A2 Hosting által kezelt WordPress áttekintés

a2-hosting kezelésű-wordpress-felülvizsgálat


Az A2 Hosting most kiadta saját kezelt WordPress tárhely-terveit. Ebben A2 Hosting által kezelt WordPress áttekintés, nézzük meg, mit kap, az új kezelt WordPress terveket összehasonlítják az A2 Hosting megosztott tárhelyével, valamint az új tárhelycsomagok saját tapasztalataimat és tesztelési eredményeimet.

Bevezetés

A WordPress mindig is az A2 Hosting fő hangsúlya volt. A megosztott tárhelyterveik között szerepel a lenyűgözőbb WordPress funkciók, amelyek összehasonlítható tárhelycsomagokban érhetők el más hostoktól. Ezért az új menedzselt WordPress tárhely-felépítés kissé meglepő – mivel a meglévő Swift és Turbo tárhely-tervek már kiemelkedő eredményeket hoznak. Úgy tűnik, hogy az A2 a prémium menedzselt tárhely piacát célozza meg, szolgáltatásai kissé alacsonyabb áraival. Érdemes megvásárolni egy kezelt WordPress tervet az A2 Hosting-tól? Vizsgáljuk meg közelebbről a szolgáltatások és a weboldal teljesítményét.

A2 tárhely által kezelt WordPress szolgáltatások

 • A gyorsabb Turbo kiszolgálók minden tervhez rendelkezésre álltak.
 • Weboldalkészítés elérhető Plesk-ben
 • Könnyű biztonsági mentések a Dropbox és az FTP használatával
 • Automatikus WordPress frissítések és javítások
 • WordPress LiteSpeed ​​gyorsítótár
 • WordPress Toolkit több webhely kezelésére
 • Nincs korlátozás a beépülő modulokra

Az A2 Hosting által kezelt WordPress tárhely-tervek valóban tartalmazzák azokat a prémium funkciókat, amelyeket elvárhat egy minőségi kezelt tárhelycsomagtól. A megnövekedett erőforrások mellett webhely-áttekintést, adatmentéseket és automatikus frissítéseket tartalmaznak. Ezen felül van egy WordPress eszközkészlet több webhelytulajdonos számára. És más kezelt WordPress-tervektől eltérően, bármilyen bővítményt használhat. Tehát ezen az szinten az A2 Hosting határozottan megfelel a tesztnek.

A2 tárhely által kezelt WordPress vs megosztott tárhely

Hogyan lehet összehasonlítani az A2 Hosting új kezelt WordPress tárhelyét az A2 megosztott tárhelyével? Itt vannak a fő különbségek:

Tervek / ár / Resources:

Kezelt WordPress

1 webhely
12,97 USD mo.
Weboldalak: 1
Tárolás: 10 GB 3 webhely
19,48 USD.
Weboldalak: 3
Tárolás: 25 GB Korlátlan
37,97 USD mo.
Weboldalak: Korlátlan
Tárolás: 40 GB

Közös tárhely

Lite
3,92 USD mo.
Weboldalak: 1
Tárolás: Korlátlan Gyors
4,90 USD mo.
Weboldalak: Korlátlan
Tárolás: Korlátlan Turbo
9,31 USD mo.
Weboldalak: Korlátlan
Tárolás: Korlátlan

Jellemzők:

A2 felügyelt WordPress tárhely

 • 10–40 GB tárhely
 • Turbo szerver az összes kezelt csomagban
 • Plesk felhasználói felület
 • Plesk WordPress Staging
 • Dropbox WordPress biztonsági mentések
 • Szerver helye – Michigan USA

A2 megosztott tárhely

 • Korlátlan tárhely
 • Turbo szerver csak felső szintű tervben
 • cPanel felhasználói felület
 • cPanel WordPress Staging (jelenleg fejlesztés alatt áll)
 • Biztonsági másolat készítése a szerverről
 • Szerver helye – Michigan USA, Arizona USA, Amszterdam Európa, Szingapúr Ázsia

Feliratkozás az A2 tárhelyre. Kezelő WordPress

A kezelt WordPress tárhely-tervre való feliratkozás az A2-hez hasonló ahhoz, hogy megvásárolja valamelyik megosztott tárhelyterveiket. További részletek az A2 Hosting Swift és Turbo tárhely-terveiről szólnak.

Plesk felület

a2-hosting kezelésű-wordpress-plesk
Az A2 Hosting által kezelt WordPress és a megosztott tárhely-tervek között az egyik legnagyobb különbség a Plesk felület beillesztése a cPanel helyett. A Plesk kezelőpanel valójában nagyon intuitív és könnyen használható. Ha ismeri a cPanel alkalmazást, akkor ne legyen neked nehézségei a Plesk használatával.

Webhelysebesség és teljesítmény eredményei

Noha az A2 által kezelt WordPress tárhelyen a weboldal teljes sebessége és teljesítménye jó volt, valójában nem volt olyan jó, mint a Turbo Server megosztott tárhely tervei. Ezenkívül a többi kezelt tárhelyszolgáltatóval összehasonlítva a sebesség nem volt annyira lenyűgöző. A biztosított kiegészítő forrásokkal valamivel jobb eredményekre számíthattunk.

Íme néhány adatminta a tesztelésünkből:
a2-hosting-menedzselt wordpress sebességű

Weboldalkészítés

A szakaszolás a prémium kezelt WordPress tárhely-terv fontos része. És az A2 magában foglalja a Plesk webhelyének megépítését és felügyelt tárhelyet. Sajnos a folyamat sokkal unalmasabb, mint néhány bevezetett kezelt WordPress-gazdagépen. Először létre kell hoznia egy aldomaint, ahová a webhely fájljait másolja. Ezután a fájlokat és az adatbázisokat külön kell lemásolnia az aldomainre. Azt is módosítania kell az átmeneti példány konfigurációját, hogy tartalmazza a helyes adatbázist, felhasználónevet és jelszót. És amikor közzéteszi a változásokat a termelésben, meg kell újból beállítania az adatbázis-kapcsolat beállításait.

Adatok biztonsági mentése és visszaállítása

a2-hosting-dropbox-backup
Az A2 Hosting által kezelt WordPress a Dropbox adatmentését és visszaállítását kínálja. Ugyanakkor itt találkoztam egy másik hibával, amikor e-mailt és jelszót kértem, és nem voltam biztos benne, hogy ezekre hivatkoznak – mivel kipróbáltam a fiókom e-mail címét és a jelszavam, és ez nem működött. Amikor eredetileg felvettem a támogatást, értesítést kaptam arról, hogy nem tudnak részleteket találni erről, és támogatási jegyet kell nyitniuk. Mint kiderül, támogatási jegy útján értesültem arról, hogy a szolgáltatás igénybevétele előtt magamnak kell létrehoznom a Dropbox fiókot. Őszintén szólva azt várhatnám, hogy az adatok biztonsági mentési és visszaállítási mechanizmusát létrehozza az Ön számára egy kezelt tárhelyi tervben.

Következtetés

Őszintén szólva, kissé kíváncsi vagyunk arra, hogy az A2 Hosting új menedzselt WordPress tervei pontosan hogyan illeszkednek a meglévő termékpalettájukhoz. Minden, amire szükség van egy minőségileg kezelt WordPress tárhely-tervtől, határozottan benne van. Az A2 Hosting meglévő Swift és Turbo Server host-tervei azonban maguk is kiemelkedőek – sok ugyanazt a szolgáltatást kapja, alacsonyabb áron. Valójában a további tesztelés során valóban inkább az A2 Hosting meglévő Swift és Turbo Server tárhely-terveit szeretem inkább, mint az új kezelt WordPress-ajánlatokat. Tehát a nagy kérdés az, hogy szükség van-e extra erőforrásokra? És érdemes-e fizetni a kiegészítő pénzt, szemben az A2 Hosting Turbo Server tervvel?

Árképzési szempontból úgy tűnik, hogy az A2 Hosting által kezelt WordPress a prémium menedzsment hostközönségre irányul (azaz a WP Engine, a Media Temple stb. Versenytársak). Sajnos véleményünk szerint az A2 Hosting még nem áll készen arra, hogy vállalja a nagy fiúkat, amikor a kezelt WordPress tárhelyről van szó. Néhány hibánkba jutottunk a kiépítési és a beállítási folyamat során, a támogatási személyzet nem tűnik olyan jól ismeri az új terveket, mint amire számíthat, és néhány kulcsfontosságú szolgáltatás, például az átállás és az adatok biztonsági mentése, egyszerűen nem olyan ésszerű. és könnyen használható, mint a már megalapozottabb menedzselt tárhelyszolgáltatók.

Mivel az A2 összes többi tárhely-terve, amelyet korábban használtunk és kipróbáltunk, kiemelkedő volt, reméljük, hogy a jövőben a Menedzselt WordPress tárhely-terveket továbbfejlesztik és továbbfejlesztik, hogy az iparág egyik legjobbja legyenek. Jelenleg azt javaslom, hogy maradjon az A2 Hosting Swift vagy Turbo Server megosztott tárhely-terveivel, ha kiváló WordPress-tárhelyet szeretne megfizethető áron keresni. Ha szüksége van prémium menedzsment WordPress tárhelyre, azt javaslom, hogy nézzen meg a WP Enginere, a lendkerékre vagy a Media Temple-re..

Kattintson ide a részletekért és a kedvezményes árképzéshez az A2 Hosting által kezelt WordPress oldalon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector