A2 hosting Managed WordPress pregled

a2-hosting-upravlja-wordpress-pregled


A2 hosting sada je objavio vlastite planove upravljanja WordPress hostingom. U ovome A2 hosting Managed WordPress pregled, pogledat ćemo što dobivate, kako se novi upravljani WordPress planovi uspoređuju s dijeljenim hostingom A2 Hostinga i mojim osobnim iskustvom i rezultatima testiranja novih hosting paketa.

Uvod

WordPress je uvijek bio glavni fokus A2 hostinga. Njihovi zajednički planovi hostinga uključuju neke od najimpresivnijih WordPress značajki dostupnih u uporedivim hosting paketima od drugih domaćina. Stoga je njihov novi upravljani program WordPress hostinga nešto iznenađenje – s obzirom na to da postojeći Swift i Turbo hosting planovi već daju izvrsne rezultate. Čini se da A2 cilja vrhunsko tržište hostinga s nešto nižim cijenama svojih usluga. Vrijedi li kupiti upravljani WordPress plan od A2 hostinga? Pogledajmo pobliže što dobivate u značajkama i izvedbi web mjesta.

Značajke A2 hostinga sa upravljanim WordPressom

 • Brži Turbo poslužitelji na svakom planu.
 • Izvođenje internetske stranice dostupno na Plesku
 • Jednostavno sigurnosno kopiranje s Dropbox-om i FTP-om
 • Automatska ažuriranja i zakrpe za WordPress
 • WordPress LiteSpeed ​​cache
 • WordPress Toolkit za upravljanje više web stranica
 • Nema ograničenja dodataka

A2 hosting upravljani WordPress hosting planovi doista uključuju sve premium značajke koje biste očekivali od kvalitetnog hosting paketa. Uz povećane resurse, oni uključuju postavljanje web mjesta, sigurnosno kopiranje podataka i automatizirana ažuriranja. Također, tu je i WordPress Toolkit za više vlasnika web stranica. Za razliku od nekih drugih upravljanih WordPress planova, možete koristiti bilo koji dodatak koji želite. Dakle, na ovoj razini A2 hosting definitivno prolazi test.

A2 hosting Upravljani WordPress vs zajednički hosting

Kako se novi upravljani WordPress hosting A2 Hosting uspoređuje s A2 zajedničkim hostingom? Evo glavnih razlika:

Planovi / Cijene / Resursi:

Upravljani WordPress

1 mjesto
12,97 USD mjesečno.
Web stranice: 1
Pohrana: 10GB 3 stranice
19,48 USD mjesečno.
Web stranice: 3
Pohrana: 25GB Neograničen
37,97 dolara mjesečno.
Web stranice: Neograničeno
Pohrana: 40 GB

Dijeljeni hosting

Lite
3,92 USD mjesečno.
Web stranice: 1
Skladištenje: Neograničeno Brz
4,90 dolara mjesečno.
Web stranice: Neograničeno
Skladištenje: Neograničeno turbina
9,31 USD mjesečno.
Web stranice: Neograničeno
Skladištenje: Neograničeno

Značajke:

A2 upravljani WordPress hosting

 • 10GB do 40GB Storage
 • Turbo poslužitelj na svim upravljanim planovima
 • Plesko korisničko sučelje
 • Pleska WordPress inscenacija
 • Rezervne kopije WordPressa na Dropboxu
 • Lokacija poslužitelja – Michigan USA

Dijeljeni hosting A2

 • Neograničeno skladištenje
 • Turbo poslužitelj samo na najvišem nivou plana
 • cPanel korisničko sučelje
 • cPanel WordPress faza (trenutno u razvoju)
 • Sigurnosne kopije poslužitelja unatrag
 • Lokacija poslužitelja – Michigan USA, Arizona USA, Amsterdam Europe, Singapur Azija

Prijavljivanje za A2 hosting Managed WordPress

Prijavljivanje za upravljani WordPress plan hostinga na A2 sličan je kupnji jednog od njihovih zajedničkih hosting planova. Za više pojedinosti pogledajte moju recenziju o planovima A2 Hosting Swift i Turbo hosting.

Plesko sučelje

a2-hosting-upravlja-wordpress-Plesk
Jedna od najvećih razlika između upravljanog WordPress-a A2 Hosting i njihovih planova zajedničkog hostinga je uključivanje Plesk sučelja za razliku od cPanela. Upravljačka ploča Plesk zapravo je vrlo intuitivna i jednostavna za korištenje. Ako ste upoznati s cPanelom, ne biste trebali imati problema s korištenjem Pleska.

