Pregled gostovanja A2 (2020)

a2-gostovanje-pregled


Če iščete poštenega A2 gostovanje ocene, ta pregled temelji na mojih osebnih izkušnjah z uporabo gonilnih načrtov Swift Server in Turbo Server na A2 gostovanju.

Kdo je A2 gostovanje?

A2 gostovanje je začelo poslovati leta 2003, sedež pa je v Ann Arbor, MI. Podjetje A2 je s podatkovnimi centri v ZDA, Evropi in Aziji specializirano za spletno gostovanje za visoke hitrosti in WordPress. Imajo tudi možnosti VPS, Dedicated in Cloud gostovanje.

Katere so prednosti A2 gostovanja?

A2 gostovanje je vse za zagotavljanje zelo hitro spletno gostovanje. S svojimi storitvami, optimiziranimi za A2, in dodatnimi turbo strežniki navajajo, da lahko dosežete do 20-krat večje hitrosti nalaganja strani kot drugi spletni gostitelji. A za WordPress spletna mesta A2 zagotavlja še večjo optimizacijo.

Tu je nekaj ključnih funkcij gostovanja za hitro gostovanje A2:

 • Programska oprema, optimizirana za A2 (WordPress, Drupal, PrestaShop)
 • A2 optimiziran vtičnik za WordPress za 6-krat hitrejše nalaganje strani in izboljšanje varnosti
 • CloudFlare CDN
 • Pogoni SSD (datoteke in baze podatkov)
 • Shranjevanje RAID-10
 • Turbo strežniki in A2 optimizirano predvajanje z izbirnim načrtom Turbo
 • cPanel vmesnik
 • 99,9% garancija za nepravočasno
 • Garancija za vračilo denarja kadarkoli
 • Brezplačno Šifriraj SSL certifikate (samodejno nameščeno)
 • Večna varnost
 • Izberite lokacijo vašega podatkovnega centra
 • Četverokrajna odvečna mreža
 • Prednamestitev WordPress-a
 • Varnostne kopije podatkov v strežniku
 • Varnostno orodje Patchman
 • FutureServe zeleno spletno gostovanje
 • Prednostna podpora

Gostovalni podatkovni centri A2

Zdaj je A2 Hosting poleg svojih podatkovnih centrov v ZDA (Michigan), Evropi (Amsterdam) in Aziji (Singapur) dodal podatkovni center v zahodnem ZDA (Arizona). Vedno je dobro imeti več možnosti lokacije podatkovnega centra – saj smo videli, koliko vpliva lahko ima na hitrost vašega spletnega mesta. In ne pozabite, da lahko z A2 gostovanjem izberete lokacijo vašega podatkovnega centra ob času prijave. Skupaj z brezplačnim oblačilom Cloudflare CDN, ki ga dobite z načrtom gostovanja in optimiziranim okoljem A2 gostovanja, vam številne lokacije podatkovnega centra omogočajo hitrejše delovanje spletnih mest.

Kako se prijavite na A2 gostovanje?

Postopek prijave za A2 gostovanje je zelo enostaven. Ko izberete obračunski cikel in vnesete podatke o vašem računu, vam je na voljo več možnosti, ki jih lahko izberete. Pri tem morate biti pozorni dve glavni točki in izberite podatkovni center, ki je najbližje vašemu območju (ZDA, Evropa ali Azija),
Gostovalni podatkovni centri A2

in ne pozabite, da bodo kljub temu, da so izbirne storitve vsekakor koristne, stale več denarja. Cenim, da A2 gostovanje ne izbere nobene od teh dodatnih postavk stroškov, kot to počnejo nekateri drugi spletni gostitelji.
Možnosti gostovanja A2

Druga odlična stvar pri prijavi na A2 gostovanje je, da lahko svoj račun plačate prek PayPala, kreditne kartice ali čeka. Za prijavo potrebujete zelo malo časa, skoraj v trenutku pa boste prejeli skupino e-poštnih sporočil, vključno z dobrodošlico izvršnega direktorja A2 Hosting-a Bryan Muthig-om, potrditvijo naročila, podrobnostmi o namestitvi in ​​e-poštnim naslovom dobrodošlice, ki vsebuje podatke o vašem računu (spletna mesta in naslovi skrbnika, strežniki imen, informacije o ftp itd.).
A2 Gostovanje generalnega direktorja dobrodošlice

Odlično cPanel gostovanje

Z A2 gostovanjem dobite cPanel in namestitev programske opreme Softaculous. Do njega lahko enostavno dostopate s strani računa A2 Hosting Client Area. Nato boste lahko dostopali do vseh svojih pomembnih funkcij spletnega mesta – vključno s premijskimi funkcijami, ki jih dobite z A2 gostovanjem. Med ponudniki spletnega gostovanja cPanel je A2 gostovanje eden najboljših.
a2-hosting-cpanel

Vrhunske funkcije gostovanja A2

Čeprav so vsi načrti A2 gostovanja impresivni, je njihov načrt Turbo strežnikov verjetno najboljši, kar smo jih videli v tem cenovnem razredu. Oglejte si nekatere funkcije, ki jih dobite.

 • Hitrejše nalaganje strani (do 20x)
 • Manj uporabnikov na vsakem strežniku
 • Več virov na uporabnika
 • Optimizirani pospeševalniki strani
 • Orodje za optimiziranje tračnic
 • WordPress LiteSpeed ​​predpomnilnik
 • WooCommerce LiteSpeed ​​predpomnilnik

Katere bonus lastnosti dobite z gostovanjem A2?

 • Večna varnost z zaščito pred kraji HackScan
 • Varnostne kopije strežnika
 • Brezplačne migracije spletnih mest
 • Krediti za Bing / Yahoo

Je gostovanje A2 dobro?

Zelo sem navdušen nad A2 optimiziranim gostovanjem za WordPress. Ko se prijavite, je WordPress vnaprej nameščen in samodejno konfiguriran za hitrejše delovanje. Ko se prijavite v WordPress Administrator, lahko kliknete zavihek Optimiziran za A2, da vidite stanje vsake konfiguracije in po potrebi spremenite.
Nadzorna plošča WordPress, optimizirana za gostovanje, A2

Optimizacija A2 vključuje:

 • Predvajanje strani
 • Predvajanje podatkovnih baz
 • Predvajanje predmeti
 • Predvajanje pred brskalnikom
 • Zmanjšajte strani HTML
 • Zmanjšajte datoteke CSS
 • Zmanjšajte datoteke JS
 • Gzip stiskanje
 • Stisnite slike
 • In več

Vtičnik A2 Optimized WP vključuje druge vtičnike, kot sta W3 Total Cache in EWWW Image Optimizer. V bistvu vaša namestitev A2 WordPress vključuje naslednje vtičnike:
A2 gostovanje vtičnikov WordPress

Ali Turbo Server razlikuje? Da!

Moj načrt gostovanja A2 Hosting Swift Server zagotavlja odlične zmogljivosti in hitrost. Vendar me je zelo zanimalo, koliko bi se lahko odločila za načrt Turbo Server A2 gostovanja. Skupaj z okoljem, optimiziranim za A2, sem omogočil možnosti Turbo Cache in Memcached. Izvedel sem tudi brezplačni CDF Cloudflare, ki je priložen načrtu gostovanja A2. Razlika je bila takojšnja, rezultati pa neverjetni.

Tu je nekaj rezultatov testov, ki sem jih prejel po prehodu na A2 gostovanje:
a2-gostovanje-hitrost-test-rezultati

A2 gostovanje turbo strežnika še boljše zdaj z QUIC

Če 20-krat hitrejše nalaganje strani, več virov, manj uporabnikov na strežniku, pogoni SSD in optimizirano okolje A2 Hosting niso dovolj za vas, strežniki A2 gostovanja Turbo zdaj uporabljajo protokol QUIC za še boljše delovanje. QUIC (QUICK UDP Internet Connections) je boljša alternativa standardnemu TCP (protokol za nadzor prenosa). QUIC omogoča hitrejše nalaganje strani z nižjo zakasnitvijo. Za razliko od TCP, QUIC uporablja večkratne povezave med računalniki, kar pomeni, da se odpravijo več krožnih potovanj med računalniki, ki komunicirajo. Naši rezultati so bili izjemni.

Hitrost spletnega mesta

UPDATE: A2 Hosting nas še naprej osupne s svojo strelovodno hitrostjo in hitrostjo delovanja. Ne samo, da sem navdušen nad izjemno uspešnostjo našega spletnega mesta, ampak smo enako navdušeni nad rezultati, ki smo jih videli pri ločenem testiranju A2 gostovanja. Oglejte si nekaj spodnjih podatkov. A2 je ustvaril nekaj najhitrejših hitrosti, kar smo jih kdaj doživeli.
a2-gostovanje-hitrost-test-rezultati

OSNOVNO: V letu 2020 A2 gostovanje še vedno objavlja impresivne hitrosti spletnega mesta.

Pridobite hitrejše spletno mesto z A2 gostovanjem

V tem videoposnetku prikazujem, kako smo znatno povečali hitrost našega spletnega mesta z A2 gostovanjem s kombinacijo njihovega Turbo strežnika, optimiziranega WordPress okolja in Cloudflare CDN.

Dodatna varnostna zaščita

V teh dneh je varnost spletnih strani pomembnejša kot kdaj koli prej. In A2 gostovanje zagotavlja večno varnost s svojo brezplačno zaščito HackScan, dvojnim požarnim zidom, grobo silo, zaščito pred virusi in varnostnim nadzorom. Vendar to ni vse, kar zagotavljajo. S svojim Patchman Enhanced Security Tool lahko odkrijete ranljivosti programske opreme in zlonamerne programske opreme in ustrezno ukrepamo. Definitivno sem navdušen nad varnostnimi funkcijami A2 Hosting.
a2-hosting-patchman

Gostovanje A2 zdaj vključuje uprizoritev spletnega mesta

a2 gostovanje-wordpress-uprizoritev
In tu je še več dobrih novic iz A2 gostovanja! A2 zdaj vključuje prirejanje spletnega mesta za spletna mesta WordPress in Joomla. Z uprizoritvijo lahko ustvarite kopijo svojega spletnega mesta v živo in preizkusite spremembe na spletnem mestu uprizoritve – ne da bi to vplivalo na proizvodno mesto. Potem ko ste zadovoljni, da vaše nove spremembe delujejo pravilno in je vse v redu, jih lahko potisnite na svoje spletno mesto v živo.

Urejanje je običajno vključeno samo v dražje načrte gostovanja, zato je čudovito videti A2, ki ga vključuje brez dodatnih stroškov. In še en razlog, zakaj A2 gostovanje vsekakor tekmuje z najboljšimi upravljanimi ponudniki spletnega gostovanja.

Pomoč strankam

A2 gostovanje se za njihovo osebje za podporo strankam nanaša kot posadka Guru. A2 nudi podporo Guru Crew 24/7/365, ki temelji na ZDA, prek klepetanja v živo, podporne vozovnice, telefona in e-pošte. Podpora Guru Crew se mi zdi odlična s hitrimi odzivnimi časi in koristnimi člani Guru Crew. Tu je primer enega od mojih sej za podporo klepetanja v živo.
A2 gostovanje za podporo strankam
POSODOBITEV: A2 gostovanje še naprej zagotavlja odlično, profesionalno podporo strankam. Po mojih izkušnjah so večino časa člani skupine za podporo skupine Guru Crew več kot sposobni rešiti težave. Vendar pa je v teh nekaj primerih, ko boste morda morali izdelek preusmeriti na napredno osebje Gurua, podpora strankam še bolj impresivna. Ko sem opravil razgovor z nadzornikom za podporo A2 Hosting-jem Ryanom Flowersom, je govoril o posadki Guruja in o tem, kako najraje uporabljajo podporne vstopnice za reševanje težav in zagotavljanje najboljših rezultatov za svoje stranke. Moje izkušnje zagotovo potrjujejo njegove komentarje. Ko sem pred kratkim imel težavo s PHP, je napredno osebje to težavo takoj rešilo. Odlično delo Ryan in Crew!

Kako se gostovanje A2 primerja z drugimi spletnimi gostitelji?

