Snabbaste WordPress Hosting 2020 – “Real Test Results”

snabbast wordpress-värd


Populariteten hos WordPress fortsätter att växa – den står nu för cirka 30% av webben. Och även om till synes alla webbhotell erbjuder otroligt värd för WordPress-webbplatser, är inte alla WordPress-värd lika. Till exempel kan hastighet och prestanda variera mycket beroende på din webbhotell. Om du letar efter snabbaste WordPress-värd, här är min rapport.

WordPress-hastighetsfaktorer

 • Datacenterplats
 • Webbservrar
 • Statiska bilder
 • Temakodning

Medan WordPress inte alltid är den snabbaste plattformen på webben, finns det ett antal faktorer som kan avgöra hur snabbt din webbplats presterar.

Datacenterplats – Helst kommer din WordPress-värd att ha flera datacenter med minst ett beläget nära majoriteten av webbplatsens besökare. Platsen för ditt datacenter kan verkligen göra en skillnad i din webbplats hastighet. Jag har bevittnat skillnaden med mina egna webbplatser såväl som med våra testresultat.

Webbservrar – Många webbhotell använder nu servrar som är finjusterade specifikt för WordPress. Att ha hårdvara av högsta kvalitet och ökade resurser kommer att gynna alla typer av webbplatser – inklusive WordPress.

Statiska bilder – Antalet foton och bilder du har kan påverka hastigheten på din WordPress-webbplats.

WordPress-teman – En annan stor faktor för att bestämma din WordPress-webbplatshastighet är kodningen för det tema du använder. Även om teman inte nödvändigtvis är en webbhotellfråga, ska du vara medveten om att vissa webbhotellföretag kan ha vissa temabegränsningar.

Optimera din WordPress-webbplatshastighet

 • Hårdvara och resurser
 • Cachingteknik
 • PHP-versionstöd
 • Nätverk för innehållsleverans
 • Komprimera dina bilder
 • WordPress Theme Design

Så om du vill ha snabb WordPress-värd, vad ska du leta efter? Rätt webbhotell kan implementera rätt teknik och vidta lämpliga åtgärder för att öka din WordPress-webbplatshastighet. Några av de saker du bör leta efter när du handlar efter snabb WordPress-värd är:

Hårdvara och resurser – För det första vill du definitivt SSD-enheter (SSD) tillsammans med snabba processorer och mer minne. Helst vill du också ha färre användare per server. På så sätt får du bättre resursåtkomst och mindre risk för konflikter.

Cachingteknik – Det överlägset ett av de bästa sätten att påskynda din WordPress-webbplats är att välja en webbhotell som använder sin egen cacheteknik. Korrekt cachning av webbplatsens innehåll påskyndar laddningstider för sidor för en mycket bättre användarupplevelse.

PHP-versionstöd – Det är också mycket viktigt att välja en webbhotell som kör den senaste versionen av PHP som stöds av WordPress. Till exempel är det stor skillnad i prestanda när du använder PHP 7 och högre.

Nätverk för innehållsleverans – Du bör också leta efter en WordPress-värdplan som inkluderar gratis CDN-innehåll (Content Delivery Network). Med ett innehållsleveransnätverk finns din webbplats statiska innehåll på servrar runt om i världen. Sedan, när någon besöker din webbplats, hämtas innehållet från servern närmare deras plats – vilket resulterar i snabbare webbplatshastigheter.

Komprimera bilder – Eftersom foton ofta tar mest tid att ladda, bör du också komprimera bilderna på din WordPress-webbplats. Du kan göra detta genom att använda ett WordPress-plugin eller leta efter en webbhotell som erbjuder automatisk bildkomprimering (t.ex. Liquid Web).

WordPress Theme Design – Återigen, även om det inte nödvändigtvis är en webbhotellfunktion, ska du vara medveten om att ditt WordPress-tema kan ha en bestämd inverkan på webbplatsens hastighet. Ibland kan en webbhotell ha begränsningar för vissa teman.

Snabba rekommendationer för WordPress-värd

Baserat på våra testresultat och min egen personliga erfarenhet av att använda dessa webbhotell, här är våra rekommendationer för snabb WordPress-värd:

ResultsWebsitePriceType
A2 Hostinga2hosting.com3,92 $ mo. – 9,31 $ mo.Delad
Sitegroundsiteground.com$ 3,95 mo. – $ 14,95 mo.Delad
Bluehostbluehost.com$ 2,95 mo.Delad
GreenGeeksgreengeeks.com$ 2,95 mo.Delad
InMotion Hostinginmotionhosting.com6,99 $ mo. – 19,99 $ mo.Managed
Liquid Webliquidweb.com29 $ mo. – 149 $ mo.Managed
WP-motorwpengine.com30 $ mo. – 290 $ mo.Managed

Vi testade ut en blandning av delade och hanterade WordPress Hosting-planer från olika webbhotellföretag för att se hur bra de presterade på en liknande WordPress-webbplats. Här är resultaten från värdarna med de bästa resultaten.

A2 Hosting

A2 Hosting fokuserar kontinuerligt på snabba webbhotellösningar och WordPress. Faktum är att deras Turbo Hosting-plan är så bra att vi använder den för vår egen webbplats. Våra resultat har inte bara varit bra, men i mina egna tester publicerade A2 de snabbaste testresultaten. A2 Hosting innehåller många premiumfunktioner som vanligtvis finns i hanterade värdplaner.

WordPress-hastighetsfunktioner:

 • A2 optimerad WordPress-miljö
 • Turbo Cache (Turbo Server Plan)
 • Memcached (Turbo Server Plan)
 • Cloudflare CDN
 • WordPress LiteSpeed ​​Cache (Turbo Server Plan)
A2-värd-wordpress
Datacenterplatser:
USA – Michigan, USA – Arizona, EUR – Amsterdam, ASIEN – Singapore
Resultat för hastighetstest:
a2-värd-wordpress-hastighet
A2 webbhotell: här

Siteground

SiteGround har specialiserat sig på att tillhandahålla hanterad WordPress-värd till överkomliga priser för delad värd. Men låt inte prislappen lura dig! SiteGround är definitivt en av de bästa tillgängliga WordPress-värdleverantörerna. Och när det gäller webbplatshastighet har SiteGround gett bättre resultat än många av de dyrare hanterade WordPress-värdarna.

WordPress-hastighetsfunktioner:

 • SuperCacher Technology
 • Cloudflare CDN
 • Nginx
Siteground-wordpress
Datacenterplatser:
USA – Chicago, Storbritannien – London, NL – Amsterdam, IT – Milan, SG – Singapore
Resultat för hastighetstest:
Siteground-wordpress-hastighet
SiteGround-webbplats: Här

Bluehost

Bluehost rekommenderas av WordPress.org och har nyligen gjort några stora förbättringar för att börja WordPress-användare. Tillsammans med deras nya anpassade WordPress-instrumentpanel ger Bluehost vägledning online när du skapar din första WordPress-webbplats.

När det gäller WordPress-webbplatsens prestanda har Bluehost också förbättrats. SSD-enheter och ett innehållsleveransnätverk ingår i din värdplan.

WordPress-hastighetsfunktioner:

 • SSD-enheter
 • Nätverk för innehållsleverans
Bluehost
Datacenterplatser:
Provo, UT
Resultat för hastighetstest:
Bluehost-wordpress-hastighet
Bluehost-webbplats: Här

InMotion Hosting – Hanterad WordPress

Medan InMotion’s Business Hosting-plan har varit en bra WordPress-värdlösning under många år, har de nu en ännu bättre plattform med sina hanterade WordPress Hosting-planer. Efter att ha varit InMotion Hosting-kund i många år märker jag en betydande förbättring av WordPress-webbplatsens hastighet. Och våra testresultat validerar mina tankar.

WordPress-hastighetsfunktioner:

 • Proprietary Cache Manager
 • Nginx
Inmotion-hosting-wordpress
Datacenterplatser:
Los Angeles, CA och Ashburn, VA
Resultat för hastighetstest:
Inmotion-värd-wordpress-hastighet
InMotion Hosting-webbplats: Här

Liquid Web

Liquid Web har verkligen gjort ett otroligt jobb med att bygga ett toppklass team av WordPress-experter och erbjuda enastående hanterade WordPress-lösningar. Det som skiljer Liquid Web från tävlingen är att de inkluderar några unika funktioner som automatisk bildkomprimering som kan förbättra din webbplatshastighet avsevärt.

WordPress-hastighetsfunktioner:

 • Automatiska bildkomprimeringar
 • Nginx
 • Lackcache
flytande-web-wordpress
Datacenterplatser:
USA – Michigan, USA – Arizona, EUR – Amsterdam
Resultat för hastighetstest:
flytande-web-wordpress-hastighet
Flytande webbplats: Här

WP-motor

WP Engine har varit branschstandarden i flera år när det gäller premiumhanterad WordPress-värd. WP Engine fokuserar helt på WordPress, och de fortsätter att lysa med sin Digital Experience Platform som tillhandahåller byrå, företag och affärslösningar.

WordPress-hastighetsfunktioner:

 • EverCache Technology
 • Global CDN
wp-motor-wordpress
Datacenterplatser:
USA, Kanada, Europa, Asien, Australien
Resultat för hastighetstest:
wp-motor-wordpress-hastighet
WP Engine Website: Här

GreenGeeks

GreenGeeks har alltid varit känt för att tillhandahålla miljövänlig webbhotell tillsammans med en allomfattande webbhotellplan som ger enormt värde. Men deras senaste uppdatering av deras delade värdplattform resulterar emellertid i ännu bättre prestanda och snabbare WordPress-webbplatshastighet.

WordPress-hastighetsfunktioner:

 • PowerCacher Technology
 • Optimerad LightSpeed ​​och MariaDB
 • Cloudflare CDN
GreenGeeks-wordpress
Datacenterplatser:
USA – Chicago IL, USA – Phoenix, AZ, CAN – Toronto, EUR – Amsterdam, NL
Resultat för hastighetstest:
GreenGeeks-wordpress-hastighet
GreenGeeks webbplats: här
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map