A2 Hosting Administrert WordPress gjennomgang

a2-hosting-managed-wordpress-gjennomgang


A2 Hosting har nå gitt ut sine egne Managed WordPress Hosting planer. I dette A2 Hosting Administrert WordPress gjennomgang, vi tar en titt på hva du får, hvordan de nye administrerte WordPress-planene sammenligner med A2 Hosting’s Shared Hosting, og min egen personlige erfaring og testresultater på de nye hostingpakkene.

Introduksjon

WordPress har alltid vært et hovedfokus for A2 Hosting. Deres delte hostingplaner inkluderer noen av de mest imponerende WordPress-funksjonene som er tilgjengelige i sammenlignbare hostingpakker fra andre verter. Derfor er deres nye administrerte WordPress hosting-utvalg noe av en overraskelse – gitt at de eksisterende Swift- og Turbo-hostingplanene allerede gir enestående resultater. Det ser ut til at A2 er rettet mot det premiumstyrte hostingmarkedet med litt lavere priser på tjenestene deres. Er det verdt å kjøpe en administrert WordPress-plan fra A2 Hosting? La oss se nærmere på hva du får i funksjoner og ytelse på nettstedet.

A2 Hosting Administrerte WordPress-funksjoner

 • Raskere Turbo-servere følger med på alle planer.
 • Nettstedsstasjonering tilgjengelig i Plesk
 • Enkel sikkerhetskopi med Dropbox og FTP
 • Automatiske oppdateringer og oppdateringer av WordPress
 • WordPress LiteSpeed ​​Cache
 • WordPress Toolkit for administrasjon av flere nettsteder
 • Ingen begrensninger på plugins

A2 Hosting administrerte WordPress-hostingplaner inkluderer faktisk alle premiumfunksjonene du forventer av en kvalitetsstyrt hostingpakke. Sammen med økte ressurser inkluderer de iscenesettelse av nettsteder, sikkerhetskopiering av data og automatiserte oppdateringer. Det er også WordPress Toolkit for flere eiere av nettsteder. Og i motsetning til noen andre administrerte WordPress-planer, kan du bruke hvilken som helst plugin du vil. Så på dette nivået klarer A2 Hosting definitivt testen.

A2 Hosting Administrert WordPress vs Shared Hosting

Hvordan sammenligner A2 Hosting nye Managed WordPress hosting med A2s Shared Hosting? Her er de viktigste forskjellene:

Planer / Priser / Resources:

Administrert WordPress

1 Nettsted
12,97 dollar mo.
Nettsteder: 1
Lagring: 10 GB 3 nettsteder
19,48 dollar mo.
Nettsteder: 3
Lagring: 25 GB ubegrenset
37,97 dollar mo.
Nettsteder: Ubegrenset
Lagring: 40 GB

Delt hosting

Lite
3,92 dollar mo.
Nettsteder: 1
Lagring: Ubegrenset Fort
4,90 dollar mo.
Nettsteder: Ubegrenset
Lagring: Ubegrenset Turbo
$ 9,31 moh.
Nettsteder: Ubegrenset
Lagring: Ubegrenset

Funksjoner:

A2 Managed WordPress Hosting

 • 10 GB til 40 GB lagring
 • Turbo Server på alle administrerte planer
 • Plesk brukergrensesnitt
 • Plesk WordPress Staging
 • Dropbox WordPress-sikkerhetskopier
 • Serverplassering – Michigan USA

A2 delt hosting

 • Ubegrenset lagring
 • Turbo Server bare på toppnivåplan
 • cPanel brukergrensesnitt
 • cPanel WordPress Staging (for tiden i utvikling)
 • Backup av serveren
 • Server Location – Michigan USA, Arizona USA, Amsterdam Europa, Singapore Asia

Påmelding til A2 Hosting Administrert WordPress

Å registrere deg for en administrert WordPress-hostingplan på A2 ligner på å kjøpe en av deres delte hostingplaner. For mer informasjon, se min anmeldelse av A2 Hosting’s Swift- og Turbo-hostingplaner.

Plesk grensesnitt

a2-hosting-managed-wordpress-Plesk
En av de største forskjellene mellom A2 Hosting Managed WordPress og deres Shared Hosting-planer er inkluderingen av Plesk-grensesnittet i motsetning til cPanel. Plesk-kontrollpanelet er faktisk veldig intuitivt og enkelt å bruke. Hvis du er kjent med cPanel, bør du ikke ha noen problemer med å bruke Plesk.

Nettstedets hastighet og ytelsesresultater

Mens den generelle hastigheten og ytelsen på nettstedet var bra med A2s administrerte WordPress-hosting, var det faktisk ikke så bra som deres delte hosting Turbo Server-planer. Sammenlignet med andre administrerte hostingleverandører var hastigheten ikke like imponerende. Med de ekstra ressursene som ble gitt, ville vi håpet på litt bedre resultater.

Her er noen dataprøver fra testingen vår:
a2-hosting-managed-wordpress-speed

Staging av nettstedet

Iscenesettelse er en viktig del av enhver premiumstyrt WordPress hostingplan. Og A2 inkluderer Plesk-nettstedet med iscenesatt hosting. Dessverre er prosessen mye mer kjedelig enn med noen av de etablerte administrerte WordPress-vertene. Du må først opprette et underdomen for å kopiere nettstedets filer til. Deretter må du kopiere filene og databasene dine separat til underdomenet. Du må også endre konfigurasjonen av iscenesettelseskopien slik at den inkluderer riktig database, brukernavn og passord. Når du deretter publiserer endringene i produksjon, må du justere innstillingene for databaseforbindelsen igjen.

Sikkerhetskopiering og gjenoppretting av data

a2-hosting-dropbox-backup
A2 Hosting’s Managed WordPress tilbyr Dropbox-data sikkerhetskopiering og gjenoppretting. Imidlertid var det her jeg fikk en annen feil, da jeg ble bedt om en e-postadresse og passord, og jeg var ikke sikker på hva de refererte til – siden jeg prøvde e-postadressen og passordet til kontoen min, og det fungerte ikke. Da jeg opprinnelig kontaktet support, ble jeg informert om at de ikke kunne finne noen detaljer om det, og at de trengte å åpne en supportbillett. Som det viser seg, ble jeg via supportbillett informert om at jeg trengte å opprette en konto hos Dropbox selv før jeg kunne bruke tjenesten. Helt ærlig, forventer jeg at sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsmekanismen for data blir satt opp for deg i en administrert hostingplan.

Konklusjon

For å være ærlig er vi litt nysgjerrige på hvordan de nye Managed WordPress-planene fra A2 Hosting kommer til å passe inn i deres eksisterende utvalg av produkter. Alt du trenger fra en kvalitetsstyrt WordPress hostingplan er absolutt inkludert. Imidlertid er A2 Hosting eksisterende hostingplaner for Swift og Turbo Server i seg selv enestående – du får mange av de samme funksjonene, og til en lavere pris. Ved videre testing foretrekker jeg faktisk A2 Hosting eksisterende Swift- og Turbo Server-hostingplaner fremfor de nye administrerte WordPress-tilbudene. Så det store spørsmålet er, trenger du virkelig de ekstra ressursene? Og er de verdt å betale ekstra penger i motsetning til å velge å si en A2 Hosting Turbo Server-plan?

Ut fra deres prissynspunkt ser det ut til at A2 Hosting’s Managed WordPress er rettet mot det premiumstyrte hosting-publikummet (dvs. som konkurranse til WP Engine, Media Temple, etc.). Dessverre er A2 Hosting etter vår mening ikke helt klar til å ta på seg de store guttene når det gjelder administrert WordPress-hosting. Vi har oppdaget noen feil under klargjørings- og installasjonsprosessen, supportpersonalet ser ikke ut til å være så kjent med de nye planene som du kan forvente, og noen av nøkkelfunksjonene som iscenesettelse og sikkerhetskopiering av data er ikke så strømlinjeformede og enkel å bruke som de fra mer etablerte administrerte hostingleverandører.

Siden alle de andre hostingplanene fra A2 som vi har brukt og testet ut tidligere, har vært enestående, er det vårt håp at fremover Managed WordPress Hosting-planene blir foredlet og forbedret for også å være en av bransjens beste. Foreløpig vil min anbefaling være å holde seg til A2 Hosting’s Swift- eller Turbo Server-delte hostingplaner hvis du er ute etter utmerket WordPress-hosting til en overkommelig pris. Hvis du trenger premium administrert WordPress-hosting, vil jeg foreslå at du ser på WP Engine, Svinghjul eller Media Temple.

Klikk her for mer informasjon og rabattpriser på A2 Hosting Managed WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map