Интервју са супервизором за подршку А2 хостинга Рианом Фловерсом

ријан-цвеће-а2-хостинг


Пажња: Корисници ВордПресс-а који траже савршену комбинацију брзине, сигурности и корисничке подршке у плану веб хостинга. Шта разликује А2 хостинг од конкуренције? Недавно смо разговарали са Рианом Фловерсом, надзорником подршке у компанији А2. У интервјуу је Риан говорио о томе како функционише тим за подршку, неким изазовима са којима се суочавају, брзине и безбедносне функције А2 Хостинг-а и ВордПресс.

Веб хостинг мачка: Реците нам о својој улози на А2 хостингу и какве су ваше дневне активности.

Риан Фловерс: Ја сам надзорник за подршку. Зовемо их водећи. То значи да помажем другим људима да добро раде свој посао. Било да се ради о ескалацији за купца коме је потребна помоћ у вези са нечим за шта примарна подршка није у стању да се ухвати или да ли клијент тражи ескалацију. Много пута се брине да људи који раде на првој линији имају оно што им је потребно да би правилно обављали свој посао и пружили добру корисничку услугу.

ВХЦ: Можете ли разговарати о тиму, “Гуру Црев”?

РФ: Наша Гуру посада је невероватна! Имају тежак посао. Техничка подршка за веб хостинг звучи као да је то гомила шиљастих ствари, а није нужно. То може бити заиста тешко. А наша Гуру Посада и наши напредни Гуруси, заиста имам пуно поштовања према њима. Они раде невероватан посао. Ми тежимо ка томе да радимо са [подршком] улазницама, јер сматрамо да она има најбоље резултате за наше купце – нај поновљиве резултате и даје нам сјајну траг на папиру ако неко има исти проблем изнова и изнова, можемо то приметити и доћи до корена тог узрока.

ВХЦ: Који би био ваш савет број један да ВордПресс корисници не остану без проблема?

РФ: Резервне копије! Резервне копије! Резервне копије! А онда, за сваки случај ако већ нисте, направите резервну копију. То је твоја ствар број један сасвим искрено. А одмах до резервних копија су ажурирања. Све време излазе рањивости. Иако сваки домаћин ради на томе да осигура да никада не дође до кварова, могу се догодити неуспјеси. Дакле, када имате животну крв у нешто, изузетно је важно имати резервну копију коју можете било где обновити. Ми пружамо резервне копије. Имамо Сервер Ревинд Сервер који вам омогућава да уђете једним кликом и рецимо да желите да га вратите од пре недељу дана, ви бирате који директоријум желите да обновите и он ће га вратити..

ВХЦ: Можете ли нам рећи о оптимизованом ВордПресс окружењу на А2 хостингу?

РФ: А2 има неколико различитих аспеката за ВордПресс оптимизацију. Број један је наш сервер. Наши Турбо сервери покрећу ЛитеСпеед веб сервер, и то је оптимизовано за кеширање. Тренирање је краљ када је у питању брзина. Поврх тога, имамо А2 Оптимизовани додатак. Јер, искрено, постављање исправних параметара кеширања и подешавање свега исправно могу бити проблематични у неким случајевима. Једноставно инсталирате А2 Оптимизед Плугин; у цПанелу прођете кроз неколико кликова. Са неколико кликова, ваша веб локација је оптимизована за наше Турбо сервере.

ВХЦ: А2 хостинг пружа проактивну сталну сигурност. Поред тога, А2 се удружио са Суцуријем како би понудио неке врхунске безбедносне карактеристике. Када би било добро да власник веб странице инвестира у премиум безбедносне опције, а не да иде само са безбедношћу која долази са вашим веб хостинг планом?

РФ: То је добро питање. Заиста, своди се на оно што имате на линији. Ако зарађујете за живот или зарађујете било који новац који вам је важан, тада бисте већ требали трошити новац на, можда, заштитни зид Суцури Апплицатион. У основи је попут међуспремника између стварног света и ваше ВордПресс инсталације. То није скупо. А ако сте озбиљни у вези са покретањем успешне странице и задржавањем хакера тамо где би требали (што је вани), онда је то важно.

ВХЦ: Како неко може премјестити постојећу веб страницу на А2 хостинг? Шта тај процес укључује?

РФ: Трудимо се да то буде што једноставније. Ако имате веб локацију ВордПресс где се налази било где, преместићемо је. Дакле, начин на који то функционише је када купите рачун, добијате бесплатну миграцију. Рецимо да ваш други домаћин користи цПанел, што многи од њих раде, па ћемо то преместити без накнаде. Ако на неком другом месту имате апликацију која не користи цПанел, ми ћемо вам дати једну бесплатну миграцију. На пример, ВордПресс је прилично отворена ствар која се креће већину времена. Дакле, много пута ће нам се јавити неко други веб домаћин који не користи цПанел и ми ћемо пребацити њихове ВордПресс датотеке и њихову базу података и учинити да раде.

Послушајте комплетан интервју са Рианом на Веб Хостинг Цат Подцаст-у.

Погледајте наш детаљни преглед А2 хостинга овде

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map