Best Web Hosting za zdravje in dobro počutje

najboljše spletno gostovanje za zdravje in dobro počutje


Mislim, da si vsi želimo biti zdravi in ​​srečni v vsakdanjem življenju. Torej ne preseneča, da sta vse več spletnih mest v središču zdravja in dobrega počutja. Ne glede na to, ali vaše spletno mesto vključuje vadbo in jogo, prehrano, zdravstveno nego ali samo uživanje v življenju, je nekaj nasvetov za ustvarjanje spletnega mesta. Zajeli bomo tudi tisto, kar morate vedeti, ko iščete spletno gostovanje. In dali vam bomo svoja priporočila za gostovanje spletnih strani za zdravje in zdravje.

Izdelava spletnega mesta za zdravje in dobro počutje

 • Blogging
 • Forum skupnosti
 • Trženje po e-pošti
 • Oglasno prijazno
 • Sposobnost e-trgovine za prodajo izdelkov na spletu

Čeprav kategorija zdravja in dobrega počutja lahko vključuje različne interese, vedno želite ustvariti občutek skupnosti in deliti čim več informacij s svojo publiko. Vključevanje spletnega dnevnika s spletnega mesta za zdravje in zdravje je odličen način za zagotavljanje koristne vsebine za vaše bralce, ko bodo spoznali vse o vas in vašem podjetju. Druga koristna funkcija je vključitev foruma, kjer lahko vaši uporabniki postavljajo vprašanja in izmenjujejo ideje in informacije. Če želite svoje izdelke ali storitve prodati prek spleta, se boste prepričali, da je vaša platforma spletnega mesta primerna za oglase in tudi, da lahko ustvarite spletno trgovino.

Upoštevanje spletnega gostovanja

Če je vaš glavni cilj biti bloger o zdravju in počutju, vam vsekakor priporočam, da poiščete spletnega gostitelja WordPressa. Poleg tega, da je najboljša platforma za bloganje, vam WordPress omogoča tudi vključevanje forumov in trženje po e-pošti. Če je vaše spletno mesto bolj osveščeno o blagovni znamki ali prodaji izdelkov, je verjetno bolj smiselno pogledati rešitev za izdelavo spletnih strani, ki lahko močno pospeši postopek ustvarjanja spletnega mesta. Hitro boste lahko spletno mesto postavili na spletu, nastavitev spletne trgovine pa bo lažja. Če imate več podjetij ali ločenih področij vašega podjetja, ki zahtevajo več kot eno spletno mesto, zagotovo razmislite o enem od naših priporočil za več gostovanj spletnih strani.

Priporočila za spletno gostovanje: Builder spletnih strani

GoDaddy GoCentral

GoCentral Wellness
GoCentral, graditelj spletnega mesta, je izvedljiva alternativa Wixu. Na pozitivno stran sem ugotovil, da je graditelj spletnega mesta GoDaddy GoCentral lažje uporabljal ta Wix. Prav tako je zelo enostavno dodati več funkcionalnosti na svoje spletno mesto z razdelki GoCentral. Na strani minus predloge spletnega mesta z GoCentral niso videti tako lepo kot tiste, ki jih dobite z Wixom – in izbira je bolj omejena.

Kliknite tukaj za več informacij o GoCentral od GoDaddy

Priporočila za spletno gostovanje: WordPress

SiteGround

SiteGround
Pri Bloggingu WordPress je SiteGround izjemen. Zagotavljajo upravljane funkcije gostovanja WordPress po veliko nižjih stroških kot drugi upravljani spletni gostitelji. Svoje spletno mesto WordPress lahko preprosto začnete z nekaj kliki. S svojim načrtom gostovanja SiteGround lahko dobite samodejne posodobitve, dnevno varnostno kopiranje podatkov in nekaj najboljših podpor za stranke, ki jih boste našli pri podjetju za spletno gostovanje. Tudi tehnologija SuperCacher SiteGround pomaga pospešiti vaša spletna mesta za boljšo uporabniško izkušnjo.

Kliknite tukaj za več informacij o SiteGround

Bluehost

bluehost
Bluehost, kot je SiteGround, priporoča WordPress.org. Tudi oni se že vrsto let specializirajo za gostovanje v WordPressu. In čeprav sta SiteGround in Bluehost odlična izbira za vse ravni uporabnikov WordPress-a, če ste novinec, bi Bluehost dal prednost. Prilagojena nadzorna plošča WordPress, ki jo ponuja Bluehost, je nekoliko bolj intuitivna in enostavna za uporabo. Prav tako nudijo vodeno spletno pomoč pri ustvarjanju vašega prvega spletnega mesta WordPress.

Kliknite tukaj za več podrobnosti o Bluehostu

Trženje po e-pošti

Ne glede na to, ali se boste odločili za izdelovalca spletnega mesta ali spletnega gostovanja, je zelo pomembno, da začnete sestavljati seznam trženja e-pošte čim prej. E-pošta ostaja eden najboljših načinov pretvarjanja prodaje. S pravo e-poštno kampanjo si lahko ustvarite več zaupanja pri svoji publiki in povečate možnosti, da bodo kupili vaše izdelke in storitve za zdravje in zdravje.

Na trgu obstaja veliko odličnih e-poštnih storitev za samodejno odzivanje. Osebno uporabljam AWeber. Svoje sezname AWeber lahko enostavno integrirate s svojim WordPress spletnim mestom ali spletnim mestom, ki ste ga ustvarili z Wixom ali GoCentralom. Najboljše od tega, da lahko AWeber brezplačno preizkusite en mesec, da vidite, kako dobro deluje za vas.

Tu je povezava do brezplačnega vodiča AWeber z e-poštnimi predlogi, ki mu lahko sledite:
Vodnik za brezplačno e-pošto AWeber

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map