A2 Hosting kundër GreenGeeks (maj 2020) – “Youfarë duhet të dini …”

Vizita-greengeeks-website Vizita e-a2-hosting


A2 Hosting dhe GreenGeeks janë me të vërtetë dy nga zgjidhjet më të mira për një web hosting të shumëfishtë. Por pavarësisht nëse duhet të krijoni shumë faqe në internet ose vetëm një, është padyshim një thirrje e ngushtë se cila është më e mirë. Le të bëjmë një vështrim më të detajuar për të parë se cilën duhet të zgjidhni.

Karakteristikat më mbresëlënëse

Të dyja A2 Hosting dhe GreenGeeks paraqesin plane pritëse që janë të ngarkuara me karakteristika të shkëlqyera. Ju mund të merrni disqe të ngurta shtetëror (SSD), cPanel dhe Softaculous, kopje rezervë falas të të dhënave dhe migrim falas në internet me secilën nga këto kompani pritjeje në internet. Gjithashtu, me GreenGeeks dhe A2 Hosting ju merrni ambiente të optimizuara të WordPress, plus mjete të përmirësuara të sigurisë dhe veçori të vazhdueshme të sigurisë. Ndërsa të dy hostet e internetit gjithashtu ofrojnë Le të Encrypt SSL falas, me GreenGeeks ju merrni SSL të kartave të egra. Dhe, me planin GreenGeeks Ecosite Premium ju merrni falas GlobalSign Premium Wildcard SSL. Pra, këtu, GreenGeeks merr avantazhin.

Po në lidhje me vlerën?

A2 Hosting dhe GreenGeeks ofrojnë nivele të ndryshme të planeve të pritjes duke filluar nga niveli i hyrjes deri tek planet premium. Të gjitha paketat e pritjes janë të mbushura me karakteristika të vlefshme si në GreenGeeks ashtu edhe në A2. Shkalla e çmimeve është disi e ngjashme. GreenGeeks është më pak e kushtueshme për planin e nivelit të hyrjes ndërsa plani i nivelit më të lartë të A2 është më i lirë – të paktën për ju termi fillestar. ’Shtë një telefonatë shumë e ngushtë në këtë kategori me GreenGeeks duke marrë një avantazh të vogël për shkak të një plani më të hyrjes më shumë vlera të hyrjes.

Nëse keni nevojë për Hosting të Shpejtë…

Unë jam impresionuar përfundimisht me punën e dhënë nga të dy këta hostë në internet. Nëse shpejtësia dhe pritja e shpejtë në internet është ajo që po kërkoni, atëherë A2 Hosting dhe GreenGeeks janë dy nga zgjedhjet tuaja më të mira. Me të dy këta hostë në internet ju merrni një mjedis të optimizuar me serverë super të shpejtë. GreenGeeks ofron teknologjinë e tyre PowerCacher dhe Wildcard SSL falas, ndërsa A2 Hosting ofron mundësinë për serverët e tyre Turbo. Të dy këta hostë gjithashtu përfshijnë CDN falas Cloudflare për një ngarkim më të shpejtë të faqeve.

Ështjet e përkrahjes së klientit

Nëse ndonjëherë hasni ndonjë çështje ku keni nevojë për ndihmë nga mbështetja e klientit, do të jeni të lumtur të dini se A2 Hosting dhe GreenGeeks patjetër të kenë dy shtab të shkëlqyeshëm për mbështetje të mbajtjes së faqes në internet. Më duhet të raportoj se kohët e përgjigjes së bisedave të drejtpërdrejta në A2 janë rritur kohët e fundit. Në përgjithësi, për mbështetjen e klientit unë do të vë GreenGeeks pak përpara në këtë pikë.

