Bästa webbhotell för mode- och skönhetswebbplatser

best-mode-beauty-web-hosting


Mode och skönhet är överlägset två av de mest populära ämnena för webbplatser och bloggar. Här tittar vi på hur du skapar din mode- eller skönhetswebbplats, vilka funktioner du kan inkludera för att locka till dig och växa din publik och vilka alternativ du har för att bygga din webbplats. Vi kommer då att fokusera på vad vi ska tänka på när du väljer din webbhotell. Och slutligen kommer vi att ge våra rekommendationer för webbhotell för mode och skönhet.

Bygga en webbplats för mode eller skönhet

 • blogga
 • Onlinebutikens funktionalitet
 • Lägg enkelt till foton
 • Sociala medier länkar
 • Affiliate Ad Friendly
 • Nyhetsbrev för e-postmarknadsföring

Vanligtvis faller mode- och skönhetswebbplatser i en av två kategorier – eller en kombination av de två. Det finns många mode- och skönhetsbloggers på nätet. Det finns också många onlinebutiker som har mode- och skönhetsprodukter. Mycket ofta säljer eller marknadsför mode- och skönhetsbloggar också produkter på sina webbplatser. Så som du kan föreställa dig, det finns många alternativ du kan tänka på när du skapar din mode- eller skönhetswebbplats.

Uppenbarligen, om du försöker bygga en blogg, vill du ha en bloggplattform (tänk WordPress). Du vill också kunna lägga till foton enkelt på din webbplats samt länkar till dina sociala mediekonton. Du vill definitivt bygga ett följande, så se till att inkludera e-postmarknadsföring på din webbplats. Om du planerar att sälja produkter på din webbplats behöver du e-handelsfunktioner. Men om du planerar att generera affiliate-försäljning från din webbplats, måste du se till att din webbplats mjukvara är affiliate-annonsvänlig.

Överväganden om webbhotell

För mode- och skönhetsbloggar rekommenderar vi definitivt att du använder WordPress för att skapa din webbplats. Eftersom det är extremt populärt finns det många webbhotellplaner som inkluderar WordPress. Det du behöver bestämma är vilken nivå eller typ av WordPress-värd du behöver. Även om du kan välja en hanterad WordPress-värdplan, tenderar de att vara på den dyra sidan, och du behöver förmodligen inte alla klockor och visselpipor som en hanterad värdplan ger. Förmodligen ett bättre val för din mode- eller skönhetsblogg är en webbhotell som erbjuder en optimerad WordPress-miljö tillsammans med automatiska uppdateringar och säkerhetskopiering till en lägre kostnad.

Om du planerar att ha en onlinebutik kan du välja en traditionell webbhotell eller gå med en webbplats byggd från Wix eller SquareSpace. Men när det gäller enkla e-handelslösningar kanske du vill överväga en plattform som Shopify, som är specifikt inriktad på online-försäljning och förenklar eCommerce-webbplatsens skapandeprocess mycket..

Rekommendationer för webbhotell

A2 Hosting

a2-hosting
För några av de bästa WordPress-funktionerna till bästa värde rekommenderar vi A2 Hosting. A2 Hosting kommer att installera WordPress för dig så att du kan komma igång direkt. Deras WordPress-miljö är optimerad för snabbhet och säkerhet. Sammanfattningen är att du får många av funktionerna i en hanterad värdplan till en mycket rimligare kostnad. Vi använder A2 Hosting och är alltid imponerade av kvaliteten på deras service och support.

Kolla in A2 Hosting här

BoldGrid

Om du vill använda WordPress för din modeblogg men letar efter en mer användarvänlig webbplatsbyggare, rekommenderar vi att du väljer en BoldGrid-värd. Med BoldGrid kan du snabbare och lättare skapa en snygg WordPress-webbplats. Och eftersom den är WordPress-baserad behåller du ägande och kontroll över din webbplats – även om du bestämmer dig för att flytta till en annan webbhotell. I grund och botten får du fördelarna med en webbplatsbyggnadsplattform som Wix tillsammans med flexibiliteten i WordPress.

Den officiella BoldGrid-värden som vi rekommenderar är InMotion Hosting. De bidrog till att lansera BoldGrid och är också ett av de bästa webbhotellföretagen vi använder. Här är ett urval av några mode- och skönhetswebbplatser från BoldGrid.
boldgrid mode-beauty-webbplatser

Klicka här för mer information om InMotion Hosting och BoldGrid

Shopify

Om det främsta syftet med din mode- eller skönhetswebbplats är att sälja produkter, rekommenderar vi att du tittar på Shopify. Medan du kan använda andra webbplatsplattformar kan Shopify enkelt skapa en onlinebutik. Till skillnad från andra e-handelslösningar tar Shopify hand om betalningsbearbetning, beräknar frakt- och skattebelopp och lager. Vi tycker att Shopify är en mycket enklare lösning än WordPress för att sälja produkter online.

Här är ett exempel på mallarna som finns tillgängliga i Shopify.
Shopify-mode-beauty-webbplatser

Se mer Shopify-exempel här

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map