10 moduri de a vă crea blogul cu instrumente cPanel

10 moduri de a vă crea blogul cu cPanel


WordPress este de departe cel mai popular software pentru crearea de bloguri. Este sistemul de gestionare a conținutului pe care îl folosesc pentru majoritatea site-urilor mele web, inclusiv blogurile mele. Majoritatea oamenilor consideră WordPress ușor de utilizat și foarte personalizabil pentru a se potrivi cu multe tipuri diferite de site-uri. Dacă creați un blog, cu siguranță vă recomand să luați în considerare utilizarea WordPress.

Cu toate acestea, WP cu siguranță nu este singurul software pe care îl puteți utiliza pentru a crea un blog. Ați putea fi surprins de câte opțiuni aveți de ales. De exemplu, într-un plan tipic de găzduire web cPanel, puteți utiliza instrumentul Softaculous pentru a instala câteva aplicații software diferite pentru a crea blogul dvs. Așadar, dacă credeți că WordPress nu este tocmai potrivit pentru site-ul dvs., poate doriți să consultați unele dintre celelalte opțiuni.

Iată 10 aplicații software disponibile din majoritatea planurilor de găzduire cPanel pe care le puteți utiliza pentru a crea blogul dvs.:

WordPress
Pictograma WordPress
Sistem de gestionare a conținutului – WordPress reprezintă aproximativ 20% din toate site-urile online. Mulți proprietari de site-uri web ca WP este ușor de învățat și utilizat ca instrument de blogging. Multe teme gratuite sunt disponibile pentru a personaliza aspectul blogului dvs. și poate fi îmbunătățit folosind unele dintre numeroasele pluginuri disponibile din depozitul WP..

b2evolution
b2evolution
b2evolution este o alternativă extrem de populară la WordPress care vă permite să creați nu doar un simplu blog, ci și un site web mai avansat care include lucruri precum forumuri, galerii foto și manuale online. Dintre toate alternativele la WordPress, b2evolution are probabil cele mai multe avantaje pe care le-am văzut, inclusiv: mai puține pluginuri necesare pentru terți, analize integrate, gestionarea integrată a campaniilor de e-mail și gestionarea ușoară a mai multor bloguri.

Noroc
Noroc
Ca și WordPress, Serendipity este un sistem de gestionare a conținutului bazat pe php care vă permite să creați un blog simplu sau un site mai sofisticat prin pluginuri și teme. În plus, Serendipity este autorizat BSD – ceea ce înseamnă că îl puteți utiliza și pentru aplicații comerciale. De asemenea, acceptă mai multe baze de date.

Dotclear
DotClear
Dotclear a fost publicat pentru prima dată în 2003 de Olivier Meunier. Acest instrument open source de publicare web se concentrează pe oferirea unei metode prietenoase de utilizare a creării unui site de blog de calitate. Dotclear acceptă bazele de date PostgreSQL și SQLite, pe lângă MySQL. Un interes deosebit sunt afirmațiile lui Dotclear potrivit cărora paginile sunt optimizate în mod natural pentru motoarele de căutare și că aplicația va rămâne rapidă chiar și cu cantități mari de date.

Textpattern
Textpattern
Textpattern este încă o opțiune de sistem de gestionare a conținutului pe care o puteți utiliza pentru a crea multe tipuri de site-uri web, de la bloguri la site-uri corporative. Dacă sunteți un dezvoltator / designer web care trebuie să controleze toate aspectele CSS și XHMTL, Textpattern poate fi software-ul ales. Textpattern oferă, de asemenea, opțiuni, cum ar fi posibilitatea de a proteja articole cu parolă și timbre de dată / oră reglabile.

LifeType
LifeType
LifeType este o platformă de bloguri open source care se concentrează pe sprijinirea unui mediu multi-utilizator, multi-blogging. Cealaltă caracteristică demnă de remarcat cu LifeType este că este prima aplicație de acest tip pregătită pentru mobil, cu integrare perfectă pentru publicarea și accesarea conținutului pe dispozitive de calcul mobile.

Pixie
Pixie
În timp ce Pixie poate fi cu siguranță inclusă în categoria de gestionare a conținutului, accentul său este să furnizeze un mic și simplu producător de site-uri web. Într-adevăr, accentul se pune pe simplitate – obiectivul fiind acela că oricine îl poate folosi. Una dintre caracteristicile unice cu Pixie apare imediat în timpul procesului de instalare. În loc să instalați același tip de pachet pentru toată lumea, Pixie vă permite să specificați ce tip de site web doriți să creați, indiferent că este un blog, un site de afaceri sau un site de marcare.

Nibbleblog
Nibbleblog
O altă alternativă la WordPress dacă căutați o interfață și un mediu mai simplu este Nibbleblog. Deși Nibbleblog nu poate avea la fel de multe clopote și fluiere, este totuși un instrument puternic pentru crearea de bloguri.

Fantomă
Fantomă
Ghost este o platformă de publicare puternică, care are o interfață de utilizator simplă, deși vizibil diferită. Îmi place să obțineți un panou de previzualizare pentru a vedea exact cum va arăta postarea dvs. pe măsură ce o creați. Dar, deoarece Ghost folosește un limbaj de marcare pentru postările de stil, spre deosebire de un editor WYSIWYG, este posibil să nu fie pentru toată lumea.

PivotX
Pivotul X
PivotX nu poate fi folosit doar ca instrument de blog, ci poate fi folosit și pentru site-uri web complexe. PivotX include caracteristici similare cu alte software de blogging de top, cum ar fi editare ușoară, teme și extensii pentru mai multe personalizări și protecție anti-spam. În plus, puteți întreține mai multe bloguri cu o singură instalare. Și, puteți alege dacă doriți să utilizați MySQL sau o bază de date de fișiere plate.

Din nou, deși WordPress este regele software-ului de blogging și este software-ul meu la alegere, nu uitați că există multe alternative în cazul în care WP nu este doar pentru dvs. și pentru blogul dvs..

cPanel Web Gazduire

cPanel este de departe interfața mea preferată a panoului de control. În plus față de instrumentele de blogging precum acestea, aveți acces și la multe funcții utile pentru instalarea software, e-mail, gestionarea fișierelor, baze de date, statistici web și multe altele. Pentru a vedea unele dintre planurile noastre recomandate de găzduire web cPanel, consultați articolul meu despre Cel mai bun găzduire web cPanel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map