnega mesta

Nato lahko s pomočjo ikonskih gumbov na vrhu vidite, kako bo vaše spletno mesto videti na tabličnem računalniku ali pametnem telefonu ter na namiznem računalniku.
a2-website-builder-predogled-mobilni

Ko ste pripravljeni objaviti svoje spletno mesto, v zgornjem desnem kotu kliknite gumb Objavi. In to je vse, kar lahko ustvarite novo spletno mesto!

Prednosti A2 Hosting Builder spletnega mesta

 • Zelo enostavno in intuitivno za uporabo
 • Enostavna aktivacija in nastavitev
 • Vključuje izjemne zmogljivosti gostovanja A2
 • Lep vmesnik povleci in spusti
 • Odlična podpora za stranke A2 gostovanje
 • Preprost predogled in objava spletnih strani

Slabosti A2 Hosting Builder spletnega mesta

 • Trenutno ni toliko izbire predlog za spletno mesto kot nekateri drugi graditelji spletnih strani

Namesto A2 Builder-ja za gostovanje A2

A2 Builder A2 bi postavil na isto raven kot graditelji spletnih mest iz DreamHosta in GoDaddyja (Remixer in GoCentral). Morda bi jih radi pogledali tudi, če vas ta kategorija ustvarjalcev spletnih mest zanima.

Sklep in priporočilo

A2 Website Builder je dobra možnost za ustvarjanje spletnih mest, za katere ni treba vključevati ogromne količine vsebine – v idealnem primeru šest strani ali manj. Všeč mi je bilo delo v vmesniku A2 Website Builder. Ustvarjanje, urejanje in dodajanje elementov na vaše spletne strani je zelo enostavno. Prav tako imate koristi od A2 Builder spletnega mesta, ki je skupaj z odličnimi storitvami za gostovanje A2.

Izdelovalci spletnih mest so najbolj primerni za osnovna spletna mesta, na primer vozilo za pridobitev kupcev ali spletno prodajno brošuro za vaše podjetje – ter za osnovno spletno trgovino. Za te vrste spletnih strani priporočam A2 Builder.
objavljeno spletno mesto a2-gradnik-graditelj

Kliknite tukaj za več podrobnosti o A2 Hosting’s Builder spletnih strani

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map