Krahasimi i Karakteristikave të WordPress
Përfshirë me Planin e Pritjes

A2 HostingGreenGeeks
PreinstallationTipar i përfshirë
Azhurnime automatikeTipar i përfshirëTipar i përfshirë
Rikthim automatik i të dhënaveTipar i përfshirëTipar i përfshirë
Skenimi i faqes në internetTipar i përfshirë
Caching e optimizuarTipar i përfshirëTipar i përfshirë
Siguria e WordPressTipar i përfshirëTipar i përfshirë

A2 Hosting vs GreenGeeks: Security

a2-hostinggreengeeks
SSL falasTipar i përfshirëTipar i përfshirë
Mbrojtja e DDoSTipar i përfshirëTipar i përfshirë
Mbrojtja brutale e forcësTipar i përfshirëTipar i përfshirë
Skanimi i viruseveTipar i përfshirëTipar i përfshirë
Mbrojtje nga hackTipar i përfshirë
Monitorimi 24/7 i SigurisëTipar i përfshirëTipar i përfshirë
Web Hosting FirewallTipar i përfshirëTipar i përfshirë
Mjet sigurie patchmanTipar i përfshirë
Autentifikimi me dy faktorëTipar i përfshirë
Izolimi i llogarisë së hostimitTipar i përfshirëTipar i përfshirë
Mbrojtja e SPAM-itTipar i përfshirëTipar i përfshirë

A2 Hosting vs GreenGeeks: Mbështetje

a2-hostinggreengeeks
Mbështetje e biletaveTipar i përfshirëTipar i përfshirë
Ndihmë me emailTipar i përfshirëTipar i përfshirë
Mbështetje telefonikeTipar i përfshirëTipar i përfshirë
Biseda liveTipar i përfshirëTipar i përfshirë
Migrim falas në internetTipar i përfshirëTipar i përfshirë
Ndihmë me përparësi në dispozicionTipar i përfshirë

A2 Hosting vs GreenGeeks: Zhvillimi

a2-hostinggreengeeks
Mbështetje PHP7.47.4
Baza e të dhënave të pakufizuarTipar i përfshirëTipar i përfshirë
Baza e të dhënave MySQL10.1.40-MariaDB10.3.20-MariaDB
Baza e të dhënave PostgreSQLTipar i përfshirë
Node.jsTipar i përfshirë
Qasja në SSHTipar i përfshirëTipar i përfshirë
Apache2.4.412.4.41
gitTipar i përfshirëTipar i përfshirë
pitonTipar i përfshirëTipar i përfshirë
FTP / SFTPTipar i përfshirëTipar i përfshirë
WP-CLITipar i përfshirëTipar i përfshirë

A2 Hosting kundër GreenGeeks: Dallimet

Avantazhet e GreenGeeks mbi A2 Hosting:

 • Mundësuar nga 300% Energji e Rinovueshme
 • Teknologji PowerCacher
 • Zgjedhja e 5 Qendrave të të Dhënave
 • Mbështetje e Shpejtë e Përgjegjshme e Konsumatorëve
 • Hapësirë ​​e Pafund Disk
 • Bandwidth i pakufizuar
 • Uebfaqe të pakufizuara
 • Le të Encrypt Wildcard SSL
 • GlobalSign Premium Wildcard SSL
 • Cloudflare Falas CDN
 • Rezervime të të dhënave të natës
 • Burimet e llogaritjes më të shpejtë me Plane Pro dhe Premium
 • Serverët e optimizuar të LiteSpeed ​​dhe MariaDB
 • Burimet e llogaritshme të llogaritshme
 • Azhurnime automatike të aplikacionit
 • Izolimi i llogarisë së hostimit
 • Monitorimi proaktiv i serverit
 • Skanimi i sigurisë në kohë reale
 • Mbrojtja e zgjeruar e SPAM-it
 • Emër i Lirë Domain

Avantazhet e A2 Hosting mbi GreenGeeks:

 • A2 Mjedisi i Optimizuar për Shpejtësitë e Shpejtë të Uebfaqeve
 • Siguria e përhershme proaktive
 • Zgjedhja e 4 Qendrave të të Dhënave
 • Opsioni i serverit Turbo për shpejtësi më të shpejtë deri në 20x
 • A2 Mjedisi i Optimizuar për WordPress
 • Rikthe rezervë serveri
 • Rrjeti katërfish i tepërt
 • Para-instalimi i WordPress-it të Optimizuar
 • Garancia e kthimit të parave në çdo kohë

A2 Hosting vs GreenGeeks Detaje

Fitues

KategoriaA2 HostingA2 HostingGreenGeeksGreenGeeksComments
Qendrat e të dhënavefituesGreenGeeks ju jep një zgjedhje prej 5 qendrave të të dhënave.
Pajisjet e serveritfituesGreenGeeks siguron serverë të optimizuar të LiteSpeed ​​dhe MariaDB dhe burime llogaritëse të shkallëzueshme.
rrjetfituesA2 Hosting ofron një rrjet katërfish të tepërt. Ju gjithashtu merrni falas CDN Cloudflare.
Regjistrim / Provizion i llogarisëfituesWordPress para-instaluar
Paneli i kontrollitfitues
Shpejtësia dhe performancafituesShihni Rezultatet më poshtë
sigurifituesA2 Hosting siguron masa sigurie proaktive dhe të përhershme, përfshirë mbrojtjen nga hack, Patchman dhe Autentifikim Dy Faktor.
Rikthim i të dhënavefituesGreenGeeks përfshin kopje rezervë të të dhënave të natës.
Mjetet e zhvilluesitfituesfituesTie
WordPressfituesAmbienti i GreenGeeks WordPress përfshin serverë të optimizuar të uebit dhe bazës së të dhënave, teknologjinë PowerCacher, disqet SSD dhe Cloudflare CDN.
Aplikimet në UebfaqefituesfituesTie. Të dy ofrojnë aplikime përmes cPanel
Hosting GreenfituesGreenGeeks mundësohet nga 300% e Energjisë së Rinovueshme.
Kredite e reklamimitfituesKredi falas Bing / Yahoo
Koha e reagimit për mbështetjen e klientitfitues
Rezoluta e çështjes së mbështetjes së klientitfitues
Garancia e kthimit të paravefituesGarancia e kthimit të parave në çdo kohë
Çmimi / ValuefituesPritja e GreenGeeks fillon me 2,95 dollarë.

Krahasimi i Shpejtësisë së Uebfaqeve

Të dy A2 Hosting dhe GreenGeeks ofrojnë shpejtësi të shkëlqyeshme të faqes në internet. Shikoni rezultatet e kampionit tim më poshtë:
a2-hosting-vs-greengeeks-website-speed

Si për VPS Hosting? A2 Hosting vs GreenGeeks

Edhe pse të dyja A2 Hosting dhe GreenGeeks ofrojnë plane mbresëlënëse të VPS Hosting, ne do të vendosnim A2 Hosting pak përpara GreenGeeks në këtë kategori. Kohët e parashikimit të hostimit të A2 janë më të shpejtë që kemi përjetuar. Dhe, ne veçanërisht na pëlqen A2 Hosting për mjediset e tyre të optimizuar të pritjes dhe WordPress.

A2 Hosting
A2 Hosting

Biznesi i Filluar: 2003
Vlerësimi i BBB: A+
Vendndodhja e qendrës së të dhënave: Michigan, SHBA; Arizona, SHBA; Amsterdam, EUR; Singapor, Azi

Çmimi: 2,99 $ mo. – 14,99 $ mo.
Bandwidth i pakufizuar: po
Magazinimi i Pafund: po
Email i pakufizuar: po
Domain Multiple Domains: po

Ndërfaqja e hostimit: cPanel
Uptime në server: 99.9%
Periudha e rimbursimit: Në çdo kohë
Në dispozicion të hostimit të përkushtuar: po

Shtesa falas:
Attracta SEO dhe Mjetet e marketingut
Mjete Falas HackScan dhe të Sigurisë
Shtytës pa pagesë të ngurta të shtetit (SSD)
Rrjeti i Dorëzimit të Përmbajtjes CloudFlare
Abonimi i Revistës në Uebfaqe

Avantazhet e Zgjedhjes së A2 Hosting:

 • A2 Mjedisi i Optimizuar për WordPress
 • Serveri opsional Turbo i disponueshëm për ngarkesa më të shpejtë në faqe.
 • Rikthim rezervë të serverëve falas
 • Skena e Uebfaqeve për WordPress dhe Joomla
 • Qasja e zhvilluesit
 • Mbështetje e Protokollit QUIC (Servers Turbo)
 • Transferim falas në internet.
 • ndërfaqe cPanel dhe Softaculous.
 • Ata ofrojnë mbështetje telefonike, emaili dhe chat.
 • Mbështetje e shpejtë dhe e përgjegjshme e bisedës.

Klikoni këtu për të parë më shumë detaje në A2 Hosting

GreenGeeks
GreenGeeks

Biznesi i Filluar: 2008
Vlerësimi i BBB: A+
Vendndodhja e qendrës së të dhënave: Chicago IL, Phoenix AZ, Toronto Canada, Amsterdam NL

Çmimi: 2,95 $ mo. – 11,95 $ mo.
Bandwidth i pakufizuar: po
Magazinimi i Pafund: po
Email i pakufizuar: po
Domain Multiple Domains: po

Ndërfaqja e hostimit: cPanel
Uptime në server: 99.9%
Periudha e rimbursimit: 30 dite
Në dispozicion të hostimit të përkushtuar: po

Shtesa falas:
Attracta SEO dhe Mjetet e marketingut
Rezervime falas të të dhënave për natën
Shtytës pa pagesë të ngurta të shtetit (SSD)
Le të Encrypt Wildcard SSL

Avantazhet e zgjedhjes së GreenGeeks:

 • Mundësuar nga 300% Energji e Rinovueshme
 • Teknologji PowerCacher
 • Zgjedhja e 5 Qendrave të të Dhënave
 • Industria kryesore që pret Green Web Hosting.
 • Emri i Lirë Domain për jetën e llogarisë.
 • Le të instalojmë Encrypt SSL Installer.
 • Le të Encrypt Wildcard SSL
 • GlobalSign Premium Wildcard SSL
 • Transferim falas në internet.
 • Izolimi i llogarisë së hostimit
 • Monitorimi proaktiv i serverit
 • ndërfaqe cPanel dhe Softaculous.
 • Ata ofrojnë mbështetje telefonike, emaili dhe chat.
 • Mbështetje e shpejtë dhe e përgjegjshme e bisedës.

Klikoni këtu për të parë më shumë detaje në GreenGeeks

Si Krahason A2 Hosting në krahasim me hostet e tjerë të uebit?

Bluehost vs A2 Hosting
Kjo krahasim midis A2 Hosting dhe Bluehost është shumë afër. Të dy këta hostë ofrojnë plane të shkëlqyera të hostimit të cPanel në internet …

A2 Hosting vs DreamHost
Kjo krahasim midis A2 Hosting dhe DreamHost përqendrohet në pjesën më të madhe në veçoritë e pritjes së WordPress dhe performancën e planeve të tyre të pritjes…

A2 Hosting vs GoDaddy
Ndërsa GoDaddy ofron shumë produkte dhe shërbime (përfshirë menaxhimin e emrit të domain), kjo krahasim përqendrohet plotësisht në planet e mbajtjes së faqeve në internet të ofruara nga A2 Hosting dhe GoDaddy…

A2 Hosting vs HostGator
Si e krahason A2 Hosting me HostGator? Siç rezulton, A2 Hosting më shumë sesa mban të vetën kundër konkurrencës këtu…

A2 Hosting vs InMotion
Lajmi i mirë kur krahason A2 Hosting dhe InMotion Hosting është se është një situatë e favorshme për ju. Të dyja këto kompani në internet ofrojnë një pritje të shkëlqyeshme në internet me mbështetje të jashtëzakonshme…

A2 Hosting vs InterServer
Këtu është një tjetër krahasim krahasimi i dy kompanive të shkëlqyera të mbajtjes në internet që të dy i përdor…

A2 Hosting vs Jaguar PC
Në këtë krahasim, hedhim një vështrim se si A2 Hosting krahason me Jaguar PC. Me A2 dhe Jaguar, ju merrni një plan pritës që është…

A2 Hosting vs Liquid Web
Si e krahason A2 Hosting me Web Liquid? Këtu është një krahasim interesant midis dy kompanive të pazgjidhura të mbajtjes në internet…

A2 Hosting vs Site5
Në këtë krahasim, ne hedhim një vështrim në A2 Hosting dhe Site5. Ndërsa këto dy hoste në internet kanë plane të ngjashme të strukturuara të pritjes (themelore, të avancuara dhe turbo), për mendimin tonë njëri prej tyre është qartë superior ndaj tjetrit…

A2 Hosting vs SiteGround
Krahasimi i A2 Hosting dhe SiteGround është një telefonatë jashtëzakonisht e ngushtë. Ata të dy ofrojnë shumë karakteristika unike që ofrojnë performancë të jashtëzakonshme të mbajtjes në internet…

A2 Hosting Vub-Qendër Web Hosting
Ka disa ngjashmëri të qartë me këto dy kompani pritëse – me të dy strukturat e planit të tyre të pritjes dhe bazën e klientit të synuar …

A2 Hosting Wix
Si e krahason A2 Hosting me Wix? Ky krahasim midis një plani tradicional të mbajtjes së faqes në internet dhe një paketë ndërtues faqesh në internet hedh një vështrim në planin e mbajtjes së serverëve turbo të A2 të Hosting-ut kundrejt paketave të internetit në internet Wix …

Si krahasohet GreenGeeks me hostet e tjerë të uebit?

Bluehost vs GreenGeeks
GreenGeeks dhe Bluehost të dy ofrojnë një pritje të efektshme të cPanel në internet me planet e tyre të Ndarjes së Hosting. Të dy Bluehost dhe GreenGeeks ofrojnë tre nivele të ndryshme të Ndarjes së Ndarë…

GreenGeeks vs DreamHost
Nëse po përpiqeni të vendosni midis GreenGeeks dhe Dreamhost si ndërmarrja juaj e mbajtjes së faqes në internet, këtu janë disa konsiderata për t’i mbajtur në mend …

GreenGeeks vs GoDaddy
A mund të konkurrojë Web GreenGeeks me një qen të madh GoDaddy? Këtu është krahasimi ynë midis këtyre dy hosteve në internet …

GreenGeeks vs HostGator
GreenGeeks dhe HostGator të dy ofrojnë zgjidhje të përbashkëta të programeve të përbashkëta, VPS dhe Dedikuara. Kjo krahasim përqendrohet kryesisht në planet e tyre të Ndara Hosting …

GreenGeeks vs InMotion Hosting
GreenGeeks dhe InMotion Hosting janë dy kompani të shkëlqyera të mbajtjes në internet me bazë në Kaliforninë Jugore. Të dy këta hostë në internet janë zgjedhje të shkëlqyera për ata pronarë të uebsajtit që kërkojnë pritje të gjelbërimit të uebit …

GreenGeeks vs iPage
GreenGeeks dhe iPage i mbajnë gjërat e thjeshta duke ofruar një plan gjithëpërfshirës të hostimit të përbashkët. Të dyja janë po aq të përshtatshme për newbies, si dhe për pronarët e faqeve të internetit më me përvojë …

GreenGeeks vs Jaguar PC
Në këtë krahasim ne hedhim një vështrim se si GreenGeeks krahason me Jaguar PC. Këto janë dy hoste në internet që përsëri janë pozicionuar në të njëjtin audiencë të synuar…

GreenGeeks vs SiteGround
GreenGeeks dhe SiteGround janë dy kompani të shkëlqyera për mbajtjen në internet. Unë i përdor të dy këta hostë në internet dhe kam pasur përvoja të shkëlqyera me secilin…

GreenGeeks vs Wix
Si krahasohet GreenGeeks me Wix? Kjo krahasim midis një plani tradicional të mbajtjes së faqes në internet dhe një pakete krijuese të uebfaqeve hedh një vështrim në planin e gjithëpërfshirjes së hostimit të GreenGeek kundrejt planit të tregtisë së Wix të Wix …

rekomandim

Si dikush që ka përvojë personale si klient i A2 Hosting dhe GreenGeeks, unë mund të konfirmoj që këto janë dy nga kompanitë më mbresëlënëse të mbajtjes në internet. Për shkak të përmirësimeve të tyre të fundit, për shumicën e faqeve në internet, në këtë krahasim do të rekomandonim GreenGeeks. Shihni Vlerësimet e Rishikimit të GreenGeeks më poshtë:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map