A2-hosting-sivuston rakennusohjelman katsaus

a2-sivusto rakentaja-katsaus


Jos tunnet verkkosivustomme, tiedät, että A2 Hosting on ehdottomasti yksi suosituimmista web-hosting-yrityksistäni. Käytämme tätä verkkosivustoa A2: lla. Ne tarjoavat erinomaisia ​​ominaisuuksia, suorituskykyä ja tukea. A2-hosting sopii erinomaisesti WordPress- ja yritysverkkosivustojen isännöintiin.

Ja nyt A2 on liittynyt kasvavaan verkkoisäntien määrään, jotka sisältävät myös omat verkkosivujen rakentajat, nopeuttaaksesi ja yksinkertaistaakseen verkkosivustojen luomisprosessia. Tässä A2-hosting-sivuston rakennusohjelman katsaus, Näytän sinulle, kuinka voit luoda sivustosi ja kuinka A2: n sivustonrakentajaa verrataan tärkeimpiin verkkosivustojen rakennustoimijoihin.

A2-hosting-sivuston rakennussuunnitelmat

a2-sivusto rakentaja-suunnitelmat
A2 Hosting -palvelussa on erilliset paketit verkkosivustojen rakennussuunnitelmiin. Periaatteessa saat täältä heidän web-hosting-paketin sekä verkkosivustojen rakentajan ominaisuudet. A2-sivuston rakentaja sisältyy heidän perinteisiin web-hosting-suunnitelmiin, mutta sinun on luotava vain yhden sivun verkkosivusto. Koska haluat yleensä saada useita sivuja sivustollesi, suosittelen ehdottomasti, että valitset yhden näistä uusista verkkosivustojen rakennussuunnitelmista, jos haluat luoda sivustosi sen avulla. Saat myös enemmän verkkosivumallivalintoja ja SSL-suojausta.

A2-hosting-sivuston rakennusohjelman ominaisuudet

 • Helppo napsauttamalla muokata verkkosivustoeditoria
 • Esikatsele ja julkaise verkkosivustosi helposti
 • Lisää nopeasti kuvia ja gallerioita
 • Lisää lomakkeita, videoita ja sosiaalisen median linkkejä
 • Kuvien pakkausvaihtoehto
 • Sisältää erinomaisen A2-verkkopalvelun
 • Sisältää sähköpostin, cPanelin ja muut A2-hosting-ominaisuudet
 • Erinomainen asiakastuki

Aloittaminen A2-verkkosivuston rakennustyökalulla

Aktivoit ja asetat A2-hosting-verkkosivuston rakennustyökalun cPanelista. Napsauta A2 Website Builder -kuvaketta ja napsauta sitten Aktivoi-painiketta.
a2-sivusto rakentaja-cPanel-yhteys

Napsauta Omat sivustot -näytössä Hallinta-painiketta, kun haluat yhdistää verkkotunnuksesi verkkosivustoosi. Napsauta Kirjaudu-painiketta avataksesi verkkosivustoeditorin.
a2-sivusto rakentaja-manager

Verkkosivumallin valitseminen

Ensin voit valita verkkosivustomallisi. Muista, että mitä korkeampi tai kalliimpi verkkosivustojen rakennussuunnitelma valitset, sitä enemmän mallivaihtoehtoja sinulla on. Esimerkiksi yhden sivun suunnitelma sisältää vain 10 verkkosivumallia, joissa liiketoimintasuunnitelmaan sisältyy 40. Käytettävissä olevat teemat näyttävät hyvältä ja voit helposti räätälöidä ne vielä paremman ulkonäön saavuttamiseksi. Jos haluat muuttaa malleja, napsauta vain toista kuvaketta vasemmalla puolella.
a2-sivusto rakentaja-malleja

Testaukseksi valitsin Portfolio-verkkosivustomallin.
a2-sivusto rakentaja-portfolio-template

Verkkosivujen luominen ja muokkaaminen

A2 Website Builder -editoria on erittäin helppo käyttää, ja pystyin rakentamaan sivustoni ilman mitään ongelmia. Se on vedä ja pudota -rajapinta, ja voit melko napsauttaa ja muokata haluamaasi sivua. Voit esimerkiksi muuttaa sivun otsikkoa napsauttamalla tekstiä, ja editori avaa syöttökentän editointi-välilehden painikkeilla.
a2-sivusto rakentaja-editori

Voit luoda helposti uusia verkkosivuja käyttämällä Sivut ja tyylit -valikkoa.
a2-sivusto rakentaja-add-sivulle

Lisää sisältöä verkkosivustoosi napsauttamalla Lisää sisältö -painiketta, joka sijaitsee ylävalikkopalkissa. Lisää sisältö -painikkeella voit nopeasti ja helposti lisätä perussisällön kohteita sekä joitain todella hienoja ominaisuuksia, kuten lomakkeita, sosiaalisen median painikkeita ja verkkokauppojen PayPal-osta-painiketta..
a2-sivusto rakentaja-add-sisältöä

Voit upottaa myös YouTube-videoita ja SoundCloud-ääntä.
a2-sivusto rakentaja-youtube-upottaa

Työskentely valokuvien kanssa A2-verkkosivuston rakennuksessa

a2-sivusto rakentaja-galleria-asetukset
Kuvien kanssa työskenteleminen on myös helppoa A2-sivuston rakennusohjelman kanssa. Valitsemallani portfolion teemalla on jo galleria kotisivulla. Voit myös lisätä gallerian napsauttamalla Lisää sisältö -painiketta (katso yllä). Jos haluat muokata olemassa olevaa galleriaa, kuten portfolio-teemassa, napsauta vain sitä tuodaksesi esiin gallerian muokkausvaihtoehdot. Napsauta Muokkaa kuvia -painiketta lisätäksesi tai muokataksesi valokuvia.

Sinulla on mahdollisuus ladata uusia valokuvia, käyttää jo lähettämiäsi valokuvia sekä käyttää Facebook- tai Stock-kuvia. Lisää valokuvat verkkosivustoosi napsauttamalla pikkukuvien valintaruutuja ja napsauttamalla sitten Lisää kuvia -painiketta.
a2-sivusto rakentaja-edit-galleria

Muokkaa kuvia -painike antaa sinun myös järjestää valokuvasi uudelleen galleriassa. Napsauta ja vedä niitä esikatselussa muuttaaksesi järjestystä.
a2-sivusto rakentaja tilaamisesta-galleria-kuvia

Voit lisätä yksittäisiä kuvia verkkosivustoosi käyttämällä Lisää sisältö -valikkopainiketta.

Web-sivustosi esikatselu ja julkaiseminen

a2-sivusto rakentaja-esikatselu-julkaise
Esikatselu- ja julkaisutoiminnot A2 Website Builderissä ovat myös erittäin helppokäyttöisiä. A2 on tehnyt täällä hyvää työtä.

Voit esikatsella sitä, miltä verkkosivustosi näyttää sen jälkeen kun olet luonut sen tai tehnyt siihen muutoksia napsauttamalla Esikatselu-painiketta oikeassa yläkulmassa..
a2-sivusto rakentaja-esikatselu-site

Sen jälkeen voit käyttää yläosassa olevia kuvakepainikkeita nähdäksesi, kuinka verkkosivustosi näyttää tablet-tietokoneella tai älypuhelimella sekä pöytätietokoneella.
a2-sivusto rakentaja-esikatselu-mobile

Kun olet valmis julkaisemaan verkkosivustosi, napsauta vain Julkaise-painiketta oikeassa yläkulmassa. Ja siinä kaikki on uuden verkkosivustosi luomista!

A2-hosting-sivuston rakennusohjelman edut

 • Erittäin helppo ja intuitiivinen käyttää
 • Helppo aktivointi ja asennus
 • Sisältää erinomaisen A2-hosting-suorituskyvyn
 • Mukava Vedä ja pudota -rajapinta
 • Erinomainen A2-hosting-asiakastuki
 • Helppo verkkosivujen esikatselu ja julkaiseminen

A2-hosting-verkkosivuston rakentajan haitat

 • Tällä hetkellä ei niin monta verkkosivumallivalintaa kuin jotkut muut verkkosivustojen rakentajat

Vaihtoehdot A2-hosting-sivuston rakentajalle

Laittaisin A2-verkkosivustojen rakennusaineen samalle tasolle kuin DreamHostin ja GoDaddyn (vastaavasti Remixer ja GoCentral) sivustojen rakentajat. Voit myös katsoa niitä, jos olet kiinnostunut tästä verkkosivustojen rakennusryhmästä.

Päätelmät ja suositukset

A2-verkkosivustojen rakennusohjelma on hyvä vaihtoehto sellaisten sivustojen luomiseen, joiden ei tarvitse sisältää valtavaa määrää sisältöä – mieluiten kuusi sivua tai vähemmän. Pidin työskentelystä A2 Website Builder -liittymässä. Elementtien luominen, muokkaaminen ja lisääminen verkkosivuillesi on erittäin helppoa. Voit hyötyä myös siitä, että A2-verkkosivustojen rakennusohjelma yhdistetään A2: n erinomaisiin web-hosting-palveluihin.

Verkkosivun rakentajat sopivat parhaiten perussivustoille, kuten asiakashankinta-ajoneuvo tai yrityksesi online-myyntiesite – samoin kuin perusverkkokauppaan. Suosittelen tällaisille verkkosivustoille A2 Website Builder -sovellusta.
a2-sivusto rakentaja-sivustoihin julkaistu

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja A2 Hosting -verkkosivuston rakennuksesta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector