Bästa webbhotell för hälsa och välbefinnande

bästa webbhotell-för-Hälsa och wellness


Jag tror att vi alla vill vara friska och lyckliga i vårt dagliga liv. Så det är inte förvånande att hälsa och välbefinnande är i fokus för ett växande antal webbplatser. Oavsett om din webbplats innebär träning och yoga, kost, medicinsk vård eller bara njuta av livet, här är några tips om hur du skapar din webbplats. Vi täcker också vad du bör veta när du letar efter webbhotell. Och vi ger dig våra rekommendationer för webbhotell för hälsa och hälsa.

Bygga en webbplats för hälsa och välbefinnande

  • blogga
  • Community Forum
  • E-post marknadsföring
  • Annonsvänlig
  • e-handelsförmåga att sälja produkter online

Även om kategorin hälsa och välbefinnande kan innehålla olika intressen, vill du alltid skapa en känsla av samhälle och dela så mycket information med din publik som du kan. Att inkludera en blogg med din hälso- och wellnesswebbplats är ett utmärkt sätt att tillhandahålla användbart innehåll för dina läsare när de får veta allt om dig och ditt företag. En annan användbar funktion är att inkludera ett forum där dina användare kan ställa frågor och utbyta idéer och information. Och om du vill sälja dina produkter eller tjänster på nätet, kommer du att se till att din webbplatsplattform är annonsvänlig och har möjlighet att bygga en onlinebutik.

Överväganden om webbhotell

Om ditt huvudmål är att vara en hälso- och välbefinnande bloggare, skulle jag definitivt rekommendera att du letar efter en WordPress webbhotell. Förutom att vara den bästa bloggplattformen, ger WordPress dig också möjligheten att inkludera forum och e-postmarknadsföring. Om din webbplats handlar mer om varumärkesmedvetenhet eller att sälja produkter, är det förmodligen mer meningsfullt att titta på en webbplatsbyggnadslösning, vilket i hög grad kan påskynda skapandet av webbplatsen. Du kan snabbt få din webbplats online, och det kommer att bli enklare att installera din webbutik. Om du har flera företag eller separata områden i ditt företag som kräver mer än en webbplats, bör du definitivt överväga en av våra rekommendationer för flera webbhotell.

Rekommendationer för webbhotell: Webbplatsbyggare

GoDaddy GoCentral

GoCentral Wellness
GoCentral, webbplatsbyggaren från GoDaddy, är ett genomförbart alternativ till Wix. På plussidan tyckte jag att GoDaddys GoCentral-webbplatsbyggare var lättare att använda den Wix. Och det är också mycket enkelt att lägga till mer funktionalitet på din webbplats med GoCentrals avsnitt. På minussidan är webbplatsmallarna med GoCentral inte lika snygga som de du får med Wix – och urvalet är mer begränsat.

Klicka här för mer information om GoCentral från GoDaddy

Rekommendationer för webbhotell: WordPress

Siteground

Siteground
För WordPress-bloggning är SiteGround enastående. De tillhandahåller hanterade WordPress-värdfunktioner till en mycket lägre kostnad som andra hanterade webbhotell. Du kan enkelt komma igång med din WordPress-webbplats med bara några klick. Med din SiteGround-värdplan kan du få automatiska uppdateringar, daglig säkerhetskopiering av data och några av de bästa kundsupport som du hittar från ett webbhotellföretag. SiteGround’s SuperCacher-teknik hjälper också till att snabba upp dina webbplatser för en bättre användarupplevelse.

Klicka här för mer information om SiteGround

Bluehost

Bluehost
Bluehost, som SiteGround, rekommenderas av WordPress.org. De har också specialiserat sig på WordPress-värd i många år. Och medan både SiteGround och Bluehost är utmärkta val för alla nivåer av WordPress-användare, om du är en nybörjare, skulle jag ge kanten till Bluehost. Den anpassade WordPress-instrumentpanelen som Bluehost tillhandahåller är lite mer intuitiv och lätt att använda. De ger också guidad onlinehjälp när du skapar din första WordPress-webbplats.

Klicka här för mer information om Bluehost

E-post marknadsföring

Oavsett om du väljer att välja en webbplatsbyggare eller webbhotell, är det mycket viktigt att du börjar bygga din e-postmarknadsföringslista så snart som möjligt. E-post är fortfarande ett av de bästa sätten att konvertera försäljning. Och med rätt e-postkampanj kan du bygga mer förtroende hos din publik och öka chanserna för att de köper dina produkter och tjänster för hälsa och välbefinnande.

Det finns ett antal fantastiska e-autosvarartjänster på marknaden. Personligen använder jag AWeber. Du kan enkelt integrera dina AWeber-listor med din WordPress-webbplats eller en webbplats du har skapat med Wix eller GoCentral. Det bästa av allt är att du kan prova AWeber gratis i en månad för att se hur bra det fungerar för dig.

Här är en länk till en gratis guide från AWeber med e-postmallar du kan följa:
AWeber Gratis e-postguide

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector