Intervju med A2 Hosting Support Supervisor Ryan Flowers

Ryan-blommor-A2-värd


Uppmärksamhet: WordPress-användare letar efter den perfekta kombinationen av hastighet, säkerhet och kundsupport i en webbhotellplan. Vad skiljer A2 Hosting från tävlingen? Vi pratade nyligen med Ryan Flowers, Support Supervisor på A2. I intervjun talade Ryan om hur supportteamet fungerar, några av de utmaningar som de står inför, A2 Hosting: s hastighets- och säkerhetsfunktioner och WordPress.

Webbhotellkatt: Berätta om din roll på A2 Hosting och hur dina dagliga aktiviteter är.

Ryan Flowers: Jag är en handledare. Vi kallar dem bly. Vad det betyder är att jag hjälper andra människor att göra sitt jobb bra. Oavsett om det är en upptrappning för en kund som behöver hjälp med något som det primära stödet inte kan få dragkraft med, eller om en kund ber om upptrappning. Många gånger är det att se till att frontlinjen stöder människor har vad de behöver för att göra sina jobb korrekt och för att ge bra kundservice.

WHC: Kan du prata om laget, “Guru Crew”?

RF: Vår Guru Crew är fantastisk! De har ett hårt jobb. Webbhotell-teknisk support låter som om det är ett gäng spetsiga klickiga grejer, och det är inte nödvändigtvis. Det kan vara riktigt svårt. Och vår Guru Crew och vår avancerade Gurus, jag har verkligen mycket respekt för dem. De gör ett fantastiskt jobb. Vi tänker på att göra saker med [support] -biljetter eftersom vi tycker att det har de bästa resultaten för våra kunder – de mest repeterbara resultaten, och det ger oss ett bra pappersspår om någon har samma problem om och om igen, kan vi upptäcka det och komma till roten till den orsaken.

WHC: Vad skulle vara ditt bästa tips för WordPress-användare att hålla sig ur problem?

RF: Säkerhetskopior! Säkerhetskopior! Säkerhetskopior! Och sedan, om du inte redan har gjort det, säkerhetskopiera. Det är din första sak helt uppriktigt. Och precis intill säkerhetskopior finns uppdateringar. Det finns sårbarheter som kommer ut hela tiden. Även om varje värd arbetar för att se till att det aldrig finns något misslyckande kan misslyckanden hända. Så när du har ditt livsblod i något, är det extremt viktigt att ha en egen säkerhetskopia som du kan återställa var som helst. Vi tillhandahåller säkerhetskopior. Vi har vår Server Rewind, som ger dig ett sätt att klicka på med ett klick och säga att du vill återställa från en vecka sedan, du väljer vilken katalog du vill återställa och den återställer den.

WHC: Kan du berätta om den optimerade WordPress-miljön på A2 Hosting?

RF: A2 har ett par olika aspekter för WordPress-optimering. Nummer ett är vår server stack. Våra Turbo-servrar driver webbservern LiteSpeed, och den är optimerad för cache. Caching är kung när det gäller snabbhet. Ovanpå det har vi A2-optimerat plugin. För att ärligt talat kan det vara problematiskt att ställa in rätt cacheparametrar och ställa in allt rätt. Du installerar bara A2 Optimized Plugin; du går igenom ett par klick direkt i cPanel. Och med ett par klick är din webbplats optimerad för våra Turbo-servrar.

WHC: A2 Hosting ger proaktiv evig säkerhet. Dessutom har A2 samarbetat med Sucuri för att erbjuda vissa premiumsäkerhetsfunktioner. När skulle det vara en bra idé för en webbplatsägare att investera i premiumsäkerhetsalternativen i stället för att bara gå med säkerheten som följer med din webbhotellplan?

RF: Det är en bra fråga. Det kommer verkligen till vad du har på linjen. Om du försörjer dig eller tjänar pengar som är viktiga för dig, bör du redan spendera pengar på kanske Sucuri Application Firewall. Det är i princip som en buffert mellan den verkliga världen och din WordPress-installation. Det är inte dyrt. Och om du ser allvar med att driva en framgångsrik webbplats och hålla hackarna där de borde vara (vilket är ute), så är det viktigt.

WHC: Hur kan någon migrera sin befintliga webbplats till A2 Hosting? Vad innebär processen?

RF: Vi försöker göra det så enkelt som möjligt. Om du har en WordPress-webbplats som är värd var som helst, migrerar vi den. Så det fungerar är att när du köper ett konto får du en gratis migrering. Låt oss säga att din andra värd använder cPanel, vilket många av dem gör, då flyttar vi det utan kostnad. Om du har en applikation någon annanstans som inte använder cPanel ger vi en gratis migrering. Till exempel är WordPress en ganska rak framåt att flytta det mesta av tiden. Så många gånger kommer någon till oss från en annan webbhotell som inte använder cPanel och vi migrerar deras WordPress-filer och deras databas och får dem att fungera.

Lyssna på den fullständiga intervjun med Ryan på webbhotell Cat Podcast.

Se vår detaljerade granskning av A2 Hosting här

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map