Najhitrejši WordPress gostovanje 2020 – “Resnični rezultati testiranja”

najhitrejše gostovanje besedil


Priljubljenost WordPressa še naprej raste – zdaj predstavlja približno 30% spleta. In čeprav na videz vsi spletni gostitelji ponujajo neverjetno gostovanje za WordPress spletna mesta, ni vse WordPress gostovanje podobno. Na primer, hitrost in zmogljivost se lahko zelo razlikujeta, odvisno od ponudnika gostovanja. Če iščete najhitrejše gostovanje v WordPressu, tukaj je moje poročilo.

Dejavniki hitrosti WordPress-a

 • Lokacija podatkovnega centra
 • Spletni strežniki
 • Statične slike
 • Kodiranje teme

Čeprav WordPress ni vedno najhitrejša platforma na spletu, obstaja veliko dejavnikov, ki lahko določijo hitrost vašega spletnega mesta.

Lokacija podatkovnega centra – V idealnem primeru bo imel vaš gostitelj WordPress več podatkovnih centrov z vsaj enim, ki se nahaja blizu večine obiskovalcev vašega spletnega mesta. Lokacija vašega podatkovnega centra resnično lahko spremeni hitrost vašega spletnega mesta. Bil sem priča razliki s svojimi lastnimi spletnimi mesti in z rezultati testiranja.

Spletni strežniki – Mnogi spletni gostitelji zdaj uporabljajo strežnike, ki so natančno nastavljeni posebej za WordPress. Imeti vrhunsko strojno opremo in povečane vire bo koristil vsem vrstam spletnih mest – vključno z WordPressom.

Statične slike – Število fotografij in slik lahko močno vpliva na hitrost vašega WordPress spletnega mesta.

Teme WordPressa – Drugi pomemben dejavnik pri določanju hitrosti spletnega mesta WordPress je kodiranje teme, ki jo uporabljate. Medtem ko teme niso nujno vprašanje spletnega gostovanja, se zavedajte, da imajo nekatere družbe za gostovanje morda določene omejitve.

Optimizacija hitrosti spletnega mesta WordPress

 • Strojna oprema in viri
 • Tehnologija predvajanja
 • Podpora za različico PHP
 • Mreža za pošiljanje vsebine
 • Stiskanje slik
 • Oblikovanje teme WordPress

Če torej želite hitro gostovanje v WordPressu, kaj bi morali iskati? Pravi spletni gostitelj lahko implementira pravo tehnologijo in izvede ustrezne ukrepe za povečanje hitrosti svojega spletnega mesta WordPress. Nekatere stvari, ki jih morate iskati pri nakupovanju za hitro gostovanje WordPress-a, so:

Strojna oprema in viri – Za začetek si vsekakor želite pogone SSD skupaj s hitrimi procesorji in več pomnilnika. V idealnem primeru si želite tudi manj uporabnikov na strežniku. Tako boste imeli boljši dostop do virov in manj možnosti za konflikte.

Tehnologija predvajanja – Eden najboljših načinov za pospešitev spletnega mesta WordPress je izbira spletnega gostitelja, ki uporablja lastno tehnologijo predpomnjenja. Pravilno predpomnjenje vsebine vašega spletnega mesta pospeši čas nalaganja strani za veliko boljšo uporabniško izkušnjo.

Podpora za različico PHP – Zelo pomembno je tudi izbrati spletnega gostitelja, ki izvaja najnovejšo različico PHP, ki jo podpira WordPress. Na primer, pri uporabi PHP 7 in novejših različic je velika zmogljivost.

Mreža za pošiljanje vsebine – Poiščite tudi načrt gostovanja WordPress, ki vključuje brezplačno uporabo omrežja za dostavo vsebine (CDN). V omrežju za pošiljanje vsebine statična vsebina vašega spletnega mesta prebiva na strežnikih po vsem svetu. Potem, ko nekdo obišče vaše spletno mesto, se vsebina naloži s strežnika bližje njihovi lokaciji, kar ima za posledico večje hitrosti spletnih strani.

Stiskanje slik – Ker se za nalaganje fotografij pogosto porabi največ časa, slike stisnite tudi na svojem spletnem mestu WordPress. To lahko storite s pomočjo vtičnika WordPress ali z iskanjem spletnega gostitelja, ki ponuja samodejno stiskanje slik (na primer tekoči splet).

Oblikovanje teme WordPress – Znova, čeprav ne nujno, da obstaja tudi spletno gostovanje, bodite pozorni, da lahko vaša WordPress tema zagotovo vpliva na hitrost vašega spletnega mesta. V nekaterih redkih primerih lahko spletni gostitelj omeji določene teme.

Priporočila za hitro gostovanje WordPress

Glede na rezultate testov in mojo osebno izkušnjo z uporabo teh spletnih gostiteljev je tu naša priporočila za hitro WordPress gostovanje:

RezultatiSpletna stranPriceType
A2 gostovanjea2hosting.com3,92 dolarja mesečno – 9,31 USD mesečno.V skupni rabi
SiteGroundsiteground.com3,95 USD na mesec. – 14,95 USD mesečno.V skupni rabi
Bluehostbluehost.com2,95 USD na mesec.V skupni rabi
GreenGeeksgreengeeks.com2,95 USD na mesec.V skupni rabi
Gostovanje InMotioninmotionhosting.com6,99 USD mesečno – 19,99 USD mesečno.Upravljan
Tekoči spletliquidweb.com29 USD na mesec. – 149 USD na mesec.Upravljan
WP motorwpengine.com30 USD na mesec. – 290 dolarjev mesečno.Upravljan

Preizkusili smo kombinacijo načrtov za skupni in upravljani WordPress gostovanje različnih podjetij za gostovanje, da bi videli, kako uspešni so na podobni spletni strani WordPress. Tu so rezultati najboljših gostiteljev.

A2 gostovanje

A2 gostovanje se nenehno osredotoča na hitre rešitve za spletno gostovanje in WordPress. Pravzaprav je njihov načrt Turbo gostovanja tako dober, da ga uporabljamo za lastno spletno stran. Ne samo, da so bili naši rezultati odlični, ampak na mojem lastnem testiranju je A2 objavil najhitrejše rezultate testov. A2 gostovanje vključuje veliko vrhunskih funkcij, ki jih običajno najdemo v upravljanih programih gostovanja.

Funkcije hitrosti programa WordPress:

 • WordPress okolje, optimizirano za A2
 • Turbo predpomnilnik (načrt Turbo strežnika)
 • Splošno (Turbo strežniški načrt)
 • Cloudflare CDN
 • WordPress LiteSpeed ​​predpomnilnik (Turbo strežniški načrt)
a2-hosting-wordpress
Lokacije podatkovnega centra:
ZDA – Michigan, ZDA – Arizona, EUR – Amsterdam, ASIA – Singapur
Rezultati preizkusa hitrosti:
a2-gostovanje-wordpress-speed
Spletno mesto za gostovanje A2: Tukaj

SiteGround

SiteGround se je specializiral za zagotavljanje upravljanega gostovanja WordPress po dostopnih cenah gostovanja v skupni rabi. Toda ne dovolite, da vas cena zavede! SiteGround je zagotovo eden najboljših ponudnikov gostovanja WordPress. Kar zadeva hitrost spletnega mesta, je SiteGround zagotovil boljše rezultate kot številni dražji upravljani gostitelji WordPressa.

Funkcije hitrosti programa WordPress:

 • SuperCacher tehnologija
 • Cloudflare CDN
 • NGINX
siteground-wordpress
Lokacije podatkovnega centra:
ZDA – Chicago, Velika Britanija – London, NL – Amsterdam, IT – Milano, SG – Singapur
Rezultati preizkusa hitrosti:
siteground-wordpress-hitrost
Spletno mesto SiteGround: Tukaj

Bluehost

Bluehost priporoča WordPress.org in pred kratkim je naredil nekaj odličnih izboljšav za začetnike WordPress uporabnikov. Bluehost skupaj s svojo novo prilagojeno nadzorno ploščo WordPress ponuja spletno vodenje pri ustvarjanju prvega mesta WordPress.

Ko gre za uspešnost spletnega mesta WordPress, se je izboljšal tudi Bluehost. Pogoni SSD in omrežje za posredovanje vsebine so vključeni v vaš načrt gostovanja.

Funkcije hitrosti programa WordPress:

 • SSD pogoni
 • Mreža za pošiljanje vsebine
Bluehost
Lokacije podatkovnega centra:
Provo, UT
Rezultati preizkusa hitrosti:
bluehost-wordpress-speed
Spletna stran Bluehost: Tukaj

Gostovanje z InMotion – Upravljani WordPress

Medtem ko je načrt poslovnega gostovanja InMotion že vrsto let odlična rešitev za gostovanje v WordPressu, imajo zdaj še boljšo platformo s svojimi načrti za upravljanje WordPress gostovanja. Ker sem že vrsto let stranka InMotion Hosting, opažam bistveno izboljšanje hitrosti spletnega mesta WordPress. In naši rezultati testiranja potrjujejo moje misli.

Funkcije hitrosti programa WordPress:

 • Lastniški upravitelj predpomnilnika
 • NGINX
gostovanje inmotion-wordpress
Lokacije podatkovnega centra:
Los Angeles, Kalifornija in Ashburn, VA
Rezultati preizkusa hitrosti:
gostovanje inmotion-hosting-wordpress-speed
Spletno mesto InMotion Gostovanje: Tukaj

Tekoči splet

Liquid Web je resnično naredil neverjetno delo pri oblikovanju vrhunske ekipe strokovnjakov WordPress in ponudbi izjemnih upravljanih rešitev WordPress. Tekoči splet razlikuje od konkurence, ker vključuje nekaj edinstvenih funkcij, kot je samodejno stiskanje slik, ki lahko znatno izboljšajo hitrost vašega spletnega mesta..

Funkcije hitrosti programa WordPress:

 • Samodejno stiskanje slik
 • NGINX
 • Lakiranje
tekoča spletna beseda
Lokacije podatkovnega centra:
ZDA – Michigan, ZDA – Arizona, EUR – Amsterdam
Rezultati preizkusa hitrosti:
tekočina-spletna beseda-hitrost
Tekoče spletno mesto: Tukaj

WP motor

WP Engine je že vrsto let industrijski standard, ko gre za vrhunsko upravljanje WordPress gostovanja. WP Engine se je popolnoma osredotočil na WordPress, ki še naprej zasije s svojo platformo Digital Experience, ki ponuja rešitve za agencije, podjetja in podjetja.

Funkcije hitrosti programa WordPress:

 • EverCache tehnologija
 • Global CDN
wp-motor-wordpress
Lokacije podatkovnega centra:
ZDA, Kanada, Evropa, Azija, Avstralija
Rezultati preizkusa hitrosti:
wp-motor-wordpress-hitrost
Spletno mesto WP Engine: Tukaj

GreenGeeks

GreenGeeks je že od nekdaj znan po zagotavljanju kakovostnega zelenega spletnega gostovanja, skupaj z načrtom spletnega gostovanja, ki vključuje vse, kar ponuja izjemno vrednost. Vendar pa njihovo nedavno prenovitev platforme za skupno gostovanje zdaj prinaša še boljše delovanje in večjo hitrost spletnega mesta WordPress.

Funkcije hitrosti programa WordPress:

 • PowerCacher tehnologija
 • Optimizirani LightSpeed ​​in MariaDB
 • Cloudflare CDN
greengeeks-wordpress
Lokacije podatkovnega centra:
ZDA – Chicago IL, ZDA – Phoenix, AZ, CAN – Toronto, EUR – Amsterdam, NL
Rezultati preizkusa hitrosti:
greengeeks-wordpress-speed
Spletno mesto GreenGeeks: Tukaj
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map