Bästa webbhotell för författare

Bästa webbhotell för författare


Om du är en bokförfattare (i motsats till författare till andra typer av publikationer) och letar efter webbhotell, finns det några andra faktorer att tänka på. Även om webbhotell för andra typer av artister också kan vara tillräckligt för dig, skulle jag uppmuntra dig att ta hänsyn till följande artiklar. Jag har ett antal vänner som är författare, och i enlighet med dem har jag kunnat fastställa några av de viktigaste funktionerna de letar efter. Att välja en webbhotell som sparar tid och gör att de kan fokusera mer på att skriva, redigera och läsa korrektur istället för att få sin webbplats online skulle vara det allmänna primära målet.

Web HostPriceFeatures
A2 Hosting$ 2,99 mo. – 14,99 $ mo.Optimerade sidhastigheter
Bluehost$ 2,95 mo. – 5,95 $ mo.WordPress Hosting för nybörjare
GoDaddy GoCentral5,99 $ mo. – 19,99 $ mo.Webbplatsbyggare
I rörelse3,99 $ mo. – 13,99 $ mo.Max Speed ​​Zone Technology
Siteground$ 3,95 mo. – $ 14,95 mo.Hanterad WordPress Hosting
Konstant kontaktGratis rättegångHemsida & marknadsföring
GetResponseGratis rättegångHemsida & marknadsföring

Här är några av de specifika webbplatskraven för författare:

 • Billig lösning
 • Lätt att sätta ihop och underhålla
 • Blogga fordon för att driva trafik till webbplatsen
 • Kampanj- och marknadsföringsplatser
 • Kommunikationskanaler med andra författare
 • E-post Nyhetsbrev Registrering

Om du till exempel är en författare som för närvarande inte har blogg men vill ha din egen webbplats för att marknadsföra dina böcker skulle du förmodligen ha det bäst med ett av snabbstart-webbhotellalternativ som kan skapa din webbplats med minimal ansträngning från dig. Eller, säger att du för närvarande har en blogg på WordPress.com men nu vill du ha en blogg med ditt eget domännamn med en fristående webbplats för WordPress.org, då är ditt bästa alternativ att leta efter en WordPress-värdplan som gör det enklare konvertering från WordPress.com till WordPress.org.

Med så många webbhotellalternativ tillgängliga har jag delat upp våra rekommendationer i separata kategorier som bäst matchar ovanstående krav. Tänk på att det finns viss överlappning när det gäller värdplaner som innehåller funktionerna ovan. Och det finns flera alternativ för varje kategori.

Snabba och enkla webbplatser med webbplatsbyggare:

Kör pappa

Om du letar efter det snabbaste och enklaste sättet att få en webbplats igång för att marknadsföra dina böcker är de goda nyheterna att du idag kan välja en webbplatsbyggare istället för att följa en traditionell full webbhotellplan. Nu finns det några avvägningar, så du kanske vill få en värdplan trots allt. Men om en snabb och enkel webbplats är ditt mål, här är två av mina favorit webbplatsbyggare.

GoDaddys GoCentral-webbplatsbyggare är ett alternativ till Wix som är bra för grundläggande webbsajt. Jag tycker faktiskt att jobba med GoCentral lite enklare än Wix.

Medan webbplatsbyggare som de på GoDaddy kan påskynda och förenkla processen att skapa din webbplats, kanske du också letar efter en komplett marknadsföringsplattform för att marknadsföra och sälja dina böcker. I så fall kan du kolla in avsnittet nedan för kompletta marknadsföringslösningar.

För värd för en WordPress.org-webbplats:

Siteground Bluehost

WordPress är den överlägset bästa bloggplattformen som finns. Oavsett om du vill starta en ny blogg eller konvertera, säger en WordPress.com-blogg, finns det några utmärkta val för värd. Många författare har redan en blogg med Blogger eller en annan gratis bloggsida. Om du för närvarande använder WordPress.com är den logiska uppgraderingen att få din egen domän och använda programvaran WordPress.org för att skapa en separat webbplats precis för dig. I dessa fall är du bäst med en webbhotell som är specialiserad på WordPress-värd. Det finns många alternativ här från webbhotellföretag som helt enkelt ger tillgång till WordPress-programvaran tillsammans med utmärkt kundsupport, ända fram till hanterade WordPress-värdplaner som kommer att göra de flesta av dina underhållsuppgifter samtidigt som du tillhandahåller experter med WordPress support..

För WordPress-webbhotell är SiteGround och Bluehost två av mina favoriter – och båda rekommenderas också av WordPress.org.

Medan SiteGround förmodligen är det bättre valet för erfarna WordPress-användare, passar Bluehost lite bättre för WordPress-nybörjare. Både Bluehost och SiteGround erbjuder guidade funktioner för att skapa din WordPress-webbplats, den anpassade WordPress-instrumentpanelen som du får med Bluehost innehåller tillgång till fler funktioner och är lite mer intuitiv att använda.

Precis som SiteGround ger Bluehost också utmärkt webbplatsprestanda och mycket lyhörd kundsupport. Även om Bluehost inte innehåller några av de avancerade funktionerna du får med SiteGround, är det billigare.

För snabbare nedladdningar:

InMotion Hosting A2 Hosting

Många författare säljer för närvarande sina böcker genom amazon – ibland erbjuder de även gratis nedladdningskampanjer. Med din egen webbplats kan du säkert inkludera länkar till dina produkter på Amazon. Om du också vill tillhandahålla exempelnedladdningar eller vill använda andra multimediefiler blir nedladdningshastigheten ännu viktigare.

Det är ofta svårt att mäta hastigheter för webbhotell för alla. Men plats spelar en viktig roll i nedladdningshastigheter. Helst vill du att din server ska vara så nära som möjligt till den som laddar ner materialet från din webbplats. Innehållsleveransnätverk spelar nu en stor roll för att minska nedladdningstiderna – men att köpa en webbhotellplan som innehåller ett CDN kostar vanligtvis mycket mer. Som ett alternativ kan du leta efter en webbhotell med flera datacenter.

InMotion Hosting använder sin Max Speed ​​Zone-teknik med datacenter på både väst- och östkusten som kan reducera nedladdningstiderna för filer kraftigt. Jag har använt InMotion i flera år och har aldrig haft problem med snabbhet. A2 Hosting är ett annat utmärkt val eftersom de är specialiserade på snabb webbhotell och WordPress. Deras värdplan inkluderar ett innehållsleveransnätverk och deras optimerade värdmiljö kan påskynda din webbplats genom att minska laddningstiderna för din sida.

Både InMotion och A2 Hosting erbjuder flera datacenterplatser du kan välja mellan. Och med A2 Hosting kan du faktiskt testa din uppladdnings- och nedladdningshastighet innan du registrerar dig. Gå bara till den här sidan och välj det datacenter du vill testa. Du kan prova att ladda ner och ladda upp. Det är ett bra sätt att ta reda på vilket datacenter du ska välja om du inte är säker.

För en komplett marknadsföringslösning

Konstant kontakt GetResponse

När du har startat din webbplats kan du bestämma att du behöver ytterligare marknadsföringsverktyg för att öka din bokförsäljning. Du kommer gärna att veta att det finns ett ökande antal mjukvaruplattformar som inte bara gör att du snabbt och enkelt kan skapa din webbplats utan också inkluderar allt du behöver för att effektivt marknadsföra och sälja fler av dina böcker.

Till exempel med GetResponse och Constant Contact har du inte bara möjligheten att skapa webbplatser, utan du får också e-postmarknadsföring och opt-in-formulär för att bygga dina e-postlistor. Och med GetResponse kan du också skapa målsidor och försäljningstratcher för ännu bättre säljfrämjande.

För flera webbplatser:

Om du råkar skriva om olika ämnesområden kanske du vill installera separata webbplatser. Om du letar efter webbhotell för att hantera mer än en webbplats kan du kolla min artikel om bästa webbhotell för flera domäner.

Dina egna böcker förtjänar din egen webbplats

Eftersom du har lagt ned mycket arbete för att författa dina böcker är det vettigt att de förtjänar att marknadsföras från din egen webbplats. Att ha en egen webbplats kan ge dig och ditt arbete större exponering och mer professionalism. Och oavsett hur enkel eller sofistikerad din webbplats behöver vara, det finns många utmärkta val där ute för att köpa webbhotell av hög kvalitet till alla prisnivåer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map