A2 Hosting: Revisió de WordPress gestionada

revisió a2-hosting-administrada-wordpress-revisió


A2 Hosting ha publicat els seus propis plans de hosting de WordPress gestionats. En aquest A2 Hosting: Revisió de WordPress gestionada, farem un cop d’ull a què obté, en què es comparen els nous plans de WordPress gestionats amb l’allotjament compartit d’allotjament d’A2, i la meva pròpia experiència personal i els resultats de les proves dels nous paquets d’allotjament.

Introducció

WordPress sempre ha estat un dels focus principals de l’A2 Hosting. Els seus plans d’allotjament compartits inclouen algunes de les funcions de WordPress més impressionants disponibles en paquets d’allotjament comparables d’altres amfitrions. Per tant, la seva nova línia d’allotjament de WordPress gestionada és una sorpresa, ja que els plans d’allotjament Swift i Turbo existents ja ofereixen resultats destacats. Sembla que A2 està dirigit al mercat d’allotjament gestionat de primes amb preus lleugerament inferiors als seus serveis. Val la pena adquirir un pla de WordPress gestionat per A2 Hosting? Analitzem de manera detallada el que obteniu en les funcions i el rendiment del lloc web.

Funcions de WordPress que gestiona el servei d’allotjament A2

 • Els servidors turbo més ràpids es proporcionen a tots els plans.
 • Web de posada en escena disponible a Plesk
 • Còpies de seguretat fàcils amb Dropbox i FTP
 • Actualitzacions i parches automàtics de WordPress
 • Memòria cau de WordPress LiteSpeed
 • Toolkit de WordPress per a la gestió de diversos llocs web
 • Sense restriccions als connectors

Els plans d’allotjament de WordPress gestionats per A2 Hosting inclouen de fet totes les funcions premium que podríeu esperar d’un paquet d’allotjament gestionat de qualitat. Juntament amb un augment de recursos, inclouen la posada en escena del lloc web, còpies de seguretat de dades i actualitzacions automatitzades. A més, hi ha el conjunt d’eines de WordPress per a diversos propietaris de llocs web. I, a diferència d’altres plans de WordPress gestionats, podeu fer servir qualsevol plugin que us agradi. Així doncs, en aquest nivell, A2 Hosting definitivament passa la prova.

Allotjament A2 gestionat de WordPress vs Hosting compartit

En què es compara el nou allotjament de WordPress gestionat per A2 Hosting amb l’allotjament compartit d’A2? Aquí teniu les principals diferències:

Plans / Preus / Recursos:

WordPress gestionat

1 lloc
12,97 dòlars mes.
Llocs web: 1
Emmagatzematge: 10 GB 3 Llocs
19,48 dòlars mes.
Llocs web: 3
Emmagatzematge: 25 GB Il·limitat
37,97 dòlars mes.
Llocs web: Il·limitat
Emmagatzematge: 40 GB

Hosting compartit

Lite
3,92 dòlars mes.
Llocs web: 1
Emmagatzematge: Il limitat Ràpid
4,90 dòlars mes.
Llocs web: Il·limitat
Emmagatzematge: Il limitat Turbo
9,31 dòlars mensuals.
Llocs web: Il·limitat
Emmagatzematge: Il limitat

Característiques:

Allotjament de WordPress gestionat per A2

 • Emmagatzematge de 10 GB a 40 GB
 • Turbo Server a tots els plans gestionats
 • Interfície d’usuari de Plesk
 • Posada en escena de WordPress de Plesk
 • Còpies de seguretat de WordPress Dropbox
 • Ubicació del servidor (Michigan, Estats Units)

Allotjament compartit de A2

 • Emmagatzematge il·limitat
 • Turbo Server només al pla de nivell superior
 • Interfície d’usuari de cPanel
 • cPanel WordPress Staging (actualment en desenvolupament)
 • Còpies de seguretat de rebobinament del servidor
 • Ubicació del servidor: Estats Units a Michigan, Estats Units d’Arizona, Amsterdam Europa, Singapur Àsia

Registre’t a WordPress que gestiona el hosting de WordPress

La inscripció a un pla d’allotjament de WordPress gestionat a A2 és similar a comprar un dels seus plans d’allotjament compartits. Per obtenir més detalls, consulteu la meva ressenya sobre els plans d’allotjament Swift i Turbo d’A2 Hosting d’A2 Hosting.

Interfície Plesk

a2-hosting-administrat-wordpress-plesk
Una de les majors diferències entre el WordPress gestionat per Hosting A2 i els seus plans d’allotjament compartit és la inclusió de la interfície de Plesk en lloc de cPanel. El quadre de control Plesk és realment molt intuïtiu i fàcil d’utilitzar. Si coneixeu cPanel, no haureu de tenir cap dificultat per utilitzar Plesk.

Velocitat i resultats del rendiment del lloc web

Tot i que la velocitat i el rendiment general del lloc web eren bons amb l’allotjament de WordPress gestionat per A2, en realitat no era tan bo com els seus plans d’allotjament compartit Turbo Server. A més, si es compara amb altres proveïdors d’allotjament gestionats, la velocitat no era tan impressionant. Amb els recursos addicionals proporcionats, hauríem esperat uns resultats lleugerament millors.

A continuació, es mostren algunes dades de mostres de les nostres proves:
a2-hosting-administrat-wordpress-speed

Posada en escena del lloc web

La posada en escena és una part important de qualsevol pla d’allotjament de WordPress gestionat de manera premium. I, A2, inclou el lloc web de Plesk amb la seva gestió gestionada. Malauradament, el procés és molt més tediós que amb alguns dels amfitrions establerts de WordPress gestionats. En primer lloc, heu de crear un subdomini on copiar els fitxers del lloc web. Després, heu de copiar els vostres fitxers i bases de dades per separat al subdomini. També heu de modificar la configuració de la vostra còpia d’escenificació per incloure la base de dades, nom d’usuari i contrasenya correctes. I, quan publiqueu els canvis en producció, heu d’ajustar de nou la configuració de la connexió de la base de dades.

Restauració de còpia de seguretat i restauració de dades

a2-hosting-dropbox-còpia de seguretat
El Gestor de WordPress d’A2 Hosting ofereix una restauració i recuperació de dades de Dropbox. Tanmateix, aquí és on he trobat un altre problema, ja que se’m demanava un correu electrònic i una contrasenya i no estava segur de què es referien, ja que vaig provar el correu electrònic i la contrasenya del meu compte i això no funcionava. Quan vaig contactar inicialment amb l’assistència, se’m va informar que no podien trobar cap detall al respecte i que necessitaven obrir un bitllet d’assistència. Segons resulta, se’m va informar a través d’un bitllet d’assistència que necessitava crear un compte amb Dropbox jo mateix abans de poder utilitzar el servei. Sincerament, m’esperaria que el mecanisme de restauració i recuperació de dades es configuri per a vostès en un pla de hosting gestionat.

Conclusió

Per ser sincer, estem una mica curiosos sobre com s’adaptaran exactament els nous plans de WordPress gestionats d’A2 Hosting amb la seva gamma de productes existent. Tot el que necessiteu des d’un pla d’allotjament de WordPress gestionat per la qualitat s’inclou definitivament. No obstant això, els plans d’allotjament de Swift i Turbo Server existents d’A2 Hosting són excepcionals: obteniu moltes característiques i un preu més baix. De fet, en realitzar proves posteriors, prefereixo realment els plans d’allotjament Swift i Turbo Server existents d’A2 Hosting que les noves ofertes de WordPress gestionades. Llavors, la gran pregunta és, necessiteu els recursos addicionals? I, val la pena pagar els diners addicionals, per contra d’optar per un pla d’A2 Hosting Turbo Server?

Des del punt de vista de preus, sembla que WordPress gestionat per A2 Hosting està dirigit al públic d’allotjament d’administració de primera qualitat (és a dir, com a competència amb WP Engine, Media Temple, etc.). Malauradament, segons la nostra opinió, el servei d’allotjament A2 no està prou preparat per assumir els nois grans quan es tracta d’allotjar WordPress gestionat. Ens vam trobar amb alguns problemes durant el procés de subministrament i configuració, el personal d’assistència no sembla que estigui tan familiaritzat amb els nous plans com podríeu esperar, i algunes de les funcions clau com ara la posada en escena i la còpia de seguretat de dades no són tan agilitzades. i fàcil d’utilitzar com a proveïdors d’allotjament gestionats més consolidats.

Com que tots els altres plans d’allotjament d’A2 que hem utilitzat i provat en el passat han estat pendents, esperem que en el futur els seus plans d’allotjament de WordPress gestionats s’afinin i es milloren per ser un dels millors de la indústria. Ara per ara, la meva recomanació seria complir amb els plans d’allotjament compartits Swift o Turbo Server d’A2 Hosting d’A2 Hosting si busqueu excel·lent allotjament de WordPress a un preu assequible. Si necessiteu allotjament de WordPress gestionat de manera premium, us recomano que mireu WP Engine, Flywheel o Media Temple.

Feu clic aquí per obtenir més detalls i preus de descompte a l’allotjament a WordPress administrat per WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector