Bedste web-hosting til sundhed og velvære

bedst-web-hosting-til-sundhed-og-wellness


Jeg tror, ​​at vi alle ønsker at være sunde og glade i vores daglige liv. Så det er ikke overraskende, at sundhed og velvære er i fokus på et voksende antal websteder. Uanset om dit websted involverer motion og yoga, kost, medicinsk behandling eller bare nyde livet, her er nogle tip til oprettelse af dit websted. Vi dækker også det, du skal vide, når du leder efter webhosting. Og vi vil give dig vores anbefalinger til websteder med sundhed og wellness.

Opbygning af et websted for sundhed og velvære

  • Blogging
  • Community Forum
  • E-mail-marketing
  • Annoncevenlig
  • e-handelsevne til at sælge produkter online

Selvom kategorien af ​​sundhed og velvære kan omfatte en række interesser, ønsker du altid at skabe en følelse af samfund samt dele så meget information med dit publikum, som du kan. At inkludere en blog med dit websted for sundhed og velvære er en fremragende måde at levere nyttigt indhold til dine læsere, når de får at vide alt om dig og din virksomhed. En anden nyttig funktion er at inkludere et forum, hvor dine brugere kan stille spørgsmål og udveksle ideer og information. Og hvis du vil sælge dine produkter eller tjenester online, vil du sikre dig, at din webstedsplatform er annoncevenlig såvel som at du har mulighed for at opbygge en online butik.

Overvejelser om webhosting

Hvis dit hovedmål er at være en sundheds- og wellnessblogger, vil jeg bestemt anbefale dig at kigge efter en WordPress-webhost. Udover at være den bedste bloggplatform giver WordPress dig også muligheden for at inkludere fora og e-mail-marketing. Hvis dit websted handler mere om mærkebevidsthed eller at sælge produkter, er det sandsynligvis mere fornuftigt at se på en webstedsbyggerløsning, hvilket i høj grad kan fremskynde oprettelsen af ​​webstedet. Du kan hurtigt få dit websted online, og det er lettere at opsætte din online butik. Hvis du har flere virksomheder eller separate områder af din virksomhed, der kræver mere end et websted, skal du bestemt overveje en af ​​vores anbefalinger til flere webstedshosting.

Anbefalinger til webhosting: Webstedsbygger

GoDaddy GoCentral

GoCentral Wellness
GoCentral, webstedsbyggeren fra GoDaddy, er et levedygtigt alternativ til Wix. På plussiden fandt jeg, at GoDaddy’s GoCentral webstedsbygger var lettere at bruge denne Wix. Og det er også meget let at tilføje mere funktionalitet til dit websted med GoCentrals sektioner. På minussiden er webstedsskabelonerne med GoCentral ikke så flot ud som den, du får med Wix – og markeringen er mere begrænset.

Klik her for mere information om GoCentral fra GoDaddy

Anbefalinger til webhosting: WordPress

SiteGround

SiteGround
For WordPress-blogging er SiteGround enestående. De leverer administrerede WordPress-hostingfunktioner til en langt lavere pris, som andre administrerede webhosts. Du kan nemt komme dit WordPress-sted i gang med blot et par klik. Med din SiteGround-hostingplan kan du få automatiske opdateringer, daglig databehandling og noget af den bedste kundesupport, du finder fra et webhostingfirma. SiteGround’s SuperCacher-teknologi hjælper også med at fremskynde dine websteder for en bedre brugeroplevelse.

Klik her for mere information om SiteGround

Bluehost

bluehost
Bluehost, som SiteGround, anbefales af WordPress.org. De har også specialiseret sig i WordPress-hosting i mange år. Og selvom både SiteGround og Bluehost er fremragende valg for alle niveauer af WordPress-brugere, ville jeg give kanten til Bluehost, hvis du er en nybegynder. Det tilpassede WordPress-dashboard, som Bluehost leverer, er lidt mere intuitivt og let at bruge. De leverer også guidet onlinehjælp, når du opretter dit første WordPress-sted.

Klik her for flere detaljer om Bluehost

E-mail-marketing

Uanset om du beslutter dig for at vælge en webstedsbygger eller webhosting, er det meget vigtigt, at du begynder at opbygge din e-mail-marketingliste så hurtigt som muligt. E-mail er stadig en af ​​de bedste måder at konvertere salg på. Og med den rigtige e-mail-kampagne kan du opbygge mere tillid hos dit publikum og øge chancerne for, at de køber dine produkter og tjenester til sundhed og velvære.

Der er en række gode e-mail-autoresponder-tjenester på markedet. Personligt bruger jeg AWeber. Du kan nemt integrere dine AWeber-lister med dit WordPress-sted eller et websted, du har oprettet med Wix eller GoCentral. Det bedste af alt er, at du kan prøve AWeber gratis i en måned for at se, hvor godt det fungerer for dig.

Her er et link til en gratis guide fra AWeber med e-mail skabeloner, du kan følge:
AWeber Gratis e-mail-guide

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector