Bedste webhosting for fotografer 2020

bedst-web-hosting-til-fotografer


Leder du efter at oprette dit fotograferingswebsted? Der er nu flere muligheder end nogensinde for både professionelle og amatørfotografer, der ønsker at dele deres vision og fremme deres tjenester. Som fotograf selv er dette bestemt et emne, der ligger tæt på mit hjerte. Så lad os se på Bedste webhosting for fotografer i 2020.

Fotografering Webhosting: Hvad du skal overveje

Først og fremmest er vi nødt til at undersøge, hvilke ting du skal overveje, før du bygger dit fotograferingswebsted. Her er nogle overvejelser til at starte med.

Hvad er hovedformålet med dit fotograferingssted?
Er dette websted til en fotograferingsvirksomhed eller en hobby? Hvis det gælder din fotograferingsvirksomhed, vil du medtage funktionalitet til dine kunder såsom korrektur og bestilling? Eller vil du virkelig bare reklamere for og reklamere for din virksomhed med henblik på kundekøb? Hvis du er amatørfotograf og vil fremvise dit arbejde, har du brug for fotoopbevaringsevne?

Hvor lang tid vil du bruge til at oprette dit websted?
Kan du lide den faktiske proces med at oprette et online websted og har i det mindste nogle websiderfaringer? Eller vil du virkelig bare have en hurtig og nem måde at få et websted online så hurtigt som muligt?

Hvad er dit webstedbudget?
Hvor meget er du villig til at bruge på dit websted? Afhængigt af dine svar på nogle af de andre spørgsmål ovenfor, er du muligvis ikke nødt til at vælge den dyreste hostingplan. Der er mange gode valg på alle niveauer af priser.

Webhosting vs webopbevaring

Før vi går ind på detaljer omkring webhosting og websteder, skal vi kort berøre, hvad denne artikel ikke inkluderer. Jeg har set en række artikler til webhosting til fotografering, der inkluderer muligheder som 500px og Flickr. Imidlertid betragter jeg disse som flere fotolagringstjenester i modsætning til webhosting til dit eget sted. Mens 500 px og Flickr er fine til det, de tilbyder, er det ikke det, vi overvejer her.

Webhosting vs webstedsbygger

Den næste sondring, vi er nødt til at gøre, er mellem webhosting og webstedsbyggere. I disse dage er der en række virksomheder, der tilbyder webstedsplaner, der er et legitimt alternativ til traditionel webhosting. Begge muligheder har deres fordele. Generelt giver en webhostingsplan dig flere muligheder og kontrol over en webstedsbygger (såsom Wix, SquareSpace osv.), Men kræver mere tid og kræfter fra din side. Hos webstedsbyggere er det omvendte normalt sandt, mindre kontrol men meget hurtigere webstedsoprettelse.

Fordele ved webhosting

 • Flere oprettelse af websteder
 • Bedre kontrol over dit websted
 • Bedre værdi
 • Alle online-værktøjer er inkluderet (e-mail osv.)
 • Nemmere at flytte dit websted

Website Builder fordele

 • Hurtigere webstedsoprettelse
 • Kræver mindre tid
 • Fotografspecifikke indstillinger

Webhosting-funktioner til fotografer

Så hvis du ønsker en traditionel webhostingplan, hvilke funktioner skal du kigge efter? Her er hvad jeg betragter som de vigtigste poster, som din hostingplan skal omfatte.

Ubegrænset lager og dataoverførsel
Med alle de billeder, du muligvis vil uploade og inkludere på dit websted, ønsker du bestemt ikke nogen begrænsninger på webområdet eller båndbredden. Heldigvis er det ikke så svært at finde hosting-planer, der giver dig mulighed for uovervåget lagring og dataoverførsel.

Webstedshastighed
Webstedshastighed er vigtig for alle websteder. Men med fotograferingssteder bliver det endnu mere vigtigt. Igen, med alle de fotos, dit websted kan indeholde, vil du sikre dig, at dit websted indlæses hurtigt nok til dit websteds besøgende og dine potentielle kunder.

Indholdsleveringsnetværk
Et indholdsleveringsnetværk (eller CDN) kan hjælpe med at forbedre dit websteds hastighed og sideindlæsningstider. Netværk med indholdslevering er især effektive, når du har en masse statisk indhold (f.eks. Fotos) på dit websted. Med et CDN kan dit indhold gemmes på forskellige servere over hele kloden, så når nogen forsøger at få adgang til dit websted, kan du få adgang til dit indhold (fotos i dette tilfælde) fra en server tættere på deres placering – og dermed reducere deres indlæsningstid.

