A2 hosting pregled (2020)

a2-hosting-pregled


Ako tražite pošteno A2 hosting recenzije, ovaj se pregled temelji na mojim osobnim iskustvima korištenja i Swift Server i Turbo Server hosting planova na A2 hostingu.

Tko je A2 hosting?

A2 hosting započeo je s radom 2003. godine, a sjedište je u Ann Arboru, MI. S podatkovnim centrima u SAD-u, Europi i Aziji, A2 se specijalizirao za web hosting velike brzine i WordPress. Oni također imaju VPS, namjenski i Cloud Hosting opcije.

Koje su prednosti A2 hostinga?

A2 hosting sve ide u pružanje super brzog web hostinga. Svojim A2 optimiziranim uslugama i opcijskim Turbo poslužiteljima, oni navode kako možete dobiti do 20 puta veće brzine učitavanja stranica od ostalih domaćina. A za WordPress stranice A2 pruža još veću optimizaciju.

Evo nekih glavnih značajki hostinga velike brzine A2:

 • Softver optimiziran za A2 (WordPress, Drupal, PrestaShop)
 • A2 optimizirani dodatak za WordPress za 6 puta brže učitavanje stranica i poboljšana sigurnost
 • CloudFlare CDN
 • Čvrsti diskovi (datoteke i baze podataka)
 • Pohrana RAID-10
 • Turbo poslužitelji i A2 optimizirani predmeti s dodatnim Turbo planom
 • cPanel sučelje
 • 99,9% neispravno jamstvo
 • Jamstvo povrata novca u bilo kojem trenutku
 • Besplatno šifriramo SSL certifikate (automatski se instaliraju)
 • Vječna sigurnost
 • Odaberite lokaciju vašeg podatkovnog centra
 • Četverostruka redundantna mreža
 • Predinstalacija WordPressa
 • Sigurnosne kopije podataka unatrag poslužitelja
 • Alat za sigurnost Patchmana
 • FutureServe zeleni web hosting
 • Prioritetna podrška

A2 hosting centri

Sada je A2 Hosting uz svoje podatkovne centre u SAD-u (Michigan), Europi (Amsterdam) i Aziji (Singapur) dodao i podatkovni centar u zapadnom američkom savezu (Arizona). Uvijek je izvrsno imati više opcija lokacije podatkovnog centra – kao što smo vidjeli koliki učinak može imati na brzinu vaše web lokacije. I zapamtite, uz A2 hosting možete odabrati mjesto svog podatkovnog centra u vrijeme prijave. Zajedno s besplatnim Cloudflare CDN-om koji dobivate sa svojim hosting planom i optimiziranim okruženjem A2 hostinga, A2-ove brojne podatkovne centre pružaju vam mogućnost brže izvedbe web stranica.

Kako se prijaviti za A2 hosting?

Postupak prijave za A2 hosting vrlo je jednostavan. Nakon odabira ciklusa naplate i unosa podataka računa, prikazat će vam se nekoliko opcija koje možete odabrati. Dvije glavne točke koje ovdje treba imati na umu su sigurni i odabir podatkovnog centra koji je najbliži vašem području (SAD, Europa ili Azija),
A2 hosting centri

i imajte na umu da će vam opcijske usluge svakako biti korisne, ali koštat će vam više novca. Cijenim što A2 hosting ne odabere nijednu od ovih dodatnih stavki troškova – kao što to čine drugi web domaćini.
A2 mogućnosti hostinga

Još jedna dobra stvar postupka prijavljivanja na A2 hosting je da račun možete platiti putem PayPala, kreditne kartice ili čeka. Potrebno je vrlo malo vremena za prijavu, a gotovo trenutno ćete primiti grupu e-poruka, uključujući dobrodošlicu izvršnog direktora A2 Hosting-a Bryana Muthig-a, potvrdu narudžbe, detalje instalacije i vašu e-poštu dobrodošlice koja sadrži podatke vašeg računa (web stranice i adrese administratora, poslužitelji imena, ftp informacije itd.).
A2 dobrodošlice direktoru A2 Hosting-a

Sjajan cPanel hosting

S A2 hostingom dobivate cPanel i instalacijski softver Softaculous. Možete mu lako pristupiti sa stranice računa A2 Hosting Client Area. Tada ćete moći pristupiti svim važnim funkcijama web mjesta – uključujući premium značajke koje dobivate s A2 hostingom. Među cPanel web hosting pružateljima usluga A2 hosting je jedan od najboljih.
a2-hosting-cpanel

Premium značajke tvrtke A2

Iako su svi planovi A2 hostinga impresivni, njihov Turbo server plan je vjerojatno najbolje što smo vidjeli u ovom cjenovnom rangu. Pogledajte neke od značajki koje dobivate.

 • Brže učitavanje stranice (do 20x)
 • Manje korisnika na svakom poslužitelju
 • Više resursa po korisniku
 • Optimizirani web akceleratori
 • Optimizator sačmarice
 • WordPress LiteSpeed ​​cache
 • WooCommerce LiteSpeed ​​cache

Koje bonus značajke dobijate uz A2 hosting?

 • Trajna sigurnost uz zaštitu od HackScan-a
 • Sigurnosne kopije poslužitelja unatrag
 • Besplatna migracija web mjesta
 • Bing / Yahoo oglasni krediti

Je li A2 hosting dobar?

Vrlo sam impresioniran A2 optimiziranim WordPress hostingom. Kada se prijavite, WordPress je unaprijed instaliran i automatski konfiguriran za brže performanse. Kada se prijavite na WordPress Administrator, možete kliknuti na karticu A2 Optimizirano da biste vidjeli status svake konfiguracije i po potrebi unijeli promjene..
A2 hosting optimizirana nadzorna ploča za WordPress

Optimizacija A2 uključuje:

 • Predmemoriranje stranica
 • Predmemoriranje baze podataka
 • Predmetanje objekata
 • Predmemoriranje preglednika
 • Umanjite HTML stranice
 • Umanjite CSS datoteke
 • Umanjite JS datoteke
 • Gzip kompresija
 • Stisnite slike
 • I više

A2 Optimized WP dodatak sadrži druge dodatke kao što su W3 Total Cache i EWWW Optimizer slike. Zapravo, vaša instalacija A2 WordPress uključuje sljedeće dodatke:
A2 Dodaci za hosting za WordPress

Da li Turbo Server pravi razliku? Da!

Moj hosting plan A2 Swift Server pruža izvrsne performanse i brzinu. Međutim, jako me zanimalo koliko će se razlike odlučiti za Turbo Server A2 hosting plan. Uz A2 Optimizirano okruženje, omogućio sam Turbo Cache i Memcached opcije. Također sam implementirao besplatni CD Cloudflare koji dolazi s vašim A2 Hosting planom. Razlika je bila trenutna, a rezultati nevjerojatni.

Evo nekih rezultata ispitivanja koje sam dobio nakon prelaska na A2 hosting:
a2-hosting-speed pokusa rezultate

A2 hosting turbo poslužitelja je još bolji s QUIC-om

Ako vam učitavanje stranica 20 puta brže, više resursa, manje korisnika na poslužitelju, SSD diskovi i okruženje optimizirano za A2 hosting nije dovoljno za vas, A2 Hobo Turbo poslužitelji sada koriste QUIC protokol za još bolje performanse. QUIC (QUICK UDP Internet Connections) bolja je alternativa standardnom TCP (protokol za kontrolu prijenosa). QUIC omogućuje brže učitavanje stranica s nižim kašnjenjem. Za razliku od TCP-a, QUIC koristi multipleksirane veze između računala, što znači da su višestruka putovanja između komunikacijskih računala eliminirana. Naši rezultati su izvanredni.

Brzina web stranice

Ažuriranje: A2 hosting i dalje nas zadivljava brzinom munje i performansama web stranica. Ne samo da sam impresioniran izvanrednim performansama na našoj web stranici, već smo jednako uzbuđeni zbog rezultata koje smo vidjeli u našem zasebnom testiranju A2 hostinga. Pogledajte neke od podataka u nastavku. A2 je proizveo neka od najbržih brzina koje smo ikada iskusili.
a2-hosting-speed pokusa rezultate

UPDATE: A 2020. A2 hosting i dalje objavljuje impresivne brzine web stranica.

Dobijte brže web mjesto s A2 hostingom

U ovom videu prikazujem kako smo značajno povećali brzinu naše web stranice s A2 hostingom kombinirajući njihov Turbo Server, optimizirano WordPress okruženje i Cloudflare CDN.

Dodatna sigurnosna zaštita

Sigurnost web stranica važnija je nego ikad ovih dana. A A2 hosting pruža stalnu sigurnost svojom besplatnom HackScan zaštitom, dvostrukim vatrozidom, grubom snagom obrane, skeniranjem virusa i sigurnosnim nadzorom. Ali to nije sve što pružaju. Pomoću njihovog Patchman Enhanced Security Tool može se otkriti ranjivost softvera i zlonamjerni softver i poduzeti odgovarajuće mjere. Definitivno sam impresioniran sigurnosnim značajkama A2 Hostinga.
a2-hosting-patchman

A2 hosting sada uključuje i postavljanje web mjesta

a2-hosting-wordpress-staging
Evo još dobrih vijesti s A2 hostinga! A2 sada uključuje postavljanje web stranica za web stranice WordPress i Joomla. Pomoću inscenacije možete stvoriti kopiju svoje web lokacije uživo i testirati promjene na mjestu postavljanja – bez utjecaja na vaše proizvodno mjesto. Zatim, kad ste sigurni da vaše nove izmjene rade ispravno i sve je u redu, možete ih prebaciti na svoju web lokaciju uživo.

Snimanje se obično uključuje samo u skupljim planovima za vođenje hostinga, pa je sjajno vidjeti A2 koji ga uključuje bez dodatnih troškova. A, to je još jedan razlog zašto A2 hosting definitivno nadmaši najbolje upravljane davatelje web hostinga.

Korisnička podrška

A2 hosting odnosi se na svoje korisničko osoblje kao Guru posadu. A2 pruža podršku Guru Crew 24/7/365 utemeljene u SAD-u putem live chat-a, ulaznice za podršku, telefona i e-pošte. Otkrio sam da je podrška Guru Crew odlična s brzim vremenima odziva i korisnim članovima Guru Crew. Evo primjera jednog od mojih sesija podrške za chat uživo.
A2 Hosting korisnička podrška
Ažuriranje: A2 hosting i dalje pruža izvrsnu, profesionalnu korisničku podršku. Prema mom iskustvu, većinu vremena članovi tima za podršku prvog tima Guru Crew više su nego sposobni riješiti probleme. Međutim, u rijetkim prilikama u kojima ćete trebati dodati stavku naprednom Guruovom osoblju, korisnička podrška još je impresivnija. Kad sam intervjuirao nadzornika za podršku A2 Hosting-a Ryan Flowersa, on je govorio o Guru Crew-u i kako radije koriste karte za podršku da bi riješili probleme i osigurali najbolje rezultate svojim klijentima. Moje vlastito iskustvo definitivno potvrđuje njegove komentare. Kada sam nedavno imao problem s PHP-om, napredni zaposlenici su odmah riješili problem. Odličan posao Ryan i Crew!

Kako se A2 hosting uspoređuje s drugim web domaćinima?

A2 hosting vs Bluehost
Ova usporedba između A2 hostinga i Bluehosta nije tako bliska kao nekada. Oba ova web domaćina pružaju izvrsne planove za web hosting cPanel …

A2 hosting vs DreamHost
Ova se usporedba između A2 Hosting i DreamHost u velikoj mjeri fokusira na značajke WordPress hostinga i performanse njihovih hosting planova…

A2 hosting vs GoDaddy
Iako GoDaddy nudi mnogo proizvoda i usluga (uključujući upravljanje nazivima domena), ova se usporedba u potpunosti fokusira na planove za web hosting koji nude A2 Hosting i GoDaddy …

A2 hosting vs GreenGeeks
A2 hosting i GreenGeeks doista su dva od najboljih izbora za web hosting s više domena. Ali trebate li stvoriti više web lokacija ili samo jednu, definitivno je bliski poziv koji je bolji …

A2 Hosting vs HostGator
Kako se A2 hosting uspoređuje s HostGatorom? Kako se ispostavilo, A2 Hosting više od svog ima konkurencije ovdje …

A2 hosting vs InMotion
Dobra vijest kada uspoređujete A2 hosting i InMotion Hosting je da je za vas to win-win situacija. Obje ove web hosting tvrtke pružaju izvrsno web hosting izdanje s izvanrednom podrškom …

A2 Hosting – InterServer
Evo još jedne usporedne kombinacije dviju izvrsnih web hosting kompanija koje oboje koristim …

A2 hosting vs Jaguar PC
U ovom usporedenju, pogledajte kako se A2 Hosting uspoređuje s Jaguar PC-om. Uz A2 i Jaguar, dobivate hosting plan koji je…

A2 hosting vs tekući web
Kako se A2 hosting uspoređuje s tekućim mrežama? Evo zanimljive usporedbe dviju izvrsnih web hosting tvrtki …

A2 hosting u odnosu na Site5
U ovoj usporedbi bacimo pogled na A2 hosting i stranicu5. Iako ova dva web domaćina imaju slične strukturirane hosting planove (osnovni, napredni i turbo), po našem mišljenju jedan od njih očito je bolji od drugog …

A2 hosting vs SiteGround
Usporedba A2 hostinga i SiteGround-a izuzetno je blizak poziv. Oboje nude brojne jedinstvene značajke koje pružaju izvanredne performanse web hostinga …

A2 Hosting vs Web Hosting Hub
Postoje izvjesne sličnosti s tim dvjema hosting tvrtkama – s obje strukture plana hostinga i ciljanom korisničkom bazom …

A2 hosting vs Wix
Kako se A2 hosting uspoređuje s Wixom? Ova usporedba tradicionalnog plana web hostinga i paketa za izradu web stranica bavi se Turbo poslužiteljskim planom A2 hostinga i paketom web stranica Wix-a …

Preporuka

Za brzi hosting ili WordPress web mjesta A2 hosting je odličan izbor. Na temelju mog iskustva pružaju hosting planove sa svim važnim značajkama koje će vam trebati za vaše web mjesto. Otkrila sam kako kombinacija njihovih Swift i Turbo Server platformi, optimizirano WordPress okruženje i izvrsna korisnička podrška Guru Crew čine A2 Hosting najboljim pružateljem web hosting usluga..

Dakle, ukratko, sve: brzi i brzi poslužitelji i hardver; Optimizirano okruženje za WordPress; Besplatno CloudFlare CDN za brže učitavanje stranica; SEO i marketinški alati kako bi ste bili navedeni na Googleu; i sjajnu korisničku podršku od Guru Crew. Sve se nadovezuje na to da sam jedan od mojih najdražih web domaćina.

Trenutno na A2 hostingu možete ostvariti popust od 62%. Kliknite ovdje za detalje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map