Bedste Blogger Hosting 2020

bedst-blogger-hosting


Hvis du har brug for webhosting til din blog, skal du fortsætte med at læse for at finde ud af, hvilken webhost du skal vælge. På trods af hvad nogle måske synes, er blogging stadig et enormt populært redskab til at dele information og ideer. I denne artikel ser vi på Best Blogger Hosting for 2020.

Mens der er mange blogplatforme til rådighed, er WordPress langt den mest populære. Så i denne artikel om blogger-hosting vil jeg primært fokusere på WordPress-funktioner og fordele. Lad os først se, hvad WordPress.org anbefaler med hensyn til krav og hosting. Derefter vil jeg give dig mine top 3 anbefalinger til blogger-hosting. Da jeg har personlig erfaring med at bruge alle de webhostingfirmaer, vi skal kigge på her, kan jeg fortælle Dem med det første, hvad der er godt og ikke så godt med hver vært.

Hvis du specifikt leder efter en styret WordPress-hostingløsning, så tjek vores opdaterede guide her.

Hvad anbefaler WordPress?

WordPress.org viser tre hovedanbefalinger til hosting:

Korrekt PHP-version
For eksempel viser de på dette tidspunkt PHP version 7.3 eller nyere. Den version af PHP, du bruger, kan gøre en enorm forskel i dit websteds ydelse. For eksempel giver opgradering til PHP 7 et markant løft i hastigheden i forhold til tidligere versioner. På grund af PHP’s betydning for WordPress, ser jeg altid efter en webhost, der leverer de nyeste versioner af PHP med deres hostingplaner..

Korrekt MySQL eller MariaDB version
For eksempel viser de på dette tidspunkt MySQL 5.6 eller højere og MariaDB 10.0 eller nyere. I lighed med PHP bør en god webhost bestræbe sig på at levere den mest understøttede version af din databasesoftware.

HTTPS Support
Da websikkerhed er sådan en bekymring, og med den ekstra vægt på https fra Google og webbrowsere i disse dage, er implementering af SSL endnu mere kritisk for alle – inklusive WordPress-websteder. Mens alle webværter, som jeg kender, kan understøtte https, er det, du virkelig ønsker at kigge efter, en web-hostingplan, der inkluderer gratis SSL-certifikater. Et stigende antal webhosts tilbyder nu gratis Let’s Encrypt SSL-certifikater, der giver dig mulighed for at bruge https uden ekstra omkostninger.

Vigtige hostingfunktioner til bloggere

Kombination af ovenstående forslag fra WordPress.org sammen med mine egne anbefalinger til bloggere, her er de vigtigste funktioner, du skal kigge efter, når du vælger din webhosting.

 • Forinstallation eller et-klik installation af WordPress
 • Mest aktuel version Support af PHP og MySQL
 • Optimeret webstedshastighed og sikkerhed
 • Avanceret cacheteknologi
 • Content Delivery Network (CDN)
 • Gratis SSL-certifikater
 • Automatiske data-sikkerhedskopieringer
 • Automatiske opdateringer
 • Responsiv kundesupport

Så hvad er den bedste Blogger-hosting?

Med så mange WordPress-hostingindstillinger, der i øjeblikket er tilgængelige, går vi i denne artikel over de tre webhostingfirmaer, der er anbefalet af WordPress.org. Derefter vil jeg desuden præsentere mine tre favoritmuligheder for blogger-hosting.

Du skal bestemt kunne finde den rigtige blogger-hostingløsning blandt disse seks anbefalede webhostingfirmaer.

WordPress.org-anbefalinger

WordPress.org viser kun tre webhotellanbefalinger til WordPress. Lad os gennemgå deres tre valg, og så giver jeg dig mine top 3 valg til WordPress blogger-hosting.

SiteGround

redaktører-pick-blogger-hosting
Siteground-blogger-hosting
SiteGround fortsætter med at forbløffe mig med deres inkludering af mange premium hostingfunktioner, som du normalt skal betale meget mere for. Faktisk med SiteGround får du dybest set en administreret hostingplan til Shared Hosting-priser.

SiteGround inkluderer automatiske daglige sikkerhedskopier, der opbevares i 30 dage, hvorfra du nemt kan gendanne dit websted. Deres SuperCacher-teknologi hjælper virkelig med at reducere dit websteds indlæsningstid, så dine websteder kører hurtigere. Og gratis Let’s Encrypt SSL er inkluderet.

Hvad jeg virkelig kan lide ved SiteGround er, at de konstant udvikler sig med nye innovative og proprietære teknologier. I de seneste tid har de for eksempel opgraderet hele deres Shared Hosting-platform, forbedret deres servergendannelsesprocedurer og strømlinet deres automatiserede opdateringssystem. Faktisk kan du nu få dine WordPress-plugins automatisk opdateret ud over dit centrale WordPress.

Siteground-wordpress-hostingJeg anbefaler GrowBig Hosting Plan.

Få op til 70% rabat på SiteGround-hosting her

Bluehost

Bluehost
Bluehost er bestemt en af ​​de bedst kendte webhostingfirmaer rundt, og de har også understreget deres WordPress-hostingfunktioner i mange år. De er nu en del af Endurance International Group (EIG), der inkluderer mange andre webhostingfirmaer, herunder HostGator, iPage, Fat Cow osv..

Bluehost får min stemme for den bedste WordPress-hostingløsning til nybegynder. De har foretaget en masse forbedringer til WordPress-begyndere, herunder guidet online-webstedshjælp og tilpassede WordPress- og cPanel-dashboards.

DreamHost

DreamPress
Som Bluehost er DreamHost et andet hostingfirma, der har fokuseret meget af deres indsats på WordPress-hosting. Selvom de bestemt er en troværdig WordPress-vært, er der et par områder, hvor jeg gerne vil se nogle forbedringer. Først ud, i modsætning til Bluehost, har jeg virkelig aldrig ønsket deres kontrolpanelgrænseflade – det er svært at finde funktioner og ikke meget brugervenlig efter min mening. For det andet er deres kundesupport-responstider, især med live chat, langsomt. Tidligere har jeg også oplevet nogle mindre ydelsesproblemer.

WebHostingCat.com-anbefalinger

Selvom alle tre hostinganbefalinger fra WordPress.org bestemt er troværdige, er mine top valg for WordPress Blogger Hosting noget forskelligt baseret på mine egne oplevelser. Her er mine tre bedste anbefalinger.

GreenGeeks

redaktører-pick-blogger-hosting
GreenGeeks
GreenGeeks er mit valg for bedste WordPress blogger-hosting. Deres hosting-planer er værdipakke med premium-funktioner til dine websteder. Og husk, når du vælger en grøn webhost som GreenGeeks, hjælper du faktisk med at redde vores miljø, mens du opretter dine blogs.

For de fleste bloggere er GreenGeeks Ecosite Starter-hostingplan mere end tilstrækkelig – der giver ubegrænset diskplads og båndbredde sammen med muligheden for at være vært for flere websteder – alt sammen til en pris af kun $ 2,95 moh. Dog anbefaler jeg især GreenGeeks Ecosite Premium-plan. Det er planen, som jeg bruger, og det inkluderer deres PowerCacher-teknologi sammen med flere computereessourcer for at få dine websteder til at køre hurtigere.

Uanset hvilken hostingplan, du vælger fra GreenGeeks, får du et gratis domæne, gratis Let’s Encrypt Wildcard SSL, Cloudflare CDN, proaktiv serverovervågning og natlig backup af data.

Og selvom kundesupporten hos andre hostingfirmaer er faldet, giver GreenGeeks stadig support til top notch via telefon, e-mail og live chat. I modsætning til andre webværter er reaktionstiderne for live chat meget imponerende.

GreenGeeks-hostingplanerJeg anbefaler Ecosite Premium Plan.

Spar 70% på GreenGeeks Hosting

InMotion Hosting Administreret WordPress

InMotion Hosting Administreret WordPress
InMotion Hosting har altid været et af mine bedste webhostingsvalg til forretningswebsteder. Jeg har været en InMotion-kunde i 10 år nu og fortsætter med at nyde den ydelse og support, jeg får fra dem. Når det kommer til blogging, vil jeg dog bestemt favorisere deres administrerede WordPress Hosting-planer.

Jeg har både en InMotion Business Hosting-plan og en InMotion Managed WordPress-plan. Jeg må sige om de to, webstedets hastighed og ydeevne, jeg får med den Managed Hosting-plan, er overlegen. Og med InMotion’s Managed WordPress, får du også automatiske opdateringer, data-sikkerhedskopier og adgang til BoldGrid WordPress-webstedsbyggeren for lettere at oprette websteder.

WP-motor

WP-motor
WP Engine har været mit valg til Premium Managed WordPress Hosting i mange år nu. Hvis WordPress er dit valg som en blogplatform, og du leder efter den ekstra hjælp fra en administreret hostingplan, kan du ikke gøre det bedre efter min mening. WP Engine fokuserer udelukkende og fuldstændigt på WordPress-hosting.

WP Engine er fantastisk til WordPress-bloggere, der muligvis har brug for ekstra hjælp i vedligeholdelsesområdet på deres websted. Deres supportpersonale er virkelig WordPress-eksperter. I modsætning til nogle andre administrerede webhosts, vil de tage det ekstra skridt for at sikre dig, at alle spørgsmål eller problemer, du har, løses hurtigt.

Bedste Blogger-hostingfunktioner

GreenGeeksSiteGroundInMotionWP EngineBluehostDreamHost
Nem WP-installationFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
Mest aktuelle PHP-supportFeature StarFeature StarFeature Star
Optimeret cacheFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
Proaktiv sikkerhedFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
SSLFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
CDNFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
AutoopdateringerFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
Auto-sikkerhedskopierFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
Responsiv supportFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map