Bästa webbhotell för konsulter

bästa webbhotell-för-konsulter


Även om det finns många olika områden för professionella konsulter, oavsett vilken affärsverksamhet du är specialiserad på, är din webbplats avgörande för att främja dina kvalifikationer och förmågor. En professionell och effektiv webbplats kan vara ett bra första intryck för dem som söker hjälp. Låt oss titta på hur du kan bygga en framgångsrik webbplats för din konsultverksamhet, vad du bör tänka på när du väljer din webbhotell och vilka webbhotell vi rekommenderar för konsulter.

Bygga en konsultwebbplats

  • Professionalism
  • Pålitlighet

För konsulter bör din webbplats verkligen förmedla en känsla av professionalism och förtroende till dina potentiella kunder. Du måste vara orolig för både frontend och backend på din webbplats. Det innebär från designmässigt perspektiv att du vill ha en ren, lätt att navigera, webbplats som ser företag ut. Och du vill också se till att plattformen och hosting du väljer är upp till hastighet.

Även om du verkligen vill ha din kontaktinformation tydligt och tillgänglig på din webbplats, glöm inte e-postmarknadsföring. E-post är fortfarande det mest effektiva marknadsföringsverktyget för många människor, så se till att vilken webbplatsplattform du än väljer har möjligheten att integrera ett e-postlista marknadsföringsverktyg med din webbplats.

Överväganden om webbhotell

Konsulting är ett område där du verkligen inte vill skymma på webbhotell. Du behöver verkligen en bra webbplats som laddas snabbt och är mycket tillgänglig. Från ett designperspektiv finns det några fantastiska professionella mallar från webbplatsbyggare som Wix och SquareSpace. Men om du bestämmer dig för att gå den vägen, se till att du köper en av premiumplanerna som ger mer resurser för bättre prestanda.

Om du föredrar att ha mer kontroll och flexibilitet kan du välja ett WordPress-värdföretag. För konsulter skulle jag rekommendera en hanterad värdplan. Med en premiumhanterad WordPress-värd har du bättre resurser som är specifikt konfigurerade för WordPress, vilket resulterar i högre prestanda. Och med en hanterad värdplan ingår underhållsuppgifter som uppgraderingar, säkerhetskopiering av data och säkerhetsövervakning så att du kan fokusera mer av din tid på din konsultverksamhet.

Om du behöver flera webbplatser för din konsultverksamhet, kolla in mina rekommendationer för webbhotell för flera domäner.

Rekommendationer för webbhotell

Detta är definitivt ett av de fält / företag där en webbbroschyr typ av webbplats kan vara mycket effektiv. Därför är alternativ för webbplatsbyggare som Wix och BoldGrid de bästa alternativen för många konsulter.

Wix

Wix har några mycket imponerande webbplatsmallar för konsulter. De är utformade för att visa upp dina tjänster och dina kunder. Du kan också inkludera kontaktformulär och din platsinformation. Återigen föreslår vi att du går med en av deras premiumplaner för bättre resurser och tar bort Wix-annonserna.

Här är några konsultwebbplatser i Wix.
Wix-konsult-webbplatser

Klicka här för att se fler Wix-konsultmallar

BoldGrid – WordPress

BoldGrid ger det enkelt att skapa en webbplats som Wix, men är byggd på WordPress, så du får funktionaliteten för den mest populära webbplatsplattformen på internet. Om du känner att du behöver mer flexibilitet och kontroll med din konsultwebbplats är WordPress en bra lösning. Och med BoldGrid kan du påskynda skapandet av webbplatsen och fortfarande få en professionell WordPress-webbplats.

Här är några exempel på BoldGrid-webbplatser för konsulter.
boldgrid rådgivning-webbplatser

BoldGrid är tillgängligt från ett antal officiella BoldGrid-värdar. Vi föredrar InMotion Hosting eftersom de var nära involverade under skapandet och lanseringen av BoldGrid. De är också ett av de bästa webbhotellföretagen vi använder.

Klicka här för mer information om BoldGrid och InMotion Hosting

WP Engine – Hanterad WordPress

WP-motor
För bästa premiumhanterade WordPress-värd rekommenderar vi WP Engine. Medan WP Engine kostar mer än andra webbhotell, fokuserar de uteslutande på WordPress. Deras egen teknik och experter på WordPress är det bästa vi har upplevt från en premiumhanterad webbhotell. För konsulter kan WP Engine verkligen hjälpa till att öka din produktivitet genom att ta hand om dina WordPress-underhållsuppgifter.

Klicka här för mer information om WP Engine

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map