Interview med A2 Hosting Support Supervisor Ryan Flowers

Ryan-blomster-A2-hosting


Opmærksomhed: WordPress-brugere er på udkig efter den perfekte kombination af hastighed, sikkerhed og kundesupport i en webhosteplan. Hvad adskiller A2 Hosting fra konkurrencen? Vi talte for nylig med Ryan Flowers, Support Supervisor på A2. I interviewet talte Ryan om, hvordan supportteamet fungerer, nogle af de udfordringer, de står overfor, A2 Hosting’s hastighed og sikkerhedsfunktioner, og WordPress.

Webhostekat: Fortæl os om din rolle hos A2 Hosting og hvordan dine daglige aktiviteter er.

Ryan Flowers: Jeg er en Support Supervisor. Vi kalder dem bly. Det betyder, at jeg hjælper andre mennesker med at udføre deres arbejde godt. Uanset om det er en eskalering for en kunde, der har brug for hjælp til noget, som den primære support ikke er i stand til at få trækkraft med, eller om en kunde beder om eskalering. Mange gange er det at sikre, at frontlinjen understøtter folk, hvad de har brug for for at udføre deres job korrekt og give god kundeservice.

WHC: Kan du tale om holdet, ”Guru Crew”?

RF: Vores Guru Crew er fantastisk! De har et hårdt job. Teknisk support til webhosting lyder som om det er en masse spændende, klige ting, og det er ikke nødvendigvis. Det kan være virkelig vanskeligt. Og vores Guru Crew og vores avancerede Gurus, jeg har virkelig en masse respekt for dem. De gør et fantastisk stykke arbejde. Vi glæder os til at gøre ting med [support] -billetter, fordi vi synes, det har de bedste resultater for vores kunder – de mest gentagne resultater, og det giver os et godt papirspor, hvis nogen har det samme problem igen og igen, kan vi få øje på det og komme til roden af ​​den sag.

WHC: Hvad ville være dit nummer et tip for WordPress-brugere at holde sig ude af problemer?

RF: Backups! Backups! Backups! Og så bare hvis du ikke allerede har gjort det, skal du tage backup. Det er jeres ærlige nummer én. Og lige ved siden af ​​backups er opdateringer. Der er sårbarheder, der kommer ud hele tiden. Selvom hver vært arbejder for at sikre, at der aldrig er en fiasko, kan der opstå fejl. Så når du har dit livsblod til noget, er det ekstremt vigtigt at have en sikkerhedskopi, som du kan gendanne overalt. Vi leverer sikkerhedskopier. Vi har vores Server Rewind, som giver dig en enkelt klik måde at gå ind på og siger, at du vil gendanne fra en uge siden, du vælger hvilket bibliotek du vil gendanne og det gendanner det.

WHC: Kan du fortælle os om det optimerede WordPress-miljø hos A2 Hosting?

RF: A2 har et par forskellige facetter til WordPress-optimering. Nummer 1 er vores server stack. Vores Turbo-servere kører LiteSpeed-webserveren, og det er optimeret til cache. Caching er konge, når det kommer til hastighed. Oven på det har vi A2 Optimized-plugin. Fordi ærligt talt, kan det i nogle tilfælde være problematisk at indstille de korrekte cache-parametre og indstille alt helt rigtigt. Du installerer bare A2 Optimeret plugin; du går gennem et par klik lige i cPanel. Og med et par klik er dit websted optimeret til vores Turbo-servere.

WHC: A2 Hosting giver proaktiv evigvarende sikkerhed. Derudover har A2 samarbejdet med Sucuri for at tilbyde nogle premium sikkerhedsfunktioner. Hvornår ville det være en god ide for en hjemmesideejer at investere i de premium sikkerhedsindstillinger i modsætning til bare at gå med den sikkerhed, der følger med din webhostingplan?

RF: Det er et godt spørgsmål. Virkelig kommer det ned på, hvad du har på linjen. Hvis du tjener, eller tjener et beløb, der er vigtigt for dig, skal du allerede bruge penge på måske Sucuri Application Firewall. Det er dybest set som en buffer mellem den virkelige verden og din WordPress-installation. Det er ikke dyrt. Og hvis du er seriøs med at køre et vellykket websted og holde hackerne, hvor de burde være (hvilket er ude), så er det vigtigt.

WHC: Hvordan kan nogen migrere deres nuværende websted til A2 Hosting? Hvad involverer processen?

RF: Vi prøver at gøre det så enkelt som muligt. Hvis du har et WordPress-sted, der er vært overalt, migrerer vi det. Så det fungerer, når du køber en konto, får du en gratis migration. Lad os sige, at din anden vært bruger cPanel, hvilket mange af dem gør, så flytter vi det uden beregning. Hvis du har en applikation et andet sted, der ikke bruger cPanel, giver vi en gratis migrering. For eksempel er WordPress en ret ligetil ting at bevæge sig det meste af tiden. Så mange gange vil nogen komme til os fra en anden webhost, der ikke bruger cPanel, og vi migrerer deres WordPress-filer og deres database og får dem til at fungere.

Lyt til det komplette interview med Ryan på Web Hosting Cat Podcast.

Se vores detaljerede gennemgang af A2 Hosting her

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map