A2 Rishikimi i Menaxhuar i WordPress-it në Hosting

a2-hosting-menaxhuar-wordpress-shqyrtim


A2 Hosting tani ka lëshuar planet e tyre të menaxhuara të WordPress Hosting. Në këtë A2 Rishikimi i Menaxhuar i WordPress-it në Hosting, ne do të hedhim një vështrim në atë që merrni, si krahasohen planet e reja të menaxhuara të WordPress me A2 Hosting të Sharing-ut, dhe përvojën time personale dhe rezultatet e testimit në paketat e reja të pritjes.

Prezantimi

WordPress ka qenë gjithmonë një fokus kryesor i A2 Hosting. Planet e tyre të përbashkëta të pritjes së pritjes përfshijnë disa nga veçoritë më mbresëlënëse të WordPress të disponueshme në pako të krahasueshme të hosteve nga hostet e tjerë. Prandaj, formacioni i ri i tyre i menaxhuar i WordPress i menaxhuar është disi befasuese – duke pasur parasysh që planet ekzistuese të pritjes Swift dhe Turbo tashmë ofrojnë rezultate të jashtëzakonshme. Duket se A2 po synon tregun e primit të menaxhuar me premium me çmime pak më të ulëta në shërbimet e tyre. A ja vlen të blini një plan të menaxhuar WordPress nga A2 Hosting? Le të bëjmë një vështrim më të afërt në ato që merrni në tiparet dhe performancën e faqes në internet.

A2 Hosting Karakteristikat e Menaxhuar të WordPress-it

 • Serverat më të shpejtë të turbo të parashikuara në çdo plan.
 • Skenimi i faqes në internet është në dispozicion në Plesk
 • Rezervime të thjeshta me Dropbox dhe FTP
 • Përditësime automatike të WordPress dhe patches
 • Cache e WordPress LiteSpeed
 • Udhëzues WordPress për menaxhimin e shumë faqeve në internet
 • Nuk ka kufizime në prizat

Planet e menaxhimit të WordPress të menaxhuar të A2 të Hosting përfshijnë vërtet të gjitha tiparet premium që do të prisnit nga një paketë pritjeje e menaxhuar me cilësi. Së bashku me burimet e rritura, ato përfshijnë skenë në uebfaqe, kopjime të të dhënave dhe azhurnime të automatizuara. Gjithashtu, ekziston Udhëzuesi i WordPress për pronarë të shumtë të faqeve të internetit. Dhe, ndryshe nga disa plane të tjera të menaxhuara të WordPress, mund të përdorni çdo shtojcë që dëshironi. Pra, në këtë nivel, A2 Hosting përfundimisht e kalon provën.

A2 HostP WordPress i Menaxhuar vs Hosting i Ndarë

Si e krahason hostin e ri të WordPress-it të Menaxhuar të A2 të A2-së me Hosting-un e Ndarë të A2? Këtu janë dallimet kryesore:

Planet / Çmimet / Resources:

Menaxhuar WordPress

1 sit
$ 12.97 mo.
Uebfaqet: 1
Magazinimi: 10 GB 3 Sitet
19,48 dollarë mo.
Uebfaqet: 3
Magazinimi: 25 GB i pakufizuar
37,97 $ mo.
Uebfaqet: Pafund
Magazinimi: 40 GB

Ndarja e përbashkët

lite
3.92 dollarë hënë.
Uebfaqet: 1
Magazinimi: Pafund i shpejtë
$ 4,90 mo.
Uebfaqet: Pafund
Magazinimi: Pafund Turbo
9,31 $ mo.
Uebfaqet: Pafund
Magazinimi: Pafund

Features:

A2 Hosted WordPress i Menaxhuar

 • Magazinim prej 10 GB deri 40 GB
 • Server Turbo në të gjitha planet e menaxhuara
 • Ndërfaqja e përdoruesit Plesk
 • Skenë e WordPress Plesk
 • Kopjet rezervë të WordPress
 • Vendndodhja e serverit – Michigan USA

A2 Ndarja e përbashkët

 • Ruajtje e pakufizuar
 • Serveri Turbo vetëm në planin e nivelit të lartë
 • Ndërfaqja e përdoruesit cPanel
 • Skena cPanel WordPress (aktualisht në zhvillim)
 • Rikthe rezervë serveri
 • Vendndodhja e serverit – Michigan USA, Arizona USA, Amsterdam Europe, Asia Singapore

Regjistrohuni për A2 HostP WordPress të Menaxhuar

Regjistrimi për një plan të menaxhuar të WordPress në A2 është i ngjashëm me blerjen e një prej planeve të tyre të përbashkët të pritjes. Për më shumë detaje, shikoni rishikimin tim në planet e pritjes Swift dhe Turbo të A2 Hosting.

Ndërfaqja Plesk

a2-hosting-menaxhuar-wordpress-Plesk
Një nga ndryshimet më të mëdha midis WordPress-it të Menaxhuar të Hosting A2 dhe planet e tyre të Ndara Hosting është përfshirja e ndërfaqes Plesk në krahasim me cPanel. Paneli i kontrollit Plesk është në të vërtetë shumë intuitiv dhe i lehtë për t’u përdorur. Nëse jeni njohur me cPanel, nuk duhet të keni asnjë vështirësi të përdorni Plesk.

