Преглед на A2 хостинг на уебсайтове

а2-сайт-строител-преглед


Ако сте запознати с нашия уебсайт, знаете, че A2 хостингът е абсолютно една от най-препоръчителните ми уеб хостинг компании. Ние използваме A2, за да хостваме този уебсайт. Те предоставят изключителни функции, производителност и поддръжка. A2 хостингът е чудесен за WordPress и хостинг на бизнес уебсайтове.

И сега, A2 се присъедини към нарастващия брой уеб хостове, които включват свои собствени създатели на уебсайтове, за да ускорят и опростят процеса на създаване на уебсайтове. В това Преглед на A2 хостинг на уебсайтове, Ще ви покажа как можете да създадете своя сайт и как създателят на сайта на A2 сравнява с основните играчи на уебсайтове.

A2 Хостинг планове за създаване на уебсайтове

а2-сайт-строител-планове
A2 хостинг има отделни пакети за своите планове за създаване на уебсайтове. По принцип получавате техния уеб хостинг пакет плюс функциите за създаване на уебсайт тук. Създателят на сайтове за A2 е включен в традиционните им планове за уеб хостинг, но вие сте ограничени до създаването само на една страница. Тъй като обикновено ще искате да имате няколко страници за вашия сайт, определено бих препоръчал да изберете един от тези нови планове за създаване на уебсайт, ако искате да създадете своя сайт с него. Ще получите още избор на шаблон за уебсайт и SSL защита.

Характеристики на A2 за хостинг на уебсайтове

 • Лесен клик за редактиране на редактор на уебсайтове
 • Лесно преглед и публикуване на вашия уебсайт
 • Бързо добавяне на снимки и галерии
 • Добавете връзки за форми, видеоклипове и социални медии
 • Опция за компресия на изображението
 • Включва изключителен A2 уеб хостинг
 • Включва имейл, cPanel и други A2 хостинг функции
 • Отлична поддръжка на клиенти

Първи стъпки с A2 Website Builder

Активирате и настройвате конструктора на уебсайтове на A2 хостинг от cPanel. Кликнете върху иконата A2 Website Builder и след това щракнете върху бутона Activate.
а2-сайт-строител-вашият бизнес-достъп

На екрана Моите сайтове щракнете върху бутона Управление, за да свържете вашия домейн към вашия уебсайт. И щракнете върху бутона за влизане, за да стартирате редактора на уебсайтове.
а2-сайт-строител-мениджър

Избор на шаблон на вашия уебсайт

Първо, можете да изберете шаблон на вашия уебсайт. Имайте предвид, че колкото по-висок или по-скъп план за създаване на уебсайтове сте избрали, толкова повече избор на шаблон ще имате. Например планът за 1 страница включва само 10 шаблона на уебсайтове, където планът за бизнес ниво включва 40. Наличните теми изглеждат приятно и лесно можете да ги персонализирате за още по-добър външен вид. Ако искате да промените шаблоните, просто щракнете върху втората икона отляво.
а2-сайт-строител-шаблони

За моето тестване избрах шаблона на уебсайта Портфолио.
а2-сайт-строител-портфолио-шаблон

Създаване и редактиране на страници на уебсайтове

Редакторът на A2 Website Builder е много лесен за използване и успях да създам сайта си без никакви проблеми. Това е интерфейс за плъзгане и пускане и можете почти просто да кликнете и редактирате това, което искате на страница. Например, за да промените заглавието на страницата, можете да щракнете върху текста и редакторът ще отвори поле за въвеждане с бутони за редактиране на раздела.
а2-сайт-строител-редактор

Можете лесно да създадете допълнителни страници на уебсайтове, като използвате падащото меню Страници и стилове.
а2-сайт-строител-добавка страница

За да добавите съдържание към уебсайта си, щракнете върху бутона Добавяне на съдържание, разположен в горната лента на менюто. Използвайки бутона Добавяне на съдържание, можете бързо и лесно да добавите основните си елементи в съдържанието, както и някои наистина приятни функции, включително формуляри, бутони за социални медии и бутон за покупка на PayPal сега за онлайн магазини.
а2-сайт-строител-добавка съдържание

Можете също да вградите видеоклипове в YouTube и аудио SoundCloud.
а2-сайт-строител-младост-вграждане

Работа със снимки в A2 Website Builder

а2-сайт строител-галерия-настройки
Работата с изображения също е полъх с A2 Website Builder. Темата за портфолиото, която избрах, вече има галерия на началната страница. Можете също да добавите галерия, като щракнете върху бутона Добавяне на съдържание (вижте по-горе). За да редактирате съществуваща галерия, като например в темата за портфолиото, просто кликнете върху нея, за да изведете опциите за редактиране на галерията. Кликнете върху бутона Редактиране на изображения, за да добавите или редактирате снимките си.

Имате опции за качване на новите си снимки, достъп до снимки, които вече сте качили, както и използване на Facebook или Stock изображения. За да добавите снимките към уебсайта си, поставете отметки в квадратчетата в миниатюрните изображения и след това щракнете върху бутона Добавяне на изображения.
а2-сайт-строител-редактиране-галерия

Бутонът за редактиране на изображения също ви позволява да пренареждате снимките си в галерията. Просто щракнете и ги плъзнете в преглед, за да промените реда.
а2-сайт строител-повторна поръчка-галерия-изображения

Можете да добавите отделни изображения към уебсайта си, като използвате бутона на менюто Добавяне на съдържание.

Визуализация и публикуване на вашия уебсайт

а2-сайт-строител-визуализация публикува
Функциите за визуализация и публикуване в A2 Website Builder също са много лесни за използване. А2 свърши добра работа тук.

За да визуализирате как ще изглежда уебсайтът ви, след като сте го създали или извършили промени в него, просто щракнете върху бутона Преглед в горния десен ъгъл.
а2-сайт-строител-визуализация на сайта

След това можете да използвате бутоните с икони в горната част, за да видите как ще изглежда уебсайтът ви на таблет или смартфон, както и на настолен компютър.
а2-сайт-строител-визуализация мобилен

Когато сте готови да публикувате уебсайта си, просто кликнете върху бутона Публикуване в горния десен ъгъл. И това е всичко, което можете да създадете вашия нов уебсайт!

Предимства на A2 хостинг уебсайт строител

 • Много лесен и интуитивен за употреба
 • Лесно активиране и настройка
 • Включва изключителна A2 хостинг ефективност
 • Хубав интерфейс за влачене и пускане
 • Отлична A2 хостинг поддръжка на клиенти
 • Лесен преглед и публикуване на уебсайтове

Недостатъци на A2 хостинг уебсайт строител

 • В момента не толкова много възможности за избор на шаблони на уебсайтове, колкото някои други създатели на уебсайтове

Алтернативи на A2 Създател на хостинг сайтове

Бих поставил A2 Website Builder на същото ниво като създателите на сайтове от DreamHost и GoDaddy (съответно Remixer и GoCentral). Можете също така да искате да ги разгледате, ако се интересувате от тази категория създатели на уебсайтове.

Заключение и препоръка

A2 Website Builder е добра опция за създаване на сайтове, които не е необходимо да включват огромно количество съдържание – в идеалния случай – шест страници или по-малко. Хареса ми да работя в интерфейса на A2 Website Builder. Създаването, редактирането и добавянето на елементи към вашите уеб страници е много лесно. Вие също се възползвате от създаването на уебсайт A2, който е снабден с отличните уеб хостинг услуги на A2.

Създателите на уебсайтове са най-подходящи за по-основни сайтове като превозно средство за придобиване на клиенти или брошура за онлайн продажби за вашия бизнес – както и за основен онлайн магазин. За тези типове уебсайтове бих препоръчал A2 Website Builder.
а2-сайт-строител-сайт публикува

Кликнете тук за повече подробности относно A2 хостинга на уебсайта

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map