Datasikkerhedskopiering og gendannelse
Sikkerhedskopiering af dine webstedsdata er kritisk og også dit bedste forsvar mod angreb på dit websted. Selvom du altid skal sørge for at udføre dine egne sikkerhedskopier på webstedet efter behov, skal du for en ekstra beskyttelse vælge en webhostingsplan, der inkluderer automatisk daglige sikkerhedskopier af dit websted. Når du har sikkerhedskopier af dit websted tilgængeligt til gendannelse, sparer du masser af tid i stedet for at skulle genskabe hele dit websted.

Hjemmesikkerhed
Mens sikkerhedskopiering af dit websted er din bedste sikkerhedsforanstaltning, vil du også sikre dig, at din webhostingsplan indeholder sikkerhedsfunktioner såsom malware-scanning, DDoS-begrænsning og andre proaktive sikkerhedsforanstaltninger. Selvom du ikke nogensinde helt kan forhindre, at dit websted nogensinde bliver hacket, er der bestemt sikkerhedsfunktioner, der kan beskytte dig så meget som muligt.

Flere webstedsplatforme
Da en af ​​fordelene ved en traditionel webhosteplan er mere kontrol over dit indhold, skal du sørge for, at din webhost indeholder flere webstedsplatforme, som du kan bruge. Bestemt, vil jeg anbefale, at din hostingplan indeholder de vigtigste indholdsstyringssystemer som WordPress, Joomla og Drupal. Men jeg vil også anbefale at gå med en cPanel-hosting-pakke, der indeholder mange andre webapplikationer, du kan gøre brug af. På den måde er du ikke låst ind i et enkelt system.

Anbefalinger af webhosting til fotografer

Okay, så lad os se på de webhostinganbefalinger, vi har til fotografer. Selvom der er mange gode muligheder, har jeg valgt tre webhosts her, som jeg ikke kun betragter som det allerbedste til fotografisider, men også som jeg personligt har brugt i en årrække nu.

GreenGeeks

greengeeks-web-hosting-til-fotografer

GreenGeeks funktioner:

 • PowerCacher-teknologi
 • Valg af 5 datacentre
 • Hurtig responsiv kundesupport
 • Ubegrænset diskplads og båndbredde
 • Gratis lad os kryptere Wildcard SSL
 • Gratis Cloudflare CDN
 • Natlige sikkerhedskopier af data
 • Drives med 300% vedvarende energi
 • Hosting-kontoisolering
 • Proaktiv serverovervågning
 • Realtidssikkerhedsscanning
 • Forbedret spambeskyttelse
 • Gratis domænenavn

Selvom GreenGeeks muligvis bedst er kendt som det mest miljøvenlige webhostingfirma, er de også min anbefaling til mange typer websteder – inklusive fotograferingssteder.

GreenGeeks har en af ​​de bedste webhostingplatforme, der er optimeret til hastighed og proaktiv sikkerhed. Deres PowerCacher-teknologi sammen med optimerede LiteSpeed- og MariaDB-servere giver enestående ydelse – især til indholdsstyringssystemer som WordPress. I modsætning til andre webværter får du med GreenGeeks gratis Wildcard SSL. Og med deres Ecosite Premium-plan får du gratis GobalSign Premium Wildcard SSL for endnu mere beskyttelse. GreenGeeks-sikkerhed er også fremragende med proaktiv serverovervågning og scanning i realtid.

Og når det kommer til kundesupport leverer GreenGeeks hurtige responstider og hjælpsom hjælp, når det er nødvendigt.

Klik her for mere om GreenGeeks

Bluehost

Bluehost

Bluehost-funktioner:

 • Automatisk installation af WordPress
 • Brugervenlig guidet WordPress-webstedsoprettelse
 • Tilpasset WordPress Dashboard-interface
 • Performance-cache
 • Automatiske WordPress-plugin- og temaopdateringer
 • Webstedsinddeling inkluderet
 • Responsiv kundesupport via telefon, e-mail og live chat
 • Hurtig levering af websteder
 • Gratis lad os kryptere SSL
 • Gratis SiteLock CDN

Når det kommer til WordPress-hosting, anbefales Bluehost ikke kun af WordPress.org, de er også et af mine bedste valg – især for nye WordPress-websteejere. Bluehost giver mere vejledning, når du opretter dit første WordPress-websted. Og de har udviklet et fantastisk, brugervenligt tilpasset WordPress-dashboard, der giver dig mulighed for hurtigt at finde og få adgang til al den vigtige funktionalitet, du har brug for, når du arbejder på dit websted.

Bluehost har også foretaget nogle markante forbedringer af de funktioner, ydeevne og support, du får med deres webhosting. I min test er webstedets hastighed og ydeevne markant bedre end i tidligere år. Også kundesupport-responstiden er meget forbedret. Support til live chat-support har næsten altid været øjeblikkelig for mig.

Hvis du foretrækker at bruge et andet webapplikation end WordPress, giver Bluehost også en af ​​de bedste tilpassede cPanel-grænseflader, som jeg har set.

Klik her for mere om Bluehost

InMotion Hosting Administreret WordPress

InMotion Administreret WordPress Hosting

 • Max Speed ​​Zone Technology
 • Forinstallation af WordPress eller Joomla
 • Inkluderer BoldGrid Site Builder
 • Responsiv kundesupport
 • 90 dages pengene-tilbage-garanti

Jeg har været kunde hos InMotion Hosting i over 10 år nu. Deres forretningsstyrke og Pro-planer inkluderer ubegrænset lagerplads og båndbredde sammen med flere serverressourcer. Med InMotion får du deres Max Speed ​​Zone-teknologi, som kan give dig kraftigt øget webstedshastighed, når din placering er inden for hastighedsområdet.

For en bedre WordPress-hostingoplevelse for fotografer anbefaler jeg imidlertid InMotion’s Managed WordPress Hosting-planer. Du får bedre hastighed med deres avancerede servercache og administrerede opdateringer og sikkerhed.

InMotion er især velegnet til WordPress-websteder, og du kan endda få dem til at forudinstallere WordPress til dig, når du bestiller. Og for WordPress-brugere får du med din InMotion Hosting-plan også BoldGrid-webstedsbyggeren. BoldGrid forenkler og fremskynder oprettelsen af ​​websteder, mens den stadig giver dig den populære funktionalitet af WordPress. Og fordi InMotion Hosting er en officiel BoldGrid vært (faktisk var de medvirkende til udviklingen af ​​produktet), får du den bedste support til denne webstedsbygger. Se næste afsnit om webstedsbyggerne for mere information om BoldGrid.

Klik her for mere om InMotion Hosting

Anbefalinger til webstedsbygger til fotografer

Hvis du har besluttet, at du hellere vil bruge en webstedsbygger til dit fotograferingswebsted, er her de bedste muligheder, vi anbefaler.

BoldGrid

boldgrid-til-fotograf

BoldGrid har træk-og-slip-grænseflade
Ubegrænsede sider
WooCommerce-kompatibel
Integreret formularfunktionalitet
Avanceret blogging og postopbygning
Indbyggede iscenesættelsessteder / sandkasserede steder
Premium SEO-plugin
Premium backup-plugin
Avanceret billedredigering

 • Nem og hurtig oprettelse af WordPress-websteder
 • Fotografibaserede temaer
 • Bedre kontrol og ejerskab end med andre webstedsbyggere
 • WordPress-funktionalitet
 • Kan bruges sammen med enhver WordPress webhost

BoldGrid er ikke din gennemsnitlige webstedsbygger. Som vi har beskrevet ovenfor, er det en WordPress-baseret webstedsbygger, der giver dig mulighed for nemt at oprette professionelle websteder. Blandt de mange webstedstemaer, der er tilgængelige i BoldGrid, er et antal fotografibaserede skabeloner. Den store fordel ved at bruge BoldGrid er, at det giver fordelene ved en webstedsbygger som Wix eller SquareSpace, men alligevel giver dig kraften i WordPress plus bedre kontrol og ejerskab af dit websted.

Fordi BoldGrid faktisk er et sæt WordPress-plugins, kan du bruge det med enhver webhost, der understøtter WordPress. For den glateste oplevelse vil jeg dog anbefale at vælge en officiel BoldGrid vært som InMotion Hosting.

Klik her for mere om BoldGrid

SmugMug

SmugMug

SmugMug-funktioner Dit eget websted, der kan tilpasses
Ubegrænset upload og foto og video
Responsivt design – tilpasser sig mobil, tablets og skærme
Gratis mobilapp til redigering, arkivering og deling mens du er på farten
Fuldt vært, ubegrænset trafik
Integrer fotos og videoer på andre websteder
Tilføj fotos, og synkroniser hele dit bibliotek fra Lightroom
Se detaljerede statistikker og analyser
Brug robuste SEO-værktøjer, herunder metatags og XML-sitemaps
24/7 reel-menneskelig support
Stil ind og lær med videotutorials
Få mest muligt ud af din konto med vores dybtgående hjælpecenter
Deltag i live, online SmugMug-træningsbegivenheder
Opret en helt personlig startside
Enkel træk-og-slip-tilpasning
Læg dit logo eller dit brand name på dit websted
21+ moderne premade designskabeloner
Opret tilpassede temaer ved hjælp af din egen skrifttype og farvekombinationer
Brug dit eget domæne
Valgfri tilpasning via HTML og CSS
Nem organisering af dine fotos og dit websted
Hvert billede sikkerhedskopieret med Amazon Web Services
Skyopbevaring giver adgang når som helst og hvor som helst
Ophavsret er altid dit
Download dine originale fotos og galleri-sikkerhedskopier når som helst
Adgangskodebeskyttede mapper, gallerier, sider eller hele dit websted
Begræns synligheden til mapper, gallerier og sider til kun dem, som du har delt et link med
Gør enhver mappe, galleri eller side helt privat
Tilføj brugerdefinerede vandmærker for at beskytte billeder
Opret smarte gallerier til automatiske samlinger
Del via Facebook, Twitter, Google+ og mere
Gratis mobilapp til redigering, arkivering og deling mens du er på farten
Bestil udskrifter og produkter fra et professionelt printlaboratorium lige fra dit websted
Fuldt vært indkøbskurv og checkout
Kreditkortbehandling og kundeservice inkluderet
Køb fotobøger, indramning osv. Fra flere leverandører
Send hvor som helst
Udfyld ordrer med toplaboratorier: Bay Photo, WHCC, EZPrints og Loxley (UK)
Opret tilpasset prisfastsættelse, og sælg fra et udvalg af 1.000+ tryk og produkter med en fortjeneste
Accepter globale valutaer på ordrer (USD, CAD, GBP, EUR, AUD, JPY, CHF, NZD, SEK, HKD)
Sælg digitale billed- og videooverførsler
Aktivér bevisforsinkelse og tilføj endelige redigeringer før forsendelse
SEO-optimeret hjemmeside
Få indsigt i seernes adfærd med indbygget statistik og analyse

 • Fotografispecifik webstedplatform
 • Kør din fotograferingsvirksomhed online
 • Tillad kunder at se fotos online
 • Ubegrænset fotolagring
 • Begræns eller give adgang til fotos, som du ønsker
 • Opret forbindelse til Adobe Lightroom for at forbedre arbejdsgangen
 • Bestil udskrifter online fra Photo Labs

Uden tvivl er det ultimative webhosting / webstedskøretøj for fotografer fra SmugMug. SmugMug er specifikt til fotografer på alle niveauer, og de tilbyder planer for alle typer fotograferingswebsteder. Der er løsninger til dem af jer, der bare vil vise noget af dit arbejde og har et sikkert opbevaringsområde til dine billeder, samt websteder for professionelle fotografer, der ønsker at drive deres forretning online.

SmugMug har nogle af de smukkeste websideskabeloner til fotografering. Dine fotos kan opbevares på den sikreste skyopbevaring, der er tilgængelig. Og hvad der er godt ved SmugMug er, at du kun kan give adgang til dine fotos for dem, du beslutter, skal have tilladelse til at se dem. Du kan også bruge vandmærker og adgangskodebeskyttelse for yderligere sikkerhed.

Men det er den fotografiske forretningsside af ting, der virkelig adskiller SmugMug fra konkurrencen. SmugMug inkluderer al den funktionalitet, du har brug for for at drive en fotograferingsvirksomhed. Med SmugMug kan du inkludere tilpassede prislister til dine klienter. Du kan tillade dine kunder at vælge og downloade deres fotos online. Og du kan sælge dine fotos og digitale downloads via indkøbskurv og checkout.

SmugMug hjælper dig også med dit workflow-system. Du kan oprette forbindelse til Adobe Lightroom via plugin for at uploade og organisere dine fotos. Og hvis du bruger fotolaboratorier som whcc eller BayPhoto.com, har du adgang til dem gennem SmugMug.

Klik her for mere om SmugMug og for at få din gratis 14-dages prøveperiode

Webhosting til fotograferanbefalinger

Web HostPriceSolution
A2-hostingA2 Hosting$ 2,99 mo. – $ 14,99 mo.Webhosting
BluehostBluehost$ 2,95 mo.Webhosting
InMotion HostingInMotion Hosting$ 6,99 mo. – $ 19,99 mo.Webhosting
boldgridBoldGrid3,99 $ mo. – $ 13,99 mo.WordPress Site Builder
SmugMugSmugMug12,50 $ mo. – $ 25,00 mo.Fotografispecifik platform
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map