A2 Hosting pregled graditelja web stranica

a2-web-graditelj-pregled


Ako ste upoznati s našom web stranicom, znate da je A2 hosting apsolutno jedna od mojih najboljih preporučenih web hosting tvrtki. Mi koristimo A2 da ugostimo ovu web stranicu. Oni pružaju izvanredne značajke, performanse i podršku. A2 hosting je sjajan za WordPress i poslovno hosting web stranica.

A sada se A2 pridružio sve većem broju web domaćina koji uključuju i vlastite graditelje web stranica kako bi ubrzali i pojednostavili postupak izrade web mjesta. U ovome A2 Hosting pregled graditelja web stranica, Pokazat ću vam kako možete izraditi web mjesto i kako se A2-ov graditelj web-mjesta uspoređuje s glavnim igračima web mjesta za pravljenje web stranica.

A2 planovi za graditelj web lokacija

a2-web-graditelj-planovi
A2 hosting ima zasebne pakete za planove svojih graditelja web stranica. U osnovi, ovdje dobivate njihov web hosting paket plus značajke za izgradnju web mjesta. A2 graditelj web mjesta uključen je u njihove tradicionalne planove za web hosting, ali ograničite se na stvaranje samo jedne stranice. Budući da obično želite imati više stranica za svoju web lokaciju, definitivno bih predložio da se odlučite za jedan od tih novih planova za izradu web stranica ako želite stvoriti svoju web lokaciju s njom. Također ćete dobiti više izbora predloška web stranice i SSL zaštitu.

Značajke A2 hostinga za graditelj web stranica

 • Jednostavno uređivanje web stranica pomoću klika za uređivanje
 • Jednostavno pregledajte i objavite svoju web stranicu
 • Brzo dodajte fotografije i galerije
 • Dodajte obrasce, videozapise i veze na društvenim mrežama
 • Opcija kompresije slike
 • Sadrži izvanredan A2 web hosting
 • Sadrži e-poštu, cPanel i druge A2 Hosting značajke
 • Izvrsna korisnička podrška

Početak rada s A2 Builderom web stranica

Aktivirate i postavljate A2 Hosting graditelja web stranica iz cPanela. Kliknite ikonu A2 Website Builder, a zatim pritisnite gumb Aktiviraj.
a2-web-graditelj-cpanel-pristup

Na zaslonu Moje web stranice kliknite gumb Upravljanje da biste povezali domenu sa svojom web stranicom. Zatim kliknite gumb Prijava za pokretanje uređivača web mjesta.
a2-web-graditelj-voditelj

Odabir predloška vaše web stranice

Prvo možete odabrati predložak vaše web stranice. Imajte na umu da što veći ili skuplji plan izrade web stranica koje odaberete imate više izbora predloška. Na primjer, plan od 1 stranice uključuje samo 10 predložaka web mjesta, gdje plan poslovne razine uključuje 40. Dostupne teme izgledaju lijepo i lako ih možete prilagoditi za još bolji izgled. Ako želite promijeniti predloške, samo kliknite drugu ikonu na lijevoj strani.
a2-web-graditelj-predlošci

Za testiranje sam odabrao predložak web stranice Portfolio.
a2-web-graditelj-portfolio-predložak

Stvaranje i uređivanje stranica vaše web stranice

A2 uređivač web stranica je vrlo jednostavan za korištenje i uspio sam bez problema stvoriti svoju web lokaciju. To je sučelje povuci i ispusti, a možete prilično jednostavno kliknuti i urediti što želite na stranici. Na primjer, za promjenu naslova stranice, možete kliknuti na tekst i uređivač će otvoriti polje za unos pomoću gumba na kartici za uređivanje.
a2-web-graditelj-urednik

Pomoću padajućeg izbornika Stranice i stilovi možete lako stvoriti dodatne stranice na web mjestu.
a2-web-graditelj-dodati-stranica

Da biste dodali sadržaj na svoju web stranicu, kliknite gumb Dodaj sadržaj koji se nalazi na gornjoj traci izbornika. Pomoću gumba Dodaj sadržaj možete brzo i jednostavno dodati osnovne stavke sadržaja, kao i neke stvarno lijepe značajke, uključujući obrasce, gumbe na društvenim mrežama i gumb za kupnju PayPal-a sada, u mrežnim trgovinama.
a2-web-graditelj-dodatak sadržaj

Možete ugraditi YouTube videozapise i zvuk SoundCloud.
a2-web-graditelj-youtube-embed

Rad sa fotografijama u A2 Builderu web stranica

a2-web-graditelj-galerija-settings
Rad sa slikama je također lak sa A2 Builderom web stranica. Tema portfelja koju sam odabrao već ima galeriju na početnoj stranici. Također možete dodati galeriju klikom na gumb Dodaj sadržaj (vidi gore). Za uređivanje postojeće galerije, kao što je tema teme, samo kliknite na nju da biste otvorili mogućnosti uređivanja galerije. Kliknite gumb Uredi slike da biste dodali ili uredili fotografije.

Imate mogućnosti učitavanja novih fotografija, pristupa fotografijama koje ste već prenijeli, kao i korištenja Facebook ili Stock slika. Da biste dodali fotografije na svoju web lokaciju, potvrdite okvire na sličicama, a zatim kliknite gumb Dodaj slike.
a2-web-graditelj-uredi-galerija

Gumb Uredi slike omogućuje vam i redoslijed fotografija u galeriji. Samo kliknite i povucite ih u pregledniku da biste promijenili redoslijed.
a2-web-graditelj-naručivanje-galerija-slike

Možete dodati pojedinačne slike na svoju web stranicu pomoću gumba izbornika Dodaj sadržaj.

Pregled i objavljivanje vaše web stranice

a2-web-graditelj-pregled-objavljivanje
Značajke pregleda i objavljivanja u A2 Builderu web stranica također su vrlo jednostavne za korištenje. A2 je ovdje dobro obavio posao.

Da biste pregledali kako će izgledati vaša web stranica nakon što ste je izradili ili promijenili, samo kliknite gumb Pretpregled u gornjem desnom kutu.
a2-web-graditelj-pregled-stranica

Zatim možete upotrijebiti gumbe ikona na vrhu da biste vidjeli kako će vaša web stranica izgledati na tabletnom računalu ili pametnom telefonu kao i na radnom računalu.
a2-web-graditelj-pregled-mobile

Kad ste spremni objaviti svoju web lokaciju, samo kliknite gumb Objavi u gornjem desnom kutu. I to je sve što postoji za stvaranje nove web stranice!

Prednosti A2 Hosting Builder web stranica

 • Vrlo jednostavno i intuitivno za upotrebu
 • Jednostavno aktiviranje i postavljanje
 • Uključuje izvanredne performanse hosta A2
 • Lijepo sučelje povlačenja i ispuštanja
 • Izvrsna A2 hosting podrška
 • Jednostavan pregled i objavljivanje web stranica

Nedostaci A2 Hosting Builder web stranica

 • Trenutno nema toliko izbora predložaka web stranica kao neki drugi graditelji web stranica

Alternativa A2 Hosting Builder web stranice

Stavio bih A2 Web Builder na istu razinu kao graditelji web stranica iz tvrtke DreamHost i GoDaddy (Remixer i GoCentral, respektivno). Možete ih pogledati i ako ste zainteresirani za ovu kategoriju alata za izradu web stranica.

Zaključak i preporuka

A2 Web Builder je dobra opcija za izradu web lokacija koje ne moraju sadržavati veliku količinu sadržaja – u idealnom slučaju, šest stranica ili manje. Svidjelo mi se raditi u A2 sučelju za izgradnju web mjesta. Stvaranje, uređivanje i dodavanje elemenata na vaše web stranice vrlo je jednostavno. Također imate koristi od toga da A2 Builder web stranica bude u paketu s A2 izvrsnim uslugama web hostinga.

Graditelji web stranica najprikladniji su za najosnovnije web lokacije, poput vozila za kupnju kupca ili brošure za internetsku prodaju za vašu tvrtku – kao i za osnovnu internetsku trgovinu. Za one tipove web stranica preporučio bih A2 Builder.
a2-web-graditelj-stranica-objavljena

Kliknite ovdje za više detalja o A2 Hosting’s Builderu web stranica

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector