A2-hosting-arvostelu (2020)

a2-hosting-katsaus


Jos etsit rehellistä A2-hosting-arvostelut, tämä arvostelu perustuu henkilökohtaisiin kokemuksiini, jotka koskevat sekä Swift Server- että Turbo Server-hosting-suunnitelmien käyttöä A2 Hosting -palvelussa.

Kuka on A2-hosting?

A2 Hosting aloitti liiketoiminnan vuonna 2003, ja sen pääkonttori sijaitsee Ann Arborissa, MI. A2: lla on Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Aasiassa sijaitsevat tietokeskukset, ja se on erikoistunut nopeaan ja WordPress-web-isännöintiin. Niissä on myös VPS-, Dedicated- ja Cloud Hosting -vaihtoehdot.

Mitkä ovat A2-hosting-edut??

A2-hosting tarjoaa kaiken nopean web-isännöinnin. Heidän A2-optimoitujen palveluiden ja valinnaisten Turbo-palvelimien ansiosta voit saada jopa 20 kertaa nopeamman sivun latausnopeuden kuin muut web-isännät. Ja WordPress-sivustoille A2 tarjoaa vielä enemmän optimointia.

Tässä on joitain A2-hosting-palvelun tärkeimmistä nopeiden hosting-ominaisuuksista:

 • A2-optimoitu ohjelmisto (WordPress, Drupal, PrestaShop)
 • A2: n optimoitu laajennus WordPressille 6 kertaa nopeampi sivulataus ja parempi tietoturva
 • CloudFlare CDN
 • Solid State Drives (tiedostot ja tietokannat)
 • RAID-10-tallennustila
 • Turbo-palvelimet ja A2-optimoitu välimuisti valinnaisella Turbo-suunnitelmalla
 • cPanel-käyttöliittymä
 • 99,9% Uptime-takuu
 • Milloin tahansa rahat takaisin -takuu
 • Ilmaiset Let’s Encrypt SSL -sertifikaatit (asennetaan automaattisesti)
 • Ikuinen turvallisuus
 • Valitse tietokeskuksen sijainti
 • Nelinkertainen redundantti verkko
 • WordPressin esiasennus
 • Palvelimen taaksepäin varmuuskopiot
 • Patchman-suojaustyökalu
 • FutureServe vihreä web-hosting
 • Ensisijainen tuki

A2-hosting-tietokeskukset

Nyt Yhdysvalloissa (Michiganissa), Euroopassa (Amsterdam) ja Aasiassa (Singapore) sijaitsevien tietokeskuksien lisäksi A2 Hosting on lisännyt tietokeskuksen länsi-Yhdysvaltoihin (Arizona). On aina hienoa saada enemmän datakeskuksen sijaintivaihtoehtoja – koska olemme nähneet, kuinka paljon sillä voi olla vaikutusta verkkosivustosi nopeuteen. Ja muista, että A2 Hosting -sovelluksella voit valita tietokeskuksen sijainnin kirjautumisaikana. Yhdessä isäntäsuunnitelmasi mukana olevan ilmaisen Cloudflare CDN: n ja A2 Hostingin optimoidun ympäristön kanssa A2: n useat datakeskukset tarjoavat sinulle mahdollisuuden nopeammin toimiville verkkosivustoille.

Kuinka kirjaudut A2-hosting-palveluun?

Rekisteröintiprosessi A2-hosting-palveluun on erittäin helppoa. Kun olet valinnut laskutusjakson ja syöttänyt tilitietosi, sinulle tarjotaan useita vaihtoehtoja, joita voit valita. Kaksi tärkeintä asiaa, joka tässä mielessä pitää mielessä, on olla varma ja valita alueellesi lähinnä oleva tietokeskus (Yhdysvallat, Eurooppa tai Aasia),
A2-hosting-tietokeskukset

ja muista, että vaikka valinnaiset palvelut ovat ehdottomasti hyödyllisiä, ne maksavat sinulle enemmän rahaa. Arvostan sitä, että A2-hosting ei esivalitse mitään näistä lisäkustannuseristä – kuten jotkut muut verkkoisäntäkoneet tekevät.
A2-hosting-asetukset

Toinen hieno asia A2 Hosting -palvelun liittymisprosessissa on, että voit maksaa laskun PayPalilla, luottokortilla tai sekillä. Rekisteröityminen vie hyvin vähän aikaa, ja saat lähes heti ryhmän sähköposteja, joihin sisältyy A2 Hosting-yhtiön toimitusjohtajan Bryan Muthigin tervehdys, tilauksen vahvistus, asennustiedot ja tervetuliaisviesti, joka sisältää tilisi tiedot (verkkosivuston ja järjestelmänvalvojan URL-osoitteet, nimipalvelimet, ftp-tiedot jne.).
A2 Hosting-toimitusjohtajan tervehdysviesti

Upea cPanel-hosting

A2 Hosting -sovelluksella saat cPanelin ja Softaculous-ohjelmiston asentajan. Voit käyttää sitä helposti A2 Hosting Client Area -tilisivulta. Tämän jälkeen pääset käyttämään kaikkia tärkeitä verkkosivustojen toimintoja – mukaan lukien A2-hosting-palvelun tarjoamat premium-ominaisuudet. CPanel-verkkopalveluntarjoajien joukossa A2-hosting on yksi parhaimmista.
a2-hosting-cPanel

A2 Hosting -palvelun premium-ominaisuudet

Vaikka kaikki A2 Hosting -suunnitelmat ovat vaikuttavia, heidän Turbo Server -suunnitelma on melko mahdollisesti paras, mitä olemme nähneet tällä hintaluokalla. Tutustu joihinkin saamiin ominaisuuksiin.

 • Nopeampi sivun lataus (jopa 20x)
 • Vähemmän käyttäjiä jokaisella palvelimella
 • Lisää resursseja käyttäjää kohti
 • Optimoidut sivuston kiihdyttimet
 • Railgun Optimizer
 • WordPress LiteSpeed ​​-välimuisti
 • WooCommerce LiteSpeed ​​-välimuisti

Mitä bonusominaisuuksia saat A2-isännöinnillä?

 • Jatkuva tietoturva HackScan-suojauksella
 • Palvelimen kelaus taaksepäin
 • Ilmainen sivuston siirto
 • Bing / Yahoo-mainoshyvitykset

Onko A2-hosting hyvä?

Olen erittäin vaikuttunut A2: n optimoidusta WordPress-hosting-palvelusta. Kun kirjaudut, WordPress on esiasennettu ja määritetty automaattisesti parempaan suorituskykyyn. Kun kirjaudut sisään WordPress-järjestelmänvalvojaan, voit napsauttaa A2-optimoitu -välilehteä nähdäksesi kunkin kokoonpanon tilan ja tehdä tarvittaessa muutoksia.
A2-hosting-optimoitu WordPress-hallintapaneeli

A2-optimointi sisältää:

 • Sivun välimuisti
 • Tietokantojen välimuisti
 • Objektien välimuisti
 • Selaimen välimuisti
 • Pienennä HTML-sivuja
 • Pienennä CSS-tiedostoja
 • Pienennä JS-tiedostoja
 • Gzip-pakkaus
 • Pakkaa kuvia
 • Ja enemmän

A2: n optimoitu WP-laajennus sisältää muita laajennuksia, kuten W3 Total Cache ja EWWW Image Optimizer. Itse asiassa A2 WordPress -asennus sisältää seuraavat laajennukset:
A2 WordPress-laajennusten isäntä

Onko Turbo-palvelimella eroa? Joo!

A2 Hosting Swift Server -majoitussuunnitelmani tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja nopeuden. Olin kuitenkin erittäin kiinnostunut siitä, kuinka suuri ero Turbo Server A2 -majoitussuunnitelman valitsemiselle aiheuttaisi. A2-optimoidun ympäristön kanssa otin käyttöön Turbo-välimuistin ja Memcached-asetukset. Toteutin myös ilmaisen Cloudflare CDN: n, joka tulee A2-hosting-suunnitelmasi mukana. Ero oli välitön ja tulokset uskomattomia.

Tässä on joitain testituloksia, jotka sain A2-hosting-palveluun siirtymisen jälkeen:
a2-isäntä-nopeus-testi-tulokset

A2-hosting-Turbo-palvelin entistä paremmin nyt QUIC: lla

Jos 20x nopeampi sivu latautuu, enemmän resursseja, vähemmän käyttäjiä palvelinta kohti, solid-drive-asemat ja A2 Hosting -palvelun optimoitu ympäristö eivät riitä sinulle, A2 Hosting Turbo -palvelimet käyttävät nyt QUIC-protokollaa vielä parempaan suorituskykyyn. QUIC (QUICK UDP Internet -yhteydet) on parempi vaihtoehto tavanomaiselle TCP: lle (tiedonsiirron ohjausprotokolla). QUIC tarjoaa nopeamman sivun latauksen pienemmällä viiveellä. Toisin kuin TCP, QUIC käyttää multipleksoituja yhteyksiä tietokoneiden välillä, mikä tarkoittaa, että kommunikoivien tietokoneiden väliset useat edestakaiset matkat eliminoidaan. Tuloksemme ovat olleet erinomaisia.

Verkkosivun nopeus

PÄIVITYS: A2-hosting hämmästyttää meitä edelleen salamannopealla verkkosivuston nopeudellaan ja suorituskykyllään. Paitsi, että olen vaikuttunut verkkosivustomme erinomaisesta suorituskyvystä, myös olemme innoissamme tuloksista, jotka olemme nähneet erillisessä A2-hosting-testauksessa. Katso joitain alla olevista tiedoista. A2 on tuottanut joitain nopeimmista nopeusaikoista, joita olemme koskaan kokeneet.
a2-isäntä-nopeus-testi-tulokset

PÄIVITYS: Ja vuonna 2020 A2 Hosting lähettää edelleen vaikuttavia verkkosivustojen nopeuksia.

Hanki nopeampi verkkosivusto A2-hosting-palvelun avulla

Tässä videossa esitän, kuinka olemme lisänneet verkkosivustomme nopeutta huomattavasti A2-hosting-palvelun kanssa yhdistämällä heidän Turbo-palvelin, optimoitu WordPress-ympäristö ja Cloudflare CDN.

Lisäsuojaus

Verkkosivustojen turvallisuus on tärkeämpää kuin koskaan nykyään. Ja A2-hosting tarjoaa jatkuvan tietoturvan ilmaisella HackScan-suojauksella, kaksoispalomuurilla, brutaatiovoimien puolustamisella, virustarkistuksella ja turvallisuuden valvonnalla. Mutta se ei ole muuta, mitä he tarjoavat. Patchman Enhanced Security Tool -sovelluksen avulla ohjelmiston haavoittuvuudet ja haittaohjelmat voidaan havaita ja tarvittavat toimenpiteet toteuttaa. Olen ehdottomasti vaikuttunut A2 Hosting -palvelun turvaominaisuuksista.
a2-hosting-patchman

A2-hosting sisältää nyt verkkosivustojen vaiheittamisen

a2-hosting-WordPress-lavastus
Ja tässä on lisää hyviä uutisia A2 Hosting -palvelusta! A2 sisältää nyt WordPress- ja Joomla-sivustojen verkkosivustojen lataamisen. Lavastustoiminnolla voit luoda kopion aktiivisesta sivustostasi ja testata muutoksia esityspaikalla – vaikuttamatta tuotantopaikkaasi. Sitten, kun olet vakuuttunut siitä, että uudet muutoksesi toimivat kunnolla ja kaikki on kunnossa, voit siirtää nämä muutokset verkkosivustollesi.

Lavastus sisältyy yleensä vain kalliimpiin hallittuihin isännöintisuunnitelmiin, joten on hienoa nähdä A2 mukaan lukien se ilman lisäkustannuksia. Ja se on toinen syy, miksi A2 Hosting kilpailee ehdottomasti parhaiten hallituista web-palveluntarjoajista.

Asiakaspalvelu

A2-hosting tarkoittaa asiakastukihenkilöstöään Guru-miehistönä. A2 tarjoaa 24/7/365 Yhdysvaltoihin perustuvaa Guru Crew -tukea live-chatin, tukilipun, puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Olen huomannut, että Guru Crew -tuki on erinomaista nopeilla vastausaikoilla ja hyödyllisillä Guru Crew-jäsenillä. Tässä on esimerkki yhdestä live chat-tukisessioistani.
A2-asiakaspalvelu
PÄIVITYS: A2-hosting tarjoaa edelleen erinomaista, ammattimaista asiakastukea. Kokemukseni mukaan Guru-miehistön ensimmäisen linjan tukiryhmän jäsenet ovat useimmiten kykeneviä ratkaisemaan ongelmat. Niissä harvoissa tapauksissa, joissa joudut ehkä siirtämään tuotetta edistyneelle Guru-henkilökunnalle, asiakastuki on kuitenkin vieläkin vaikuttavampi. Kun haastattelin A2 Hosting -palvelun tukivalvojaa Ryan Flowersia, hän puhui Gurun miehistöstä ja siitä, kuinka he mieluummin hyödyntävät tukilippuja ongelmien ratkaisemiseksi ja parhaan tuloksen tarjoamiseksi asiakkailleen. Oma kokemukseni vahvistaa ehdottomasti hänen kommenttinsa. Kun minulla oli äskettäin ongelma PHP: n kanssa, edistynyt henkilöstö ratkaisi ongelman heti. Upea työ Ryan ja Crew!

Kuinka A2-hosting verrattuna muihin verkkoisäntäihin?

