Најбржи ВордПресс хостинг 2020 – „Реални резултати теста“

најбржи вордпресс хостинг


Популарност ВордПресс-а и даље расте – сада чини око 30% интернета. И док наизглед сви веб домаћини нуде невероватан хостинг за ВордПресс веб локације, није сав ВордПресс хостинг сличан. На пример, брзина и перформансе могу се увелике разликовати овисно о вашем провајдеру хостинга. Ако тражите најбржи ВордПресс хостинг, ево мог извештаја.

Фактори брзине програма ВордПресс

 • Локација центра података
 • Веб сервери
 • Статичке слике
 • Тема кодирања

Иако ВордПресс није увек најбржа платформа на вебу, постоји низ фактора који могу одредити брзину веб локације.

Локација центра података – У идеалном случају, ваш ВордПресс домаћин ће имати више дата центара са најмање једним који се налази близу већине посетилаца ваше веб локације. Локација вашег податковног центра заиста може променити брзину ваше веб локације. Био сам свједок разлике са својим властитим веб локацијама као и са нашим резултатима тестирања.

Веб сервери – Многи веб домаћини сада користе сервере који су прецизно подешени посебно за ВордПресс. Имајући хардвер врхунског квалитета и повећане ресурсе имати ће користи све врсте веб локација – укључујући ВордПресс.

Статичке слике – Број фотографија и слика које имате може у великој мери утицати на брзину ваше ВордПресс странице.

ВордПресс теме – Још један велики фактор у одређивању брзине ваше ВордПресс странице је кодирање теме коју користите. Иако теме нису нужно проблем веб хостинга, имајте на уму да неке компаније за веб хостинг могу имати одређена ограничења тема.

Оптимизација брзине веб локације ВордПресс

 • Хардвер и ресурси
 • Технологија кексирања
 • Подршка за ПХП верзију
 • Мрежа за испоруку садржаја
 • Стискање слика
 • ВордПресс тематски дизајн

Дакле, ако желите брзи ВордПресс хостинг, шта бисте требали потражити? Прави веб домаћин може имплементирати одговарајућу технологију и предузети одговарајуће кораке за повећање брзине своје ВордПресс веб локације. Неке ствари које бисте требали потражити приликом куповине брзог ВордПресс хостинга су:

Хардвер и ресурси – За почетак, дефинитивно желите ССД дискове заједно са брзим процесорима и више меморије. У идеалном случају, такође желите мање корисника на серверу. На тај начин добијате бољи приступ ресурсима и мање шансе за сукобе.

Технологија кексирања – Далеко један од најбољих начина да убрзате ВордПресс веб локацију је да одаберете веб хост који користи сопствену технологију кеширања. Правилно кеширање садржаја веб локације убрзава учитавање страница за много боље корисничко искуство.

Подршка за ПХП верзију – Такође је врло важно да одаберете веб хостинг који користи најновију верзију ПХП-а коју подржава ВордПресс. На пример, постоји огромна разлика у перформансама када се користи ПХП 7 и новији.

Мрежа за испоруку садржаја – Такође бисте требали потражити ВордПресс план хостинга који укључује употребу бесплатне мреже за испоруку садржаја (ЦДН). Помоћу мреже за испоруку садржаја статички садржај ваше веб локације налази се на серверима широм света. Затим, када неко посети вашу веб локацију, садржај се преузима са сервера ближе локацији – што доводи до већих брзина веб странице.

Стискање слика – Пошто се за учитавање фотографија најчешће тражи највише времена, слике би требало да компримирате и на својој веб локацији ВордПресс. То можете учинити коришћењем ВордПресс додатка или тражењем веб домаћина који нуди аутоматску компресију слике (попут Ликуид Веб-а).

ВордПресс тематски дизајн – Опет, мада не нужно и функција веб хостинга, имајте на уму да ваша ВордПресс тема може имати одређени утицај на брзину ваше веб локације. У неким ретким приликама веб домаћин може имати ограничења за одређене теме.

Препоруке за брзи ВордПресс хостинг

На основу резултата теста и мог личног искуства са коришћењем ових веб хостова, ево наших препорука за брзо ВордПресс хостинг:

РезултатиВеб страницаПрицеТипе
А2 хостинг а2хостинг.цом $ 3,92 месечно. – 9,31 $ месечно. Подељено
СитеГроунд ситегроунд.цом $ 3,95 месечно. – 14,95 долара месечно. Подељено
Блуехост блуехост.цом $ 2,95 месецно. Подељено
ГреенГеекс греенгеекс.цом $ 2,95 месецно. Подељено
ИнМотион хостинг инмотионхостинг.цом $ 6,99 месечно. – 19,99 УСД месечно. Манагед
Течна мрежа ликуидвеб.цом $ 29 месечно. – 149 долара месечно. Манагед
ВП Енгине впенгине.цом $ 30 месечно. – 290 долара месечно. Манагед

Испробали смо комбинацију планова за заједнички и управљани ВордПресс хостинг од различитих компанија за веб хостинг како бисмо видели колико су добро успели на сличном ВордПресс веб месту. Ево резултата водећих домаћина.

А2 хостинг

А2 хостинг континуирано се фокусира на брза решења за веб хостинг и ВордПресс. У ствари, њихов Турбо хостинг план је толико добар да га користимо за сопствену веб страницу. Не само да су наши резултати били сјајни, већ сам на сопственом тестирању А2 објавио најбрже резултате теста. А2 хостинг укључује много врхунских функција које се обично налазе у управљаним плановима хостинга.

Функције брзине ВордПресс-а:

 • ВордПресс окружење оптимизовано за А2
 • Турбо кеш (Турбо план сервера)
 • Мемцацхед (Турбо план сервера)
 • Цлоудфларе ЦДН
 • ВордПресс ЛитеСпеед цацхе (Турбо план сервера)
а2-хостинг-вордпресс
Локације дата центра:
САД – Мичиген, Сједињене Америчке Државе – Аризона, ЕУР – Амстердам, АСИА – Сингапур
Резултати испитивања брзине:
а2-хостинг-вордпресс-брзина
Веб локација А2 хостинга: Ево

СитеГроунд

СитеГроунд се специјализовао за пружање управљања ВордПресс хостингом по приступачним ценама дељеног хостинга. Али, не дозволите да вас цена превари! СитеГроунд је дефинитивно један од најбољих расположивих ВордПресс хостинг провајдера. А што се тиче брзине веб локације, СитеГроунд је дао боље резултате од многих скупљих управљаних ВордПресс хостова.

Функције брзине ВордПресс-а:

 • СуперЦацхер технологија
 • Цлоудфларе ЦДН
 • НГИНКС
ситегроунд-вордпресс
Локације дата центра:
САД – Чикаго, Велика Британија – Лондон, НЛ – Амстердам, ИТ – Милано, СГ – Сингапур
Резултати испитивања брзине:
ситегроунд-вордпресс брзина
Веб локација СитеГроунд: Овде

Блуехост

Блуехост препоручује ВордПресс.орг и недавно је донео неколико сјајних побољшања за почетнике ВордПресс корисника. Уз нову прилагођену ВордПресс контролну таблу, Блуехост пружа мрежне смернице када креирате своју прву ВордПресс локацију.

Када је у питању перформансе веб странице ВордПресс, Блуехост је такође побољшан. ССД дискови и мрежа за испоруку садржаја укључени су у ваш план хостинга.

Функције брзине ВордПресс-а:

 • ССД дискови
 • Мрежа за испоруку садржаја
Блуехост
Локације дата центра:
Прово, УТ
Резултати испитивања брзине:
блуехост-вордпресс брзина
Веб локација Блуехост: Овде

ИнМотион хостинг – управљани ВордПресс

Иако је ИнМотион пословни хостинг хостинг већ дуже време сјајно решење за ВордПресс хостинг хостинг, сада имају још бољу платформу са својим плановима за управљани ВордПресс хостинг. Будући да је ИнМотион Хостинг гост већ дуги низ година, приметио сам значајно побољшање у брзини ВордПресс сајта. Наши резултати тестирања потврђују моје мисли.

Функције брзине ВордПресс-а:

 • Власнички менаџер кеша
 • НГИНКС
инмотион-хостинг-вордпресс
Локације дата центра:
Лос Анђелес, Калифорнија и Асхбурн, ВА
Резултати испитивања брзине:
инмотион-хостинг-вордпресс-брзина
Веб локација ИнМотион Хостинг: Ево

Течна мрежа

Ликуид Веб је заиста урадио невероватан посао у стварању врхунског тима стручњака за ВордПресс и понуди изванредних успешних ВордПресс решења. Оно што раздваја Течни Веб од конкуренције је њихово укључивање неких јединствених функција као што је аутоматско компресовање слике које могу значајно побољшати брзину ваше веб локације..

Функције брзине ВордПресс-а:

 • Аутоматска компресија слике
 • НГИНКС
 • Лакирање лакова
ликуид-веб-вордпресс
Локације дата центра:
САД – Мицхиган, УСА – Аризона, ЕУР – Амстердам
Резултати испитивања брзине:
брзина течности-веб-речи
Течни веб сајт: Ево

ВП Енгине

ВП Енгине већ годинама је индустријски стандард када је у питању премиум управљања ВордПресс хостингом. ВП Енгине се у потпуности усредсредио на ВордПресс, и они и даље блистају својом платформом Дигитал Екпериенце Платформ која пружа решења за агенције, предузећа и предузећа.

Функције брзине ВордПресс-а:

 • ЕверЦацхе технологија
 • Глобал ЦДН
вп-енгине-вордпресс
Локације дата центра:
САД, Канада, Европа, Азија, Аустралија
Резултати испитивања брзине:
вп-енгине-вордпресс-брзина
Веб локација ВП Енгине: Овде

ГреенГеекс

ГреенГеекс је одувек био познат по пружању квалитетног зеленог веб хостинга, заједно са свеобухватним веб хостинг планом који пружа огромну вредност. Међутим, њихово недавно унапређење заједничке хостинг платформе сада резултира још бољим перформансама и већом брзином ВордПресс странице.

Функције брзине ВордПресс-а:

 • ПоверЦацхер технологија
 • Оптимизирани ЛигхтСпеед и МариаДБ
 • Цлоудфларе ЦДН
греенгеекс-вордпресс
Локације дата центра:
САД – Чикаго ИЛ, САД – Феникс, АЗ, ЦАН – Торонто, ЕУР – Амстердам, НЛ
Резултати испитивања брзине:
греенгеекс-вордпресс брзина
Веб локација ГреенГеекс: Ево
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector