Webhostinganbefalinger 2020

web-hosting-anbefalinger-2020


Velkommen til det nye årti i 2020’erne! Og da der har været en række ændringer i webhostingbranchen, er det tid til at se på det nye landskab af webhostingtjenester i vores Webhostinganbefalinger for 2020.

Delt hosting

InMotion-hosting
Delt hosting er stadig det mest populære og købt blandt webstedsejere. Og i modsætning til for mange år siden er delt webhosting meget mere effektivt og sikkert med hosting af konto-isolering. Du kan også modtage nogle imponerende webstedshastighed og ydeevne med de bedste delte hostingudbydere. Her er mine henstillinger til 2020.

 • A2 Hosting
 • GreenGeeks
 • InMotion Hosting

A2 Hosting, GreenGeeks og InMotion Hosting ville være mine overordnede samlede anbefalinger for delt hosting. InMotion Hosting er øverst på diagrammerne – der tilbyder fantastiske funktioner, ydeevne og support. GreenGeeks hjælper ikke kun med at redde miljøet med deres brancheførende grønne webhosting, men deres delte hostingplaner er velegnet til mange forskellige typer websteder.

WordPress Hosting

Bluehost Web Hosting
WordPress er bestemt det største fokus for de fleste webhostingfirmaer i 2020. WordPress-hosting er så enormt, at vi faktisk er nødt til at opdele vores anbefalinger i både styrede og ikke-administrerede WordPress-hostingplaner. For de fleste webstedsejere (især begyndere) er ikke-administreret hosting bestemt mere end tilstrækkeligt og det bedre valg.

En fordel ved, at WordPress-hosting er så vigtig, er, at et antal webhosts nu tilbyder delte hosting-planer, der faktisk konkurrerer med dyrere administrerede WordPress-hostingplaner.

 • A2 Hosting
 • Bluehost
 • GreenGeeks

A2 Hosting fortsætter med at imponere mig med deres WordPress-miljø optimeret til hastighed og sikkerhed. Og deres Turbo Hosting Plan er endnu mere imponerende. Bluehost fortsætter med at gøre endnu flere forbedringer af deres allerede bemærkelsesværdige WordPress-hostingplaner. De giver en af ​​de bedste muligheder for nyere WordPress-brugere og tilbyder også webstedsdesign og SEO-hjælp.

Administreret WordPress Hosting

WP Engine WordPress Hosting
Ved større eller missionskritiske WordPress-websteder er administreret hosting stadig det bedste valg. Og valget af styrede indstillinger for WordPress-hosting er ganske imponerende i 2020. For øget webstedshastighed og ekspert WordPress-support skal du overveje disse top Managed WordPress Hosting-udbydere.

 • WP-motor
 • Flydende web
 • InMotion Hosting

WP Engine og Liquid Web er mine absolutte foretrukne valg til premium administreret WordPress hosting. WP Engine fortsætter med at innovere og forbedre deres WordPress-hostingfunktioner og -tjenester. For eksempel får du hurtigere webstedshastighed med Googles Cloud Platform, gratis StudioPress-temaer, enterprise-grade sikkerhed og selvfølgelig deres ekspert supportpersonale dedikeret til WordPress.

Liquid Web-teamet består af nogle af de bedste fagfolk inden for WordPress-området. Og nu med deres partnerskab med Nexcess er de klar til at levere endnu hurtigere ydeevne sammen med mere fleksibilitet.

e-handelshosting

Liquid Web WooCommerce Hosting
Udover WordPress er eCommerce det andet enorme fokus for webhostingfirmaer i 2020. Fordi onlinebutikker kan variere fra at sælge kun et par produkter til store e-handelswebsteder, der tilbyder masser af produkter til salg, bør du være ekstra selektiv i dit hosting valg.

 • Flydende web
 • InMotion Hosting
 • Shopify

For at oprette en online butik er mine to yndlingsmuligheder WooCommerce og Shopify — WooCommerce til mere avancerede eCommerce-websteder og Shopify for mere enklere online salgsprogrammer.

Fordi WooCommerce er bygget på WordPress, giver det mening at for den bedste WooCommerce hostingoplevelse, skal du overveje de bedste WordPress-hostingudbydere. Liquid Web bringer virkelig WooCommerce til det næste niveau ved at give øget hastighed (meget kritisk for e-handelswebsteder) og bedre rapportering. Ligesom Liquid Web har hævet Managed WordPress Hosting til et nyt niveau, har de etableret guldstandarden for Managed WooCommerce Hosting.

Hvis du leder efter en hurtigere løsning uden for boksen for at få et eCommerce-websted op og køre hurtigt, er Shopify svaret. De har nogle gode gratis og premium-webstemaer, der er egnede til alle de store kategorier af onlinebutikker.

VPS Hosting

InMotion VPS Hosting
Hvis dit websted får mere trafik og har brug for flere ressourcer, er det tid til at overveje at opgradere til en VPS eller en dedikeret server. VPS-hosting giver dig mange fordele ved dedikeret hosting til en langt lavere pris. Mange webhosts tilbyder nu administreret VPS-hosting, hvilket gør oplevelsen lettere for dig, da der ikke er så meget vedligeholdelse fra din side.

 • InMotion Hosting
 • Flydende web

InMotion Hosting og Liquid Web giver de mest imponerende administrerede VPS Hosting-planer. InMotion’s VPS Hosting med høj tilgængelighed og høj ydelse kombinerer sky-drevet redundans med deres optimerede konfigurationer for at give fremragende resultater. I mellemtiden kombinerer Liquid Web også kraften fra en dedikeret server og cloud-hosting til at producere VPS Hosting, der er hurtigere end Amazon, Digital Ocean og Rackspace.

Dedikerede servere

Liquid Web Dedicated Hosting
Selvom dedikeret hosting er den dyreste type hostingplan, er det den bedste mulighed for virksomheder og større websteder.

 • Flydende web
 • InMotion Hosting

Ligesom med VPS Hosting tilbyder Liquid Web og InMotion Hosting en fantastisk serie dedikerede servere, som du kan vælge imellem.

Grøn webhosting

GreenGeeks Web Hosting
Du er måske ikke opmærksom på det, men webhostingindustrien er en af ​​de største forurenere af alle – endda konkurrerer med flybranchen! Nogle af de bedre webhostingfirmaer har dog noteret sig og promoverer nu aktivt grønt webhosting i både deres hostingtjenester og forretningspraksis.

Men ikke alle grønne webhostinger er det samme. Her er mine foretrukne grønne webhostemuligheder for 2020.

 • GreenGeeks
 • InMotion Hosting
 • HostPapa

GreenGeeks er stadig branchestandarden for grøn webhosting i 2020. Deres engagement i 300% vedvarende energi – samarbejde med Bonneville Environmental Foundation og anvendelse af vindenergi er bare en del af historien. De er også en af ​​de bedste webhostingfirmaers periode.

InMotion Hosting og HostPapa er også de øverste grønne valg af webhosting for 2020.

Webstedsbygger

Wix Hosting
Fordi i disse dage mange mennesker ønsker en hurtigere og lettere måde at få et websted på, er webstedsbyggerne fortsat en populær mulighed i 2020. Mens der er fordele og ulemper ved at bruge en webstedsbygger i modsætning til traditionel webhosting, hvis alt hvad du virkelig har brug for er et grundlæggende sted med kun et par sider, så er disse webstedsbyggerindstillinger værd at overveje.

 • Wix
 • Kom så far

Budget vært

InterServer Web Hosting
Selvom nogle webhostingudbydere har øget deres priser, er du glade for at vide, at du i 2020 stadig kan få webhosting af høj kvalitet til rimelige priser. Hvis dit budget er stramt, er nøglen til at huske på, når du handler hosting, at du ikke kun skal overveje omkostningerne ved din første tilmeldingsperiode, men også omkostningerne til dine fornyelsessatser.

Her er to af de bedste muligheder for hosting-tilbud for 2020.

 • InterServer
 • Hostinger

Med InterServer’s prislåstgaranti er dine fornyelsespriser de samme som den pris, du oprindeligt betaler – hvilket gør dem til en af ​​de bedste valgmuligheder for hosting. Med InterServer får du fantastiske funktioner, service og support til lave priser.

Hostinger har ikke kun ultra-lave tilmeldingssatser – så billige som 0,80 pr. Måned, men deres fornyelsessatser er lavere end introduktionspriserne for de fleste andre webhostingfirmaer..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map