Bedste Web Hosting Awards 2017

bedst-web-hosting-awards-2017


Det er igen tid til at annoncere vinderne af vores 2017 bedste webhosting Awards. I år anerkender vi tolv kategorier af ekspertise inden for webhostingtjenester. Der er en række gentagelsesvindere i år, da deres fortsatte fremragende præstation fortjente at blive belønnet igen i 2017. På grund af den voksende popularitet hos webstedsbyggerne har vi besluttet at have priser til både WordPress og ikke-WordPress webstedsbyggere.

Bedste VPS-hosting

InMotion Hosting
I mange år har jeg haft enestående webhosting fra InMotion. I år besluttede jeg at opgradere til deres Managed VPS Hosting Plan med høj tilgængelighed. Resultaterne har været lige så imponerende. I vores nylige test af VPS-hosting rangerede InMotion Hosting faktisk øverst på listen.

Bedste delt hosting

SiteGround
SiteGround kombinerer delt hosting og fremragende kundesupport sammen med administrerede hostingfunktioner, der ofte findes i dyrere hostingplaner. Sidste år opgraderede de hele deres fælles hostingplatform. Og de har fortsat med at innovere med deres tjenester siden den tid.

Bedste styrede WordPress-hosting

WP-motor
Der er mange såkaldte administrerede WordPress-hostingplaner på markedet. Men når det kommer til premium administreret WordPress-hosting, forbliver WP Engine branchestandarden. De hviler dog ikke på deres laurbær og fortsætter med at præsentere innovative og unikke funktioner, der tillader WordPress-webstedsejere at være på forkant med ydeevne og sikkerhed.

Bedste Blogger-hosting

A2 Hosting
Der er et antal værdige kandidater til denne kategori. A2 Hosting tager imidlertid æren i år, da deres kombination af optimeret WordPress-hosting og Turbo-hurtige muligheder sammen med funktionspakede hostingplaner giver bloggere alt hvad de har brug for for at få succes.

Bedste forretnings-hosting

InMotion Hosting
Stadig mester når det kommer til forretnings-webhosting, InMotion Hosting er igen vores vinder i denne kategori. Forretningswebsteder kræver den rigtige blanding af ydelse, sikkerhed, softwareapplikationer, netværk og serverhastighed og hjælpsom kundesupport. For 2017 forbliver InMotion Hosting standarden for hosting af virksomheder efter vores mening.

Bedste budget-hosting

InterServer
Her er en anden gentagelsesvinder for 2017. InterServer tilbyder det mest imponerende sortiment af funktioner til deres lave pris. Men hvad der virkelig adskiller dem er deres prislås-garanti – hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om skyhøje fornyelsesrater. Du betaler den samme pris for din kontos levetid!

Bedste Webstedsbygger

GoCentral
Hjemmeside-bygherrer er bestemt alt det vrede i disse dage. Og mens Wix og SquareSpace får det meste af anerkendelsen til at oprette hurtige websteder, tilbyder GoDaddy en alternativ løsning med deres GoCentral-produkt. For at oprette enkle online brochuretyper af websteder, kan vi godt lide GoCentral.

Bedste WordPress Website Builder

BoldGrid
Tidligere måtte du vælge mellem WordPress og bruge en brugervenlig webstedsbygger. Men tingene er nu ændret. Der er nu et voksende antal WordPress-webstedsbyggere og produkter designet til at forenkle oprettelsen af ​​webstedet. BoldGrid er stadig vores foretrukne WordPress-webstedsbygger. Oprettet af InMotion Hosting med BoldGrid kan du hurtigt og nemt oprette flotte WordPress-websteder. Desuden får du alle fordelene ved InMotion’s fremragende webhosteplan. Og du har 100% ejerskab af dit websted!

Bedste dedikerede hosting

InMotion Hosting
Vi har set førstehånds den imponerende række dedikerede servere i InMotion Hosting’s datacenter. Ved at kombinere avanceret hardwareteknologi med deres andre fremragende webhostefunktioner og support er InMotion igen vinderen i kategorien Dedikeret hosting.

Bedste grønne webhosting

GreenGeeks
Vi har ikke fundet en bedre løsning, når det kommer til grønt webhosting end GreenGeeks. De har bevist gennem årene, at du ikke behøver at ofre kvalitet og top hostingfunktioner, når du også ønsker en miljøvenlig webhostingplan.

Bedste Podcast-hosting

Blubrry
Vi fortsætter med at bruge Blubrry Podcast Hosting til vores egen Web Hosting Cat Podcast. Vi har aldrig haft nogen problemer og betragter dem stadig som den mest praktiske og effektive løsning til podcast-hosting.

Bedste domænenavnsregistrator

Kom så far
GoDaddy er den største domæneregistrator og stadig vores valg til styring af domænenavne. Deres domænenavnsværktøjer tillader nem vedligeholdelse. De har et omfattende udvalg af nye domæneudvidelser, der er tilgængelige. Og GoDaddy leverer også domænemægler- og auktionstjenester.

Vindere af bedste webhosting i 2017

AwardWinner
InMotion-hosting-VPSBedste VPS-hostingInMotion Hosting
SiteGroundBedste delt hostingSiteGround
WP-motorBedste styrede WordPress-hostingWP-motor
A2-hostingBedste Blogger-hostingA2 Hosting
InMotion-hostingBedste forretnings-hostingInMotion Hosting
InterServerBedste budget-hostingInterServer
Kom så farBedste WebstedsbyggerGoCentral
boldgridBedste WordPress Website BuilderBoldGrid
InMotion-hosting-dedikeredeBedste dedikerede hostingInMotion Hosting
greengeeksBedste grønne webhostingGreenGeeks
BlubrryBedste Podcast-hostingBlubrry
Kom så farBedste domænenavnsregistratorKom så far
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map