Snelste WordPress Hosting 2020 – “Echte testresultaten”

snelste WordPress-hosting


De populariteit van WordPress blijft groeien – het is nu goed voor ongeveer 30% van het internet. En hoewel schijnbaar alle webhosts ongelooflijke hosting bieden voor WordPress-sites, is niet alle WordPress-hosting hetzelfde. Snelheid en prestaties kunnen bijvoorbeeld sterk variëren, afhankelijk van uw hostingprovider. Als u op zoek bent naar de snelste WordPress-hosting, hier is mijn rapport.

WordPress snelheidsfactoren

 • Datacenter Locatie
 • Webservers
 • Statische afbeeldingen
 • Thema codering

Hoewel WordPress niet altijd het snelste platform op internet is, zijn er een aantal factoren die kunnen bepalen hoe snel uw website presteert.

Datacenter Locatie – In het ideale geval heeft uw WordPress-host meerdere datacenters, waarvan er ten minste één zich in de buurt van de meerderheid van de bezoekers van uw site bevindt. De locatie van uw datacenter kan echt een verschil maken in de snelheid van uw website. Ik ben getuige geweest van het verschil met mijn eigen websites en met onze testresultaten.

Webservers – Veel webhosts gebruiken nu servers die speciaal zijn afgestemd voor WordPress. Alle soorten websites, inclusief WordPress, hebben baat bij hardware van topkwaliteit en meer bronnen.

Statische afbeeldingen – Het aantal foto’s en afbeeldingen dat u heeft, kan de snelheid van uw WordPress-site sterk beïnvloeden.

WordPress-thema’s – Een andere grote factor bij het bepalen van de snelheid van uw WordPress-site is de codering van het thema dat u gebruikt. Hoewel thema’s niet noodzakelijk een webhostingprobleem zijn, moet u er rekening mee houden dat sommige webhostingbedrijven bepaalde themabeperkingen kunnen hebben.

De snelheid van uw WordPress-website optimaliseren

 • Hardware en bronnen
 • Caching-technologie
 • Ondersteuning voor PHP-versie
 • Content Delivery Network
 • Uw afbeeldingen comprimeren
 • WordPress Themaontwerp

Dus, als u snelle WordPress-hosting wilt, waar moet u dan op letten? De juiste webhost kan de juiste technologie implementeren en de juiste stappen nemen om de snelheid van uw WordPress-website te verhogen. Enkele van de dingen waar u op moet letten bij het winkelen voor snelle WordPress-hosting zijn:

Hardware en bronnen – Om te beginnen wil je zeker solid state drives (SSD’s) samen met snelle processors en meer geheugen. Idealiter wilt u ook minder gebruikers per server. Op die manier krijg je betere toegang tot bronnen en minder kans op conflicten.

Caching-technologie – Verreweg een van de beste manieren om uw WordPress-website te versnellen, is door een webhost te kiezen die hun eigen cachetechnologie gebruikt. Een goede caching van de inhoud van uw site versnelt de laadtijden van de pagina voor een veel betere gebruikerservaring.

Ondersteuning voor PHP-versie – Het is ook erg belangrijk om een ​​webhost te kiezen met de meest recente versie van PHP die door WordPress wordt ondersteund. Er is bijvoorbeeld een enorm verschil in prestaties bij het gebruik van PHP 7 en hoger.

Content Delivery Network – U moet ook op zoek naar een WordPress-hostingplan dat gratis gebruik van Content Delivery Network (CDN) omvat. Met een netwerk voor inhoudslevering bevindt de statische inhoud van uw website zich op servers over de hele wereld. Wanneer iemand vervolgens uw site bezoekt, wordt de inhoud van de server dichter bij zijn locatie opgehaald, wat resulteert in hogere webpagina’s.

Afbeeldingen comprimeren – Omdat foto’s vaak de meeste tijd in beslag nemen om te laden, moet u ook de afbeeldingen op uw WordPress-website comprimeren. U kunt dit doen door een WordPress-plug-in te gebruiken of op zoek te gaan naar een webhost die automatische beeldcompressie biedt (zoals Liquid Web).

WordPress Themaontwerp – Nogmaals, hoewel niet noodzakelijk een webhostingfunctie, moet u zich ervan bewust zijn dat uw WordPress-thema een duidelijke impact kan hebben op de snelheid van uw site. In sommige zeldzame gevallen kan een webhost beperkingen hebben voor bepaalde thema’s.

Snelle WordPress Hosting-aanbevelingen

Op basis van onze testresultaten en mijn eigen persoonlijke ervaring met het gebruik van deze webhosts, volgen hier onze aanbevelingen voor snelle WordPress-hosting:

ResultsWebsitePriceType
A2-hostinga2hosting.com$ 3,92 mo. – $ 9,31 mnd.Gedeeld
SiteGroundsiteground.com$ 3,95 mo. – $ 14,95 mo.Gedeeld
Bluehostbluehost.com$ 2,95 mo.Gedeeld
GreenGeeksgreengeeks.com$ 2,95 mo.Gedeeld
InMotion Hostinginmotionhosting.com$ 6,99 mo. – $ 19,99 mo.Beheerd
Vloeibaar webliquidweb.com$ 29 mo. – $ 149 mnd.Beheerd
WP Enginewpengine.com$ 30 mo. – $ 290 mnd.Beheerd

We hebben een mix van gedeelde en beheerde WordPress-hostingplannen van verschillende webhostingbedrijven getest om te zien hoe goed ze presteerden op een vergelijkbare WordPress-website. Dit zijn de resultaten van de best presterende hosts.

A2-hosting

A2 Hosting richt zich continu op snelle webhostingoplossingen en WordPress. Hun Turbo Hosting-abonnement is zelfs zo goed dat we het gebruiken voor onze eigen website. Niet alleen waren onze resultaten geweldig, maar in mijn eigen testen plaatste A2 de snelste testresultaten. A2 Hosting bevat veel premiumfuncties die meestal worden aangetroffen in managed hosting-abonnementen.

Functies van WordPress Speed:

 • A2-geoptimaliseerde WordPress-omgeving
 • Turbo Cache (Turbo Server Plan)
 • Memcached (Turbo Server Plan)
 • Cloudflare CDN
 • WordPress LiteSpeed ​​Cache (Turbo Server Plan)
a2-hosting-wordpress
Datacenter locaties:
VS – Michigan, VS – Arizona, EUR – Amsterdam, AZIË – Singapore
Snelheid testresultaten:
a2-hosting-wordpress-snelheid
A2 Hosting Website: hier

SiteGround

SiteGround is gespecialiseerd in het leveren van beheerde WordPress-hosting tegen betaalbare gedeelde hostingprijzen. Maar laat u niet misleiden door het prijskaartje! SiteGround is absoluut een van de beste beschikbare WordPress-hostingproviders. En als het gaat om websitesnelheid, heeft SiteGround betere resultaten opgeleverd dan veel van de duurdere beheerde WordPress-hosts.

Functies van WordPress Speed:

 • SuperCacher-technologie
 • Cloudflare CDN
 • NGINX
siteground-wordpress
Datacenter locaties:
VS – Chicago, VK – Londen, NL – Amsterdam, IT – Milaan, SG – Singapore
Snelheid testresultaten:
siteground-wordpress-snelheid
SiteGround Website: hier

Bluehost

Bluehost wordt aanbevolen door WordPress.org en heeft onlangs een aantal geweldige verbeteringen aangebracht voor beginnende WordPress-gebruikers. Samen met hun nieuwe aangepaste WordPress-dashboard biedt Bluehost online begeleiding bij het maken van uw eerste WordPress-site.

Als het gaat om de prestaties van WordPress-websites, is Bluehost ook verbeterd. SSD-schijven en een content delivery-netwerk zijn inbegrepen bij uw hostingplan.

Functies van WordPress Speed:

 • SSD-schijven
 • Content Delivery Network
Bluehost
Datacenter locaties:
Provo, UT
Snelheid testresultaten:
bluehost-wordpress-snelheid
Bluehost-website: hier

InMotion Hosting – Managed WordPress

Hoewel het Business Hosting-plan van InMotion al jaren een geweldige WordPress-hostingoplossing is, hebben ze nu een nog beter platform met hun Managed WordPress Hosting-abonnementen. Ik ben al vele jaren klant van InMotion Hosting en merk een aanzienlijke verbetering in de snelheid van WordPress-sites. En onze testresultaten bevestigen mijn gedachten.

Functies van WordPress Speed:

 • Eigen Cache Manager
 • NGINX
inmotion-hosting-wordpress
Datacenter locaties:
Los Angeles, CA en Ashburn, VA
Snelheid testresultaten:
inmotion-hosting-wordpress-snelheid
InMotion Hosting-website: hier

Vloeibaar web

Liquid Web heeft echt fantastisch werk geleverd door een eersteklas team van WordPress-experts samen te stellen en uitstekende beheerde WordPress-oplossingen aan te bieden. Wat Liquid Web onderscheidt van de concurrentie, is de opname van enkele unieke functies, zoals automatische beeldcompressie die de snelheid van uw website aanzienlijk kunnen verbeteren.

Functies van WordPress Speed:

 • Automatische beeldcompressies
 • NGINX
 • Vernis caching
liquid-web-wordpress
Datacenter locaties:
USA – Michigan, USA – Arizona, EUR – Amsterdam
Snelheid testresultaten:
liquid-web-wordpress-snelheid
Liquid Web Website: hier

WP Engine

WP Engine is al jaren de industriestandaard als het gaat om premium managed WordPress hosting. WP Engine richt zich volledig op WordPress en ze blijven schitteren met hun Digital Experience Platform dat bureau-, bedrijfs- en bedrijfsoplossingen biedt.

Functies van WordPress Speed:

 • EverCache-technologie
 • Wereldwijde CDN
wp-engine-wordpress
Datacenter locaties:
VS, Canada, Europa, Azië, Australië
Snelheid testresultaten:
wp-engine-wordpress-snelheid
WP Engine-website: hier

GreenGeeks

GreenGeeks staat altijd bekend om het leveren van hoogwaardige groene webhosting, samen met een allesomvattend webhostingplan dat een enorme waarde biedt. Hun recente vernieuwing van hun gedeelde hostingplatform resulteert nu echter in nog betere prestaties en snellere WordPress-sitesnelheid.

Functies van WordPress Speed:

 • PowerCacher-technologie
 • Geoptimaliseerde LightSpeed ​​en MariaDB
 • Cloudflare CDN
greengeeks-wordpress
Datacenter locaties:
USA – Chicago IL, USA – Phoenix, AZ, CAN – Toronto, EUR – Amsterdam, NL
Snelheid testresultaten:
greengeeks-wordpress-snelheid
GreenGeeks-website: hier
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map