Intervju z nadzornikom za podporo gostiteljem A2 Ryanom Flowersom

ryan-rože-a2-gostovanje


Pozor: Uporabniki WordPress-a, ki iščejo popolno kombinacijo hitrosti, varnosti in podpore strankam v načrtu spletnega gostovanja. Kaj razlikuje A2 gostovanje od konkurence? Pred kratkim smo govorili z Ryanom Flowersom, nadzornikom za podporo pri A2. V intervjuju je Ryan spregovoril o delovanju podporne ekipe, nekaterih izzivih, s katerimi se soočajo, hitrosti in varnostnih funkcijah A2 Gostovanja in WordPressu.

Web Hosting Cat: Povejte nam, kakšna je vaša vloga na A2 gostovanju in kakšne so vaše dnevne aktivnosti.

Ryan Rože: Sem nadzornik za podporo. Pravimo jim voditelji. To pomeni, da pomagam drugim, da dobro opravljajo svoje delo. Naj gre za stopnjevanje za stranko, ki potrebuje pomoč pri nečem, s čimer primarna podpora ne more pritegniti moči, ali pa stranka zaprosi za stopnjevanje. Velikokrat skrbi za to, da ljudje na prvi liniji podpirajo ljudi, kar morajo pravilno opraviti svoje naloge in zagotoviti dobro storitev za stranke.

WHC: Ali lahko govorite o ekipi, “Guru posadki”?

RF: Naš Guru posadka je neverjetna! Imajo težko delo. Tehnična podpora za spletno gostovanje zveni, kot da gre za kopico ostrih klikavih stvari, in ni nujno. Res je lahko težko. In naš Guru Crew in naš napredni Gurus, zelo jih spoštujem. Opravljajo neverjetno delo. Mi težimo k temu, da delamo z [podpornimi] vozovnicami, ker ugotovimo, da ima najboljše rezultate za naše stranke – najbolj ponovljive rezultate in nam daje veliko papirnato sled, če ima kdo vedno iste težave in lahko znova opazimo, da in pridite do korena tega vzroka.

WHC: Kakšen bi bil vaš nasvet številka ena, da bi se uporabniki WordPressa izognili težavam?

RF: Varnostne kopije! Varnostne kopije! Varnostne kopije! In potem, v primeru, da še niste, naredite varnostno kopijo. To je vaša stvar ena številka povsem odkrito. In tik do varnostnih kopij so posodobitve. Ves čas se pojavljajo ranljivosti Čeprav vsak gostitelj skrbi za to, da nikoli ne pride do okvare, se lahko zgodijo neuspehi. Ko imate življenjsko kri v nekaj, je nadomestna varnostna kopija, ki jo lahko obnovite kamor koli, izjemno pomembno. Zagotavljamo varnostne kopije. Na voljo je naše previjanje strežnika, ki vam omogoča vstop z enim klikom in recimo, da želite obnoviti pred tednom dni, izberete, kateri imenik želite obnoviti in ga obnovi.

WHC: Ali lahko poveste o optimiziranem okolju WordPress na A2 gostovanju?

RF: A2 ima nekaj različnih vidikov za optimizacijo WordPress-a. Številka ena je naš strežnik. Naši Turbo strežniki vodijo spletni strežnik LiteSpeed ​​in je optimiziran za predpomnjenje. Caching je kralj, ko gre za hitrost. Poleg tega imamo vtičnik A2 Optimized. Odkrito povedano, nastavitev pravilnih parametrov predpomnjenja in nastavitev vsega pravilno je lahko v nekaterih primerih problematična. Pravkar namestite A2 optimiziran vtičnik; v cPanelu greš skozi nekaj klikov. In z nekaj kliki je vaše spletno mesto optimizirano za naše Turbo strežnike.

WHC: A2 gostovanje zagotavlja proaktivno večno varnost. Poleg tega je A2 sodeloval s Sucuri, da bi ponudil nekaj vrhunskih varnostnih funkcij. Kdaj bi bilo dobro, da bi lastnik spletnega mesta vlagal v premijske varnostne možnosti, namesto da bi šel samo z varnostjo, ki je na voljo s spletnim načrtom gostovanja?

RF: To je dobro vprašanje. Zares se spušča na tisto, kar imaš na vrsti. Če se preživljate ali zaslužite za kaj pomembnega, potem že porabite denar za morda požarni zid Sucuri Application. V bistvu je medpomnilnik med realnim svetom in vašo namestitvijo WordPress. Ni drago In če resno razmišljate o zagonu uspešnega spletnega mesta in ohranjanju hekerjev tam, kjer bi morali biti (kar je zunaj), potem je to pomembno.

WHC: Kako lahko nekdo preseli svoje obstoječe spletno mesto na A2 gostovanje? Kaj vključuje postopek?

RF: Trudimo se, da bi bilo to čim bolj preprosto. Če imate spletno mesto WordPress, kjer koli gosti, ga bomo preselili. Način, kako to deluje, ob nakupu računa dobite brezplačno selitev. Recimo, da vaš drugi gostitelj uporablja cPanel, kar mnogi od njih počnejo, potem ga bomo premaknili brezplačno. Če imate kje drugje aplikacijo, ki ne uporablja cPanela, bomo dali eno brezplačno selitev. Na primer, WordPress je precej naravnost naprej, da se premika večino časa. Torej, večkrat bo k nam prišel kdo od drugega spletnega gostitelja, ki ne uporablja cPanel, mi pa bomo preselili njihove WordPress datoteke in njihovo bazo podatkov ter jih delali.

Prisluhnite celotnemu intervjuju z Ryanom na spletnem gostovanju Cat Podcast.

Oglejte si naš podroben pregled gostovanja A2 tukaj

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map