A2-hosting-ylläpitämä WordPress-arvostelu

a2-hosting-hallinnoimien-WordPress-katsaus


A2 Hosting on nyt julkaissut omat hallinnoidut WordPress-hosting-suunnitelmansa. Tässä A2-hosting-ylläpitämä WordPress-arvostelu, tarkastellaan mitä saat, kuinka uusia hallittuja WordPress-suunnitelmia verrataan A2 Hosting -palvelun jaettuun hosting-palveluun, ja omaa henkilökohtaista kokemustani ja testituloksia uusissa isännöintipaketeissa.

esittely

WordPress on aina ollut A2-hosting-toiminnan pääpaino. Heidän jaettuihin hosting-suunnitelmiin sisältyy joitain vaikuttavimmista WordPress-ominaisuuksista, jotka ovat saatavana muiden isäntien vertailukelpoisissa isäntäpaketeissa. Siksi heidän uusi hallittu WordPress-hosting-kokoonpano on jonkin verran yllättävää – kun otetaan huomioon, että nykyiset Swift- ja Turbo-isännöintisuunnitelmat tarjoavat jo erinomaisia ​​tuloksia. Näyttää siltä, ​​että A2 on kohdistunut premium-hallinnoituihin isännöintimarkkinoihin, joiden palvelujen hinnat ovat hieman alhaisemmat. Kannattaako ostaa hallittua WordPress-suunnitelmaa A2 Hostingilta? Katsotaanpa tarkemmin mitä ominaisuutesi ja verkkosivustosi suorituskyky saavat.

A2-hosting-ylläpitämät WordPress-ominaisuudet

 • Nopeammat turbopalvelimet toimitettiin jokaisessa suunnitelmassa.
 • Verkkosivut voidaan ladata Plesk-sivustolla
 • Helppo varmuuskopiointi Dropboxilla ja FTP: llä
 • Automaattiset WordPress-päivitykset ja korjaukset
 • WordPress LiteSpeed ​​-välimuisti
 • WordPress Toolkit useiden verkkosivustojen hallintaan
 • Ei rajoituksia laajennuksille

A2 Hosting -palvelimen ylläpitämät WordPress-isännöintisuunnitelmat sisältävät todellakin kaikki premium-ominaisuudet, joita voit odottaa laadukkaalta hallitussa hosting-paketissa. Lisääntyneiden resurssien lisäksi ne sisältävät verkkosivustojen järjestämisen, tietojen varmuuskopiot ja automaattiset päivitykset. Lisäksi on olemassa WordPress-työkalupakki useille verkkosivustojen omistajille. Ja toisin kuin joihinkin muihin hallittuihin WordPress-suunnitelmiin, voit käyttää mitä tahansa haluamaasi laajennusta. Joten tällä tasolla A2 Hosting läpäisee testin ehdottomasti.

A2-hosting-ylläpitämä WordPress vs. jaettu hosting

Kuinka A2 Hosting -palvelun uusi Ylläpito WordPress-hosting istuu verrattuna A2: n Shared Hosting -palveluun? Tässä on tärkeimmät erot:

Suunnitelmia / Hinnat / Resurssit:

Ylläpito WordPress

1 Sivusto
12,97 dollaria kuukaudessa.
Verkkosivustot: 1
Tallennustila: 10 Gt 3 sivustoa
19,48 dollaria kuukaudessa.
Verkkosivustot: 3
Tallennustila: 25 Gt Rajoittamaton
37,97 dollaria kuukaudessa.
Verkkosivustot: Rajoittamaton
Tallennustila: 40 Gt

Jaettu hosting

Lite
3,92 dollaria kuukaudessa.
Verkkosivustot: 1
Varastointi: Rajoittamaton nopea
4,90 dollaria kuukaudessa.
Verkkosivustot: Rajoittamaton
Varastointi: Rajoittamaton Turbo
9,31 dollaria kuukaudessa.
Verkkosivustot: Rajoittamaton
Varastointi: Rajoittamaton

Ominaisuudet:

A2 Ylläpito WordPress-hosting

 • 10–40 Gt tallennustila
 • Turbo-palvelin kaikissa hallituissa suunnitelmissa
 • Plesk-käyttöliittymä
 • Plesk WordPress -vaihe
 • Dropbox WordPress -varmuuskopiot
 • Palvelimen sijainti – Michigan USA

A2 jaettu hosting

 • Rajoittamaton tallennustila
 • Turbo-palvelin vain ylätason suunnitelmassa
 • cPanel-käyttöliittymä
 • cPanel WordPress Staging (parhaillaan kehitteillä)
 • Palvelimen kelaus taaksepäin
 • Palvelimen sijainti – Michigan USA, Arizona USA, Amsterdam Europe, Singapore Asia

Ilmoittautuminen A2-hosting-ylläpitämään WordPressiin

Hallittuun WordPress-isännöintisuunnitelmaan liittyminen A2: lla on samanlainen kuin yhden heidän jaetun isännöintisuunnitelman ostaminen. Lisätietoja on katsauksessa A2 Hostingin Swift- ja Turbo-isännöintisuunnitelmiin.

Plesk-käyttöliittymä

a2-hosting-hallinnoimien-WordPress-Plesk
Yksi suurimmista eroista A2 Hostingin ylläpitämän WordPressin ja heidän jaetun hosting-suunnitelman välillä on Plesk-käyttöliittymän sisällyttäminen cPaneliin. Plesk-ohjauspaneeli on oikeastaan ​​erittäin intuitiivinen ja helppo käyttää. Jos tunnet cPanelin, sinun ei pitäisi olla mitään vaikeuksia Pleskin käyttämisessä.

Verkkosivuston nopeus ja tehokkuustulokset

Vaikka verkkosivuston kokonaisnopeus ja suorituskyky olivat hyvät A2: n hallitsemassa WordPress-isännöinnissä, se ei oikeastaan ​​ollut niin hyvä kuin heidän jaetun Turbo Server -palvelimen suunnitelmat. Verrattuna muihin hallittuihin isännöintipalveluntarjoajiin, nopeus ei ollut aivan yhtä vaikuttava. Lisäresurssien avulla olisimme toivoneet hiukan parempia tuloksia.

Tässä on joitain testinäytteistämme:
a2-hosting-hallinnoimien-WordPress-nopeus

Verkkosivun vaiheistus

Lavastus on tärkeä osa kaikkia premium-hallittuja WordPress-isännöintisuunnitelmia. Ja A2 sisältää Pleskin verkkosivuston vaiheittaisen hallinnan. Valitettavasti prosessi on paljon tylsiä kuin joidenkin vakiintuneiden hallittujen WordPress-isäntien kanssa. Sinun on ensin luotava aliverkkotunnus, johon haluat kopioida verkkosivustotiedostot. Sitten sinun on kopioitava tiedostot ja tietokannat erikseen aliverkkotunnukseen. Sinun on myös muokattava vaiheittaisen kopion kokoonpano sisältämään oikea tietokanta, käyttäjänimi ja salasana. Ja kun sitten julkaista muutokset tuotantoon, sinun on muokattava tietokantayhteysasetuksia uudelleen.

Tietojen varmuuskopiointi ja palautus

a2-hosting-dropboxiin varmuuskopiointi
A2 Hosting -palvelimen ylläpitämä WordPress tarjoaa Dropbox-tietojen varmuuskopioinnin ja palauttamisen. Tästä huolimatta jouduin toiseen häiriöön, kun minulta kysyttiin sähköpostia ja salasanaa, enkä ollut varma, mihin he viittaavat – koska yritin tilini sähköpostiosoitetta ja salasanaa, ja se ei toiminut. Kun otin ensin yhteyttä tukeen, minulle ilmoitettiin, että he eivät löytäneet mitään yksityiskohtia siitä ja että heidän piti avata tukilippu. Kuten käy ilmi, minulle ilmoitettiin tukilipun kautta, että minun oli luotava tili Dropboxilla ennen kuin voin käyttää palvelua. Odotan varsin rehellisesti, että tietojen varmuuskopiointi- ja palautusmekanismi otetaan käyttöön sinulle hallitussa isännöintisuunnitelmassa.

johtopäätös

Totta puhuen olemme hieman uteliaita siitä, kuinka tarkalleen A2 Hosting -yhtiön uudet Managed WordPress -suunnitelmat sopivat olemassa olevaan tuotevalikoimaansa. Kaikki mitä tarvitset laadukkaasti hallitussa WordPress-isännöintisuunnitelmassa, on ehdottomasti mukana. A2 Hostingin nykyiset Swift- ja Turbo Server -palvelusuunnitelmat ovat kuitenkin itsessään erinomaisia ​​- saat paljon samoja ominaisuuksia ja halvemmalla. Itse asiassa jatkotestauksen jälkeen pidän itse asiassa parempana A2 Hosting -palvelimen nykyisiä Swift- ja Turbo Server -palvelusuunnitelmia uusien hallittujen WordPress-tarjousten sijaan. Joten iso kysymys on, tarvitsetko todella ylimääräisiä resursseja? Ja ovatko ne syytä maksaa ylimääräistä rahaa sen sijaan, että valittaisiin sanoa A2 Hosting Turbo Server -suunnitelma?

Niiden hinnoittelun kannalta näyttää siltä, ​​että A2 Hostingin hallinnoima WordPress on suunnattu premium-hallinnoituun isäntäyleisöön (ts. Kilpailuksi WP Engine, Media Temple jne.). Valitettavasti mielestämme A2-hosting ei ole aivan valmis ottamaan isoja poikia vastaan, kun kyse on hallitusta WordPress-isännöinnistä. Olemme joutuneet häiriöihin varustamis- ja asennusprosessin aikana, tukihenkilöstö ei näytä olevan niin tuttu uusiin suunnitelmiin kuin odottaisit, ja jotkut keskeisistä ominaisuuksista, kuten lavastus ja tietojen varmuuskopiointi, eivät vain ole yhtä virtaviivaisia. ja helppo käyttää vakiintuneiden hallittujen isännöintipalveluntarjoajien tarjoamina.

Koska kaikki muut A2: n ylläpitämissuunnitelmat, joita olemme aiemmin käyttäneet ja kokeilleet, ovat olleet erinomaisia, toivomme, että tulevaisuudessa heidän hallinnoimiaan WordPress-hosting-suunnitelmia tarkennetaan ja parannetaan edelleen yhdeksi alan parhaimmista. Toistaiseksi suositukseni olisi pysyä A2 Hostingin Swift- tai Turbo Server -jakopalvelusuunnitelmissa, jos etsit erinomaista WordPress-hosting-palvelua edulliseen hintaan. Jos tarvitset premium-hallittua WordPress-hosting-palvelua, suosittelen, että katsot WP Engine-, Vauhtipyörä- tai Media Temple -sivustoa..

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja ja alennushinnoittelua A2 Hosting Managed WordPress -sovelluksesta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map