A2 Hosting Review (2020)

revisió a2-hosting-revisió


Si estàs buscant honest A2 Opinions d’allotjament, aquesta revisió es basa en les meves experiències personals amb els plans d’allotjament del servidor Swift i Turbo Server a A2 Hosting.

Qui és A2 Hosting?

A2 Hosting va iniciar el seu negoci el 2003 i té la seu a Ann Arbor, MI. Amb centres de dades als EUA, Europa i Àsia, A2 està especialitzat en allotjament web d’Alta Velocitat i WordPress. També ofereixen opcions VPS, dedicades i allotjament en núvol.

Quins avantatges té l’A2 Hosting??

A2 Hosting us proporciona un servei d’allotjament web molt ràpid. Amb els seus serveis Optimitzats A2 i servidors Turbo opcionals, asseguren que podeu obtenir velocitats de càrrega de pàgines fins a 20 vegades més ràpides que altres servidors web. I per als llocs de WordPress, A2 proporciona una optimització encara més gran.

A continuació, es mostren algunes de les funcions clau d’allotjament d’alta velocitat d’allotjament d’A2 Hosting:

 • Programari optimitzat A2 (WordPress, Drupal, PrestaShop)
 • Plugin optimitzat A2 per WordPress per a càrregues de pàgines 6 vegades més ràpides i seguretat millorada
 • CDN de CloudFlare
 • Controls d’estat sòlid (fitxers i bases de dades)
 • Emmagatzematge RAID-10
 • Servidors Turbo i memòria cau optimitzada A2 amb Pla Turbo opcional
 • Interfície cPanel
 • Garantia de temps de vida del 99,9%
 • En qualsevol moment Garantia de devolució de diners
 • Xifrem gratuïtament certificats SSL (instal·lats automàticament)
 • Seguretat Perpètua
 • Trieu la ubicació del centre de dades
 • Quadruple Redundant Network
 • Preinstal·lació de WordPress
 • Còpies de seguretat de dades de rebobinament del servidor
 • Eina de seguretat Patchman
 • FutureServe Allotjament Web Verd
 • Suport prioritari

A2 Hosting Centres de dades

A més dels seus centres de dades als Estats Units (Michigan), Europa (Amsterdam) i Àsia (Singapur), A2 Hosting ha afegit un centre de dades a l’oest dels EUA (Arizona). Sempre és fantàstic tenir més opcions d’ubicació del centre de dades, ja que hem vist quina efectes pot tenir en la velocitat del vostre lloc web. I recordeu-ho, amb A2 Hosting podeu triar la ubicació del centre de dades a l’hora d’inscripció. Juntament amb el CDN gratuït de Cloudflare que obté amb el pla d’allotjament i l’entorn optimitzat de l’allotjament d’A2, les múltiples ubicacions del centre de dades d’A2 us ofereixen l’oportunitat d’aconseguir webs més ràpidament..

Com us registreu per al hosting de A2?

El procés de registre per Hosting A2 és molt fàcil. Després de seleccionar el cicle de facturació i d’haver introduït la informació del vostre compte, se li ofereix una sèrie d’opcions que podeu seleccionar. Els dos punts principals que cal tenir en compte són estar segurs i seleccionar el centre de dades més proper a la vostra zona (EUA, Europa o Àsia),
A2 Hosting Centres de dades

i recordeu que, encara que els serveis opcionals siguin útils, us costaran més diners. Agraeixo que A2 Hosting no seleccioni prèviament cap d’aquests ítems de cost addicionals, com fan alguns altres host web.
Opcions d'allotjament A2

Una altra cosa fantàstica del procés de registre a A2 Hosting és que podeu pagar la vostra factura mitjançant PayPal, targeta de crèdit o xec. Es necessita molt poc temps per registrar-se i, de forma gairebé instantània, rebrà un grup de correus electrònics, inclosa la benvinguda del director general d’Aan Hosting, Bryan Muthig, confirmació de la comanda, detalls de la instal·lació i el correu electrònic de benvinguda que conté les dades del seu compte (URL del lloc web i administrador, servidors de noms, informació de ftp, etc.).
Correu electrònic de benvinguda del CEO d'Allotjament d'A2

Excel·lent cPanel Hosting

Amb l’A2 Hosting, obté cPanel i l’instal·lador de programari Softaculous. Podeu accedir-hi fàcilment des de la pàgina de compte de l’Àrea de clients d’allotjament A2. Aleshores, podreu accedir a totes les funcions importants del vostre lloc web, incloses les funcions premium que obteniu amb el servei d’Allotjament A2. Entre els proveïdors d’allotjament web de cPanel, l’A2 Hosting és un dels millors.
a2-hosting-cpanel

Funcions premium de l’allotjament A2

Tot i que tots els plans d’A2 Hosting són impressionants, el seu pla Turbo Server és, possiblement, el millor que hem vist en aquest interval de preus. Feu un cop d’ull a algunes de les funcions que obteniu.

 • Càrrega de pàgines més ràpida (fins a 20x)
 • Menys usuaris a cada servidor
 • Més recursos per usuari
 • Acceleradors de llocs optimitzats
 • Optimitzador de canons
 • Memòria cau de WordPress LiteSpeed
 • Memòria cau de WooCommerce LiteSpeed

Quines funcions de bonificació obteniu amb l’allotjament A2?

 • Seguretat Perpètua amb HackScan Protection
 • Còpies de seguretat de rebobinament del servidor
 • Migració gratuïta del lloc
 • Crèdits d’anuncis de Bing / Yahoo

L’allotjament A2 és bo?

Estic molt impressionat amb l’allotjament de WordPress optimitzat amb A2. Quan us registreu, WordPress es preinstal·la i es configura automàticament per obtenir un rendiment més ràpid. Quan inicieu la sessió al vostre administrador de WordPress, podeu fer clic a la pestanya Optimitzat A2 per veure l’estat de cada configuració i fer canvis si cal.
Tauler de control optimitzat de hosting A2

L’optimització A2 inclou:

 • Memòria cau de pàgines
 • Cache de bases de dades
 • Memòria cau d’objectes
 • Memòria cau del navegador
 • Minimitzar les pàgines HTML
 • Minimitzar els fitxers CSS
 • Minimitzar els fitxers JS
 • Compressió Gzip
 • Comprimir les imatges
 • I més

El connector WP Optimitzat A2 inclou altres complements com ara W3 Total Cache i EWWW Image Optimizer. De fet, la instal·lació de WordPress A2 inclou els següents complements:
A2 Hosting WordPress Plugins

El servidor Turbo fa una diferència? Sí!

El meu pla d’allotjament amb servidor Swift A2 proporciona un rendiment i una velocitat excel·lents. Tot i això, estava molt interessat en veure la diferència que suposava optar per un pla d’allotjament Turbo Server A2. Juntament amb l’entorn A2 Optimitzat, he activat les opcions Turbo Cache i Memcached. També he implementat el CDN gratuït de Cloudflare que inclou el vostre pla d’allotjament A2. La diferència va ser immediata i els resultats van ser sorprenents.

A continuació, es mostren alguns dels resultats de la prova que vaig rebre després de canviar a Hosting A2:
A2-hosting-speed-test-results

A2 Hosting Turbo Server encara millor amb QUIC

Si 20 càrregues de pàgina més ràpides, més recursos, menys usuaris per servidor, unitats d’estat sòlid i l’entorn optimitzat d’allotjament A2 no són suficients per a vosaltres, els servidors turbo Hosting A2 ara utilitzen el protocol QUIC per obtenir un rendiment millor. QUIC (QUICK UDP Internet Connections) és una millor alternativa al TCP estàndard (protocol de control de transmissions). QUIC proporciona una càrrega més ràpida de pàgines amb menor latència. A diferència del TCP, QUIC utilitza connexions multiplexades entre ordinadors, és a dir, s’eliminen els múltiples desplaçaments d’anada i tornada entre els ordinadors que es comuniquen. Els nostres resultats han estat excel·lents.

Velocitat del lloc web

ACTUALITZACIÓ: A2 Hosting ens continua sorprenent amb la seva velocitat i el seu rendiment ràpids del lloc web. No només estic impressionat amb el rendiment excel·lent del nostre lloc web, sinó que estem igual d’il·lusionats amb els resultats que hem vist en les nostres proves separades d’A2 Hosting. Feu un cop d’ull a algunes de les dades a continuació. A2 ha produït alguns dels temps de velocitat més ràpids que hem viscut mai.
A2-hosting-speed-test-results

ACTUALITZACIÓ: I el 2020, A2 Hosting encara publica unes velocitats de lloc web impressionants.

Obteniu un lloc web més ràpid amb A2 Hosting

En aquest vídeo us mostro com vam augmentar significativament la velocitat del nostre lloc web amb A2 Hosting combinant el seu Turbo Server, un entorn WordPress optimitzat i Cloudflare CDN.

Protecció de seguretat addicional

La seguretat del lloc web és més important que mai en aquests dies. I A2 Hosting proporciona seguretat perpètua amb la seva protecció gratuïta HackScan, tallafoc dual, defensa de la força bruta, exploració de virus i control de seguretat. Però no és tot el que proporcionen. Amb la seva eina de seguretat millorada Patchman, es poden detectar vulnerabilitats i programari maliciós i accions adequades. Estic impressionat amb les funcions de seguretat de l’allotjament d’A2.
a2-hosting-patchman

A2 Hosting ara inclou la realització de llocs web

a2-hosting-wordpress-posada en escena
I aquí hi ha més bones notícies de A2 Hosting. A2 ara inclou la posada en escena de llocs web per a llocs de WordPress i Joomla. Amb la posada en escena, podeu crear una còpia del vostre lloc en viu i provar els canvis al lloc de posada en escena sense afectar el vostre lloc de producció. Aleshores, quan estigueu satisfets que els vostres nous canvis funcionen correctament i tot va bé, podeu enviar-los al vostre lloc web en directe.

La posada en escena normalment només s’inclou en plans d’allotjament gestionats més cars, de manera que és fantàstic veure A2 inclòs-ho sense cap cost addicional. I és que és una altra raó per la qual l’A2 Hosting definitivament és rival amb els millors proveïdors d’allotjament web.

Atenció al client

A2 Hosting es refereix al seu personal d’assistència al client com el Guru Crew. A2 proporciona assistència Guru Crew a base de 24/7/365 a través de xat en directe, bitllet d’assistència, telèfon i correu electrònic. He trobat que el suport de Guru Crew és excel·lent, amb temps de resposta ràpids i membres útils de Guru Crew. Aquí teniu una mostra d’una de les meves sessions de suport al xat en viu.
Atenció al client de Hosting A2
ACTUALITZACIÓ: A2 Hosting continua proporcionant una excel·lent atenció al client professional. Segons la meva experiència, moltes vegades els membres de l’equip de suport a la primera línia de la Guru Crew són més que capaços de resoldre problemes. No obstant això, en aquelles poques ocasions en què potser necessiteu escalar un article al personal avançat de Guru, l’assistència al client és encara més impressionant. Quan vaig entrevistar el supervisor d’assistència d’assistència d’A2 Hosting Ryan Flowers, va parlar del Guru Crew i de com prefereixen utilitzar els tiquets d’assistència per resoldre problemes i proporcionar els millors resultats per als seus clients. La meva pròpia experiència valida definitivament els seus comentaris. Quan fa poc tenia un problema amb PHP, el personal avançat va solucionar el problema immediatament. Bon treball Ryan i Crew!

Com es compara l’allotjament A2 amb altres servidors d’allotjament web?

A2 Hosting vs Bluehost
Aquesta comparació entre A2 Hosting i Bluehost no és tan a prop com ho era abans. Ambdós amfitrions web ofereixen excel·lents plans d’allotjament web cPanel …

A2 Hosting vs DreamHost
Aquesta comparació entre A2 Hosting i DreamHost se centra en gran part en les funcions d’allotjament de WordPress i el rendiment dels seus plans d’allotjament …

A2 Hosting vs GoDaddy
Si bé GoDaddy ofereix molts productes i serveis (inclosa la gestió del nom de domini), aquesta comparació se centra completament en els plans d’allotjament web que ofereix A2 Hosting i GoDaddy …

A2 Hosting vs GreenGeeks
A2 Hosting i GreenGeeks són realment dues de les millors opcions per a diversos allotjaments web de dominis. Però si heu de crear diversos llocs web o només un, és sens dubte una trucada més propera per millorar …

A2 Hosting vs HostGator
En què es compara A2 Hosting amb HostGator? Pel que resulta, A2 Hosting és més que el propi davant la competició aquí …

A2 Hosting vs InMotion
La bona notícia en comparar Hosting A2 i InMotion Hosting és que per a vosaltres és una situació guanyadora. Ambdues empreses d’allotjament web ofereixen un excel·lent allotjament de llocs web amb un suport excel·lent …

A2 Hosting vs InterServer
Aquí hi ha una altra comparació de dues excel·lents empreses d’allotjament web que faig servir tots dos …

A2 Hosting vs Jaguar PC
En aquesta comparació, fem un cop d’ull a la comparació de l’A2 Hosting amb Jaguar PC. Tant amb A2 com amb Jaguar, teniu un pla d’allotjament que és …

A2 Hosting vs Liquid Web
En què es compara A2 Hosting amb Liquid Web? Aquí hi ha una interessant comparació entre dues empreses d’allotjament web destacades …

A2 Hosting vs Site5
En aquesta comparació, fem un cop d’ull a A2 Hosting i Site5. Si bé aquests dos allotjaments web tenen plans d’allotjament estructurats (bàsics, avançats i turbo) similars, al nostre parer, un d’ells és clarament superior a l’altre …

A2 Hosting vs SiteGround
La comparació de A2 Hosting i SiteGround és una trucada molt propera. Ambdues ofereixen moltes funcions úniques que ofereixen un excel·lent rendiment d’allotjament web …

A2 Hosting vs Web Hosting Hub
Hi ha algunes semblances clares amb aquestes dues companyies d’allotjament, tant amb les seves estructures de plans d’allotjament com amb la base de clients objectiu …

A2 Hosting vs Wix
En què es compara A2 Hosting amb Wix? Aquesta comparació entre un pla tradicional d’allotjament web i un paquet de creadors de llocs web fa un cop d’ull al pla d’allotjament Turbo Server d’A2 Hosting versus els paquets de llocs web de Wix …

Recomanació

Per a allotjament d’alta velocitat o llocs de WordPress, A2 Hosting és una elecció fantàstica. Segons la meva experiència, proporcionen plans d’allotjament amb totes les funcions importants que necessitareu per al vostre lloc. I he trobat la combinació de les seves plataformes Swift i Turbo Server, un entorn WordPress optimitzat i un excel·lent suport al client de Guru Crew que fa que A2 Hosting sigui un proveïdor d’allotjament web superior.

Per tant, per resumir-ho: servidors i maquinari ràpids i ràpids; Entorn optimitzat per a WordPress; CDN gratuït de CloudFlare per carregar pàgines més ràpidament; Eines de SEO i màrqueting per aconseguir que aparegueu a la llista de Google; i una gran atenció al client de Guru Crew. Tot plegat és ser un dels meus amfitrions web preferits.

Actualment, podeu obtenir fins a un descompte del 62% en A2 Hosting. Feu clic aquí per obtenir més informació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map