Interview met A2 Hosting Support Supervisor Ryan Flowers

ryan-flowers-a2-hosting


Let op: WordPress-gebruikers die op zoek zijn naar de perfecte combinatie van snelheid, beveiliging en klantenondersteuning in een webhostingplan. Wat onderscheidt A2 Hosting van de concurrentie? We hebben onlangs gesproken met Ryan Flowers, Support Supervisor bij A2. In het interview vertelde Ryan over hoe het ondersteuningsteam werkt, enkele van de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd, de snelheid- en beveiligingsfuncties van A2 Hosting en WordPress.

Web Hosting Cat: Vertel ons over uw rol bij A2 Hosting en hoe uw dagelijkse activiteiten eruit zien.

Ryan Flowers: Ik ben een ondersteuningssupervisor. We noemen ze Leads. Dat betekent dat ik andere mensen help hun werk goed te doen. Of het nu gaat om een ​​escalatie voor een klant die hulp nodig heeft bij iets waar primaire ondersteuning geen grip op kan krijgen, of dat een klant om escalatie vraagt. Vaak zorgt het ervoor dat de eerstelijnsondersteunende mensen hebben wat ze nodig hebben om hun werk goed te doen en om een ​​goede klantenservice te bieden.

WHC: Kun je praten over het team, de “Guru Crew”?

RF: Onze Guru Crew is geweldig! Ze hebben een harde baan. Technische ondersteuning voor webhosting klinkt alsof het een hoop puntige klik-dingen zijn, en dat hoeft niet. Het kan heel moeilijk zijn. En onze Guru Crew en onze geavanceerde Goeroes, ik heb echt veel respect voor hen. Ze doen geweldig werk. We zijn geneigd om dingen te doen met [support] tickets omdat we merken dat het de beste resultaten heeft voor onze klanten – de meest herhaalbare resultaten, en het geeft ons een geweldig papieren spoor als iemand steeds hetzelfde probleem heeft, we kunnen dat zien en ga naar de oorzaak van die oorzaak.

WHC: Wat zou jouw nummer één tip zijn voor WordPress-gebruikers om uit de problemen te blijven??

RF: Back-ups! Back-ups! Back-ups! En dan, voor het geval je dat nog niet hebt gedaan, een back-up maken. Dat is eerlijk gezegd uw belangrijkste ding. En vlak naast back-ups zijn updates. Er komen de hele tijd kwetsbaarheden uit. Hoewel elke host ervoor zorgt dat er nooit een storing optreedt, kunnen er wel storingen optreden. Dus als je je levensbloed ergens in hebt, is het erg belangrijk om een ​​eigen back-up te hebben die je overal kunt herstellen. We bieden wel back-ups. We hebben onze Server Rewind, waarmee u met één klik naar binnen kunt gaan en, bijvoorbeeld, u wilt herstellen van een week geleden, u kiest welke map u wilt herstellen en het herstelt het.

WHC: Kun je ons vertellen over de geoptimaliseerde WordPress-omgeving bij A2 Hosting?

RF: A2 heeft een aantal verschillende facetten voor WordPress-optimalisatie. Nummer één is onze serverstack. Onze Turbo Servers gebruiken de LiteSpeed-webserver en die is geoptimaliseerd voor caching. Caching is koning als het om snelheid gaat. Bovendien hebben we de A2-geoptimaliseerde plug-in. Want eerlijk gezegd kan het in sommige gevallen problematisch zijn om de juiste cacheparameters in te stellen en alles precies goed in te stellen. Je installeert gewoon de A2 Optimized Plugin; je doorloopt een paar klikken in cPanel. En met een paar klikken is uw site geoptimaliseerd voor onze Turbo Servers.

WHC: A2 Hosting biedt proactieve, permanente beveiliging. Bovendien werkt A2 samen met Sucuri om een ​​aantal premium beveiligingsfuncties aan te bieden. Wanneer is het een goed idee voor een website-eigenaar om te investeren in de premium beveiligingsopties, in plaats van alleen te gaan met de beveiliging die bij uw webhostingplan hoort?

RF: Dat is een goede vraag. Het komt echt neer op wat je op het spel hebt. Als u uw brood verdient of een bedrag verdient dat belangrijk voor u is, dan zou u al geld moeten uitgeven aan misschien de Sucuri Application Firewall. Het is eigenlijk een buffer tussen de echte wereld en je WordPress-installatie. Het is niet duur. En als je serieus bent over het runnen van een succesvolle site en de hackers wilt houden waar ze zouden moeten zijn (wat er niet is), dan is dat belangrijk.

WHC: Hoe kan iemand zijn bestaande website migreren naar A2 Hosting? Wat houdt het proces in??

RF: We proberen het zo eenvoudig mogelijk te maken. Als je een WordPress-site ergens hebt gehost, migreren we deze. Dus de manier waarop het werkt, is dat wanneer u een account koopt, u ​​een gratis migratie krijgt. Stel dat uw andere host cPanel gebruikt, wat veel van hen doen, dan verplaatsen we dat kosteloos. Als je ergens anders een applicatie hebt die geen gebruik maakt van cPanel, geven we je een gratis migratie. WordPress is bijvoorbeeld vrij eenvoudig om de meeste tijd te verplaatsen. Dus vaak komt iemand naar ons toe van een andere webhost die geen cPanel gebruikt en we migreren hun WordPress-bestanden en hun database en laten ze werken.

Luister naar het volledige interview met Ryan op de Web Hosting Cat Podcast.

Bekijk hier onze gedetailleerde beoordeling van A2-hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map