A2 gostovanje proti Bluehostu
Primerjava med A2 gostovanjem in Bluehostom ni tako blizu, kot je bila nekoč. Oba spletna gostitelja ponujata odlične načrte za spletno gostovanje cPanel …

A2 gostovanje proti DreamHost
Ta primerjava med A2 Hosting in DreamHost se v veliki meri osredotoča na funkcije gostovanja WordPress in uspešnost njihovih gostovalnih načrtov …

A2 gostovanje proti GoDaddyju
Medtem ko GoDaddy ponuja številne izdelke in storitve (vključno z upravljanjem domenskih imen), se ta primerjava v celoti osredotoča na načrte spletnega gostovanja, ki jih ponujata A2 Hosting in GoDaddy …

A2 gostovanje proti GreenGeeks
A2 gostovanje in GreenGeeks sta resnično dve najboljši izbiri za gostovanje z več domenami. Ne glede na to, ali morate ustvariti več spletnih mest ali samo eno, je vsekakor blizu klic, kaj je bolje …

A2 gostovanje proti HostGator
Kako se A2 gostovanje primerja z HostGatorjem? Kot kaže, A2 Hosting več kot drži svojega pred konkurenco …

A2 gostovanje proti InMotion
Dobra novica pri primerjavi gostovanja A2 in gostovanja InMotion je, da je to za vas zmagovalna situacija. Obe spletni ponudniki gostovanja nudijo odlično spletno gostovanje z izjemno podporo …

A2 gostovanje proti InterServerju
Tu je še ena primerjalna kombinacija dveh odličnih spletnih ponudnikov gostovanja, ki ju oboje uporabljam …

A2 gostovanje proti Jaguar PC
V tej primerjavi si oglejmo, kako A2 gostovanje primerja z osebnim računalnikom Jaguar. Z A2 in Jaguarjem dobite načrt gostovanja, ki je …

A2 gostovanje proti tekočemu spletu
Kako se A2 gostovanje primerja s tekočim spletom? Tu je zanimiva primerjava dveh izjemnih spletnih ponudnikov gostovanja …

Gostovanje A2 v primerjavi s Site5
V tej primerjavi si oglejmo A2 gostovanje in spletno mesto5. Medtem ko imata ta dva gostitelja spleta podobne strukturirane načrte gostovanja (osnovni, napredni in turbo), je po našem mnenju eden izmed njih očitno boljši od drugega …

A2 gostovanje v primerjavi z SiteGround
Primerjava A2 gostovanja in SiteGround je izjemno blizu. Oba ponujata številne edinstvene funkcije, ki zagotavljajo izjemno uspešnost spletnega gostovanja …

A2 gostovanje v primerjavi s spletnim gostovanjem
Obstajata nekaj podobnosti s tema dvema gostiteljskima podjetjema – tako s strukturo načrta gostovanja kot s ciljno bazo strank …

A2 gostovanje proti Wixu
Kako se A2 gostovanje primerja z Wixom? Ta primerjava med tradicionalnim načrtom spletnega gostovanja in paketom za izdelavo spletnega mesta obravnava načrt turbo strežnika A2 gostovanja in paket paketov spletnega mesta Wix …

Priporočilo

Za spletno gostovanje na visoki hitrosti ali za WordPress je A2 gostovanje odlična izbira. Glede na moje izkušnje ponujajo gostovanje načrtov z vsemi pomembnimi funkcijami, ki jih boste potrebovali za svoje spletno mesto. In ugotovila sem, da kombinacija njihovih platform Swift in Turbo Server, optimizirano okolje WordPress in odlična podpora za stranke Guru Crew A2 Hosting naredi vrhunskega ponudnika spletnega gostovanja.

Torej, če povzamem: hitri in hitri strežniki in strojna oprema; Optimizirano okolje za WordPress; Prosti CloudFlare CDN za hitrejše nalaganje strani; SEO in marketinška orodja, s katerimi boste lahko uvrščeni na seznam v Googlu; in odlična podpora strankam Guru posadke. Vse skupaj pomeni, da sem eden mojih najljubših spletnih gostiteljev.

Trenutno lahko na A2 gostovanju dobite do 62% popusta. Kliknite tukaj za podrobnosti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map