Shpejtësia e faqes në internet dhe rezultatet e performancës

Ndërsa shpejtësia dhe performanca e përgjithshme e faqes në internet ishte e mirë me mbajtjen e WordPress të menaxhuar të A2, në të vërtetë nuk ishte aq e mirë sa planet e tyre të përbashkët të pritjes Turbo Server. Gjithashtu, kur u krahasua me ofruesit e tjerë të menaxhuar të pritjes, shpejtësia nuk ishte aq mbresëlënëse. Me burimet shtesë të siguruara, do të shpresonim në rezultate pak më të mira.

Këtu janë disa mostra të të dhënave nga testimi ynë:
a2-hosting-menaxhuar-wordpress-shpejtësi

Skenimi i faqes në internet

Skena është një pjesë e rëndësishme e çdo plani pritës të menaxhuar me WordPress të menaxhuar premium. Dhe, A2 përfshin faqen në internet Plesk që organizon skenarin e tyre me menaxhimin e tyre të menaxhuar. Fatkeqësisht, procesi është shumë më i lodhshëm se sa me disa nga hostet e krijuar të menaxhuar të WordPress. Së pari duhet të krijoni një nënfushë për të kopjuar skedarët tuaj të faqes në internet. Pastaj, ju duhet të kopjoni veçmas skedarët dhe bazat e të dhënave tuaja në nëndomen. Ju gjithashtu duhet të modifikoni konfigurimin e kopjes tuaj të skenës për të përfshirë bazën e të dhënave të saktë, emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin. Dhe, kur t’i publikoni ndryshimet tuaja në prodhim, duhet të rregulloni përsëri cilësimet e lidhjes së bazës së të dhënave.

Rikthim dhe rivendosje të të dhënave

a2-hosting-Dropbox-backup
WordPress i Menaxhuar i Hosting A2 ofron rezervë të të dhënave Dropbox dhe rivendosjen e tij. Sidoqoftë, kjo është ajo ku unë u futa në një vështrim tjetër, pasi më kërkuan një e-mail dhe fjalëkalim dhe nuk isha i sigurt se çfarë po i referoheshin – pasi provova emailin dhe fjalëkalimin e llogarisë time dhe kjo nuk funksionoi. Kur fillimisht kontaktova me mbështetjen, unë u informova se ata nuk ishin në gjendje të gjejnë detaje në lidhje me këtë dhe ata kishin nevojë për të hapur një biletë mbështetëse. Siç rezulton, unë u informova me biletë mbështetëse që duhej të krijoja një llogari me Dropbox vetë përpara se të përdorja shërbimin. Sinqerisht, unë do të prisja që kopjimi i të dhënave dhe mekanizmi i rivendosjes të vendosen për ju në një plan të menaxhimit të menaxhuar.

përfundim

Për të qenë të sinqertë, jemi pak kurioz se si saktësisht planet e reja të menaxhuara të WordPress nga A2 Hosting do të përshtaten me formulimin e tyre ekzistues të produkteve. Do gjë që ju nevojitet nga një plan pritjeje me cilësi të menaxhuar WordPress është përfshirë përfundimisht. Sidoqoftë, planet ekzistuese të swift dhe serverit turbo të A2 Hosting janë vetë të jashtëzakonshme – ju po merrni shumë të njëjtat karakteristika dhe me një çmim më të ulët. Në fakt, pas testimit të mëtutjeshëm, unë në të vërtetë preferoj planet ekzistuese të A2 Hosting dhe Swift dhe Turbo Server mbi ofertat e reja të menaxhuara të WordPress. Pra, pyetja e madhe është, a keni nevojë vërtet për burimet shtesë? Dhe, a ia vlen të paguajnë para shtesë në krahasim me zgjedhjen për të thënë një plan serveri A2 Hosting Turbo?

Nga pikëpamja e tyre e çmimeve, duket se WordPress i Menaxhuar i Hosting A2 ka për qëllim audiencën pritëse të menaxhuar me premium (d.m.th. si konkurrencë për WP Engine, Temple Media, etj.). Fatkeqësisht, sipas mendimit tonë A2 Hosting nuk është mjaft i gatshëm të marrë djemtë e mëdhenj kur bëhet fjalë për mbajtjen e menaxhuar të WordPress. Ne u përpoqëm me disa vështrime gjatë procesit të sigurimit dhe konfigurimit, stafi mbështetës nuk duket të jetë aq i njohur me planet e reja siç do të prisnit, dhe disa nga tiparet kryesore si skenimi dhe kopjimi i të dhënave thjesht nuk janë aq të efektshme dhe e lehtë për t’u përdorur si ato nga ofruesit e pritjes më të vendosur të menaxhuar të menaxhuar.

Meqenëse të gjitha planet e tjera të pritjes nga A2 që ne kemi përdorur dhe testuar në të kaluarën kanë qenë të jashtëzakonshme, shpresojmë që në të ardhmen planet e tyre të menaxhuara të WordPress Hosting të rafinohen dhe përmirësohen për të qenë gjithashtu një nga më të mirët e industrisë. Tani për tani, rekomandimi im do të ishte që të përmbaheni planet e përbashkëta të përbashkëta të A2 Hosting të Swift ose Turbo Server nëse po kërkoni për WordPress hosting të shkëlqyeshëm me një çmim të përballueshëm. Nëse keni nevojë për pritje të menaxhuar me WordPress të menaxhuar, unë do t’ju sugjeroja të shikoni në WP Engine, Flywheel ose Media Temple.

Klikoni Këtu për më shumë detaje dhe çmim zbritje në A2 HostP WordPress të Menaxhuar

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map