A2 Hosting Administreret WordPress-gennemgang

A2-hosting-styret-wordpress review


A2 Hosting har nu udgivet deres egne Managed WordPress Hosting-planer. I denne A2 Hosting Administreret WordPress-gennemgang, vi ser på, hvad du får, hvordan de nye administrerede WordPress-planer sammenlignes med A2 Hosting’s Shared Hosting, og min egen personlige oplevelse og testresultater på de nye hostingpakker.

Introduktion

WordPress har altid været et stort fokus for A2 Hosting. Deres delte hostingplaner inkluderer nogle af de mest imponerende WordPress-funktioner, der er tilgængelige i sammenlignelige hostingpakker fra andre værter. Derfor er deres nye administrerede WordPress-hosting-lineup lidt af en overraskelse – i betragtning af at de eksisterende Swift- og Turbo-hostingplaner allerede giver enestående resultater. Det ser ud til, at A2 er målrettet mod det premiumstyrede hostingmarked med lidt lavere priser på deres tjenester. Er det værd at købe en administreret WordPress-plan fra A2 Hosting? Lad os se nærmere på, hvad du får i funktioner og webstedspræstation.

A2 Hosting Administreret WordPress-funktioner

 • Hurtigere Turbo-servere leveres på enhver plan.
 • Webstedsinddeling tilgængelig i Plesk
 • Nemme sikkerhedskopier med Dropbox og FTP
 • Automatiske WordPress-opdateringer og -rettelser
 • WordPress LiteSpeed-cache
 • WordPress Toolkit til styring af flere websteder
 • Ingen begrænsninger på plugins

A2 Hosting’s administrerede WordPress-hostingplaner inkluderer faktisk alle de premium-funktioner, du kan forvente af en kvalitetsstyret hosting-pakke. Sammen med øgede ressourcer inkluderer de iscenesættelse af websteder, sikkerhedskopiering af data og automatiserede opdateringer. Der er også WordPress Toolkit til flere webstedsejere. Og i modsætning til nogle andre administrerede WordPress-planer, kan du bruge ethvert plugin, du gerne vil. Så på dette niveau er A2 Hosting bestemt bestået testen.

A2 Hosting Administreret WordPress vs Shared Hosting

Hvordan sammenlignes A2 Hosting’s nye Managed WordPress-hosting med A2s Shared Hosting? Her er de vigtigste forskelle:

Planer / Priser / Ressourcer:

Administreret WordPress

1 Websted
$ 12,97 mo.
Websteder: 1
Opbevaring: 10 GB 3 websteder
$ 19,48 mo.
Websteder: 3
Opbevaring: 25 GB Ubegrænset
$ 37,97 mo.
Websteder: Ubegrænset
Opbevaring: 40 GB

Delt hosting

Lite
$ 3,92 mo.
Websteder: 1
Opbevaring: Ubegrænset Swift
$ 4,90 mo.
Websteder: Ubegrænset
Opbevaring: Ubegrænset Turbo
$ 9,31 mo.
Websteder: Ubegrænset
Opbevaring: Ubegrænset

Funktioner:

A2 Administreret WordPress Hosting

 • 10 GB til 40 GB opbevaring
 • Turbo-server til alle styrede planer
 • Plesk brugergrænseflade
 • Plesk WordPress iscenesættelse
 • Dropbox WordPress-sikkerhedskopier
 • Serverplacering – Michigan USA

A2 Shared Hosting

 • Ubegrænset opbevaring
 • Turbo Server kun på øverste plan
 • cPanel-brugergrænseflade
 • cPanel WordPress-iscenesættelse (i øjeblikket under udvikling)
 • Backup af serverspoling
 • Serverplacering – Michigan USA, Arizona USA, Amsterdam Europa, Singapore Asien

Tilmelding til A2 Hosting Administreret WordPress

Tilmelding til en administreret WordPress-hostingplan på A2 svarer til at købe en af ​​deres delte hostingplaner. For mere information, se min anmeldelse af A2 Hosting’s Swift- og Turbo-hostingplaner.

Plesk-interface

A2-hosting-styret-wordpress-Plesk
En af de største forskelle mellem A2 Hosting’s Managed WordPress og deres Shared Hosting-planer er inkluderingen af ​​Plesk-interface i modsætning til cPanel. Plesk-kontrolpanelet er faktisk meget intuitivt og let at bruge. Hvis du er bekendt med cPanel, skal du ikke have problemer med at bruge Plesk.

Websteds hastighed og resultater

Mens den overordnede websidehastighed og ydeevne var god med A2s administrerede WordPress-hosting, var det faktisk ikke så godt som deres delte hosting-Turbo Server-planer. Sammenlignet med andre administrerede hostingudbydere var hastigheden heller ikke så imponerende. Med de medfølgende ekstra ressourcer ville vi have håbet på lidt bedre resultater.

Her er nogle dataprøver fra vores test:
A2-hosting-styret-wordpress-hastighed

Webstedsinddeling

Iscenesættelse er en vigtig del af enhver premiumstyret WordPress-hostingplan. Og A2 inkluderer Plesk hjemmeside iscenesættelse med deres administrerede hosting. Desværre er processen meget mere trættende end med nogle af de etablerede administrerede WordPress-værter. Du skal først oprette et underdomæne for at kopiere dine webstedsfiler til. Derefter skal du separat kopiere dine filer og databaser til underdomænet. Du skal også ændre konfigurationen af ​​din iscenesættelseskopi til at inkludere den korrekte database, brugernavn og adgangskode. Og når du derefter offentliggør dine ændringer til produktion, skal du igen justere databaseforbindelsesindstillingerne.

Datasikkerhedskopiering og gendannelse

A2-hosting-dropbox-backup
A2 Hosting’s Managed WordPress tilbyder Dropbox-data backup og gendannelse. Det var her, hvor jeg fik en anden fejl, da jeg blev bedt om en e-mail og adgangskode, og jeg var ikke sikker på, hvad de henviste til – da jeg prøvede min konto e-mail og adgangskode, og det fungerede ikke. Da jeg oprindeligt kontaktede support, blev jeg informeret om, at de ikke var i stand til at finde nogen detaljer om det, og at de var nødt til at åbne en supportbillet. Det viser sig, at jeg via supportbillet blev informeret om, at jeg selv havde brug for at oprette en konto hos Dropbox, før jeg kunne bruge tjenesten. Helt ærligt vil jeg forvente, at data-sikkerhedskopierings- og gendannelsesmekanismen bliver oprettet for dig i en administreret hostingplan.

Konklusion

For at være ærlige er vi lidt nysgerrige efter, hvordan de nøjagtige nye Managed WordPress-planer fra A2 Hosting kommer til at passe ind i deres eksisterende sortiment af produkter. Alt hvad du har brug for fra en kvalitetsstyret WordPress-hostingplan er bestemt inkluderet. Imidlertid er A2 Hosting eksisterende Swift- og Turbo Server-hostingplaner i sig selv enestående – du får en masse af de samme funktioner og til en lavere pris. Efter yderligere test foretrækker jeg faktisk A2 Hosting’s eksisterende Swift- og Turbo Server-hostingplaner frem for de nye administrerede WordPress-tilbud. Så det store spørgsmål er, har du virkelig brug for de ekstra ressourcer? Og er de værd at betale de ekstra penge i stedet for at vælge siger en A2 Hosting Turbo Server-plan?

Ud fra deres prissynspunkt ser det ud til, at A2 Hosting’s Managed WordPress er rettet mod det premiumstyrede hosting-publikum (dvs. som konkurrence til WP Engine, Media Temple osv.). Desværre er A2 Hosting efter vores mening ikke helt klar til at påtage sig de store drenge, når det kommer til styret WordPress-hosting. Vi løb ind i nogle fejl under leveringen og installationsprocessen, supportpersonalet ser ikke ud til at være så bekendt med de nye planer, som du ville forvente, og nogle af de vigtigste funktioner, såsom iscenesættelse og databehandling, er ikke lige så strømlinede og let at bruge som dem fra mere etablerede administrerede hostingudbydere.

Da alle de andre hostingplaner fra A2, som vi har brugt og testet i fortiden, har været enestående, er det vores håb, at deres administrerede WordPress Hosting-planer i fremtiden bliver forbedret og forbedret til også at være en af ​​branchens bedste. I øjeblikket ville min anbefaling være at holde sig til A2 Hosting’s Swift- eller Turbo Server-delte hostingplaner, hvis du leder efter fremragende WordPress-hosting til en overkommelig pris. Hvis du har brug for premium administreret WordPress-hosting, vil jeg foreslå, at du kigger på WP Engine, Flywheel eller Media Temple.

Klik her for flere detaljer og rabatpriser på A2 Hosting Administreret WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map