Интервю с ръководителя на A2 хостинг поддръжка Райън Цветя

Райън-цветя-а2-домакин


Внимание: Потребителите на WordPress, които търсят перфектната комбинация от скорост, сигурност и поддръжка на клиенти в уеб хостинг план. Какво отличава A2 хостинг от конкуренцията? Наскоро разговаряхме с Райън Цветя, ръководител на поддръжката в A2. В интервюто Райън говори за това как работи екипът за поддръжка, някои от предизвикателствата, пред които са изправени, функциите за бързина и сигурност на A2 хостинг и WordPress.

Уеб хостинг котка: Разкажете ни за вашата роля в A2 хостинг и какви са ежедневните ви дейности.

Райън Цветя: Аз съм ръководител на поддръжката. Ние ги наричаме водещи. Това означава, че помагам на други хора да си вършат добре работата. Независимо дали става въпрос за ескалация за клиент, който се нуждае от помощ с нещо, с което основната поддръжка не може да се свлече, или дали клиентът иска ескалация. Много пъти е сигурно, че лицата, поддържащи предната линия, разполагат с това, което им е необходимо, за да си вършат правилно работата и да предоставят добро обслужване на клиентите.

WHC: Можете ли да говорите за екипа, “Гуру екипажа”?

RF: Нашият екип Гуру е невероятен! Те имат трудна работа. Технологичната поддръжка на уеб хостинг звучи като че е куп изящни щракащи неща и не е задължително. Може да е наистина трудно. И нашата гуру екипаж и напредналият ни гуру, наистина много ги уважавам. Те вършат невероятна работа. Стремим се да правим нещата с [поддръжка] билети, тъй като установяваме, че има най-добри резултати за нашите клиенти – най-повтарящите се резултати и ни дава чудесна хартиена следа, ако някой има същия проблем отново и отново, можем да забележим това и стигнете до корена на тази причина.

WHC: Какъв би бил вашият съвет номер едно за потребителите на WordPress, за да не се затрудняват?

RF: Архивите! Архивите! Архивите! И тогава само в случай, че още не сте, архивирайте. Това е вашето нещо номер едно откровено. И точно в съседство с архивиране са актуализации. През цялото време излизат уязвимости. Въпреки че всеки хост работи, за да гарантира, че никога няма грешка, провалите могат да се случат. Така че, когато имате своя живот кръв в нещо, изключително резервно копие, което можете да възстановите навсякъде, е изключително важно. Ние предоставяме резервни копия. Имаме нашия сървър Rewind, който ви дава начин с едно щракване да влезете и, да речем, че искате да възстановите от преди седмица, избирате коя директория искате да възстановите и тя я възстановява.

WHC: Можете ли да ни кажете за оптимизираната WordPress среда при A2 хостинг?

RF: A2 има няколко различни аспекта за оптимизация на WordPress. Номер едно е нашият сървър. Нашите Turbo сървъри управляват LiteSpeed ​​уеб сървъра и това е оптимизирано за кеширане. Кеширането е цар, когато става въпрос за скорост. На всичкото отгоре разполагаме с A2 Optimized плъгин. Защото честно казано, настройването на правилните параметри на кеширане и настройването на всичко точно както трябва, може да бъде проблематично в някои случаи. Просто инсталирате A2 Optimized Plugin; преминавате през няколко кликвания право в cPanel. И с няколко кликвания, вашият сайт е оптимизиран за нашите Turbo сървъри.

WHC: A2 хостингът осигурява проактивна вечна сигурност. Освен това A2 си партнира със Sucuri, за да предложи някои премиум функции за сигурност. Кога би било добра идея за собственик на уебсайт да инвестира в най-добрите опции за сигурност, а не просто да върви със сигурността, която идва с вашия уеб хостинг план?

RF: Това е добър въпрос. Наистина се свежда до това, което имате на линия. Ако изкарвате прехраната си или изкарвате някаква сума пари, която е важна за вас, тогава вече трябва да харчите пари за може би защитната стена на Sucuri Application. По принцип е като буфер между реалния свят и вашата WordPress инсталация. Не е скъпо И ако се отнасяте сериозно към пускането на успешен сайт и задържането на хакерите там, където трябва да бъдат (което е навън), тогава това е важно.

WHC: Как някой може да мигрира съществуващия си уебсайт към A2 хостинг? Какво включва процесът?

RF: Опитваме се да го направим възможно най-просто. Ако имате уебсайт на WordPress, хостван навсякъде, ще го прехвърлим. Така начинът, по който работи е, когато купувате акаунт, получавате безплатна миграция. Да речем, че другият ви хост използва cPanel, което правят много от тях, тогава ще го преместим безплатно. Ако имате приложение някъде другаде, което не използва cPanel, ще дадем една безплатна миграция. Например, WordPress е доста пряко напред, за да се движи през повечето време. Така че много пъти някой ще дойде при нас от друг уеб хост, който не използва cPanel и ние ще мигрираме техните WordPress файлове и тяхната база данни и ще ги накараме да работят.

Чуйте пълното интервю с Ryan в уеб хостинг Cat Podcast.

Вижте нашия подробен преглед на A2 хостинг тук

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map