Bedste webhosting til mode- og skønhedswebsteder

bedst-mode-skønhed-web-hosting


Mode og skønhed er langt to af de mest populære emner til websteder og blogs. Her ser vi på, hvordan du opretter din mode- eller skønhedswebsted, hvilke funktioner, der skal medtages for at tiltrække og vokse dit publikum, og hvilke muligheder du har til at opbygge dit websted. Vi fokuserer derefter på, hvad vi skal overveje, når du vælger din webhosting. Og til sidst giver vi vores anbefalinger til hosting af mode og skønhed.

Opbygning af et mode- eller skønhedswebsted

  • Blogging
  • Online butiks funktionalitet
  • Tilføj nemt fotos
  • Social media linking
  • Partnerannoncevenlig
  • E-mail-marketing nyhedsbrev

Normalt falder mode- og skønhedswebsteder ind i en af ​​to kategorier – eller en kombination af de to. Der er mange mode- og skønhedsbloggere online. Der er også mange online butikker, der indeholder mode- og skønhedsprodukter. Meget ofte sælger eller markedsfører mode- og skønhedsbloggere også produkter på deres websteder. Så som du kan forestille dig, er der mange muligheder, du kan overveje, når du opretter dit websted for mode eller skønhed.

Naturligvis, hvis du prøver at oprette en blog, vil du gerne have en blogplatform (tænk WordPress). Du vil også være i stand til nemt at tilføje fotos til dit websted samt links til dine sociale mediekonti. Du vil bestemt opbygge et følgende, så sørg for at medtage e-mail-marketing på dit websted. Hvis du planlægger at sælge produkter på dit websted, har du brug for e-handelsfunktionalitet. Hvis du imidlertid planlægger at generere tilknyttet salg fra dit websted, skal du sørge for, at dit webstedsoftware er tilknyttet annoncevenlig.

Overvejelser om webhosting

Til mode- og skønhedsblogger anbefaler vi bestemt at bruge WordPress til at oprette dit websted. Fordi det er ekstremt populært, er der masser af planer for webhosting, der inkluderer WordPress. Hvad du skal beslutte er, hvilket niveau eller type WordPress-hosting du har brug for. Mens du kan vælge en administreret WordPress-hostingplan, er de en tendens til at være på den dyre side, og du har sandsynligvis ikke brug for alle de klokker og fløjter, som en administreret hostingplan giver. Sandsynligvis er et bedre valg til din mode- eller skønhedsblog en webhost, der tilbyder et optimeret WordPress-miljø sammen med automatiske opdateringer og sikkerhedskopiering til en lavere pris.

Hvis du planlægger at have en online butik, kan du vælge en traditionel webhost eller gå med et websted, der er bygget fra Wix eller SquareSpace. Når det kommer til let e-handelsløsninger, vil du måske overveje en platform som Shopify, der specifikt er rettet mod online-salg og i høj grad forenkler oprettelsen af ​​e-handelswebsite.

Anbefalinger til webhosting

A2 Hosting

A2-hosting
For nogle af de bedste WordPress-funktioner til den bedste værdi, anbefaler vi A2 Hosting. A2 Hosting installerer WordPress for dig, så du kan komme i gang med det samme. Deres WordPress-miljø er optimeret til hastighed og sikkerhed. Hoveddelen er, at du får mange af funktionerne i en administreret hostingplan til en meget mere rimelig pris. Vi bruger A2 Hosting og er altid imponeret over kvaliteten af ​​deres service og support.

Tjek A2 Hosting her

BoldGrid

Hvis du vil bruge WordPress til din modeblog, men leder efter en mere brugervenlig webstedsbygger, anbefaler vi at du vælger en BoldGrid-vært. BoldGrid giver dig mulighed for hurtigere og lettere at oprette et flot WordPress-sted. Og fordi det er WordPress-baseret, beholder du ejerskab og kontrol over dit websted — selvom du beslutter at flytte til en anden webhost. Grundlæggende får du fordelene ved en webstedsbyggerplatform som Wix sammen med fleksibiliteten i WordPress.

Den officielle BoldGrid vært, vi anbefaler, er InMotion Hosting. De var medvirkende til lanceringen af ​​BoldGrid og er også et af de bedste webhostingfirmaer, vi bruger. Her er et eksempel på nogle mode- og skønhedswebsteder fra BoldGrid.
boldgrid-mode-skønhed-hjemmesider

Klik her for flere detaljer om InMotion Hosting og BoldGrid

Shopify

Hvis det primære formål med dit mode- eller skønhedswebsted er at sælge produkter, anbefaler vi, at du kigger på Shopify. Mens du kan bruge andre webstedsplatforme, giver Shopify dig mulighed for nemt at oprette en online butik. I modsætning til andre e-handelsløsninger sørger Shopify for betalingsbehandling, beregning af forsendelses- og skattebeløb og lagerbeholdning. Vi finder Shopify en meget lettere løsning end WordPress til salg af produkter online.

Her er et eksempel på de tilgængelige skabeloner i Shopify.
Shopify-mode-beauty-hjemmesider

Se flere eksempler på Shopify her

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector