Webhostinganbefalinger 2019

web-hosting-anbefalinger-2019


For 2019 er de store tre interesser for webhostekunder WordPress, eCommerce og Website Builders. Med Gutenberg nu, hvis fuld effekt i WordPress, er der endnu mere spænding for den mest populære platform på nettet. I mellemtiden, hvor forbrugerne fortsat favoriserer onlinekøb, er e-handelswebsteder i høj efterspørgsel. Og med mange begyndende webstedsejere, der ønsker en hurtigere og lettere måde at oprette deres websteder, fortsætter webstedsbyggere med at stige i popularitet – hvilket resulterer i, at de fleste webhostingfirmaer nu inkluderer dem med deres hostingplaner.

Her er vores liste over webhostinganbefalinger for 2019:

Delt hosting:

GreenGeeks
InMotion Hosting
SiteGround

greengeeks
Delt hosting er stadig den bedste vej til de fleste nye webstedsejere. Og den gode nyhed er, at du i 2019 ikke kun kan finde Shared Hosting-planer i fremragende kvalitet, men de fleste webhost (især de højt vurderede) gør et godt stykke arbejde med at isolere konti på deres delte servere, så din webhosting-konto er beskyttet mod andre.

WordPress Hosting:

Bluehost
SiteGround
A2 Hosting

bluehost-2019
Som jeg nævnte ovenfor, er WordPress mere populært end nogensinde i disse dage. Men mens hver webhost tilbyder WordPress-hosting i disse dage, er det vigtigt at kigge efter en hostingplan, der inkluderer en optimeret WordPress-hostingoplevelse. For eksempel begge dele Bluehost og SiteGround anbefales af WordPress.org. Bluehost er perfekt til WordPress-begyndere, mens SiteGround er ideel til mere erfarne brugere, da de inkluderer mange avancerede administrerede WordPress-hostingfunktioner. Og som jeg nævnte før, overvejer vi A2 Hosting at være så fremragende, at vi bruger dem til WebHostingCat.com.

Administreret WordPress Hosting:

WP-motor
Flydende web
kan presses

wp-motor-2019
Hvis du har brug for at tage et skridt op til en premium administreret WordPress-hostingudbyder, er der også en hel del gode valg. Med administreret WordPress-hosting leder du efter ekspert WordPress-support sammen med avancerede funktioner, der giver dig mulighed for at bruge mindre tid på at bekymre dig om vedligeholdelsesopgaver og mere tid til at producere indhold til dit websted.

Blandt vores anbefalinger til administreret WordPress-hosting, WP-motor fortsætter med at være standarden for mange inklusive os. Og i 2019 leverer WP Engine ikke kun ekspert WordPress-funktioner og support, men deres digitale oplevelsesplatform bringer tingene til et nyt niveau. WP Engine inkluderer nu også gratis StudioPress temaer baseret på Genesis Framework med deres hosting-planer.

Imens, Flydende web fortsætter også med at skelne sig som den primære hosting-udbyder til missionskritiske websteder. Chris Lema og hans team har gjort et fremragende stykke arbejde for at bringe deres Managed WordPress og Managed WooCommerce hosting planer til offentligheden.

Og hvis du ikke er bekendt med det kan presses, vil du sandsynligvis høre meget mere om dem i 2019. Presserbar er en af ​​de nye WordPress-hostingudbydere, der er dedikeret til at give den bedste oplevelse for deres kunder.

e-handelshosting:

InMotion Hosting
GreenGeeks
Flydende web

InMotion-hosting-2019
Online-salg vokser fortsat i popularitet. Selvom du kunne bruge en webstedsbyggertjeneste som Wix til din online butik, hvis du foretrækker at bruge et traditionelt hostingfirma, er dette vores topanbefalinger. Med InMotion Hosting og GreenGeeks, du kan bruge en eCommerce-platform tilgængelig i cPanel såvel som WooCommerce til WordPress. Og InMotion inkluderer gratis privat SSL, mens GreenGeeks leverer Let’s Encrypt Wildcard SSL.

For den ultimative WooCommerce-hostingoplevelse, Liquid Web’s administrerede WooCommerce Hosting er vores top anbefaling.

VPS Hosting:

InMotion Hosting
A2 Hosting
Bluehost

inMotion-VPS-2019
Hvis du har brug for flere ressourcer til dit websted, er det tid til at gå op til VPS Hosting. Med VPS Hosting får du mange fordele ved en dedikeret server til en mere overkommelig pris. Og med administreret VPS-hosting behøver du ikke ekspertisen til at opsætte og vedligeholde din virtuelle server. For administreret og ikke-administreret VPS-hosting anbefaler vi at se på InMotion Hosting, A2 Hosting, og Bluehost.

Dedikerede servere:

Flydende web
InMotion Hosting
A2 Hosting

væske-web-2019
For virksomheds- og missionskritiske websteder er en dedikeret server normalt den bedste mulighed. For det bedste udvalg af dedikerede servere og til fremragende hosting, Flydende web er vores top anbefaling. Hvis du har brug for en mere overkommelig løsning, anbefaler jeg dig at tjekke ud InMotion Hosting og A2 Hosting.

Windows-hosting:

InterServer
Kom så far

Hvis du har brug for eller foretrækker Windows Hosting frem for Linux, skal du tjekke disse webhosts. Hvis du har brug for en mere økonomisk løsning, kan du vælge InterServer. Og blandt deres mange hosting-tjenester, Kom så far indeholder også et antal Windows Hosting-indstillinger.

Webstedsbygger:

Wix
Kom så far
BoldGrid

Wix-2019
Webstedsbyggere er endnu mere populære i disse dage på grund af evnen til let og hurtigt at oprette et websted. For grundlæggende online brochuresider kan vi lide Wix. For mere komplekse steder anbefaler vi at tage et kig på GoDaddy’s GoCentral webstedsbygger. Og hvis du foretrækker WordPress, BoldGrid er igen vores valg om at opbygge professionelt udseende WordPress-websteder.

Green Web Hosting:

GreenGeeks
InMotion Hosting
A2 Hosting

greengeeks-2019
Jeg ved, at grøn webhosting er vigtig for mange mennesker. Og den gode nyhed er, at der er nogle gode hosting-valg, der ikke kun er grønne, men bare almindelige. GreenGeeks er en af ​​de mest kendte grønne værter, der drives af 300% vedvarende energi. InMotion og A2 Hosting er imidlertid også fremragende grønne webhostingsvalg. InMotion Hosting åbnede det første Green Data Center i Los Angeles – reducerede deres kulstofproduktion 2000+ tons om året. Og A2 Hosting leverer deres FutureServe Green Hosting, der arbejder med Carbonfund.org siden 2007.

Budget hosting:

InterServer
FastComet
Hostinger

interserver-2019
Og sidst men ikke mindst (undtagen i pris) er der stadig nogle gode budget-hosting-muligheder for dem af jer, der måske ikke har en masse penge at bruge til at være vært for dine websteder. InterServer er fortsat en god budget-hosting-løsning. Du kan få kvalitet cPanel hosting for kun $ 5 om måneden. Og med deres prislås-garanti betaler du det samme beløb på fornyelsestidspunktet. FastComet er en anden god mulighed, hvor du ikke behøver at bekymre dig om høje fornyelsessatser – du betaler også den samme pris på fornyelsestidspunktet. Og med Hostinger, Du kan tilmelde dig mindre end en dollar pr. måned.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector