Bästa webbhotellpriser 2019

bästa webbhotell-awards-2019


Välkommen till vår 2019 bästa priser för webbhotell sida! Här är vinnarna i 14 kategorier för webbhotell. Webbhotellföretagen nedan har visat enastående service och support för första gången webbplatsägare hela vägen upp till företagshemsapplikationer.

Bästa delad värd

GreenGeeks
GreenGeeks
Delad webbhotell har kommit långt under åren. Det är inte längre bara en webbhotell för nybörjare för nybörjare. Faktum är att vissa delade värdplaner ger enastående prestanda. Så är fallet med GreenGeeks. GreenGeeks erbjuder enastående värdfunktioner, en optimerad miljö för snabbhet och säkerhet och utmärkt kundsupport. Av dessa skäl får GreenGeeks årets pris för bästa delade värd.

Bästa VPS-värd

InMotion VPS Hosting
InMotion Hosting
Om du behöver gå upp till VPS-värd för mer kraft och resurser, är InMotion Hosting återigen vår vinnare. Med InMotion’s Managed VPS Hosting får du mer prestandakraft tillsammans med redundans för molninfrastruktur – och gratis serverhantering.

Bästa dedikerade värd

Liquid Web Dedicated Servers
Liquid Web
Medan Liquid Web har tagit rubriker med sin Managed WordPress och Managed WooCommerce-värd, har de också den mest imponerande uppsättningen dedikerade servrar som jag har sett.

Bästa kundsupport

Siteground
Siteground
SiteGround fortsätter att erbjuda den mest konsekventa utmärkta kundsupporten och problemlösningen. SiteGrounds stränga utbildning som varje supportteammedlem går igenom innan de får hjälpa kunderna fortsätter att dra fördelar för de webbplatsägare som använder sina webbhotell.

Bästa Green Hosting

GreenGeeks
GreenGeeks
GreenGeeks fortsätter att leda vägen för gröna webbhotellleverantörer. De har varit EPA Green Power Partner sedan 2009 och arbetar med Bonneville Environmental Foundation för att lägga tillbaka tre gånger den energi de använder tillbaka till nätet.

Bästa webbhotell

InMotion-Hosting
InMotion Hosting
För den ultimata WordPress-bloggupplevelsen är hanterad WordPress-värd lösningen för många bloggare. Och InMotion Hosting har den perfekta kombinationen av överkomliga priser och premium WordPress-funktioner. Jag använder personligen både InMotion’s Business Hosting och deras hanterade WordPress Hosting. Samtidigt som de båda är utmärkta, är hastigheten och prestanda du får med den hanterade WordPress-planen betydande.

Bästa nybörjare WordPress Hosting

Bluehost
Bluehost
Medan andra webbhotell också har förenklat WordPress-värdprocessen för kunder, har Bluehost gjort det bästa jobbet för nybörjare. Inte bara är WordPress förinstallerat för dig, men du guidas också genom processen att välja din temadesign och funktionalitet. Och Bluehost tillhandahåller en anpassad och mycket enkel att använda WordPress-instrumentpanelen som låter dig snabbt få åtkomst till viktiga funktioner.

Bästa hanterade WordPress-värd

WP-motor
WP-motor
Det hanterade WordPress Hosting-fältet fortsätter att vara trångt med en hanterad WordPress-plan som nu erbjuds av till synes alla. WP Engine förblir dock standarden för denna kategori. Och totalt sett är de fortfarande de bästa. I själva verket har WP Engine uppdaterat sin värduppställning med ännu mer imponerande funktioner som inkludering av gratis StudioPress-teman.

Bästa budgethotell

InterServer
InterServer
Även om priserna för webbplatsbyggare har ökat tillsammans med vissa webbhotellplaner, kan du fortfarande hitta några fantastiska alternativ om du har en begränsad budget. InterServer toppar budgeten webbhotellista inte bara på grund av deras prislås garanti (vilket innebär att din förnyelse priser inte ökar), men också för att de ger massor av fantastiska funktioner för alla typer av webbplatser.

Bästa affärshosting

InMotion-Hosting
InMotion Hosting
InMotion Hosting är fortsatt ett enastående alternativ för webbhotell för företag. Jag har varit kund i över tio år och är fortfarande imponerad av de värdfunktioner, prestanda och support jag får från dem. Med InMotion Hosting får du deras Max Speed ​​Zone-teknik, gratis privat SSL, automatisk säkerhetskopiering av data och fler funktioner som är fördelaktiga för affärswebbplatser.

Bästa WooCommerce-värd

vätskebanan
Liquid Web
Liquid Web har definitivt tagit WooCommerce-värd till en ny nivå. Även om WooCommerce är en bra e-handelsplattform kan du stöta på några problem. Och det är där du verkligen kan dra nytta av Liquid Web’s Hanterade WooCommerce-värdplaner. Liquid Web Team har gjort ett fantastiskt jobb med att skapa en optimerad miljö som verkligen kan påskynda din onlinebutik. Dessutom får du också Jilt-teknik för att hantera övergivna vagnssituationer. Och med Liquid Web: s WooCommerce-planer på företagsnivå ingår Glew.io för förbättrad rapportering – den andra delen av WooCommerce som inte är utmärkt.

Liquid Web erbjuder nu också en startlinje med WooCommerce värdplaner så att nya onlinebutikägare och de med begränsad budget också har råd med sin utmärkta hanterade webbhotell.

Bästa webbplatsbyggare

wix
Wix
Webbplatsbyggarefältet fortsätter att expandera med många traditionella webbhotell som nu också erbjuder sina egna webbplatsbyggare. Även om det finns några fantastiska alternativ för specifika nischer eller plattformar, totalt sett för den bästa allmänna webbplatsuppbyggnadsupplevelsen, får Wix vår utmärkelsen. Wix gör ett bra jobb med att kombinera enkelheten att skapa din webbplats med en imponerande rad webbdesign.

Bästa WordPress webbplatsbyggare

BoldGrid
BoldGrid
Nu när WordPress har sin egen Gutenberg-redaktör, kanske du undrar om en WordPress-webbplatsbyggare fortfarande behövs. Men BoldGrid är mycket mer än bara en sidbyggare. BoldGrid guidar dig genom processen att skapa hela WordPress-webbplatsen. Och BoldGrid inkluderar också funktioner som automatisk säkerhetskopiering, SEO och webbplatsuppsättning.

Bästa domänregistrator

Kör pappa
Kör pappa
Medan GoDaddy erbjuder en enorm serie webbhotellprodukter inklusive deras GoCentral webbplatsbyggare, är deras styrka fortfarande domänhanteringstjänster. GoDaddy är den största domänregistratorn och ger möjlighet att köpa, hantera, sälja och auktionera dina domännamn. Om du behöver köpa och underhålla flera domännamn förblir GoDaddy det bästa alternativet.

Vinnarna för bästa webbhotell 2019

Prisvinnare
GreenGeeksBästa delad värdGreenGeeks
Inmotion-hostingBästa VPS-värdInMotion Hosting
vätskebananBästa dedikerade värdLiquid Web
SitegroundBästa kundsupportSiteground
GreenGeeksBästa gröna webbhotellGreenGeeks
Inmotion-hostingBästa webbhotellInMotion Hosting
BluehostBästa nybörjare WordPress Hosting
Nybörjare
Bluehost
wp-motorBästa hanterade WordPress-värd
Företag
WP-motor
InterServerBästa budgethotellInterServer
Inmotion-hostingBästa affärshosting
Budget
InMotion Hosting
vätskebananBästa WooCommerce-värdLiquid Web
WixBästa webbplatsbyggareWix
BoldGridBästa WordPress webbplatsbyggareBoldGrid
Kör pappaBästa domännamnsregistratorKör pappa
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map