Interjú az A2 Hosting támogatási felügyelőjével, Ryan Flowers-rel

Ryan-virág-a2-hosting


Figyelem: A WordPress felhasználók a sebesség, a biztonság és az ügyfélszolgálat tökéletes kombinációját keresik egy web hosting tervben. Mi különbözteti meg az A2 hosting versenytársaitól? Nemrég beszéltünk Ryan Flowers-sel, az A2 támogatási felügyelőjével. Az interjúban Ryan beszélt a támogató csoport működéséről, néhány kihívásról, az A2 Hosting sebesség- és biztonsági funkcióiról, valamint a WordPressről.

Web hosting macska: Mondja el nekünk az A2 Hostingban betöltött szerepét és a napi tevékenységeidet.

Ryan Flowers: Támogatási felügyelő vagyok. Leadsnek hívjuk. Ez azt jelenti, hogy segítek más embereknek jól elvégezni a munkájukat. Legyen szó eszkalációról az ügyfél számára, akinek segítségre van szüksége valamiben, amelyben az elsődleges támogatás nem képes vonzódni, vagy az ügyfél eszkalációt kér. Sokszor gondoskodik arról, hogy a frontvonal támogatja az embereket, amire szükségük van a megfelelő munka elvégzéséhez és a jó ügyfélszolgálathoz..

WHC: Beszélhetsz a csapatról, a „Guru Crew-ról”?

RF: Guru személyzetünk csodálatos! Nehéz munka. A webtárhely-technikai támogatás úgy hangzik, mintha egy csomó hegyes kattintású cucc lenne, és nem feltétlenül. Ez nagyon nehéz lehet. És a Guru legénységünket és a fejlett Gurunkat nagyon nagy tiszteletben tartom számukra. Csodálatos munkát végeznek. Örülünk annak, hogy a [support] jegyekkel cselekszünk, mert azt találjuk, hogy az ügyfelek számára a legjobb eredményt nyújtja – a legjobban megismételhető eredményeket -, és nagyszerű papírút vezet nekünk, ha valaki újra és újra ugyanazzal a problémával rendelkezik, észrevehetjük, hogy és eljuthatunk az ok gyökeréhez.

WHC: Mi a legfontosabb tippe a WordPress-felhasználók számára a bajok elkerülése érdekében?

RF: Mentéseket! Mentéseket! Mentéseket! És akkor csak arra az esetre, ha még nem tette meg, készítsen biztonsági másolatot. Ez őszintén a legfontosabb dolog. És a biztonsági mentések szomszédjában a frissítések. A sebezhetőségek mindig megjelennek. Bár minden házigazda gondoskodik arról, hogy soha ne történjen hiba, hibák fordulhatnak elő. Tehát amikor az életedből vérbe kerül valami, rendkívül fontos, hogy rendelkezzen saját biztonsági másolatával, amelyet bárhol helyreállíthat. Biztosítunk biztonsági másolatot. Megvan a Szerver visszatekercselés, amely egy kattintással lehetővé teszi a belépést, és mondjuk, hogy egy hete vissza szeretne állítani, akkor kiválasztja, melyik könyvtárat szeretné visszaállítani, és visszaállítja azt..

WHC: Meg tudja mondani nekünk az A2 tárhely optimalizált WordPress környezetéről?

RF: Az A2 néhány különféle aspektusa a WordPress optimalizálásához. Az első számú szerverkötegünk. A Turbo-kiszolgálóink ​​az LiteSpeed ​​webszervert üzemeltetik, és ez a gyorsítótárazásra van optimalizálva. A gyorsítótárazás a király, ha a sebességről van szó. Ezen felül van egy A2-es optimalizált bővítményünk. Mivel őszintén szólva, bizonyos esetekben problematikus lehet a gyorsítótárazási paraméterek beállítása, és mindent csak a megfelelő beállítás. Csak telepítette az A2 optimalizált bővítményt; megy néhány kattintással közvetlenül a cPanelben. És néhány kattintással az Ön webhelye optimalizálva van a Turbo kiszolgálók számára.

WHC: Az A2 Hosting proaktív örök biztonságot nyújt. Ezen felül az A2 a Sucurival együttműködve néhány prémium biztonsági funkciót kínál. Mikor érdemes egy weboldaltulajdonos befektetni a prémium biztonsági lehetőségekbe, ehelyett, ha csak az Ön webtárhely-tervéhez kapcsolódó biztonsággal járna?

RF: Ez egy jó kérdés. Valójában arra jut, hogy mi van a sorban. Ha megélsz, vagy bármilyen pénzt keres, ami fontos az Ön számára, akkor máris költenie kell a Sucuri Application Firewall-ra. Alapvetően olyan, mint egy puffer a valós világ és a WordPress telepítése között. Ez nem drága. És ha komolyan veszi egy sikeres webhely működtetését, és a hackerek tartását ott, ahol kell lennie (ami ki van), akkor ez fontos.

WHC: Hogyan lehet valaki áttelepíteni a meglévő webhelyüket az A2 tárhelyre? Mit jelent a folyamat??

RF: Igyekszünk a lehető legegyszerűbbé tenni. Ha bármilyen WordPress-webhelyet tárol, akkor azt áttelepítjük. Tehát úgy működik, hogy amikor fiókot vásárol, ingyenes migrációt kap. Tegyük fel, hogy a másik host használja a cPanelt, amit sokan használnak, akkor ezt ingyenesen áthelyezzük. Ha másutt van olyan alkalmazás, amely nem használja a cPanel alkalmazást, akkor egy ingyenes áttérést biztosítunk. Például a WordPress egy nagyon egyszerű lépés, amellyel a legtöbb időt el lehet mozgatni. Tehát sokszor valaki egy másik, a cPanel-t nem használó webhelyről érkezik hozzánk, és áttelepítjük a WordPress fájljaikat és az adatbázisukat, és működésbe helyezzük őket..

Hallgassa meg a teljes interjút Ryan-rel a Web Hosting Cat Podcast webhelyen.

Lásd az A2 tárhely részletes áttekintését itt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map