Asigurați-vă că dvs. de găzduire web de afaceri include aceste caracteristici

hosting-caracteristici esențiale-business-


Fiecare afacere are nevoie de un site web. Dar, cum distingi site-ul dvs. de restul concurenței? Deși este mai ușor ca niciodată în aceste zile să-ți creezi prezența online, atunci când creezi un site web de afaceri, nu poți doar să alungi câteva paragrafe și câteva fotografii și să aștepți să ai un câștigător. Ai nevoie de conținut de calitate. Dar chiar și dincolo sau înainte de aceasta, există o serie de elemente esențiale de care aveți nevoie pentru a menține un site web de afaceri de succes. Haideți să aruncăm o privire la unele aici.

10 elemente esențiale de găzduire pentru un site web de afaceri de succes

1. Hardware de afaceri
Serverele dvs. web ar trebui să includă unități de stare solidă (SSD) și resursele adecvate (memorie, nuclee CPU, stocare RAID) pentru a oferi găzduire rapidă și fiabilă pentru site-ul dvs. de afaceri.

2. Mediu optimizat de cache
Viteza site-ului este deosebit de crucială pentru site-urile de afaceri. O ușoară întârziere poate duce la potențialul dvs. client să facă clic pe unul dintre concurenții dvs. Pentru a vă asigura că site-ul dvs. web se încarcă rapid și oferă o experiență mai bună pentru vizitatorii dvs., asigurați-vă că planul dvs. de găzduire web include o tehnologie specială proprie sau optimizată care oferă memorie în cache pentru a accelera timpii de încărcare a paginii dvs..

3. Backup automat de date
Deși trebuie să efectuați întotdeauna propriile backup-uri de date doar pentru a fi pe partea sigură, gazda dvs. web ar trebui să ofere copii de zi cu zi automatizate ale datelor site-ului dvs. web. În plus, pentru un site web de afaceri, trebuie să vă asigurați că există un număr adecvat de copii de rezervă din care puteți selecta versiunea de restaurat. Preferăm cel puțin un jurnal de rezervă de 30 de zile.

4. Securitate proactivă
Pe lângă backup-ul site-ului, site-ul dvs. de afaceri ar trebui să fie protejat și împotriva atacurilor rău intenționate, cu funcții precum atenuarea DDoS și securitate proactivă, precum scanarea malware.

5. Depozitare nelimitată și lățime de bandă
De obicei, stocarea și lățimea de bandă nu prezintă multe probleme în aceste zile. Cu toate acestea, deoarece afacerea dvs. ar putea decola brusc și deveni extrem de populară, nu doriți niciodată să vă faceți griji pentru depășirea limitelor de stocare sau transfer de date. Din fericire, multe planuri de găzduire web includ acum această caracteristică.

6. Aplicații software
La fel cum există multe tipuri diferite de afaceri, există un număr foarte mare de aplicații software din care puteți alege pentru a crea site-ul dvs. de afaceri. De asemenea, poate doriți să încercați diferite platforme de site-uri web pentru a vedea care dintre ele funcționează cel mai bine cu clienții dvs. De obicei, planul dvs. de găzduire web va include o serie de opțiuni software. Cu toate acestea, vă recomandăm să căutați un plan de găzduire cPanel care să includă instalatorul de software Softaculous. Aceste planuri de găzduire web includ de obicei sute de aplicații software.

7. Asistență pentru clienți responsivi
Asistența pentru clienți este una dintre cele mai importante părți ale planului tău de găzduire web. Și dacă aveți un site web de afaceri, cu siguranță doriți acces rapid și asistență atentă din partea echipei de asistență pentru clienții dvs. gazdă. Asigurați-vă că planul dvs. de găzduire include opțiuni de asistență pentru telefon, e-mail și chat live.

8. E-mail nelimitat
E-mailul este încă cel mai eficient mod de a comercializa o afacere. Planul dvs. de găzduire web de afaceri ar trebui să includă funcții de e-mail nelimitate, cum ar fi numărul de conturi și mesaje. De asemenea, filtrarea sau protecția împotriva spamului poate ajuta cel puțin la reducerea numărului de e-mailuri enervante.

9. Certificate SSL
SSL nu mai este un element de lux sau opțional. Toate site-urile web de afaceri ar trebui să ruleze https, deoarece Google și browserele web indică acum acele site-uri fără SSL ca fiind nesigure. În timp ce puteți achiziționa un certificat SSL de la gazda dvs. web, o serie de planuri de găzduire web include acum Criptează certificate SSL gratuite. Și, le vor instala și pentru tine.

10. Marketingul motorului de căutare
În timp ce puteți efectua lucrul singur, unele planuri de găzduire web vor include bonusuri pentru depunerea motorului de căutare și credite de publicitate pentru motoarele de căutare. Acest ajutor suplimentar cu căutare organică și plătită vă poate ajuta în promovarea site-ului dvs. web.

Multe gazde web pretind că dețin web hosting de afaceri. Dar un adevărat plan de afaceri de găzduire web ar trebui să conțină funcțiile de mai sus. Dacă în prezent cumpărați planul de găzduire web de afaceri adecvat, asigurați-vă că primiți aceste articole înainte de a vă înscrie la acel plan de găzduire.

Consultați ghidul nostru de găzduire web pentru companii mici aici

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map