A2 tárhely áttekintés (2020)

a2-hosting-felülvizsgálat


Ha őszinteket keresel A2 Hosting vélemények, ez az áttekintés az A2 Hosting Swift Server és Turbo Server tárhely-terveivel kapcsolatos személyes tapasztalataim alapján készült.

Ki az A2 tárhely??

Az A2 Hosting 2003-ban kezdte meg üzleti tevékenységét, székhelye Ann Arbor, MI. Az A2 az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában található adatközpontokkal rendelkezik a nagysebességű és a WordPress webtárhely területén. Jellemzőik a VPS, a dedikált és a felhőtárhely is.

Mik az A2 tárhely előnyei??

Az A2 tárhely szupergyors web hosting szolgáltatást nyújt. Az A2-re optimalizált szolgáltatásokkal és az opcionális Turbo-kiszolgálókkal azt állítják, hogy akár 20-szor is gyorsabb oldalbetöltési sebességet tud elérni, mint a többi webes hostnál. És a WordPress webhelyek számára az A2 még több optimalizálást biztosít.

Íme néhány az A2 Hosting legfontosabb nagy sebességű tárhely szolgáltatásai közül:

 • A2 optimalizált szoftver (WordPress, Drupal, PrestaShop)
 • A2 optimalizált beépülő modul a WordPresshez, hatszor gyorsabb oldalletöltéshez és jobb biztonsághoz
 • CloudFlare CDN
 • Félvezető meghajtók (fájlok és adatbázisok)
 • RAID-10 tároló
 • Turbo szerverek és A2 optimalizált gyorsítótárazás opcionális Turbo tervvel
 • cPanel interfész
 • 99,9% Uptime garancia
 • Bármikor pénz-visszafizetési garancia
 • Ingyenes titkosított SSL tanúsítványok (automatikusan telepítve)
 • Állandó biztonság
 • Válassza az adatközpont helyét
 • Négyszeres redundáns hálózat
 • A WordPress előtelepítése
 • A szerver visszacsévélő biztonsági mentései
 • Patchman biztonsági eszköz
 • FutureServe Zöld Webtárhely
 • Prioritási támogatás

A2 tárhely adatközpontok

Az A2 Hosting az Egyesült Államokban (Michigan), Európában (Amszterdam) és Ázsiában (Szingapúr) található adatközpontok mellett adatközpontot épített fel az Egyesült Államok nyugati részén (Arizonában). Mindig nagyszerű, ha több adatközpont-helymeghatározási lehetőséggel rendelkezik – mivel láttuk, hogy ennek mekkora hatása lehet a webhely sebességére. És ne feledje, hogy az A2 tárhely segítségével kiválaszthatja az adatközpont helyét a feliratkozáskor. Az ingyenes Cloudflare CDN-vel együtt, amelyet a tárhelytervével és az A2 Hosting optimalizált környezetével kap, az A2 több adatközpontja lehetőséget nyújt a gyorsabb webhelyek teljesítésére..

Hogyan jelentkezzen be az A2 tárhelyre?

Az A2 tárhely feliratkozási folyamata nagyon egyszerű. A számlázási ciklus kiválasztása és a számlainformációk megadása után számos választási lehetőséget kínál Önnek. A két fő szempont, amelyet itt érdemes szem előtt tartani, az biztos, hogy kiválasztja az Ön területéhez legközelebb eső adatközpontot (Egyesült Államok, Európa vagy Ázsia),
A2 tárhely adatközpontok

és ne feledje, hogy bár az opcionális szolgáltatások feltétlenül hasznosak, többe kerülnek. Nagyon örülök annak, hogy az A2 Hosting nem választja meg előzetesen ezen kiegészítő költségek egyikét sem – akárcsak néhány más internetes házigazda.
A2 tárhelybeállítások

Egy másik nagyszerű dolog az A2 Hosting feliratkozási folyamatánál az, hogy fizetheti számláját PayPal, hitelkártya vagy csekken keresztül. Nagyon kevés idő vesz igénybe a regisztrációt, és szinte azonnal kap egy e-mail csoportot, beleértve az A2 Hosting vezérigazgatója, Bryan Muthig üdvözletét, a megrendelés visszaigazolását, a telepítés részleteit és az üdvözlő e-mailt, amely tartalmazza a fiók részleteit (webhely és admin URL-ek, névkiszolgálók, ftp információk stb.).
A2 Hosting vezérigazgató üdvözlő e-mail

Nagyszerű cPanel tárhely

Az A2 Hosting használatával megkaphatja a cPanel programot és a Softaculous szoftver telepítőjét. Könnyen elérheti azt az A2 Hosting Client Area fiók oldaláról. Ezután hozzáférhet az összes fontos webhely-funkcióhoz, ideértve az A2 Hosting használatával kapott prémium funkciókat is. A cPanel web hosting szolgáltatók közül az A2 Hosting az egyik legjobb.
a2-hosting-cpanel

Az A2 Hosting prémium szolgáltatásai

Noha az A2 Hosting összes terve lenyűgöző, a Turbo Server terv valószínűleg a legjobb, amit ebben az ártartományban láttunk. Vessen egy pillantást a kapott funkciókra.

 • Gyorsabb oldal betöltése (akár 20x)
 • Kevesebb felhasználó minden kiszolgálón
 • Több erőforrás felhasználónként
 • Optimalizált webhely-gyorsítók
 • Railgun Optimizer
 • WordPress LiteSpeed ​​gyorsítótár
 • WooCommerce LiteSpeed ​​gyorsítótár

Milyen bónuszfunkciókat szerez az A2 tárhely segítségével?

 • Állandó biztonság a HackScan védelemmel
 • Biztonsági másolat készítése a szerverről
 • Ingyenes webhely-migráció
 • Bing / Yahoo hirdetési hitelek

Jó az A2 tárhely?

Nagyon lenyűgözött az A2 optimalizált WordPress tárhely. Amikor regisztrál, a WordPress előre telepítve van és automatikusan konfigurálódik a gyorsabb teljesítmény érdekében. Amikor bejelentkezik a WordPress rendszergazdaba, akkor kattintson az A2 optimalizált fülre, hogy megnézze az egyes konfigurációk állapotát, és szükség esetén módosítson..
A2 tárhely optimalizált WordPress műszerfal

Az A2 optimalizálás magában foglalja:

 • Oldal tárolása
 • Adatbázis-gyorsítótár
 • Objektumok gyorsítótárazása
 • Böngésző gyorsítótárazása
 • Finomítsa a HTML oldalakat
 • Csökkentse a CSS-fájlokat
 • Finomítsa a JS fájlokat
 • Gzip-tömörítés
 • Képek tömörítése
 • És több

Az A2 optimalizált WP-bővítmény más plugineket, például a W3 teljes gyorsítótárat és az EWWW Image Optimizer-t tartalmaz. Valójában az A2 WordPress telepítése a következő bővítményeket tartalmazza:
A2 tárhely WordPress plugins

Van-e különbség a Turbo szervernél? Igen!

Az A2 Hosting Swift Server tárhelyi tervem kiváló teljesítményt és gyorsaságot biztosít. Nagyon érdekelt azonban látni, hogy a Turbo Server A2 Hosting terv választása milyen különbséget eredményez. Az A2 optimalizált környezet mellett engedélyeztem a Turbo Cache és a Memcached opciókat. Végrehajttam az ingyenes Cloudflare CDN-t is, amely az A2 tárhely-tervéhez tartozik. A különbség azonnali volt, és az eredmények csodálatosak.

Íme néhány a teszt eredménye, amelyet az A2 tárhelyre váltás után kaptam:
a2-hosting-speed-teszteredmények

A2 Turbo Server még jobb szerver a QUIC segítségével

Ha 20x gyorsabb oldal betöltése, több erőforrás, kiszolgálónként kevesebb felhasználó, szilárdtestalapú meghajtók és az A2 Hosting optimalizált környezete nem elegendő az Ön számára, az A2 Hosting Turbo kiszolgálók most már a QUIC protokollt használják a még jobb teljesítmény érdekében. A QUIC (QUICK UDP Internet Connections) jobb alternatívája a szokásos TCP-nek (átviteli vezérlő protokoll). A QUIC gyorsabb oldalbetöltést biztosít alacsonyabb késleltetési idővel. A TCP-vel ellentétben a QUIC multiplexelt kapcsolatokat használ a számítógépek között, ami azt jelenti, hogy a kommunikáló számítógépek közötti többszörös fordulók kiküszöbölésre kerülnek. Eredményeink kiemelkedőek voltak.

Webhelysebesség

UPDATE: Az A2 Hosting továbbra is meghökkent minket a villámgyors weboldal sebességével és teljesítményével. Nemcsak lenyűgözöm a weboldal kiemelkedő teljesítményét, de ugyanolyan izgatottak vagyunk az A2 Hosting külön tesztelésén elért eredmények miatt is. Vessen egy pillantást az alábbi adatokra. Az A2 előállította a leggyorsabb sebességidőket, amelyeket valaha tapasztaltunk.
a2-hosting-speed-teszteredmények

Frissítés: És 2020-ban az A2 Hosting még mindig lenyűgöző webhelysebességet tesz közzé.

Szerezzen be egy gyorsabb webhelyet az A2 tárhely segítségével

Ebben a videóban megmutatom, hogy jelentősen megnöveljük weboldalunk sebességét az A2 Hosting szolgáltatással, a Turbo Server, az optimalizált WordPress környezet és a Cloudflare CDN kombinálásával..

Extra biztonsági védelem

A webhelyek biztonsága manapság sokkal fontosabb, mint valaha. Az A2 Hosting folyamatos biztonságot nyújt az ingyenes HackScan védelemmel, kettős tűzfallal, brutális erővédelemmel, víruskereséssel és biztonsági megfigyeléssel. De ez nem minden, amit nyújtanak. A Patchman Enhanced Security Tool segítségével a szoftverek sérülékenységei és rosszindulatú programjai felismerhetők, és a megfelelő intézkedések megtehetők. Határozottan lenyűgözött az A2 Hosting biztonsági funkciói.
a2-hosting-patchman

Az A2 tárolása most magában foglalja a webhely-megfigyelést

a2-hosting-wordpress-staging
És itt van még jó hír az A2 Hosting-tól! Az A2 most már tartalmazza a WordPress és a Joomla webhelyek webhely-elkészítését. A szakaszolás segítségével létrehozhat egy másolatot az élő webhelyről, és kipróbálhatja a változásokat az átállási oldalon – anélkül, hogy befolyásolná a gyártási helyet. Ezután, amikor meggyőződött arról, hogy új változásai megfelelően működnek, és minden rendben van, akkor ezeket a változtatásokat eljuttathatja élő webhelyére.

A szakaszolást általában csak a drágább kezelt tárhely-tervek tartalmazzák, tehát nagyszerű látni, hogy az A2-t további költségek nélkül tartalmazza. És ez egy másik ok, amiért az A2 Hosting határozottan versenyez a legjobban menedzselt webtárhely-szolgáltatókkal.

Vevőszolgálat

Az A2 Hosting az ügyfélszolgálatot végző személyzetre utal, mint a Guru Crew. Az A2 24/7/365 USA-n alapuló Guru Crew támogatást nyújt élő csevegés, támogatási jegy, telefon és e-mail útján. Úgy találtam, hogy a Guru Crew támogatása kiváló, gyors válaszidővel és segítőkész Guru Crew tagokkal. Itt van egy minta az egyik élő chat-támogatási ülésemről.
A2 tárhely ügyfélszolgálat
UPDATE: Az A2 Hosting továbbra is kiváló, professzionális ügyfélszolgálatot nyújt. Tapasztalataim szerint a Guru Legénység első vonalbeli támogató csoportjának tagjai általában több mint képesek a problémák megoldására. Ugyanakkor azon a néhány alkalommal, amikor szükség lehet egy elem továbbadására a fejlett Guru munkatársak számára, az ügyfélszolgálat még lenyűgözőbb. Amikor interjút készítettem az A2 Hosting támogatási felügyelőjével, Ryan Flowers-rel, beszélt a Guru-személyzetről és arról, hogy a támogatási jegyek miként részesítik előnyben a problémák megoldását és az ügyfelek számára a legjobb eredményt. Saját tapasztalataim határozottan igazolják a hozzászólásait. Amikor nemrég volt problémám a PHP-vel, a haladó személyzet azonnal megoldotta a problémát. Nagyszerű munka Ryan és Crew!

Hogyan lehet összehasonlítani az A2 tárhelyet más internetes házigazdákkal??

A2 tárhely vs Bluehost
Az A2 Hosting és a Bluehost összehasonlítása nem olyan közel áll, mint valaha. Mindkét webtárhely kiváló cPanel webtárhely-terveket kínál …

A2 tárhely vs DreamHost
Az A2 tárhely és a DreamHost összehasonlítása nagyrészt a WordPress tárhely tulajdonságaira és a fogadási tervük teljesítményére összpontosít.

A2 tárhely vs GoDaddy
Míg a GoDaddy számos terméket és szolgáltatást kínál (ideértve a domain névkezelést is), ez az összehasonlítás teljes mértékben az A2 Hosting és a GoDaddy által kínált webtárhely-tervekre összpontosít.

A2 tárhely vs GreenGeeks
Az A2 tárhely és a GreenGeeks valóban két fő választás a több domain web hosting számára. De függetlenül attól, hogy több webhelyet vagy csak egyet kell-e létrehoznia, ez határozottan egy közeli felhívás arra, hogy melyik a jobb …

A2 tárhely vs HostGator
Hogyan hasonlít az A2 Hosting a HostGatorhoz? Mint kiderült, az A2 Hosting több, mint saját maga tartja fenn a verseny ellen …

A2 tárhely vs InMotion
A jó hír az A2 és az InMotion Hosting összehasonlításánál az, hogy ez mindenki számára hasznos helyzet. Mindkét web hosting cég kiváló webhely-tárolást nyújt kivételes támogatással…

A2 tárhely vs. InterServer
Íme egy másik összehasonlítás két kiváló webtárhely-szolgáltatóval, amelyeket én is használok …

A2 tárhely vs Jaguar PC
Ebben az összehasonlításban áttekintjük az A2 Hosting összehasonlítását a Jaguar PC-vel. Mind az A2, mind a Jaguar esetén kapsz egy fogadási tervet, amely a következő:

A2 tárhely vs folyékony web
Hogyan hasonlít az A2 Hosting a Liquid Web-hez? Itt van egy érdekes összehasonlítás két kiemelkedő web hosting társaság között …

A2 tárhely vs webhely5
Ebben az összehasonlításban áttekintjük az A2 tárhelyet és a Site5-et. Noha ez a két webtárhely hasonló strukturált tárhely-tervekkel rendelkezik (alap, fejlett és turbó), véleményünk szerint az egyik egyértelműen jobb a másiknál ​​…

A2 tárhely vs SiteGround
Az A2 tárhely és a SiteGround összehasonlítása rendkívül szoros hívás. Mindkettő számos olyan egyedi funkcióval rendelkezik, amelyek kiemelkedő web hosting teljesítményt nyújtanak…

A2 tárhely vs web hosting központ
Vannak határozott hasonlóságok e két tárhely szolgáltató társasággal – mind a fogadási terv felépítésével, mind a célzott ügyfélkörrel kapcsolatban …

A2 tárhely vs Wix
Milyen az A2 tárhely összehasonlítása a Wix-szel? A hagyományos webtárhely-terv és a weboldalkészítő csomag összehasonlítása az A2 Hosting Turbo szerver-tárhely-csomagjának és a Wix-i ​​webhelycsomagok összehasonlításának pillantását veszi át …

Ajánlást

A nagy sebességű tárhely vagy a WordPress webhelyek számára az A2 tárhely nagyszerű választás. Tapasztalataim alapján tárhely-terveket nyújtanak az összes olyan fontos funkcióval kapcsolatban, amelyre szüksége van a webhelyéhez. Megtaláltam a Swift és a Turbo Server platformok, az optimalizált WordPress környezet és a kiváló Guru Crew ügyfélszolgálat kombinációját, amely az A2 Hosting-ot a legjobb webtárhely-szolgáltatóvá teszi..

Tehát összesítve: Gyors és gyors szerver és hardver; Optimalizált környezet a WordPress számára; Ingyenes CloudFlare CDN az oldal gyorsabb betöltése érdekében; SEO és marketing eszközök a Google-ban való felsoroláshoz; és nagyszerű ügyfélszolgálat a Guru Crew-tól. Mindez azzal jár, hogy az egyik kedvenc internetes házigazdám.

Jelenleg akár 62% kedvezményt kaphat az A2 Hosting szolgáltatásban. Kattintson ide a részletekért.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map