A2 хостинг управляван WordPress преглед

а2-домакин управлявана-WordPress-преглед


A2 хостинг вече пусна свои собствени планове за управляван WordPress хостинг. В това A2 хостинг управляван WordPress преглед, ще разгледаме какво получавате, как новите управлявани планове за WordPress се сравняват с споделения хостинг на A2 хостинг и моя собствен личен опит и резултати от тестване на новите хостинг пакети.

Въведение

WordPress винаги е бил основен акцент на A2 хостинг. Техните споделени хостинг планове включват някои от най-впечатляващите функции на WordPress, налични в сравними хостинг пакети от други хостове. Следователно тяхната нова управлявана хостинг линия на WordPress е донякъде изненада – като се има предвид, че съществуващите планове за хостинг Swift и Turbo вече дават изключителни резултати. Изглежда, че A2 е насочен към първокласно управлявания хостинг пазар с малко по-ниски цени на техните услуги. Струва ли си да закупите управляван план за WordPress от A2 хостинг? Нека разгледаме по-подробно какво получавате във функциите и ефективността на уебсайта.

A2 Хостинг Управлявани WordPress функции

 • По-бързи Turbo сървъри, предоставени във всеки план.
 • Поставяне на уебсайт в Плеск
 • Лесно архивиране с Dropbox и FTP
 • Автоматични актуализации и лепенки на WordPress
 • WordPress LiteSpeed ​​кеш
 • WordPress Toolkit за управление на множество уебсайтове
 • Без ограничения на приставки

Управляваните хостинг планове за A2 хостинг на WordPress наистина включват всички първокласни функции, които бихте очаквали от качествено управляван хостинг пакет. Наред с увеличените ресурси, те включват стадиране на уебсайтове, архивиране на данни и автоматизирани актуализации. Също така, има WordPress Toolkit за множество собственици на уебсайтове. И за разлика от някои други управлявани планове на WordPress, можете да използвате всеки плъгин, който искате. Така че на това ниво A2 хостинг определено преминава теста.

A2 хостинг управляван WordPress срещу споделен хостинг

Как новият управляван хостинг на WordPress на A2 се сравнява с споделения хостинг на A2? Ето основните разлики:

Планове / Цени / Ресурси:

Управляван WordPress

1 сайт
$ 12,97 мес.
Уебсайтове: 1
Съхранение: 10GB 3 сайта
$ 19,48 мес.
Уебсайтове: 3
Съхранение: 25GB неограничен
$ 37,97 мес.
Уебсайтове: Неограничен
Съхранение: 40GB

Споделен хостинг

Lite
3,92 долара за месец.
Уебсайтове: 1
Съхранение: Неограничен Swift
$ 4,90 мес.
Уебсайтове: Неограничен
Съхранение: Неограничен Turbo
$ 9,31 мес.
Уебсайтове: Неограничен
Съхранение: Неограничен

Характеристика:

A2 управляван хостинг на WordPress

 • 10GB до 40GB съхранение
 • Turbo сървър във всички управлявани планове
 • Plesk потребителски интерфейс
 • Plesk WordPress Постановка
 • Резервни копия на WordPress на Dropbox
 • Местоположение на сървъра – Мичиган САЩ

A2 споделен хостинг

 • Неограничено съхранение
 • Турбо сървър само на план за най-високо ниво
 • cPanel потребителски интерфейс
 • cPanel WordPress Етап (в момента е в разработка)
 • Създаване на резервни копия на сървъра
 • Местоположение на сървъра – Мичиган САЩ, Аризона САЩ, Амстердам Европа, Сингапур Азия

Регистрация за A2 хостинг управляван WordPress

Регистрирането на управляван хостинг план на WordPress на A2 е подобно на закупуването на един от споделените им хостинг планове. За повече подробности вижте моя преглед на плановете за хостинг на A2 хостинг и турбо за A2.

Плеск интерфейс

а2-домакин управлявана-WordPress-Plesk
Една от най-големите разлики между управляваният WordPress на A2 хостинг и техните планове за споделен хостинг е включването на Plesk интерфейс за разлика от cPanel. Контролният панел на Plesk всъщност е много интуитивен и лесен за използване. Ако сте запознати с cPanel, не би трябвало да имате проблеми с използването на Plesk.

Резултати на скоростта и ефективността на уебсайта

Въпреки че общата скорост и производителност на уебсайта беше добра при управлявания от A2 хостинг на WordPress, това всъщност не беше толкова добро, колкото техните споделени хостинг планове Turbo Server. Освен това, в сравнение с други управлявани хостинг доставчици, скоростта не беше толкова впечатляваща. С предоставените допълнителни ресурси бихме се надявали на малко по-добри резултати.

Ето няколко примерни данни от нашето тестване:
а2-домакин управлявана-WordPress-степенна

Постановка на уебсайтове

Постановката е важна част от всеки премиум управляван WordPress хостинг план. А, A2 включва уебсайт на Plesk, организиран с управлявания хостинг. За съжаление, процесът е много по-досаден, отколкото при някои от установените управлявани хост WordPress. Първо трябва да създадете поддомейн, за да копирате файловете на уебсайта си. След това трябва отделно да копирате вашите файлове и бази данни в поддомейна. Вие също трябва да промените конфигурацията на своето копие, за да включите правилната база данни, потребителско име и парола. И когато след това публикувате промените си в производството, трябва отново да коригирате настройките за връзка с базата данни.

Архивиране и възстановяване на данни

а2-хостинг-Dropbox-архивиране
Управляваният WordPress на A2 хостинг предлага резервно копие и възстановяване на данни от Dropbox. Тук обаче се сблъсках с друг проблем, тъй като бях подканен за имейл и парола и не бях сигурен за какво се отнасят – тъй като пробвах имейла и паролата на профила си и това не се получи. Когато първоначално се свързах с поддръжката, бях информиран, че не могат да намерят подробности по въпроса и трябва да отворят билет за поддръжка. Както се оказва, чрез билет за поддръжка бях информиран, че трябва сам да си създам акаунт в Dropbox, преди да мога да използвам услугата. Съвсем честно казано бих очаквал, че механизмът за архивиране и възстановяване на данни ще бъде създаден за вас в управляван хостинг план.

заключение

За да бъдем честни, малко ни е любопитно как точно новите планове за управление на WordPress от A2 хостинг ще се впишат в съществуващата им гама от продукти. Всичко, от което се нуждаете от качествено управляван хостинг план на WordPress, определено е включено. Съществуващите планове за хостинг на Swift и Turbo Server за A2 хостинг обаче сами по себе си са изключителни – получавате много едни и същи функции и на по-ниска цена. Всъщност, при допълнително тестване, всъщност предпочитам съществуващите планове за хостинг на A2 хостинг на Swift и Turbo Server пред новите управлявани предложения на WordPress. Така че големият въпрос е, наистина ли имате нужда от допълнителни ресурси? И струва ли си да плащат допълнителните пари, вместо да изберат да кажем план за хостинг на A2 Turbo Server?

От гледна точка на цените им изглежда, че управляваният WordPress на A2 хостинг е насочен към първокласно управляваната хостинг аудитория (т.е. като конкуренция на WP Engine, Media Temple и др.). За съжаление, според нас A2 хостингът не е много готов да поеме големите момчета, когато става дума за управляван хостинг на WordPress. Попаднахме на някои проблеми по време на процеса на осигуряване и настройка, служителите по поддръжката изглежда не са толкова запознати с новите планове, колкото бихте очаквали, а някои от основните функции като стадиране и архивиране на данни просто не са толкова рационализирани. и лесен за използване като тези от по-утвърдени управлявани хостинг доставчици.

Тъй като всички останали хостинг планове от A2, които използвахме и тествахме в миналото, бяха изключителни, ние се надяваме, че в бъдеще техните планове за управляван WordPress хостинг ще бъдат усъвършенствани и подобрени, за да бъдат и едни от най-добрите в отрасъла. Засега препоръката ми ще бъде да се придържате към планове за споделен хостинг на A2 Hosting или Turbo Server, ако търсите отличен хостинг на WordPress на достъпна цена. Ако имате нужда от премиум управляван хостинг на WordPress, бих ви предложил да разгледате WP Engine, маховик или Media Temple.

Кликнете тук за повече подробности и ценови отстъпки на A2 хостинг управляван WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map