A2 gostovanje z upravljanjem WordPress pregled

a2-hosting-upravljan-wordpress-pregled


A2 gostovanje je zdaj objavilo lastne načrte za upravljanje WordPress gostovanja. V tem A2 gostovanje z upravljanjem WordPress pregled, poglejmo, kaj dobite, kako se novi upravljani načrti WordPress primerjajo s skupnim gostovanjem A2 Hosting in mojo osebno izkušnjo in rezultate testiranja novih paketov gostovanja.

Uvod

WordPress je bil vedno glavni poudarek A2 gostovanja. Njihovi načrti skupnega gostovanja vključujejo nekatere najbolj impresivne funkcije programa WordPress, ki so na voljo v primerljivih gostovalnih paketih drugih gostiteljev. Zato je njihova nova upravljana ponudba gostovanja WordPress nekoliko presenečenje – glede na to, da obstoječi načrti gostovanja Swift in Turbo že prinašajo izjemne rezultate. Zdi se, da je A2 usmerjen na trg s premijskim upravljanjem gostovanja z nekoliko nižjimi cenami svojih storitev. Ali je vredno kupiti upravljan načrt WordPress od A2 gostovanja? Oglejmo si podrobneje, kaj dobite v funkcijah in uspešnosti spletnega mesta.

A2 Gostovane funkcije za upravljanje WordPressa

 • Hitrejši Turbo strežniki, ki so na voljo v vsakem načrtu.
 • Oblikovanje spletnega mesta je na voljo v Plesku
 • Enostavno varnostno kopiranje z Dropbox in FTP
 • Samodejne posodobitve in popravki WordPress-a
 • WordPress LiteSpeed ​​predpomnilnik
 • WordPress Toolkit za upravljanje več spletnih strani
 • Brez omejitev vtičnikov

Načrti gostovanja A2 Hosting, ki jih upravlja WordPress, vsebujejo vse vrhunske funkcije, ki bi jih pričakovali od kakovostnega paketa za upravljanje gostovanja. Skupaj s povečanimi viri vključujejo urejanje spletnega mesta, varnostno kopiranje podatkov in samodejne posodobitve. Obstaja tudi WordPress Toolkit za več lastnikov spletnih strani. In za razliko od nekaterih drugih upravljanih načrtov WordPress lahko uporabite kateri koli vtičnik, ki ga želite. Na tej ravni A2 gostovanje zagotovo opravi test.

A2 gostovanje z upravljanim WordPress-om in skupnim gostovanjem

Kako se novo upravljano gostovanje A2 gostovanja primerja z A2-ovim skupnim gostovanjem? Tu so glavne razlike:

Načrti / cene / viri:

Upravljan WordPress

1 Spletno mesto
12,97 dolarja mesečno.
Spletne strani: 1
Shranjevanje: 10 GB 3 spletna mesta
19,48 dolarja mesečno.
Spletne strani: 3
Shranjevanje: 25GB Neomejeno
37,97 dolarja mesečno.
Spletne strani: Neomejeno
Shranjevanje: 40 GB

Skupno gostovanje

Lite
3,92 dolarja mesečno.
Spletne strani: 1
Skladiščenje: Neomejeno Hitro
4,90 dolarja mesečno.
Spletne strani: Neomejeno
Skladiščenje: Neomejeno Turbo
9,31 dolarja mesečno.
Spletne strani: Neomejeno
Skladiščenje: Neomejeno

Lastnosti:

Gostovanje z upravljanjem WordPress A2

 • 10GB do 40GB Storage
 • Turbo strežnik na vseh upravljanih načrtih
 • Uporabniški vmesnik Plesk
 • Plesk WordPress uprizoritev
 • Varnostne kopije
 • Lokacija strežnika – Michigan USA

A2 skupno gostovanje

 • Neomejeno skladiščenje
 • Turbo strežnik samo na načrtu najvišje ravni
 • cPanel Uporabniški vmesnik
 • cPanel WordPress uprizoritev (trenutno v razvoju)
 • Varnostne kopije strežnika
 • Lokacija strežnika – Michigan ZDA, Arizona ZDA, Amsterdam Evropa, Singapurska Azija

Prijava na A2 gostovanje z upravljanim WordPressom

Prijava na upravljani načrt gostovanja WordPress na A2 je podobna nakupu enega od njihovih skupnih gostovalnih načrtov. Za več podrobnosti glejte moje mnenje o načrtih gostovanja A2 Hosting in Swift ter Turbo.

Pleskov vmesnik

a2-hosting-management-wordpress-plesk
Ena največjih razlik med upravljanim WordPressom A2 Hosting in njihovimi načrti skupnega gostovanja je vključitev vmesnika Plesk v nasprotju s cPanel. Nadzorna plošča Plesk je pravzaprav zelo intuitivna in enostavna za uporabo. Če poznate cPanel, ne bi smeli imeti težav z uporabo Pleska.

Rezultati hitrosti in uspešnosti spletnega mesta

Medtem ko je bila skupna hitrost in uspešnost spletnega mesta dobra pri upravljanju A2 z upravljanjem WordPress, v resnici ni bilo tako dobro kot njihovi načrti Turbo Server za skupno gostovanje. Tudi v primerjavi z drugimi upravljanimi ponudniki gostovanja hitrost ni bila ravno tako impresivna. Z dodatnimi sredstvi bi upali na nekoliko boljše rezultate.

Tu je nekaj vzorcev podatkov iz našega testiranja:
a2-gostovanje z upravljanjem wordpress-speed

Urejanje spletnega mesta

Umestitev je pomemben del vsakega vrhunskega upravljanega programa WordPress gostovanja. A2 vključuje spletno mesto Plesk, ki organizira svoje gostovanje. Žal je postopek veliko bolj mučen kot pri nekaterih uveljavljenih upravljanih gostiteljih programa WordPress. Najprej morate ustvariti poddomeno, v katero boste kopirali datoteke svojega spletnega mesta. Nato morate datoteke in baze podatkov ločeno kopirati v poddomene. Prav tako morate spremeniti konfiguracijo prikazovalne kopije, tako da vsebuje pravilno bazo podatkov, uporabniško ime in geslo. Ko nato objavite spremembe v proizvodnji, morate znova prilagoditi nastavitve povezave z bazo podatkov.

Varnostno kopiranje in obnovitev podatkov

a2-hosting-dropbox-backup
Upravljavec WordPress A2 gostovanja ponuja varnostno kopiranje in obnovitev podatkov na Dropboxu. Vendar sem tu naletel na še en problem, saj sem bil pozvan po e-poštnem naslovu in geslu in nisem bil prepričan, na kaj se sklicujejo – saj sem preizkusil e-poštno sporočilo in geslo za svoj račun in ni šlo. Ko sem se sprva obrnil na podporo, so me obvestili, da o tem ne morejo najti nobenih podrobnosti in so morali odpreti podporo. Kot kaže, sem bil prek vozovnice za podporo obveščen, da moram sam ustvariti račun v Dropboxu, preden bom lahko uporabil storitev. Pošteno povedano, pričakujem, da bo v upravljanem načrtu gostovanja za vas vzpostavljen mehanizem za varnostno kopiranje in obnovo podatkov.

Zaključek

Če sem iskren, smo malo radovedni, kako natančno se bodo novi upravljani WordPress načrti iz A2 Hosting ujemali s svojo obstoječo ponudbo izdelkov. Vse, kar potrebujete od kakovostno vodenega načrta gostovanja WordPress, je zagotovo vključeno. Vendar že obstoječi načrti za gostovanje A2 Hosting za Swift in Turbo Server izstopajo – dobite veliko enakih funkcij in po nižji ceni. Po nadaljnjem testiranju dejansko raje obstoječe načrte gostovanja A2 Hosting Swift in Turbo Server nad novimi upravljanimi ponudbami WordPress. Veliko vprašanje je torej, ali res potrebujete dodatna sredstva? In ali je vredno plačati dodatni denar v nasprotju z odločitvijo za načrt A2 Hosting Turbo Server?

Z njihovega stališča o ceni se zdi, da je upravljan WordPress A2 Hosting usmerjen v prvotno obvladovano gostiteljsko občinstvo (tj. Kot konkurenca WP Engine, Media Temple itd.). Žal po našem mnenju A2 gostovanje še ni pripravljeno sprejeti velikih fantov, ko gre za upravljano gostovanje WordPressa. Med postopkom priprave in nastavitve smo naleteli na nekaj težav, podporno osebje se zdi, da niso seznanjeni z novimi načrti, kot bi pričakovali, nekatere ključne funkcije, kot sta urejanje in varnostno kopiranje podatkov, pa niso tako poenostavljene. enostavni za uporabo kot bolj uveljavljeni ponudniki gostovanja.

Ker so bili vsi drugi načrti gostovanja iz A2, ki smo jih v preteklosti uporabljali in preizkušali, nepopolni, upamo, da bodo njihovi načrti za upravljanje WordPress gostovanja v prihodnosti izpopolnjeni in izboljšani, da bodo tudi eden najboljših v panogi. Za zdaj bi bilo moje priporočilo, da se držite A2 Hosting’s Swift ali Turbo Server skupnih načrtov gostovanja, če iščete odličen WordPress gostovanje po dostopni ceni. Če potrebujete vrhunsko upravljanje WordPress gostovanja, predlagam, da si ogledate WP Engine, Flywheel ali Media Temple.

Kliknite tukaj za več podrobnosti in popust na A2 gostovanje, ki ga upravlja WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map