10 planuri de găzduire web la prețuri bune pentru vara 2018

afacere de web-hosting


Luna trecută, SiteGround a anunțat că crește ratele de reînnoire pe planurile de găzduire web. Puteți achiziționa încă un nou plan la prețurile lor reduse, dar creșterea a fost un pic surpriză. Acum, luna aceasta, InMotion Gazduire a modificat prețurile pentru planurile lor de Web Hosting. Au crescut prețurile ușor și nu mai oferă un termen de 3 ani. Acum vă puteți înscrie inițial pentru 1 sau 2 ani. Ca și în cazul site-ului SiteGround, noile prețuri de la InMotion nu sunt excesiv de mari, iar cu siguranță, merită pe care o primești pe ambele companii, merită să fie vizibil, dar este de remarcat faptul că după ani de ședere la fel, începem acum să vedem creșterea prețurilor în industrie.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu există nicio ofertă excelentă în ceea ce privește găzduirea web, pe care încă o puteți găsi. Dacă sunteți în căutarea unui plan de gazduire web accesibil pentru site-ul dvs. de proiect de vară, iată 10 planuri de găzduire web la prețuri avantajoase încă poți profita.

GreenGeeks

GreenGeeks

3,95 USD lună.

Spre deosebire de aproape orice altă gazdă web în aceste zile, GreenGeeks oferă un plan de gazduire web inclusiv, care vă permite să găzduiți mai multe site-uri web. Și în timp ce ratele de reînnoire sunt mai mari, prețul inițial este în continuare de doar 3,95 USD. De asemenea, nu uitați că, cu GreenGeeks, veți obține, de asemenea, gazduire web ecologică, alimentată cu 300% energie regenerabilă.

InterServer

InterServer

5,00 USD lunar.

Cu InterServer, puteți obține un plan de găzduire web cu pachete de funcții pentru doar 5 USD. Și mai bine, ratele de reînnoire nu cresc și veți plăti aceeași sumă după ce termenul inițial depășește garanția InterServer de blocare a prețurilor..

iPage

iPage

1,99 USD lunar.

Alături de GreenGeeks, iPage este o altă companie rară de găzduire web care oferă încă un singur plan de găzduire all-inclusive, cu resurse nelimitate sau nesimțite. Cel mai bun dintre toate, prețul inițial este la fel de mic de 1,99 USD. Rețineți că ratele de reînnoire sunt mai mari, așa că, dacă puteți, asigurați-vă că veți bloca timp de doi sau trei ani la o rată mai mică.

Cometa rapidă

FastComet

2,95 USD lunar.

Fast Comet nu numai că are centre de date din întreaga lume, dar includ, de asemenea, câteva caracteristici extrem de impresionante, inclusiv o garanție de înapoiere de 45 de zile. Și, atunci când vine vorba de găzduire web de negociere, acestea trebuie considerate una dintre cele mai bune oferte. Puteți obține unic site de găzduire pentru doar 2,95 USD. și planul lor de găzduire pentru site-uri multiple pentru 5,95 USD. Cel mai bun dintre toate, nu există creșteri ale prețurilor de reînnoire! Vă plătiți aceleași prețuri (adică 2,95 USD și respectiv 5,95 USD).

HostGator

HostGator

2,95 USD lunar.

HostGator este cu siguranță unul dintre cele mai cunoscute, consacrate gazde web care oferă multe servicii de găzduire web. Dacă aveți nevoie de un singur site de găzduire, puteți obține planul Hatchling pentru doar 2,95 USD, iar dacă aveți nevoie de mai multe site-uri de găzduire, planul Baby este de doar 3,95 USD. Din nou, rețineți că ratele de reînnoire ale HostGator sunt mai mari.

Bluehost

Bluehost

2,95 USD lunar.

Bluehost se află pe lista recomandată WordPress.org pentru găzduirea WordPress. Dar, de asemenea, beneficiați de găzduire cPanel de calitate pentru toate tipurile de site-uri web. Dacă aveți nevoie doar de găzduire pentru un singur site, atunci puteți obține planul de bază al Bluehost pentru doar 2,95 USD. Fiți conștienți că, la fel ca și colegii lor EIG, compania care găzduiește iPage, ratele de reînnoire sunt mai mari.

NameCheap

NameCheap

2,88 USD lunar.

Cu un nume precum Namecheap, vă așteptați la prețuri mici. Și, de fapt, puteți obține atât nume de domeniu, cât și găzduire web la prețuri foarte mici. Cu planul Stelar al Namecheap, puteți găzdui până la 3 site-uri web pentru doar 2,88 USD. Și, prețul este chiar mai mic dacă vă înscrieți pentru un termen de un an.

Hai tăticu

Hai tăticu

2,99 USD lunar.

Da, GoDaddy este cel mai mare registrator de domenii de acolo și au promovat foarte mult produsul de creare a site-urilor GoCentral în ultima perioadă. Cu toate acestea, au multe alte produse și servicii disponibile – inclusiv gazduire web la prețuri accesibile. Planul lor de găzduire a economiei este de doar 2,99 USD, în timp ce planul lor de găzduire Deluxe pentru mai multe site-uri este de doar 4,99 USD. Taxele de reînnoire sunt de 7,99 USD. respectiv 10,99 dolari.

HostPapa

HostPapa

3,95 USD lună.

Este posibil ca HostPapa să nu fie cel mai cunoscut furnizor de hosting, dar au o listă foarte impresionantă de funcții care pot fi utilizate pentru multe tipuri diferite de site-uri web. Și în prezent, puteți obține planul de găzduire de afaceri pentru doar 3,95 USD.

Hostinger

Hostinger

2,15 USD lună.

Hostinger este cu siguranță concentrat pe furnizarea de găzduire web ieftină, dar de calitate pentru clienții săi. Puteți obține un singur site de găzduire pentru doar 2,15 USD. și găzduire nelimitată de site-uri web pentru doar 3,49 USD. Și, deși ratele de reînnoire sunt ceva mai mari, acestea sunt mai mici decât la majoritatea altor companii de găzduire web.

Pentru mai multe oferte de găzduire web, consultați pagina noastră cu reduceri speciale

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map