A2-hosting vs. Bluehost
Tämä vertailu A2 Hosting -sovelluksen ja Bluehostin välillä ei ole aivan yhtä läheinen kuin se oli ennen. Molemmat näistä web-isännistä tarjoavat erinomaisia ​​cPanel-web-hosting-suunnitelmia …

A2-hosting vs. DreamHost
Tämä A2 Hosting- ja DreamHost-vertailu keskittyy suurelta osin WordPress-isännöintiominaisuuksiin ja heidän hosting-suunnitelmiensa suorituskykyyn …

A2-hosting vs. GoDaddy
Vaikka GoDaddy tarjoaa monia tuotteita ja palveluita (mukaan lukien verkkotunnusten hallinta), tämä vertailu keskittyy täysin A2 Hostingin ja GoDaddy tarjoamiin web-hosting-suunnitelmiin.

A2-hosting vs. GreenGeeks
A2-hosting ja GreenGeeks ovat todella kaksi suosittua vaihtoehtoa usean verkkotunnuksen web-hosting-palveluille. Mutta onko sinun luoda useita verkkosivustoja tai vain yksi, se on ehdottomasti tiukka kutsu siihen, mikä on parempi …

A2-hosting vs. HostGator
Kuinka A2-hosting verrattuna HostGatoriin? Kuten osoittautuu, A2-hosting on enemmän kuin omaa tässä kilpailua vastaan ​​…

A2-hosting vs. InMotion
Hyvä uutinen vertaamalla A2-hosting-palvelua ja InMotion-hosting-palvelua on, että se on sinulle hyödyllinen tilanne. Molemmat näistä web-hosting-yrityksistä tarjoavat erinomaista verkkosivustojen ylläpitoa erinomaisella tuella

A2-hosting vs. InterServer
Tässä on toinen vertailu, joka sopii yhteen kahden erinomaisen web-hosting-yrityksen kanssa, joita molemmat käytän …

A2-isäntä vs. Jaguar-tietokone
Tässä vertailussa katsotaan, kuinka A2 Hosting vertautuu Jaguar PC: hen. Sekä A2: lla että Jaguarilla saat hosting-suunnitelman, joka on…

A2-hosting vs. nestemäinen verkko
Kuinka A2-hosting-palvelua verrataan nestemäiseen verkkoon? Tässä on mielenkiintoinen vertailu kahden erinomaisen web-hosting-yrityksen välillä …

A2-isäntä vs. sivusto5
Tässä vertailussa tarkastellaan A2-hosting- ja Site5-ohjelmia. Vaikka näillä kahdella web-palvelimella on samanlaiset jäsennellyt hosting-suunnitelmat (perus, edistyneet ja turbo), mielestämme yksi niistä on selvästi parempi kuin toinen…

A2-hosting vs. SiteGround
A2-hosting: n ja SiteGroundin vertaaminen on erittäin tiivis puhelu. Ne molemmat tarjoavat monia ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tarjoavat erinomaisen web-hosting-suorituskyvyn …

A2-hosting vs. web-hosting-keskus
Näihin kahteen isäntäyritykseen on olemassa tiettyjä yhtäläisyyksiä – sekä niiden isännöintisuunnitelman rakenteilla että kohdeasiakkaiden kanssa …

A2-hosting vs. Wix
Kuinka A2-hosting verrattuna Wixiin? Vertailussa perinteisen web-hosting-suunnitelman ja verkkosivustojen rakennuspaketin välillä tarkastellaan A2 Hostingin Turbo Server -palvelusuunnitelmaa verrattuna Wixin verkkosivustopaketteihin …

Suositus

Nopeaan tai WordPress-sivustoihin A2-hosting on loistava valinta. Kokemukseni perusteella ne tarjoavat hosting-suunnitelmat kaikilla tärkeillä ominaisuuksilla, joita tarvitset sivustollesi. Ja olen löytänyt yhdistelmän heidän Swift- ja Turbo-palvelinjärjestelmistä, optimoidusta WordPress-ympäristöstä ja erinomaisesta Guru Crew-asiakastuesta, joka tekee A2 Hosting-palvelusta parhaan verkkopalveluntarjoajan.

Joten, tiivistäen kaikki: nopea ja nopea palvelin ja laitteisto; Optimoitu ympäristö WordPressille; Ilmainen CloudFlare CDN nopeuttaa sivun lataamista; Hakukoneoptimointi- ja markkinointityökalut, jotta sinut luetellaan Googlessa; ja erinomaista asiakastukea Guru-miehistöltä. Se kaikki merkitsee sitä, että olen yksi suosikki web-isäntäni.

Tällä hetkellä voit saada jopa 62% alennuksen A2-hosting-palvelusta. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map