10 gazde web pe care să le urmărești în 2018

web-gazde-la-ceas-in-2018


2018 promite să fie un alt an foarte interesant și interesant pentru găzduire web. În acest articol, continuăm încercarea noastră de a-i ajuta pe cei care doresc să-și îndeplinească obiectivul de a-ți pune în funcțiune site-ul în acest an. Dacă sunteți gata să începeți imediat proiectul site-ului dvs., vă sugerez să consultați postarea mea în recomandările noastre de găzduire web pentru 2018. Cu toate acestea, dacă nu sunteți destul de gata să începeți acum, dar știți că veți avea nevoie de găzduire web timp de-a lungul acestui an, iată 10 gazde web care merită să fii atent.

A2 Gazduire

a2-hosting
2017 a fost un an minunat pentru A2 Hosting și clienții săi. Pe lângă locațiile extinse ale centrelor de date, A2 Gazduire a prezentat și următoarele:

 • Criptați certificatele SSL gratuite
 • Suport protocol QUIC
 • Funcție de acces pentru dezvoltatori noi
 • Parteneriat cu Sucuri pentru a oferi un plus de securitate a site-ului

Și 2018 pare să fie un alt an minunat pentru A2 Hosting! În prezent testez o nouă caracteristică de găzduire A2 care, atunci când este gata, îi va face să ridice bara pentru alte gazde web.

Bluehost

Bluehost
De fapt, Bluehost a adus câteva îmbunătățiri și îmbunătățiri la serviciile de găzduire web în 2017. Deși fac parte din Endurance International Group, Bluehost rămâne și pe lista de recomandări de găzduire web WordPress.org.

Volant

volant
De ceva vreme ne-a impresionat găzduirea WordPress a Flywheel. Singura întrebare a fost: sunt pregătiți să accepte furnizori de hosting WordPress, mai mari și mai stabiliți? Ei bine, Flywheel ne-a impresionat cu adevărat anul trecut cu o serie de îmbunătățiri semnificative. De exemplu, instrumentele lor de dezvoltare WordPress includ punerea în scenă, clonarea site-urilor și planurile – pentru a fi utilizate ca seturi de început pentru viitoarele proiecte de site-uri. Și așteptăm cu drag mult mai multe de la Flywheel în 2018.

Hai tăticu

Hai tăticu
Deoarece continuă să fie o entitate atât de mare când vine vorba de nume de domeniu și de găzduire web, GoDaddy trebuie inclus în orice listă de urmărire pentru dezvoltări de gazduire web. Ne interesează în mod deosebit să progreseze cum se dezvoltă site-ul GoCentral și pachetele de găzduire WordPress în 2018.

GreenGeeks

greengeeks
Ani de zile GreenGeeks a fost lider în web hosting verde. Și anul trecut, au prezentat o platformă de gazduire reînnoită care a inclus o serie de îmbunătățiri semnificative. Vezi articolul meu aici. Deja în 2018, GreenGeeks și-a lansat noua caracteristică WordPress Protect, care oferă un plus de securitate împotriva atacurilor de forță brută. De asemenea, am fost informat că există unele îmbunătățiri și îmbunătățiri grozave pe care GreenGeeks le va derula în 2018. Rămâneți la curent.

Gazduire InMotion

Inmotion-hosting
O companie grozavă de găzduire web nu este mulțumită doar cu oferirea de produse și servicii minunate astăzi. De asemenea, ei caută continuu să ofere clienților lor servicii îmbunătățite și pachete de găzduire. Acesta a fost întotdeauna cazul cu InMotion Hosting. 2017 a fost lansat excelentul lor hosting gazduit WordPress. Vezi recenzia mea despre asta aici. Și, după ce tocmai m-am întâlnit cu oamenii de la InMotion la începutul acestei luni, știu că există câteva lucruri mai interesante planificate pentru 2018. Rămâneți la curent pentru mai multe detalii.

Web lichid

lichid-web
Liquid Web a dus găzduirea web administrată la un nivel cu totul nou. Livrând soluții premium pentru servere dedicate, VPS, Cloud Hosting și WordPress Managed, Liquid Web a stabilit cu siguranță un nou standard pentru serviciile gestionate. Echipa de la Liquid Web continuă să strălucească pe placul evanghelistului WordPress, Chris Lema, și al expertului în dezvoltare Jason Cosper, care s-au alăturat anul trecut la Liquid Web. În 2018, printre alte funcții noi, Liquid Web adaugă comerț electronic la serviciile lor gestionate.

SiteGround

Siteground
În fiecare an, SiteGround este unul dintre liderii inovației și îmbunătățirii serviciilor de găzduire web. Și mă aștept ca acest lucru să continue aici în 2018. În ultimele timpuri, SiteGround a deschis noi centre de date, a îmbunătățit securitatea și chiar și-a modernizat întreaga platformă de găzduire partajată? Dacă aveți nevoie de găzduire gestionată la prețuri accesibile, vă sugerez să păstrați cu siguranță file pe SiteGround.

Web Hosting Hub

web-hosting-hub
La fel ca în compania lor soră, InMotion Hosting, Web Hosting Hub a urmărit în permanență să ofere servicii mai bune și mai bune clienților lor. Și după cum am menționat mai sus, am avut recent o întâlnire cu cei de la InMotion / Web Hosting Hub, unde am fost informat despre unele îmbunătățiri minunate care vor veni anul acesta. De fapt, poate exista chiar mai multă activitate pe partea de Web Hosting Hub decât cu InMotion, dar asta rămâne de văzut. Dacă sunteți pe piață pentru găzduirea bloggerilor în 2018, continuați să urmăriți Web Hosting Hub.

Motor WP

wp-motor
În timp ce am aranjat această listă în ordine alfabetică, dacă ar fi să listăm după ordinea clasamentului, ar trebui să pun WP Engine în partea de sus a listei de gazde web pentru a le urmări în 2018. După ce am asigurat o investiție de creștere de 250 de milioane de dolari, împreună Cu experiența lor excelentă cu inovația tehnologică WordPress, WP Engine ar trebui să aibă atenția tuturor în acest an!

În calitate de lider în Managing WordPress Hosting, WP Engine nu ne-a dezamăgit întrucât au lansat constant noi funcții și servicii pentru a îmbunătăți performanța site-urilor WordPress. Anul trecut, au lansat Centrul de soluții – o resursă online de pluginuri, aplicații și alte servicii pentru a ajuta utilizatorii WordPress. În 2018, căutați WP Engine pentru a vă concentra pe aplicații web progresive, precum și pe experiența digitală a WordPress.

10 gazde web pe care să le urmărești în 2018

(In ordine alfabetica)

1. Gazduire A2
2. Bluehost
3. Volanta
4. GoDaddy
5. GreenGeeks
6. Gazduire InMotion
7. Web lichid
8. SiteGround
9. Hub de gazduire web
10. Motor WP

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map