Rezultati web stranice o brzini i performansama

Iako je ukupna brzina i rad web stranice bio dobar s upravljanjem WordPressom A2, zapravo nije bilo dobro kao njihovi planovi Turbo Server za zajedničko hosting. Također, u usporedbi s drugim upravljanim pružateljima usluga, brzina nije bila toliko impresivna. Uz dodatna sredstva, nadali bismo se malo boljim rezultatima.

Evo nekoliko uzoraka podataka s našeg testiranja:
a2-hosting-upravlja-wordpress brzine

Postavljanje web mjesta

Evidentiranje je važan dio bilo kojeg premium WordPress hosting hosting plana. A2, A2 uključuje i web mjesto u Plesku, koje organizira svoje upravljano hosting. Nažalost, postupak je mnogo zamorniji nego kod nekih etabliranih upravljanih WordPress domaćina. Prvo morate stvoriti poddomenu u koju kopirate datoteke svoje web lokacije. Zatim morate odvojeno kopirati datoteke i baze podataka u poddomene. Morate i izmijeniti konfiguraciju kopija koja sadrži ispravnu bazu podataka, korisničko ime i lozinku. Kad objavite svoje promjene u proizvodnji, morate ponovo prilagoditi postavke veze baze podataka.

Sigurnosna kopija i vraćanje podataka

a2-hosting-Dropbox-kopija
WordPress tvrtke A2 hosting za upravljanje nudi sigurnosnu kopiju i vraćanje podataka s Dropboxa. No, ovdje sam naišao na još jedan problem jer sam dobio upit za e-poštu i zaporku i nisam bio siguran na što se odnose – pošto sam pokušao e-poštu i zaporku za svoj račun i to nije uspjelo. Kad sam se u početku obratio podršci, obaviješten sam da ne mogu pronaći nikakve detalje o tome te su trebali otvoriti kartu za podršku. Kako se ispostavilo, informiran sam putem ulaznice za podršku da sam trebao otvoriti račun s Dropboxom prije nego što bih mogao koristiti uslugu. Iskreno, očekivao bih da će vam se postaviti mehanizam za sigurnosno kopiranje i vraćanje podataka u upravljanom planu hostinga.

Zaključak

Da budemo iskreni, pomalo smo znatiželjni kako će se točno novi upravljani WordPress planovi iz A2 Hosting uklopiti u postojeću liniju proizvoda. Sve što trebate od kvalitetno upravljanog WordPress hosting hosting programa definitivno je uključeno. Međutim, postojeći planovi za hosting i swift servere A2 Hosting sami su izvanredni – dobijate mnoštvo istih značajki i po nižoj cijeni. U stvari, nakon daljnjeg testiranja, zapravo više volim postojeće planove hostinga Swift i Turbo Server A2 Hosting nad novim upravljanim WordPress ponudama. Dakle, veliko je pitanje trebaju li vam zaista dodatna sredstva? Jesu li vrijedni plaćanja dodatnog novca za razliku od odlučivanja za recimo plan A2 Hosting Turbo Server?

Iz njihovog stajališta o cijenama, čini se da je A2 hosting upravljani WordPress usmjeren prema premium upravljanoj publici (tj. Kao konkurencija WP Engineu, Media Temple-u itd.). Nažalost, prema našem mišljenju A2 hosting nije baš spreman da prihvati velike dečke kad je u pitanju upravljani WordPress hosting. Naišli smo na neke propuste tijekom postupka dostavljanja i postavljanja, čini se da osoblje za podršku nije toliko poznato novim planovima kao što biste očekivali, a neke ključne karakteristike kao što su postavljanje i sigurnosna kopija podataka jednostavno nisu tako pojednostavljene. i jednostavan za korištenje kao oni od više etabliranih pružatelja usluga hostinga.

Budući da su svi ostali planovi hostinga iz A2 koje smo koristili i testirali u prošlosti, nadamo se da će u budućnosti njihovi planovi za upravljanje WordPress hostingom biti dorađeni i poboljšani kako bi postali i jedan od najboljih u industriji. Za sada bi moja preporuka bila da se držite brzog ili Turbo poslužitelja dijeljenih hosting planova A2 Hosting ako tražite odličan WordPress hosting po pristupačnoj cijeni. Ako vam treba vrhunsko upravljanje WordPress hostingom, predložio bih vam da pogledate WP Engine, Flywheel ili Media Temple.

Kliknite ovdje za više detalja i cijene s popustima na A2 hosting Managed WordPress-u

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map